Aliana 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 Ja, včasih so osmice pulili ob prvih blemih. Oba zadnja moja zobarja pa mi osmice zdravita in morm rečt, da zlo uspešno. Heh, grizel v ličnico pa sem se jaz tud z osmico , še zdej se mal kdaj. hja, pr men je tko, da so že sedmice čist na koncu, za 8ice ni placa sploh... in ko začnejo ven rast, mi bodo razmajale in zj*** celo zobovje.. tko da Jutrčk Sva vstala par minut pred 9h, je blo treba proslavit dogodek in sva šla na tortice pol sem šla pa še mal v Mullerja zapravljat, mi je ful všeč ko majo kozmetiko v tistih mini izvedbicah in poceni.. pa precej kvalitetno očitno, ker me nič ne pečejo šminke in tak Učit do 2h, pol Tristana na cepljenje peljat pa domov sem se na kosilo povabla.. Mačkona peljem na počitnice za čez vikend, ker gremo mal na morje pogledat.. Vreme bo WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 mal zgodovine ti manjka ampak okpojavl so se nekje v 50-ih letihv bistvu so she danes v psihiatriji legalnipoznamo jih pa kot antidepresive zlomk...tralala Ahm. Sam tu neki ne špila, antidepresivi mogoče vsebujejo določene sestavine k jih tud eksi, drgač pa dvomim......No, al sem spadajo tud...hm....amfitemini al tko nekak? A to je to? Al kako? Mah, slučajn vem za enga modela, ki je to papcal, ko je, je bil ok, ko pa ni, pa bil tečn hudič, pa še vlil se ga je pol, pa je bla totalka.... :xx!: Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 ko je, je bil ok, ko pa ni, pa bil tečn hudič, pa še vlil se ga je pol, pa je bla totalka.... :xx!: tole si zih o seb v tretji osebi pisal zlomk...tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 Jutrček Včeraj, kot ponavadi, nič ni šlo po načrtih je bilo pa zanimivo Ton proba Siddharte na gradu je odmevala čez cel center, se bojim da bodo Kataleno preglasil Neverjetno koliko hrupa ustvarijo "legalni" klubi in noben sosed ne kliče policije Mogoče bi morali samo enega kolumnista iz največjega Slo cajtnga (po formatu ) preselit, pa bi tud Metelkova imela mir Ga imam na sumu da je bil avgusta na dopustu (ni bilo skor nič policije na obisku )M.C. move yourself or ..... Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 tole si zih o seb v tretji osebi pisal zlomk...tralala Zdej bi me že raztrojil, ne sam razcepil? Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 SPOROČILA ZA MICHELLE Opomnik - kdor še ni oddal lahko to naredi v temi "Pozdravi se hitro" v Obvestilih. 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 v denarnici mam zadnji 600 tolarjv, v hladilniku dva jogurta in mleko, gnar mi nakažejo šele v sredo. ampak ne, jaz sem tok prfukjena, da bom raje dala 600 sit za čike kot za kruh. brez čikov me več ni. v pondelk pa bom že tuki gor jamrala, kok sem lačna. ma nema blema, sej mam še 3 bone za it jest vn. dans sem tok hepjena, da sem kr hodla po LJ in vse mi je bilo smešno, sm se kar režala sama sebi in si pela dont vori bi hepi, folk me je sam gledu. ko jih šiša. pol mi pa še frendica ki je isto prfukjena kot jaz piše, da ji je en tipo prjavu, da ma ona opičjega demona v seb .. direkt na psihiatrični oddelk nas bodo odpeljal vse skupi. DOOGAAAAJAAAAA! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 no, izpit je baje bil včeraj. ljubi bog, kaj jaz delam ... svašta Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 Girly a si pozabila it nanjga??? Mačona dej stisni, sej vem da imaš post, kaj pa je to dva jogurta A gremo na Šmarno v soboto pa te peljeva s Pikico na en tako obilen kosil da do srede ne boš mogla nič drugega vase spravit 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 sej niti ne rabim jest, k me sploh ne zanima. sej ti pravim, sam da mam čike, pa mi pod milim nebom ne fali baš ništa. a u soboto? ajd rečno da ja, čeprav mam izpit, sam za vaju si bom vzela cajt, da vaju bom mal popedenala pa izbila tipce iz glave. ja, se priporočam za kako gibanico - že to bo dost za moj skrčen želodec, se bom kar skotalila dol po hribu. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 ne, nisem pozabila it nanj. sem šla nanj, samo 24 ur kasneje kot je dejansko bil. Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 hudiča, jest bi tud šel, če ne bi imel dopoldne šihta, zvečer pa špila...še nikol nisem bil na Šmarni gori... ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 mamiku vam, kaki ste mi to Ljubljančani in Gorenjci, jaz Prlečka sem bla 2 krat gor, vi pa pičke. ups, sori, mal se mi heca in zajebava folk. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 Joj jst mam pa Prlečke tko rada s kod si ti Prlečka? Men skos šef pravi "Prlek iša, Prlek ša" sej nam je trajalo da smo ugotovil kaj to pomen! 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 31. avgust 2006 Avtor Prijavi Deli 31. avgust 2006 Neverjetno koliko hrupa ustvarijo "legalni" klubi in noben sosed ne kliče policije jp. :||| Ola folk! cestitke, Pikica, kar dva! xokx Pridna. Ostali ste tud pridni. Gospodicna valkira. Jaz pa sem skor invalid, glihkar mi bodo moral nogo odrezat al kaj. Imam tako hecno poskodbo na kolenu... v bistvu odrgnina, zgleda pa kot bi se z onim za chik prizgat v avtu spekla... pravilno okrogle oblike.... sem si dala propolis, pa sploh NI pomagal! In me je ponoc tok zbadal, ker me zebe in moram met hlace, da se pa ne drgne blago, sem si pa dala flajstr... in mi je kar kljuval v kolenu, ful se zagnojil, svasta.....v totalnem mrazu sem razgaljeno koleno ven drzala, da bo mal na zraku. pol sem pa ob 4h zjutraj ropotala, ko sem iskala gaze in vse to.... sem si namazala se z eno zavbo (ki mi jo je lia poslala ) in si dala gazo, zdaj jo mam pa se kar gor, sam se komaj premikam... ne morem nog prekrizat, ze ce upognem nogo, me boli. Hodim cist odstekano. se stusirat se ne upam, k nocem tolk mocit tega. Mislm fak! :xx!: Je pa ful lepo dons. (*sem mela hude plane, zdaj se mi pa nic ne da, s kolesom se bom tezko furala, ko je treba skoz migat pa upogibat nogo). Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 plidni plidni smo. nič te ni, pogrešamo te. za koleno. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 marsa en kolega se je ful potolkel enkrat, cel je bil odrgnjen. je šel k zdravniku (v bistvu je kakšen teden vsak dan hodil) in so mu najprej vso kri in kaj je še bilo drugega ful dolgo z mokrimi gazami namakali, da se je zmehčalo, potem to postrgali dol (oz. je šlo kar samo, ker je bilo tako namočeno), potem pa počakali, da se je posušilo in suho gazo čez. in naslednji dan spet. in spet. in spet. se mu je v roku enega tedna še komaj videlo, da bi kaj imel. aja. pod gazo so še mu neko mrežico namontirali. ampak ne vem, kaj je tisto bilo. Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 dost mam Saturna pa Plutona.... mami mora nazaj v bolnico, ginekološko.... pa še ni zaključila z obsevanji dojke... v službi sem se spustila v en boleč razgovor čeprav vem da je napoved za te zadeve neugodna, ampak sem vsaj razrešila... tamala javlja iz priprav da jo ful trebuh boli, ginekolog že prejšnji mesec rekel, da je pogostost m. nenavadna... komaj čakam da v soboto pride domov....jst ful krvavim, pa ne bi smela.... ok, kaj je naslednje???? izstopam, ne grem se več!!!!!!!!!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 Marsa, Ksenia tisto rano pa le pogledat k dohtarju, mogoče ni tko površinska kot zgleda. 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 Ksenia, Marsa http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 31. avgust 2006 Avtor Prijavi Deli 31. avgust 2006 plidni plidni smo. nič te ni, pogrešamo te. za koleno.Thanx a daj, ne verjamem. Ti kok mas pa super podpis! potem to postrgali dolajsa!! ampak hvala ti! kul nasvet..sam tista mrezca je bla najbrz zato, da se ne zaraste pa da gnoj not ne ostane (podobno kot ti dajo pr zobarju) - ne saj ne vem, pojma nimam, sam tko si rpedstavljam....uhhh.... POSTRGAT. dost mam Saturna pa Plutona.... mami mora nazaj v bolnico, ginekološko.... pa še ni zaključila z obsevanji dojke... v službi sem se spustila v en boleč razgovor čeprav vem da je napoved za te zadeve neugodna, ampak sem vsaj razrešila... tamala javlja iz priprav da jo ful trebuh boli, ginekolog že prejšnji mesec rekel, da je pogostost m. nenavadna... komaj čakam da v soboto pride domov....jst ful krvavim, pa ne bi smela.... ok, kaj je naslednje???? izstopam, ne grem se več!!!!!!!!!!!!Ksenia, glejte tko da je to kul... cim se kaksna tvorbica, slika spremenjena itd. pojavi, se mora chrekirat, ce je ze bila kdaj frka in to je dobro! da se prec lohk ugotovi, saj ves, zdaj je skor privilegij, da prides do ginija pa do teh kaksnih raziskav.Morda je kaj desetega oz. nenevarnega, no upam da bo tko. Cudn se mi zdi, da dr. vznemirjajo ms od tamale - logicno je, da v teh obdobjih 'hormonskih', da lohk prihaja do neravnovesja, to je zlo pogosto, dokaj 'normalno', tako vsaj menim, laicno.Pijta kake caje za uravnavanje mensstruacije, recimo sentjanzevko, ognjic itd. Petrca, joj, upam da ne.....k dohtarju zarad ene rance, ko me niso 9 let al kolk vidl, zdaj bo 10, no marca (ker sem na 33. zbolela pa bla tam).Ma beda no... pa se poraz porazov, kot pusi zarad odrgnince lazit tja. sem nekak navajena da skor nc ne dam, se kar samo pocajta, tko da nimam nobenih teh antibioticnih mazil, sem pa tud sama pomislila, da bi morda morala s cim takim se namazat.kaj je za to, a kdo ve?bepanthen??morda v lekarni kaj dobim... hm, morda pa bi oni peroksid pomagal tud, hm.... O Zasavka, chenx. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 joj, to POSTRGAT se je res bad slišalo. no, zgledalo je tako, da so vzeli bibo palčko (za ušesa) in tisti razmočen sluz pač dol potegnili. nič ga ni bolelo, so dovolj namočili prej. je rekel, da če bi šel takrat pod tuš, bi že pod curkom samo dol steklo, tako zmehčano je bilo. gaze in mrežico je pa imel samo prvi dan ali dva, potem pa so mu rekli, da mora imet na zraku, da se lepše celi. skratka, če kje padem, bom ziher ta postopek prakticirala. pa še nobena brazgotina mu ni ostala. Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 ker sva obe v rizčni skupini in je tudi meni eno tvorbo na maternici odkril.... ja sej komaj čakam da pride domov.... za mami pa tud upam, da je ok... sam morala sem ven dat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 Marsa, Ksenia za zdravje! Jaz sem te pa pogrešala Marsa...pa sem se vzdržala, da ti nisem šla spet kak mail posat kje si in to... Comp je konc...vsako stran skor 30min odpira :xx!: Zvečer zmenjena, jutr zmenjena, v ponedeljek zmenjena...pa še sestra pride na kavo v roku 1h Dogaja 100/h...milion telefonov, smsov...uh,,,fino je Še dobro da mi vsaj gmail dela brez problemov Sončkeeeeeeeeeeker debestičen dan dones Pujsa WB,,,da boš hitro razlešila vse komplikacije in spet vdihnila svež zrak na LNFju Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts