Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 22

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 3,2k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

evo. pa sem doma.

danes imela konferenco. mater, kar dve uri in pol je trajala.

urnik izvem jutri.

aja, pa razrednik bom. enemu četrtemu letniku x^x

se je tak ravnatelj odločil. je hotel enega sociologa, tak da...

ker prejšnji razrednik tega razreda ni hotel več imeti :o|o: :inocent:

no, bom vidla v petek, kaj me čaka x:Dx da me ne bo že prvi dan pobralo x:Dx

zdaj pa šibam z najboljšo prijateljico (spet) po trgovinah x:px

Pika Pikica: čestitke x:)x :palec:

... svet pripada tistim,

ki verjamejo v svoje sanje ...

Deli na socialnih omrežjih

Še kle se morm pohvalt, dons zvedla, da sm 2 izpita nardila...še mal se bo treba potrudit...tud če ne rata, bo šlo nekak....matr, sm ponosna nase. Vsaj neki. :palec: x^x x:Xx xsrcx

čestitke x:Xx

keramičar me je presenetil in že ob 12.00 prišel, namesto ob 17.00...super :palec:

potem sva še eno uro klepetala, saj se poznava še iz OŠ, prav super dečko se je naredil x;)x

učenje, ne da šepa, ampak stoji (za šepanje je potrebno vsaj premikanje, ne) x:Dx

vseeno grem s 4 urno zamudo v knjižnico se učit

sončkeeeeeeeee

:vio: :vio: :vio:

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

Onix, Gogol odpade mensezdi.... Kaka predstava bo to v Križankah? :inocent:

Ah, jaz sem sicer svoj bonus potepanja in lenarjenja že zapravla x:o)x

Pikica bravo! :palec: jaz pa v petek začnem s sezono... de vidmo, če mi uspe...

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Spremljam dnevnik, večkrat pomislim na Michlle, tokrat pa če bo bolj pomagalo še v pisni obliki: Michelle, daj akomuliral pozitivno energijo in poženi kri v prave dele telesa. Naj se čimprej stanje izboljša :palec: xupx

Žal Gogol bordelo res odpadejo :V: bobnar v bolnišnici v Parizu :sori: verjetno pretiravanje s čem xrolleyesx

Pandur,Theaters:Tesla

Zna biti zelo zanimivo, multimedijski spektakel in huda igralska ekipa (Rade Šerbedžija, Radko Polič,...)

Vprašanje, če je še kaj kart :o|o:

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

Kristalka, hvala za želje x:Xx

Ampak imam namen "služben" vstop nekako uredit xcrossfingx da sezono odprem v meni lastni maniri x;)x

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

Morgen xflirtx ,

sem še živa, brcam. Nič vas nisem brala :sori: , ni časa, frke v službi net pa še ni preseljen.

Skratka pogrešam vašo energijo, ampak žal konc švercanja, čakam da mogoče po 2 mescih telekom uspe preselit NET xrolleyesx .

x:Xx vsem xsrcx

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Oooooo, pujsolinka x:)x x:Xx :palec:

Mal sn tečn dans. :o|o:

Mal pa lenobn. :inocent:

Mal utrujen. :o|o:

Pa mal postajam zlobn, pa potem sam mal, da si dam duška.....velja sam za določene.... :att: brigajte se zase, pometite pred svojim pragom, pa boste mel kaj delat do konc lajfa :angry: x^x x:o)x Hah, to ne morš verjet kolk se da enim zanimat za druge, pa analizirat in delat zaključke o vsem kar zvejo tko al drugač al pa se jim sam zdi, da so kaj zvedli..... :o|o:

No, tko, sem že boljš x^x Če koga še kaj zanima iz prve roke sem na razpolago na os...... :vragec: x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Morgen xflirtx ,

sem še živa, brcam. Nič vas nisem brala :sori: , ni časa, frke v službi net pa še ni preseljen.

Skratka pogrešam vašo energijo, ampak žal konc švercanja, čakam da mogoče po 2 mescih telekom uspe preselit NET xrolleyesx .

x:Xx vsem xsrcx

Glih vceri zvecer sem razmisljal, kaj se dogaja s tabo in kje si...

Pozdravcek! xsrcx

Natrix

IX. "LUX PERPETUA"

SI HA de ser condición de mi dicha el olvido

de ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).

Prefiero la existencia más árida y doliente

al innoble consuelo de olvidar a mi ausente.

Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia,

que me halague o sonría en esta clara inopia,

ni qué luz en mis noches me quedará si pierdo

también la lamparita cordial de tu recuerdo!

2 de octubre de 1912

:vragec:

morgen.... x:)x x:)x x:)x

juhuhu....tole dela... :hepko:

povedat pa tko al tko nimam kej nouga... x:Dx

aja....dons dobim toti obisk... x:)x x:)x x:)x

bomo vidl... :vio:

zlomk....tralala

777 x:Xx -ou tja na ono zadevo.... x:)x

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

ma ti zobozdravniki so očitno čisto nori na puljenje osmic. jaz sem se enkrat z osmicama ponoči ugriznila kar precej in se mi satan ni zacelil kakšna 2 tedna. sploh nisem mogla jest. še govorila sem komaj. na faksu imel ustni nastop, ki je vredil pol zaključne ocene in je valda nekaj bilo treba expres naredit. sem šla pred nastopom do zobozdravnika, da mi je dal lokalno anastezijo in sem lahko dve uri brez bolečin odpirala usta (pa še do nezavesti najest sem se šla vmes - treba izkoristit priliko, sem bila že povsem shirana). no in mi tip dojavi, da bi on meni ti osmici kar ven populil, da se še slučajno kdaj ne ugriznem. HALOOOOOO! sem rekla, da me nič ne bolita, da mi ne bo ničesar ven pulil. okay, potem pa bi mi ju vsaj zbrusil, je rekel. da bi mi tiste špičke odbrusil in se več ne bi mogla ugriznit. ampak bom potem malo občutljiva na mrzlo-vroče.

ja pa valda. you wish. lepo naj pusti moje zobe pri miru, dokler ni z njimi nič narobe. pa če so funkcionalni ali ne. nima kaj pulit. satan jedni.

no, zdaj pa se podajam na faks. po (krutem)n spoznanju, da je pri meni višina ocene na izpitu obratno sorazmerna s količino učenja, grem tokrat pisat kar na slepo. pričakujem 10.

Tudi čez tisoč let, tu bom stal,

sonce bo moje srce,

ena od tisoč zvezd mi bo prav ,

nosil bom njeno ime ...

Ja, včasih so osmice pulili ob prvih blemih. Oba zadnja moja zobarja pa mi osmice zdravita in morm rečt, da zlo uspešno. Heh, grizel v ličnico pa sem se jaz tud z osmico :o|o: , še zdej se mal kdaj. :o|o:

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Ja, včasih so osmice pulili ob prvih blemih. Oba zadnja moja zobarja pa mi osmice zdravita in morm rečt, da zlo uspešno. Heh, grizel v ličnico pa sem se jaz tud z osmico :o|o: , še zdej se mal kdaj. :o|o:

to zato, ker te po EXTASIJIH zateguje... x:Dx x:Dx x:Dx

zlomk...tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Heh, mogoč to neb bil slab vzrok. x:o)x Čeprav.....eksi so za njuađerje bl, mar ne? :inocent: :vragec: x:Dx

nak

bl za vikend zhurerje

zlomk...tralala

Mhm. Sam kdaj so se v bistvu pojavil? V starih rokerskih časih že ne......

mal zgodovine ti manjka ampak ok

pojavl so se nekje v 50-ih letih

v bistvu so she danes v psihiatriji legalni

poznamo jih pa kot antidepresive

zlomk...tralala

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...