Ksenia 28. avgust 2006 Prijavi Deli 28. avgust 2006 še vedno sem besna.. pa še čisto prava migrena me je zagrabila - po 100 letih Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 28. avgust 2006 Prijavi Deli 28. avgust 2006 še vedno sem besna.. pa še čisto prava migrena me je zagrabila - po 100 letih o revčkkkk...to ti pa ne privoščim...poznam me že dolgo ni, upam da tako ostane zakaj si pa jezna? Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 28. avgust 2006 Prijavi Deli 28. avgust 2006 besna sem, ker si določena oseba dovoli, da vse kar jo vrže iz tira potem to z veseljem uporablja na meni, proti meni... jst pa molčim ker bog si ga vedi zakaj... sej ne vem na koga sem bolj jezna - na to osebo al nase... in očitno bom lekcijo ponavljala, dokler ne bom zmogla se upret... mi je že zoprno ker skoz eno in isto težim tule... ja reva sem ampak sej sem prej napisala, da ne zapadam več v takšna stanja zaradi teh občutij kot sem pred časom... tko da napredujem... ja tale glavobol :xx!: Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 28. avgust 2006 Prijavi Deli 28. avgust 2006 jaz sem imela eno kolegico kateri sem vedno znova pustila, da hodi po meni...potem sem končno po 2 letih prekinila ta beden odnos, vem kako je če vedno ene in iste stvari dopuščaš :xx!: moraš presekat, tu ne gre počasi ampak na hit...samo odločena moraš biti x!x Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 28. avgust 2006 Prijavi Deli 28. avgust 2006 Čer. Npaoren dan. Delala od 6-9, pol izpit, pol delala od 13-18, pol fintes, zdej dam pršla in bla tok lačna, da sm požrla boga i pol. NIma veze. Sitna še vedno...v bistvu je sitnost prerasta v trmo in ''nejebemnikog'' stanje. Fak of...več si zaslužm. :xx!: Nataly je nazaj, Aliana polna prigod, Mysti je bolš, Ksenia ne ...vsem dogaja. Lepo spite, jst grem še pod tuš, glavo umit in svojim sanjam nasproti. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 28. avgust 2006 Prijavi Deli 28. avgust 2006 tkozej grem pa na per...al pa kej vech njihcuttysurk...che je keri do druzhbepocukat za rokau neki dolzga v oranzni majci z blond pofarbano chupo za shankom:"Stlic zlomk..jst ta pa ta...hoj!" zlomk...tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 28. avgust 2006 Prijavi Deli 28. avgust 2006 grem prej na šihtu ven na čikpavzo in si mislim, u kako je fajn frišen zrak, in naenkrat mi spodrsne na stopnici in padem na rito. sam na srečo sem se oprla na roko. edin čik se mi je zlamu. sem šla pol po druzga. noge sem pa kar stegnila vodoravno, namest, da bi jih pokrčila. fajn, da mam hitre reflekse, ker recimo motorike in usklajenosti gibov sploh nimam - v OŠ in SŠ je največja muka zame bil poligon nazaj pri telovadbi. pri unem, ko udarjaš po eni plošči, sem bila pa rekordno hitra. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 28. avgust 2006 Prijavi Deli 28. avgust 2006 grem prej na šihtu ven na čikpavzo in si mislim, u kako je fajn frišen zrak, in naenkrat mi spodrsne na stopnici in padem na rito. sam na srečo sem se oprla na roko. edin čik se mi je zlamu. sem šla pol po druzga. noge sem pa kar stegnila vodoravno, namest, da bi jih pokrčila. fajn, da mam hitre reflekse, ker recimo motorike in usklajenosti gibov sploh nimam - v OŠ in SŠ je največja muka zame bil poligon nazaj pri telovadbi. pri unem, ko udarjaš po eni plošči, sem bila pa rekordno hitra. upam da ne bo kake modrice!!! Sem se pa full nasmejala ko sem tole prebrala, včas mamo ljudje reflekse na pravem mestu ja, tko sem jst kak mesec nazaj čofnila v vodo in sem refleksno kar noge stegnila tko da sem direkt "not zaplavala" namesto da bi se pobila na kamenjih BTW jst sem tut rekordno hitro nabijala tisto ploščo, večina jih je na konc že skor po eni strani začela tolčt jst sem pa kar neumorno lamala. Me zanima kje so zdej te sposobnosti, pomoje sem sam še kot mrtva žaba 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 28. avgust 2006 Prijavi Deli 28. avgust 2006 ej, da bi vidla mene, kako sem se šele režala sama sebi. ko se mi primeri kaj tacga, sem najprej :OO!: , pol pogledam, če me je kdo vidu, se poberem in režim sama sebi. tko kot sem enkrat, ko je bla ful poledica, padla 3 krat zaporedoma in se mi je režala ena skupina dijakov, jaz pa z njimi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 28. avgust 2006 Prijavi Deli 28. avgust 2006 Ja ma sej se morš smejat men je najbolj smešno ko se ljudje poberejo in tko grdo gledajo jst se samo smejat začnem in zafarbam Tko kt enkrat - če bi bla mrko tega zdej nebi govorila sem padla direkt iz avtobusa ven joj trebuh mi bo počil!!! Ravno sem šla iz enega dejta popoldne in tko hudo in privlačno sem se počutila, oblečeno sem imela eno krilo dolgo pa vsa kjut in updenana, tam pred postajo začnem brskat po mobitelu (ZAKAJ ŽE) in pol vstavi bus, jst valda hočem prestopit iz busa na pločnik in valda na pol poti ugotovim :OO!: krilo prekratko No letela sem ven - DOBESEDNO LETELA! Na vse štiri in mobitel na... ja na prafaktorje men se je tko začel smejat. Se poberem, ena gospa do mene vsa prijazna / gospodična, ste vredu??? Jst samo, jaja hvala...se poberem, sram me je blo valda full vsi gledal iz busa... jst pa pa sam farb in domov 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 28. avgust 2006 Prijavi Deli 28. avgust 2006 ja ja, to se rado dogaja, ko si misliš, da si najlepša, to se tut med zgodi, ko sem preveč naduvana - za kazen. sej prou, da mi mal zbistri glavo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 28. avgust 2006 Prijavi Deli 28. avgust 2006 No mislim da je takrat prišlo zarad tega ker sem bla plain neumna ampak definitivno so imele kej tut zvezde zraven - ker se spomnim da sem kr plavala v oblačkih http://www.cosgan.de/images/smilie/liebe/a040.gif mogoče mi je bil to znak nej zbistrim glavo ker tip je imel punco, valda in tko nč nebi nikol blo in tut ni blo razen nekih izkazovanj simpatij in to ampak nakonc ni noben od naju bil tolk zato da bi... 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 28. avgust 2006 Prijavi Deli 28. avgust 2006 ja, nč, ena izkušnja več, gremo dalje, še dobr, da je vse skupi mal smešno obarvano. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 29. avgust 2006 Prijavi Deli 29. avgust 2006 Jutrček vesolje in pobožne želje Onixa po lahkem jutru je šla domov, se bo učila, ampak zih ne pred popoldnevom mene pa že ob 10 čakajo obveznosti Namesto da bi užival proste dneve, se menim ob takih nehumanih urah itak je bilo jasno da pred jutrom ne bo spanja, zdaj ga pa tud zjutraj ne bo Spet bodo litri čaja tekli v grlo, me tein bolj pokonc vrže od kofeina, pa še bolj okusen mi je čaj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 29. avgust 2006 Prijavi Deli 29. avgust 2006 morm povedat kle da že skoz ful rada berem onixa mi je tak fajn dečko (valda č je dvojčk ).......in se mi dobr zdi k vidim kok je u bistvu srečn in zalublen in se ma fajn ........no, zdej k ma podgano, ga še bolj maram kr tko naprej dečko KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 29. avgust 2006 Prijavi Deli 29. avgust 2006 morgen.... tko zaendrek pa she nism spal.... :xx!: kr neki...tko napol buden sanjal...pa ves sfukan zdej... :xx!: pa she cel dan me chaka....jeba de je ni... pa she glava me hoche neki bolet... pa ne od machka.. tokrat... zlomk...tralala777 -ou pa itaQ ne sme umanjkat.... tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 29. avgust 2006 Prijavi Deli 29. avgust 2006 Todika Glede branja pa enako, me vedno nasmeješ in mi polepšaš dan Obveznosti, delno, opravljene naslednja runda čez dve urciMogoče bi pa kako kitico oddremal Mi nekaj LNF štrajka :xx!: ne najde novih objav, če pa brskam pa odpre bazo Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 29. avgust 2006 Prijavi Deli 29. avgust 2006 zaspanaaaaaaaful pozn sm šwa spat.komi čakam da domov pridem in ... nč ne bo s postlo... frizerka me čaka. bom pa na stolu spala. hehehe spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 29. avgust 2006 Prijavi Deli 29. avgust 2006 Mi nekaj LNF štrajka :xx!: ne najde novih objav, če pa brskam pa odpre bazo najdu eno svojo rešitev.. klikneš na "vroče objave" (desno zgoraj pod "odjavi se"), no pol ti pa tam zgine "osebna stran", "OS: 0" (vedno mam nič ), "moj.."... no in ti namest tega piše: "poglej zadnje objave"..in maš zadnje objave pa lep dan! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 29. avgust 2006 Prijavi Deli 29. avgust 2006 Men tut LNF štrajka zadnje čase, pogosto dol pade 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 29. avgust 2006 Prijavi Deli 29. avgust 2006 najdu eno svojo rešitev.. klikneš na "vroče objave" (desno zgoraj pod "odjavi se"), no pol ti pa tam zgine "osebna stran", "OS: 0" (vedno mam nič ), "moj.."... no in ti namest tega piše: "poglej zadnje objave"..in maš zadnje objave pa lep dan! Nols bravo nadsuper Bila na enem ful fajn kofetku. Dobila pošto (odgovor za tist keš izpred mesecev) in šibam zdej na pošto! Upam, da bo vsaj nekaj...Bi rabila jesensko inekcijo...če ne drugega za garderobo kej! Sončkeeeeeee Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 29. avgust 2006 Prijavi Deli 29. avgust 2006 js sem pa že kar mal v vsakodnevno rutino padu..zjutri vstanem, pojem, grem mal za računalnik, se učim, grem mal ven se preluftat (kakšen fuzbalček al pa če ni nobenga grem tečt), pol proti večeru pa še kakšna pijačka.. tak no..mi ni hudga sam.. bo treba spet kej nepredvidljivga pa spontanga ušpičit al pa na kakšen izletek..šel bi nekam plezat.. še nikol nisem sam k nima časa tist k zna (treba mal zard varnosti enga tapravga vzet s sabo ), no sej..drugač bo pa kakšen adrenalinski park pršu v poštev..baje je kar fajn. Nols bravo nadsuper hehe..vem, u bistvu je to sinonim zame Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 29. avgust 2006 Prijavi Deli 29. avgust 2006 kako fajn dopoldne sem preživela - šla sem se učit v Tivoli. dbest mi je, če zraven poslušam šumenje listja, ptičje petje, opazujem okolico, dobivam nove zamisli, filozofiram ... ne pa not, ker ne zdržim v zaprtem prostoru in že itak mam moteno koncentracijo in skoz me nekam vleče, skoz se moram muvat v mislih al fizično ... sam še bližina vode mi manjka ... sej to pa tutu še bo, en skokec na Obalo čez 14 dni z dbestično frendico ... pol sem šla na pico in hranila vrabčke. na koncu sem več pice zmetala njim kot je pojedla sama. en kos sem po nesreči utrgala tko mal večji in ga zagrabi ubogi vrabček v kljun in se muči lete s tistim davečim kosom ... pa sej tko nisem lačna ne vem kaj, ugotavljam, ko mam neke svoje bluze miselne in fizične, ko razmišljam, kako bom naprej, kaj bom počela, me hrana ne zanima kaj preveč. pogrešam Strelca. tko da je samoumevno, telo si samo zbere, da bo na dieti. zdej sem zgubila že 4 kile, še dve, pa smo spet v formi in nobenga tiščanja v pasu. kr neki me je prijelo in sem šla kupovat CD-je. tole:U. Tozzi, Schumann, indijska glasba in Santana - kakšen mix. hja, za mojo romantično dušo. poslala ljubezensko pisemce s pesmico. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 29. avgust 2006 Prijavi Deli 29. avgust 2006 poslala ljubezensko pisemce s pesmico. lepo slišat, kako ti življenje postaja vedno bolj všeč, in kako se učiš poslušat svoje srčne želje ter jih izpolnjevat pa ful me zanima, kdo je bil srečen naslovnik tele pesmice upam, da se kdaj to tudi meni zgodi V bistvu sem za prešerna eno njegovo pesmico prepisal in jo poslal eni punci....no, pa pošta menda ni nikoli dosegla cilj...nakar mi pa tudi ta punca pove, da ji Prešeren ni kaj dosti všeč danes na šihtu je bilo prav fino...gostje so se rekordno hitro spokali iz hotela, mi je ful časa potem ostajalo...sem pomagal natakarju pri nastavljanju pogrinjkov na mize, "moji" sobarici sem pomagal pospraviti dve sobi. Se prav fino počutim v njeni bližini enkrat moram dobit dost "jajc", če pride še kdaj do take situacije, da se z njo kar zaklenem v sobo potem pa (pobožne želje ) danes ima kolegica v službi rojstni dan...je to že cel teden prej najavljala, kako se ga veseli itd. itd...in sem se spomnil, ter ji kupil majhno darilce, nakar jo pa sploh v službo ni bilo tako, če jutri pride, ji ga z zamudo izročim...smotkica sedaj pa letim na računalniški servis, da mi poštimajo trdi disk...se je moj brat znašel in vgradil starega mulc se znajde, pa še zna naredit sem prav ponosen nanj tako, da vam pišem od doma en lep dan vsem, radi se imejte jaz vas že imam , sedaj se imejte še med seboj in znotraj sebe p.s.: Michelle ne gre nič na bolje držim pesti zanjo ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 29. avgust 2006 Prijavi Deli 29. avgust 2006 jst sem tud zapravljala... pa položnic sem za 200 jurjev plačala, bemu Davčna pa frizerja imam jutri, pa da me v petek ne bo v službi moram jutri razrešiti... pa še kaj... pa glavobol me še vedno daje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts