free 26. avgust 2006 Prijavi Deli 26. avgust 2006 za info sam: na kliniki dr wohlman v lj. odpravljajo migrene, alergije in pomagajo pri tezavah hrbtenice! za info mi pisite na os ali mail. Bogica. Če te kdo šteka, te pa jaz....jst sm pa drgač prov presenečena, k nism mela migrene že kake 3 tedne...ful super!!! Sori, k to zdej pišem, samo, sm se ob tem na to spomnla...dej kak tablet vzem, ap pejt ležat...vsaj pol urce miru si prvošč, pa tema, dihaj, umiri se, pa bo. wau ----------- ola, good people, tudi mi spet doma, hvalabogu ... kokr je vznemirljivo se soočat z novimi situacijami, je tud doma fuuul lepo, tud po parih dneh . ko sm pršla domov, sm pa itak najprej poljubila tla ma še nisem čist aklimatizirana, pa tud vtisi še niso povsem urejeni... ker... je blo enostavno preveč... vsega, odštekano čist ! najprej hipijada, 20000 trenserjev z vsega sveta, ful lepih ljudi, ful dogajanja, res hrana za vse čute ! pa kr neki nepričakovanih doživetij, spoznanj... med drugim, da ni vse tko kot zgleda , pa da nimam nobene kondicije :xx!:, ... pol pa kup enih šrufenpaktov: razbili avto, skor nas zaprli, pa bencina zmanjkalo v tunelu na AC.. norija . pa vroooče k svina. ma ful všeč portugal !! zdej pa petek, zvečer plesat, jutri izlegavanje... pol pa v nove zmage x!x free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 26. avgust 2006 Prijavi Deli 26. avgust 2006 dobila mail http://www.onkologija.com/sl/domov/o_nas/narocilnica/ in že naročila, dejmo tud na ta način pomagat There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 26. avgust 2006 Prijavi Deli 26. avgust 2006 Bravo Klarus.......... pomagajmo vsak na svoj način ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 26. avgust 2006 Prijavi Deli 26. avgust 2006 Klarus jaz sem se pa danes čist fertik zbudila :xx!: mislm, da tudi jaz nisem ušla tejle virozi, ki razsaja okoli mene (ful jih je bolanih!!!) malo sem štimala stvari za faks, se odločila, da grem na 3.rok izpita čakava, da nama kuhinjo pripeljejo...bi morali že ob 10.00 pa so potem klicali, da ob 12.00...pa nič...jaz pa komaj čakam, da bo tega konc, da se gor znosi in potem lahko v miru lignjim naprej mogoče se pop še kaj iz bajte spravim, če bo počutje boljše... vseeno: sončkeeeeeeeeeeeee Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. avgust 2006 Prijavi Deli 26. avgust 2006 Sranje...na eno poroko grem, pa ne vem, kaj nej oblečem..ker nism gost, ampak tm pojemo z zborom, ker se ženi sestra od zborovodje...pa konc koncev bomo med svati, na pogostitvi...zdej, po eni strani bi se ful spedenala, k se že dolg nism, po drugi pa nočm neveste zasenčit. Krota. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 26. avgust 2006 Prijavi Deli 26. avgust 2006 prišla z laufanja, se šla tuširat, naredila sem si piling celega telesa iz medu in ajurvedske soli, se namazala z Loccitanovim masažnim nektarjem iz medu - kožo mam žametno, dišim po medu, lase bom imela svilene - jaz sem se kar zaljubila vase in se bom povabila na dejt. rada se imam! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. avgust 2006 Prijavi Deli 26. avgust 2006 Tko se govori. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 26. avgust 2006 Prijavi Deli 26. avgust 2006 Lep pozdrav Luninemu občestvu z na novo inštaliranega SuSE Linuxa na mojem računalu! Prav zadovoljen sem, da deluje vse tako smooth, pa še vse skupaj je neprimerljivo bolj varno. Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 26. avgust 2006 Prijavi Deli 26. avgust 2006 počasi se bom odpravila na tržnico po sadje in zelenjavo, pa čike si moram kupiti, pol si skuham kosilo, popoldne pa na en odklop z odštekano lunatko. le kaj naju čaka, hehe. morala bi se učiti, prevesti članek, jojjj jojjj , bom zvečer in celo noč. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 26. avgust 2006 Prijavi Deli 26. avgust 2006 Jutrček Mene tud ful zebe :xx!: pa smo še vedno v avgustu vsaj po mojem koledarju Naju je vceraj dez pregnal z Metelkove, v bistvu sva samo čez pičila proti domuBo pa dons na Umeku mal več akcije Bast WBSe je nabralo zgodb v enem mesecu Veeeeeeeč sooooončka!!! Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. avgust 2006 Prijavi Deli 26. avgust 2006 Men pa trenutno vroče. Pa glih stušala sm se, sam sm tok okol letala in študirala, kaj nej oblečem, da sm čist preč. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 26. avgust 2006 Prijavi Deli 26. avgust 2006 Jutrček Mene tud ful zebe :xx!: pa smo še vedno v avgustu vsaj po mojem koledarju Naju je vceraj dez pregnal z Metelkove, v bistvu sva samo čez pičila proti domuBo pa dons na Umeku mal več akcije Bast WBSe je nabralo zgodb v enem mesecu Veeeeeeeč sooooončka!!!ti ga z veseljem pošljem ..tu pri nas v nulo pribija...mi je že žal da sem oblekla dolge hlače There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. avgust 2006 Prijavi Deli 26. avgust 2006 Jst jih mam tud, pa v Velenje grem... Ma, bolš mal preveč, k pa da me zebe. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 26. avgust 2006 Prijavi Deli 26. avgust 2006 odzuni je ful lep sonček in toplo, komaj čakam, da grem v Tivoli na sprehod. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 26. avgust 2006 Prijavi Deli 26. avgust 2006 ...nisem prava danes se bom zbrcala rolat...vsaj to...upam zvečer pa mogoče tudi jaz v Tivolija Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 26. avgust 2006 Prijavi Deli 26. avgust 2006 Preklemanski hladilnik, p. m. , z nogico mi je pod natrgal, zdaj pa jovo na novo.....grrrrrrrrrr :xx!: Sm povedal svoje, zdej pa grem delat. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 26. avgust 2006 Prijavi Deli 26. avgust 2006 bohdej... lihkar priskakljal iz afterja.... party biu pa mega... pa marsa bla...pa bast.. zdejle pa kafe....pol pa v tivoli...umek.... neki se mi ne ljubi chist... ampak bom zhe....kesh je kesh... pa itaQ sam do 11ih traja... pol pa?....hehe....metelkova jasn... zlomk....tralala777 -ou tja... tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 26. avgust 2006 Prijavi Deli 26. avgust 2006 Jst tudi naročila ... zapestnico. Naj bo dvojni pomen - pomoč onkološkemu inštitutu pa še napis na zapestnici je dober. *** Drugače pa, da ne pozabim ... Michelle vas lepo pozdravlja. Je kr hudo z glavo, tako da mora samo počivat pa dobivat painkillerje ... verjetno je še en čas ne bo na forum. ***Pri meni nič novega. Ko že mislim, da sem naredila korak naprej, gre spet vse nazaj. Se mi zdi, da se vrtim v krogu ... bolečine, depresija, potem žarek upanja, veselje, dobra volja, potem spet bolečine, nespečnost, živčnost. Mislim ... to sploh ni noben lajf. :xx!:Michelle, želim ti, da hitro okrevaš jaz pa se trenutno vrtim v enem čudnem krogu,... bolj likam, pospravljam, kuham, perem, bolj je vse umazano razmetano, večji kup perila me čaka... prav sita sem že tega, res. neprespana sem že nekaj časa, more me tlačijo že odkar sem odšla na dopust. Odkrivam tančice svojega življenja in ni prijetno... ne bi jst še naprej takšnega lajfa... mah ja, grem naprej likat, pa cunje obest.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 26. avgust 2006 Prijavi Deli 26. avgust 2006 preživela sem čudovito popoldne v družbi nove frendice lunatke, šle sve v Tivoli (a je še vedno Umek tam, neki so nabijali?), v Muzej novejše zgodovine in v Trnovo. tok dbest konstruktivne debate nisem mela z nikomer že dolgo, prav nove ideje imam, kaj si želim početi ... ne morem verjeti, da mi je nekdo tako podoben, da isto razmišlja in gleda na stvari ... kul. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 26. avgust 2006 Prijavi Deli 26. avgust 2006 Uf. Dost je blo za dans......kuhinja je gotova, sam še luč, pipa, ročice.........ploščice v kopalnici so zunaj......še ploščice položiva, pol ostal pa bo šlo hitrej. Saj mi je ok rihtat brlog, mal prost čas pogrešam, ni mi težk delat.... sam polenart pa tud ne.... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 26. avgust 2006 Prijavi Deli 26. avgust 2006 priden Mick. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 26. avgust 2006 Prijavi Deli 26. avgust 2006 Sem, ne... Sam res, že kar nekaj časa, na več frontah, na srečo so tudi rezultati. Kar se flata tiče pa komaj čakam, da npr. pridem iz službe v urejen flat, si nardim muziko, se normal stuširam, si normal pripravim papico, si nardim tak al drgačn gud filing v brlogu......itd. itd. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 26. avgust 2006 Prijavi Deli 26. avgust 2006 splača se truditi za lepe rezultate. in pol ko boš enkrat mel totalno porihtan flat in boš prišel zmatran iz službe, si boš dal gor Stonse, nalil Jacka, prižgal čik in noge v luft in si boš misli, kako fajn, da si vse zrihtal sam, da si sam nekaj vložil v flat in užitek bo še večji. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 26. avgust 2006 Prijavi Deli 26. avgust 2006 ...točno tko. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 26. avgust 2006 Prijavi Deli 26. avgust 2006 in pol boš še mene enkrat povabil na obisk, anje anje? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts