Mana 25. avgust 2006 Prijavi Deli 25. avgust 2006 Katastrofalna dva dneva za mano... Včeraj mi je umrla babica... drugi teden pa mam izpit, ko bo izgleda pogreb. Sej ne vem kaj naj nardim. Skoz neko sr..... Naveličana sn že tega, da vedno, ko mi kaže na bolje, se nekaj takega zgodi! Ne morem vrjet no, čim je nekje boljše, pa mi vseka na drugi strani, niti 1 mesec ne more bit nič optimalno!!! Res mam počasi poln kufer vsega. glede smrti boš verjetno potrebovala svoj čas za žalovanje, temu se ne smeš upirati glede izpita pa se probaj zmeniti, če se le da...nekatri profesorji so izredno dojemljivi za take situacije Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. avgust 2006 Prijavi Deli 25. avgust 2006 5rca, mačona, se zmenmo za nedelo, da vaju jst poberem, pa gremo skp, ok? Jebemo, 5rca...da ne znaš do šmarne...fej te bod. :xx!: Petk jeeeeeeeeeeeeee. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
luckica 25. avgust 2006 Prijavi Deli 25. avgust 2006 Saj je bila hudo bolna, ampak vseeno clovek tega pac ne zeli pricakovat in dejansko nikoli ni "pravi" cas. Verjamem in upam, da je zdaj na lepsem, kjerkoli že je. Bom že nekak, to je tak story of my life, vedno nekaj hudega pride, da mi vse spremeni in da morem nekje na novo zacet. Življenje je to, kar se zgodi, medtem ko načrtuješ druge stvari. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. avgust 2006 Avtor Prijavi Deli 25. avgust 2006 o.ouch! :OO!: Michelle!!! (*pa tok je mela super obdobje, bla vesela, upam da bo cimprej vse ok ). Luckica! Moje sozalje... * ... sem vedla, da bom zoprnije vidla, se dobr da sem najprej vse kar sem si zastavila in sele pol sla na net.Pikica, ja tko nekak. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 25. avgust 2006 Prijavi Deli 25. avgust 2006 sožalje, Luckica.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 25. avgust 2006 Prijavi Deli 25. avgust 2006 To verjetno pomeni da bo morala za nekaj časa odpovedati skaklanje, tekanje, fitness, napore nasplošno.to bo kar težko zanjo, ker bo morala biti "pasivna" nekaj časa, njej pa je gibanje življenje. upam, da je vse OK in bo lepo okrevala. Katastrofalna dva dneva za mano... Včeraj mi je umrla babica... drugi teden pa mam izpit, ko bo izgleda pogreb. Sej ne vem kaj naj nardim. Skoz neko sr..... Naveličana sn že tega, da vedno, ko mi kaže na bolje, se nekaj takega zgodi! Ne morem vrjet no, čim je nekje boljše, pa mi vseka na drugi strani, niti 1 mesec ne more bit nič optimalno!!! Res mam počasi poln kufer vsega. saj bo bolje - vem, da zveni banalno, ampak ... 5rca, mačona, se zmenmo za nedelo, da vaju jst poberem, pa gremo skp, ok? Jebemo, 5rca...da ne znaš do šmarne...fej te bod. :xx!: Petk jeeeeeeeeeeeeee. Piki, zlata si, skoz špilaš taksista, tokrat ti plačam gibanico ali karkoli. ***hehe, mama ma nov mobitel, prej me je klicala. malce mi je dvignila pritisk, ker me je že stotič vprašala, kok izpitov mam, kdaj in ali so pogoji in DA BOM JA se vpisala v višji letnik!!! če česar ne maram, je to priganjanje in tako subtilno očitanje! :!!: :xx!: pa baje dobimo internet - zdaj bom z večjim veseljem hodilo domov. ko sem slišala, kok mam položnico pri Si.mobilu, sem tudi popenila - kok sem spreklicarila na štud. servise na mobitelove številke - nikoli več!!! še danes grem na šiht pol pa fraaaaaaj! vsaj dva dni. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 25. avgust 2006 Prijavi Deli 25. avgust 2006 Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 25. avgust 2006 Prijavi Deli 25. avgust 2006 Mick, a ti dogaja že zdaj ali ti bo komaj zvečer dogajalo? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 25. avgust 2006 Prijavi Deli 25. avgust 2006 ej, a ve kdo, kako se da dokument - sliko in tekst - iz Acrobat readerja v Word? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. avgust 2006 Avtor Prijavi Deli 25. avgust 2006 pojma nimam - a ni kaksne opcije save as word document? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 25. avgust 2006 Prijavi Deli 25. avgust 2006 Mick, a ti dogaja že zdaj ali ti bo komaj zvečer dogajalo? Se je in se še komaj bo Mah, nekaj zelo pomembnega mi je uspel, mogoč kdaj drugič o tem in sem vesel. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. avgust 2006 Avtor Prijavi Deli 25. avgust 2006 aja seveda, se slika, te se pa nou dal. Mystica, pozdravi lepo Michelle, ce bos kaj na zvezi s kom od njenih ali pac z njo....a sam pretres mozganov ima, ostalo je ok?kaj pa avto, saj najbrz je to blo z avtom? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 25. avgust 2006 Prijavi Deli 25. avgust 2006 Mačona, kaj pa copy/paste fotko iz enga dokumenta v drugega? WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 25. avgust 2006 Prijavi Deli 25. avgust 2006 mačonca...gor maš ikonco v kateri je črka T na to klikneš in preprosto označiš, kaj te zanima There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 25. avgust 2006 Prijavi Deli 25. avgust 2006 morgen... telefoni zhe navsezgodi... :xx!: mislm...pred pol ure.... pach zgodi no.... bomo dons mal dzhuskal.. jutr pa itaq UMEK v tivolju... pa zlomk na lampah.... bo bliskal pa sekal.... zlomk...tralala777 -ou tja.... tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 25. avgust 2006 Prijavi Deli 25. avgust 2006 Jutrček Včerajšnji dan :xx!: :xx!: :xx!: (berem da ne samo meni)glavobol do bruhanja (skoraj) :xx!: ..bem ti cestarje in proti tankovske kanale, kot da smo v vojni sem se moral ustavit za 10 minut, ker mi je še dodatno razbijalo v glavi potem pa še vreme :xx!: odpadel sprehod, komaj zaspal, danes sem pa kot da bi me pretepli in pregazili :xx!: Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 25. avgust 2006 Prijavi Deli 25. avgust 2006 nikjer ne vidim une ikone "T", šla sem pa na "Save as text", shranila v dokumente in ko sem odprla, ni bilo nobenga teksta. če bi znala, bi mogoče dobila službo - prevajanje. zgleda da ne bo nič, ker sem računalniško nepismena. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 25. avgust 2006 Prijavi Deli 25. avgust 2006 Uf, zgleda, da je cela tema "nakup stanovanja itd" tud šla v maloro. No, kakorkoli.....sem mislil, da bom le deloma renoviral flat, zdej pa dlje delava bolj mi je jasno, da bo to skor popolno renoviranje. Sva mislila ploščice v kopalnici sam na novo zafugirat, pa sva mal fuge vun pucala, pa je par ploščic čez nekaj časa kar ven padlo, hahaha, pa na tleh so boge bl, tko da sledi "misija ploščice". Tud preštrihat nisem mislil vseh prostorov, k je blo nedavno štrihano pa barve mi ustrezajo, no, pa vse kaže, da bo tud flat ves al pa skor ves poštrihan. Skratka bl delava, več dela je..... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 25. avgust 2006 Prijavi Deli 25. avgust 2006 čist po devičje! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 25. avgust 2006 Prijavi Deli 25. avgust 2006 Mačona, jst vem da če se boš odločila, boš tole osvojila en dva tri... ker si sposobna... petek, končno... še vedno sem trdno odločena za eno spremembo, čeprav bo težko... in še vedno je možnost da se me prepriča v nasprotje (ne vem ali naj to vzamem pod pozitivno ali negativno lastnost)Naj bo v nedeljo lep dan Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 25. avgust 2006 Prijavi Deli 25. avgust 2006 pridi k moji hčeri na inštrukcije računalništva obvlada v nulo mogoče ti lahko pomaga ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 25. avgust 2006 Prijavi Deli 25. avgust 2006 Mačona, jst vem da če se boš odločila, boš tole osvojila en dva tri... ker si sposobna... hvala Ksenia. ja, bi rada osvojila, ker itak moram in tudi želim!pridi k moji hčeri na inštrukcije računalništva obvlada v nulo mogoče ti lahko pomaga ja, pa res ne bi škodilo iti na kakšne inštrukcije ali tečaj. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 25. avgust 2006 Prijavi Deli 25. avgust 2006 hvala Ksenia. ja, bi rada osvojila, ker itak moram in tudi želim! ja, pa res ne bi škodilo iti na kakšne inštrukcije ali tečaj. časa je do torka zvečer ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 25. avgust 2006 Prijavi Deli 25. avgust 2006 a takrat gre v Avstralijo? naj se ma maksimalno dobro! aja, saj mi bo Klarus zrihtala, zaenkrat ne rabim inštrukcij. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 25. avgust 2006 Prijavi Deli 25. avgust 2006 jaz pravim naj jo spremlja sreča in se bo imela prečudovito ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts