Mana 28. avgust 2006 Prijavi Deli 28. avgust 2006 spala do 10.00 ..k top...sploh ne vem kako mi je spet uspelo (verjetno jesensko ozračje). čim se malo k sebi spravim (Misty jaz pijem pa kapučin iz vrečke :xx!: ...nimam nič drugega doma) letim v mesto kupt stvari za izdelavno nakita pa v Nafnafa, kjer imajo take super bombažne majce z dolgimi rokavi po 1600sit PRIPOROČAM, se mi zdi res ugodno in kvalitetno hkrati no, prej morm še Rudija spucat, pa mal posesat tuki...zadnje čase prav z užitkom pospravljam bo mogla puhovko nest v čistilnico, pa ne grem na bajk s tem gromozanskim punklom, se bom še zvnila kje...bom do pop počakala, da avteka dobim... no, potem se bo pa učit treba evo, to se mi pa res ne da x!x Nataly te je lepo spet malo prebrat sončkeeeeeeeee (v oblačen dan) Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 28. avgust 2006 Prijavi Deli 28. avgust 2006 morgen.... spanchkal 13 urc.... bi she.... pa so me zbudil... :!!: :!!: kr neki vrtat pa razbijat.... :xx!: pa nej to ponoch delajo k meme mi... zlomk....tralala777 -ou...tja tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 28. avgust 2006 Prijavi Deli 28. avgust 2006 morgen.... spanchkal 13 urc.... bi she.... pa so me zbudil... :!!: :!!: kr neki vrtat pa razbijat.... :xx!: pa nej to ponoch delajo k meme mi... zlomk....tralala777 -ou...tja predlagam, da se pritožiš x!x Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 28. avgust 2006 Prijavi Deli 28. avgust 2006 predlagam, da se pritožiš x!x sm zhe pred leti lepil ene ceglce spodi na vrata s tako vsebino... pa ni zaleglosamo razni strpi so se pojavljali nna mojih vratih... zlomk...tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 28. avgust 2006 Prijavi Deli 28. avgust 2006 Jutrček Mi ne rata spat dolgo zadnje čase mogoče bi pa res moral do kakega zdravnika ampak že tolk let nisem bil da niti nimam osebnega Dr. Spet bolj mrzel dan :xx!: Mogoče bi bilo bolje na koledar kot na uro gledat se mi zdi da moj koledar zaostaja za kak mesec veš kako je blo dons zjutri ob dveh, ko sem šla na čik - oranžno nebo. :xx!: Tivoli je bil megleno siv in mrzel :xx!: še gay so se umaknili nekam na toplo Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 28. avgust 2006 Prijavi Deli 28. avgust 2006 Sam pofockam se, k je glih odbila 3 zjutraj...in ob sedmih se nameravam dvignt, pa it delat, hehe. Po mojem sploh ne bom spal, ampak sem prevec zivcen, ker danes grem po nov avto, ki mi ga je ustimal direktor firme. Fajn je to, da gre kredit na ime firme, avto pa na mojega, hehehe...Lep dan vsem! Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. avgust 2006 Avtor Prijavi Deli 28. avgust 2006 O Natrix, pol pa porocaj. Nataly! me je skrbel in zanimal, kako pa kaj.venera/jupiter? kul. sex se pride, tud ta teden bo pestro. Jaz tud ne spala ponoc, bla med 3. in 5. ali 6. budna, sam nalasc nisem sla na chik, pa tok bi mi pasal... se mi je zdel, da je greh se zasmrajat pa to, k sem ze itak prej ful chikov pokadila, k sem napoved pisala.Ob polnoci sem posodo pomivala, po tem ko sem jedla. pol pa ni cudn da ne spim. ful sanjala, cist odbite sanje, pa cudne. ne glih moraste, ampak nc fajn, v bistvu.... da sem se zgubila v enih industrijskih conah pa sploh nisem vedla kje sem, pol sem mislila da je ena bliznjica, je bla pa kar ogromna reka k se ni dal cez... pol je bil en folk na avtobusni pa sem rekla, ce tle petka vozi, pa so debelo gledal in da je cist en deset avtobus tle...pa en frend mi je napisal listek in mi ga pustil kar na mizi v eni gostilni oz. klubu mracnem.... in s svincnikom je napisal, da je vse zbledelo in sem se ful matrala prebrat..... in ceprav me klice marsa, je na listku pisal draga alenka al nekaj tacga.... da mi je blo cist cudno... pol so ble pa crke vse bolj blede in se ni dal nc vec prebrat. :|||svasta. Pr telovadbi sem naredila en gib in mam totaln heksnshus, se obracam kot da bi metlo pozrla. Uspesen in prijeten teden zelim vsem! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 28. avgust 2006 Prijavi Deli 28. avgust 2006 Grem gumo flikat na biciklu :xx!: Sovražim take nočne izdihe na prevoznih sredstvih, mogoče sem pa včeraj med dežjem malo pregrobo z robnika zapeljal Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. avgust 2006 Avtor Prijavi Deli 28. avgust 2006 dobr da si me spomnil, grem kolo v klet chekirat. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 28. avgust 2006 Prijavi Deli 28. avgust 2006 jutrčk jaz pa zvečer bla vsa naspidirana, sploh se mi ni dal spat.. pa ob 7h zjutraj že gledala kot čuk okol sebe, sam ugotovila da je čist prezgodaj in potegnila do 9h... ful enih zdravnikov mam za obiskat ta teden.. treba kar seznam napisat, da pol lahk črtam kaj sem že, drugač ne bo nič.. pa frendica prinesla še dve knjigi, da še mal iz druge smeri ponovim tole morfosintakso... tko da me čaka en kup stvari danes. heh, kok mi je smešen Tristan mal mu ni čist jasno kaj še en človek dela v najinem stanovanju pa ne ve čist a bi bil napadalen al bi se crkljal.. pa spet je po omarah začel skakat in tečkat... regresija se temu reče menda travma, pol pa otrok spet začne v hlače lulat najbolj smešno mi je pa to, da mu potovanje v Španijo in menjanje placov in vožnja in to ni nobena panika, kot bi mu po vseh pravilih morala bit pol ga pa en lover tkole zj*** nič, gremo kaj počet... WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. avgust 2006 Avtor Prijavi Deli 28. avgust 2006 najbolj smešno mi je pa to, da mu potovanje v Španijo in menjanje placov in vožnja in to ni nobena panika, kot bi mu po vseh pravilih Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 28. avgust 2006 Prijavi Deli 28. avgust 2006 sej se bo navadil besna sem res... ne morem verjet kaj vse si nekateri dovolijo ko so jezni... pih, ne bi bila rada v koži bližnjih. Vsekakor upam, da se bom kmalu počutila drugač... Tale gužva v devici mi ne ustreza... pa zebe me - mene ki me redkokdaj. Pravi D. da nekaj ni ok, ker če je ona v kratkih rokavih, mene pa zebe, potem je zadeva resna... mislim da je tole psihičnega izvora... vse imam na kupu vse... prav iščem svetla področja v lajfu, tolk je vse nad menoj...ampak sem ponosna nase, ker ne padam tko kot sem pred časom... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 28. avgust 2006 Prijavi Deli 28. avgust 2006 Se dobro, da ne, Aliana! Jaz sem svojega sam enkrat vzel na morje, pa mi je blo ful zal. Sem se mogu vrnt drug dan... Ura je 4:35...se mal pa bo cajt za vstat in zagret motorje... Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 28. avgust 2006 Prijavi Deli 28. avgust 2006 Guma zaflikana, bicikel testiran (mal sem zadnje kolo skrivil ) Ker sem bil že v elementu sem spotoma, ker mi je zjutraj že drugič mleko zletelo iz rok , zamenjal stran odpiranja vrat na hladilniku je kuhinja takoj 60 cm daljša Napadi zgodnjega vstajanja, pridnost in delavnost jaz res rabim zdravnika Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 28. avgust 2006 Prijavi Deli 28. avgust 2006 Guma zaflikana, bicikel testiran (mal sem zadnje kolo skrivil ) Ker sem bil že v elementu sem spotoma, ker mi je zjutraj že drugič mleko zletelo iz rok , zamenjal stran odpiranja vrat na hladilniku je kuhinja takoj 60 cm daljša Napadi zgodnjega vstajanja, pridnost in delavnost jaz res rabim zdravnika Pol ga rabjo tud vsi japonci... Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 28. avgust 2006 Prijavi Deli 28. avgust 2006 Pol ga rabjo tud vsi japonci... To jaz že od nekdaj trdim Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 28. avgust 2006 Prijavi Deli 28. avgust 2006 Fajn, da ste me veseli še No..saj ni take panike(glede posteljnih aktivnosti, )samo zdaj bo pa suša..tak, da če je ta teden naklonjen k temu (in kar se mojih planetov tiče je definitivno...mi čisto nič ne koristi..mislim, da bom sadila rože zato..pa vrtnarila ) ata so že na oni strani krpatov..A veš, da sem tudi jaz se nate Marsa spomnila med vožnjo dol..pa vidim, da si čisto v redu. Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 28. avgust 2006 Prijavi Deli 28. avgust 2006 ej, Marsa, jaz tudi ful kadim zadnje čase in ful sanjam slikovito že cel avgust. kupila une vijolčne plišaste hlače - am niso lih vijolčne, bolj barva sivke. pa en reklc petrolejsko zelene barve iz žameta - bom kombinirala s hlačami. pa čevlje take simpatiko. in nisem se mogla upret, kupila obesek iz ametista in enga z malahitom - ful sem zdaj v teh modrih, zelenih, vijolčnih scenah - mi sede. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 28. avgust 2006 Prijavi Deli 28. avgust 2006 jutrčk pol ga pa en lover tkole zj*** stavim, da je ljubosumen nanj kdaj si si pa loverja ubodla? nekam na hitro ti je to uspelo...še nedolgo nazaj si bila zapriseženo samska ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 28. avgust 2006 Prijavi Deli 28. avgust 2006 sej ni blo tko na hitro... v bistvu po luštkanem naključju takrat, ko sem najmanj hotela, en teden pred potovanjem.. pa me je počakal WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 28. avgust 2006 Prijavi Deli 28. avgust 2006 sem vedela da te bo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 28. avgust 2006 Prijavi Deli 28. avgust 2006 WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 28. avgust 2006 Prijavi Deli 28. avgust 2006 Zagrizeno samske je zdelalo to poletje z mano vred še za ostale Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 28. avgust 2006 Prijavi Deli 28. avgust 2006 Zagrizeno samske je zdelalo to poletje z mano vred še za ostale sm naivno mislu, de se bom chez poletje kej spochil... pa jeba hujsha kot med sezono... zlomk...tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 28. avgust 2006 Prijavi Deli 28. avgust 2006 mene bo ta pritisk ubiu...če se ne javljam več, me je verjetno sploščilo ne res..pa še kave ni doma in se še komi pokonc držim. dobila košarco za kitajsko dons, pa za drink...morm se nekam spokat, doma bom v komo padla... prej ali slej se odvlečem do knjižnice... v glavi mi doni, kot bi kdo na gong touku...šit...tkole pa že 100let ne ( ) z rezervo Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts