alef 27. avgust 2006 Prijavi Deli 27. avgust 2006 Mal pozitivne energije dejmo poslat naši Michelle, je imela prometno. Čisto iz firbca uletel pa videl da je z Michelle nekaj... Da bi bilo čimprej vse OK... Tole pa zate... Drži se... Pa ne razmišljaj preveč o tistem nazaj pa naprej... Nazaj...reci temu raje da vzameš zalet, za NAPREJ! Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 27. avgust 2006 Prijavi Deli 27. avgust 2006 Hvala vsem za spodbudne besede. Sem se zjokala, šla spat za 1 uro, pa je boljše. Danes je dan, ko mi je počil film pa je šlo vse ven. Ta teden sem kar uredu prenašala bolečine, se basala z vitamini, jedla zdravo, šla na bioresonanco, hodila v službo, meditirala ... pa me je vedno znova udarilo po glavi. In očitno je bil danes dan, ko sem zapsihirala in dala vse ven. Sori, ker težim. Bodte fajn vsi. *** Spet sem si pobarvala laske po 2 mesecih, semaforsko rdeča. Tudi to je potrebno.In paše...Takrat ko vse pride do roba.Potem je pa vse bolj svetlo... Sem dal to skozi, vem... Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 27. avgust 2006 Prijavi Deli 27. avgust 2006 ... in dala vse ven. Sori, ker težim. Bodte fajn vsi. *** Spet sem si pobarvala laske po 2 mesecih, semaforsko rdeča. zato smo tle Ti tud bod fajn jaz mam pa olje na glavi, cept so se mi začel po več kot pol leta... pa ne vem kje naj najdeem frizerja, ki bi to nardil tko, kot so naredil v Londonu... ponavad so se mi po 3 tednih začel cepit, zdaj pa ful dolgo OK.. po moje fora v škarjah in načinu striženja, sam nimam pojma kje je tle v LJ kdo, ki bi to znal tko pa ne ravno za 10 jurjev nardila paello, čakam, da pride na kosilo in se učim zraven... WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 27. avgust 2006 Prijavi Deli 27. avgust 2006 en lep dober večer vsem skupaj... najprej druidki čestitke za službo, res si superca, da si tole dobila Aliana, ti imaš novo ljubezen? uau tudi tebi čestitke jaz pa pišem iz šihta...včeraj mi je doma računalnik crknil, je nekaj z diskom narobe...pa šele 3 mesece je star disk zadnje dneve pa delam po 12 ur dnevno...6 ur zjutraj in 6 ur zvečer...tako, da bom imel ta mesec prek 200 ur... od 17. julija do danes sem bil prost cela 2 dneva vesel sem, ko vidim, da vsi tako uživate, v naravi, na motorju, proste trenutke...vam kar mal zavidam, ko si sam ne utegnem utrgat nič časa bom že nadoknadil...nekoč...mogoče v naslednjem življenju, če ne bom kozorog Misty, tebi pa želim, da se čimprej pozdraviš...spravit moraš vso tole negativno energijo ven iz sebe...poskušaj različne tehnike, tako, kot ti svetuje Marsa...boš že našla kakšno, ki ti bo ustrezala in te bo razbremenila. verjamem, da ti bo uspelo! se še slišimo, čaw... ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 27. avgust 2006 Prijavi Deli 27. avgust 2006 Drudi čestitke za službo ...jaz tut mislm, da bom zakon "tršica" Misty mi je kr hudo tkole brat kaj se ti dogaja ...upam, da boš zdržala, da te ne bo preveč utrudilo...tudi energijsko mislim...vem kako je, ko v grobu plavaš...ampak potem boš vidla, da sploh ni kroh, ampak spirala...in enkrat se pride ven Aliana ti vedno nekaj dogaja...bom držala pesti za izpit v petek vsem, ki rabite mal energije vam pošiljam: jaz cel dan tuki neki prčkam, pa nč konkretno narjen ni grm omaro pospravt, ker imam zihr eno žival not...vse pogrizeno...jaz ne štekam...če me ni nazaj so bile pošasti iz omare Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 27. avgust 2006 Prijavi Deli 27. avgust 2006 Končnoa spet doma Me je moja glodalka že pošteno pogrešala, čeprav sem se vsak dan ustavil pri njej Včeraj na Umeku fuul gužva :xx!: obiskovalcev in policije (slednja je bila prijetno pasivna in skoraj neopazna x!x tko k mora bit na takih masovkah Vmes sem popoldan slučajno naletel na vajo Buldožerjev po pričakovanjih so fantje še vedno tehnično super, mogoče se bom pa vseeno do Križank spravil na koncert upam da bo show tudi OK Aliana, ponavadi so za cepljenje krive škarje, dosti je en padec na tla in se rezila premaknejo, rez ni več čist in gladekKer so profi škarje precej drage jih nočejo takoj zamenjat dokler ne ugotovijo da je dražje zgubljat stranke Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 27. avgust 2006 Prijavi Deli 27. avgust 2006 Mystica, upam, da si bolje , čestitam Driudka za službo Aliana Cashy pridkan prav tako Pikica ... pa še vsi ostali prijeten dan za menoj, itak sva se izgubili, ni da ne bi želeli videti kam pelje pa ta pot... zanimivo, polno smeha in kolobocij... prišli domov pred dežjem, nato sva odšla z mojimven na kosilo, si privoščila dve super postrvici in ogromno skledo salate ter pivičko, on dobil super sardelce...prijetno utrujena definitivno dan za ponovit... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 27. avgust 2006 Prijavi Deli 27. avgust 2006 Včeraj na Umeku fuul gužva :xx!: obiskovalcev in policije (slednja je bila prijetno pasivna in skoraj neopazna x!x tko k mora bit na takih masovkah Aliana, ponavadi so za cepljenje krive škarje, dosti je en padec na tla in se rezila premaknejo, rez ni več čist in gladekKer so profi škarje precej drage jih nočejo takoj zamenjat dokler ne ugotovijo da je dražje zgubljat stranke kdaj ste pa bli vsi tam včeraj? ja, super... in zdaj naj letam od frizerja do frizerja in sprašujem, če majo nove škarje no, če kdo pozna kakega, ki jih je ravno nabavil, se javim ***dbest kavico po Liinem receptu pijem WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 27. avgust 2006 Prijavi Deli 27. avgust 2006 kdaj ste pa bli vsi tam včeraj? ja, super... in zdaj naj letam od frizerja do frizerja in sprašujem, če majo nove škarje no, če kdo pozna kakega, ki jih je ravno nabavil, se javim ***dbest kavico po Liinem receptu pijem moj frizer je super, izobražuje se v Angliji Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 27. avgust 2006 Prijavi Deli 27. avgust 2006 moj frizer je super, izobražuje se v Angliji še kej povej kje, kolk, kdaj... Ja, Mysti, naslednjič ko prideš se javi... as simple as that jaz bi tud tebe... WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 27. avgust 2006 Prijavi Deli 27. avgust 2006 še kej povej kje, kolk, kdaj... Ja, Mysti, naslednjič ko prideš se javi... as simple as that jaz bi tud tebe...Zagorje, mene kratka frizurca stane 5 jurjev... če se barvam okrog 8.000 kdaj - med tednom razen petka popoldne Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 27. avgust 2006 Prijavi Deli 27. avgust 2006 se vidi, da sem s "podeželja" cela procedura, da pridem v LJ mah ja, vem kako to zgleda... jaz tud rabim celo proceduro, da pridem nazaj na 'podeželje'... domov, 10 km iz Ljubljane me vidjo doma 1x na 14 dni, če majo srečo... *** kul, en ful dobr page z vajami za španščino našla kar obvladam očitno... WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 27. avgust 2006 Prijavi Deli 27. avgust 2006 130 km ... me vidijo 2x na mesec po 2 dni. Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 27. avgust 2006 Prijavi Deli 27. avgust 2006 kdaj ste pa bli vsi tam včeraj? Smo ( + kokrpes) bili od 20-22h Ampak bolj okoli itak se je vsake tolk Umek pojačal, ga je bilo slišat tudi za Bežigradom Zračne črte 400 m stran, na balkonu obrnjenem v kontra smer mi je šalica s čajem vibrirala od basov V tisti gneči in temi se itak ni dalo nikogar videt Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. avgust 2006 Avtor Prijavi Deli 27. avgust 2006 morda tud v stepiju. ce ni blo kaj druzga, tu je prakticno nemogoce sound opredelit, odkod prihaja, ker se ujame v 'hodniku' od stolpnic in se nenormalno nadultrazvocno dobr slis VSE. Vozila sem direkt v mavrico prejle, podobno kot sem plavala v zahod na morju. nisem zadovoljna z obnasanjem avta oz. z njegovo temperaturo. ne da je frka, sam menim da ni v redu tole. Po AC je vse ok, cim sem na dveh semaforjih, pride kazalcek do O. :|||pa glede na to, da ni nobene vrocine dons... kaj sele pol po mestu, v guzvi, v vrocini... :\\\ ja, men so zanic skarje naredile total sranje.cash ki sem ga prisparala za cenejsi frizeraj, sem 3x al 4x not prnesla pol, ko se je reseval moje lase.tko da, dober frizer al pa nic.rajs redkejs, pa dobr. x!xvmes sam skrbis mal, ko je pa nuja, pa si privoscis... ker to je res shtala...unicene sem mela, pa sem svasta ze z lasmi, pa mi jih ni NIC tolk unicil kot tele skarje krampaste nikakve. :||| dons sem v manini temi govorila da mam rada mdr. zelene dodatke, da me ta barva poleg rdece ze skoz spremlja. a nisem dobila glih dons ful dobrega zivozelenega ruzacka od frende! mam fajn frende. vcer je bla frendica pr men (sem mela ful obiskov in ceprav sem ob 7:15 dam prisla, pes, komaj, sem ob 12h vstala in ze norela okol), pa je bla tok hecna... je rekla da je po vrtu prckala pa ji je nekaj za vrat skocil, pa da je prec vedla, da je mala zhabica, zelena. (jaz bi se ful prestrasla, ceprav shizim na zhabice)..in jo je vzela, jo dala na mizo, pa se mal pogovarjala, pol se ji je pa hecn zdel, da bo najbrz tole en princ, ki ji je prisel dat lupcka na vrat in je dala na prst lupcka in pac njemu.... se mi je tolk hecen pa kul zdel. sam se ni v princa spremenil, sam vseen je kul. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 27. avgust 2006 Prijavi Deli 27. avgust 2006 bohdej.... chist sfukan... :xx!: umek uspel... ....luchke so svetile.. sam teli afterji... grem spat.. :xx!: zlomk...tralala777 sfukanih -ou...tja tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. avgust 2006 Avtor Prijavi Deli 27. avgust 2006 aha. saj res, kul. jp, lahko noc. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 27. avgust 2006 Prijavi Deli 27. avgust 2006 ja, men so zanic skarje naredile total sranje.cash ki sem ga prisparala za cenejsi frizeraj, sem 3x al 4x not prnesla pol, ko se je reseval moje lase.tko da, dober frizer al pa nic.rajs redkejs, pa dobr. x!xvmes sam skrbis mal, ko je pa nuja, pa si privoscis... ker to je res shtala...unicene sem mela, pa sem svasta ze z lasmi, pa mi jih ni NIC tolk unicil kot tele skarje krampaste nikakve. :|||se strinjam js sem mojga frizerja držim z vsemi štirimi najbol srečen je ko me vpraša kak boma strigal..pa rečem, ti pustim pa še nisem v 4h letah bla nikol nezadovoljna..da ne govorim kake kombinacije barv sma že mela lase mam pa zdej itak skoz kratke, da se sploh nimajo časa začet cepit plus nobene kemije več na buči in šampon iz naravnih zelišč... There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 27. avgust 2006 Prijavi Deli 27. avgust 2006 prejle sem vidla v Sisleyjevi izložbi ene ful dobre vijolčne plišaste hlače in fajne kavbojke, ene za 4 in ene za 6 čukov, jutri si grem po oboje. končno neke pametne cunje zame. ker jaz si kr neki zapičim v glavo, kaj hočem in pol tega seveda nimajo, z nekim šitom pa se nočem kar tako zadovoljiti, da bom nosila cunje, ki mi niso. pa ene čevlje mam nagledane, take luškane v stilui Martens sandalov, jih mam lahk h kavbojkam, krilu, vsemu. ker mam za jesen samo ene take, ki mi jih premoči in še to so fuzbalerske superge od Adidasa. ne vem, kaj mi je bilo, da sem jih kupila. pa še neudobne so in med hojo zleze jezik na stran in še cvilijo kot bi bla nekje v eni športni dvorani. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 27. avgust 2006 Prijavi Deli 27. avgust 2006 se je nahala učiti Končno sprehod malce čudna ura, ampak je vsaj mir Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 27. avgust 2006 Prijavi Deli 27. avgust 2006 Onix, a ti večkrat greš tko po LJ ob takih urah? sam je škoda, ker je oranžno nebo, namest da bi se vidlo zvezde. vso romantiko morjo uničit, debili zagamani. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 28. avgust 2006 Prijavi Deli 28. avgust 2006 Ljubljana je najlepša ponoči pa med prvomajskimi prazniki, ko ni ljudi Včeraj na Umeku je bila sreča z vremenom, celo zvezde so se videle, po precej dolgem času al' je oblačno al' je pa smog in megla :xx!: slednje je še bolj grozno, ker odbija svetlobo nazaj in je sredi noči svetlo Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 28. avgust 2006 Prijavi Deli 28. avgust 2006 Haj vsemPokorno javljam, da sem nazaj.. da preživela zelo dobrih štirinajst dni..takih dni za zapomnit in označit recimo na osebnem koledarju, da se cmerila včeraj zvečer na Obrežju cele pol ure in naslednjih nekaj časa čakala, da pridem k sebi..skratka prehod tranzitnega jupitra preko natalne venere vreden vsega tistega kar piše v bukvah mogoče bi lahko več seksali..ampak vsega človek pač ne more imeti.. Smo pa zdravi še... Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 28. avgust 2006 Prijavi Deli 28. avgust 2006 sam se ni v princa spremenil, sam vseen je kul. še sreča, jst sn enga princa, pa je žaba ratal mogoče bi lahko več seksali..ampak vsega človek pač ne more imeti.. Smo pa zdravi še... samo, da ste zdravi, pol bote tui seksali še lahko basolutno, sam če bo vola lejpo te je čitat ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 28. avgust 2006 Prijavi Deli 28. avgust 2006 Ljubljana je najlepša ponoči pa med prvomajskimi prazniki, ko ni ljudi Včeraj na Umeku je bila sreča z vremenom, celo zvezde so se videle, po precej dolgem času al' je oblačno al' je pa smog in megla :xx!: slednje je še bolj grozno, ker odbija svetlobo nazaj in je sredi noči svetlo veš kako je blo dons zjutri ob dveh, ko sem šla na čik - oranžno nebo. :xx!: Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts