Guest mačona 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 kaj češ, folk je čuden. a ti tut rad bluziš po mestu? ampak vedno ponoči a? jaz raje podnevi, ponoči me je preveč strah. nočko. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 Ponoči mi je lepše, ker ni ljudi in gneče Meni ponavadi ne težijo, pasje družba pa tudi ponavadi pomaga proti agresivnim čudakom dalmatinec je bil ravno prav velik pes da se ga prenapeteži ustrašijo, kokeršpanijel sicer nima nekega obrambnega efekta, je pa super družba ampak že dolgo nisem imel kakih čudnih nočnih srečanj in upam da bo tako tudi vnaprej nočko tudi tebi Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 Med vsebuje zlo veliko inhibinov - antibakterijskih snovi, ki uničujejo bakterije ali zavirajo njihovo rast. Bakteriostatične in baktericidne lastnosti medu delno pripisujejo tudi majhnim količinam vodikovega peroksida ki so v njem. Zato med ugodno deluje na rane, včasih so jih zdravili pretežno z medom, deloma pa pomaga tudi zaradi ugodnega učinka sladkorjev in drugih sestavin Primer: Na razpokano kožo so v ljudski medicini pogosto polagali obliž iz zmesi medu in zdrobljenih korenin teloha nasploh je mazanje z medom zelo priporočljivo za vse vrste ran, opraskanin, ozeblin!30 strani seminarske o medu, nekaj pa mora ostat v glavi če so lekarne zaprte ane O, 5rca, hvala, še sanjalo se mi ni. Torej misliš, da bi med pomagal tudi mojemu dragemu, ki se mu poleti na podplatih z nenormalno hitrostjo dela trda koža in to v takšni količini, da mu tudi takoj spoka (kar baje blazno boli)? Si jo povsem odstrga enkrat na teden, pa je čez 7 dni spet cel hudič ... Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 Mene pa križ boli :xx!: , bo nehalo ker itak vem, da me zaradi prisilne drže pa ipak..boli kot sto hudičev, pa stegna od zadaj - včeraj sklonjena bila več kot pol dneva..pobirala krompir pri mojih..ozimnica pa bo no boli..pa prvi menzus dobili -mlajša...in zdaj ji starejša grozi z maščevanjem -kajti pred leti, ko bili še mestni ljudje in je starejša kaj razpizdila mlajšo se je ta spravila na balkon in kričala na ulico: M. pa ima menstruacijo...!!!!!!!!!no, zdaj ji starejša obljublja povračilo..sam problem je..kdo hudiča jo bo pa slišal sredi Haloz...(srne, cucki in mačke..)pa tu in tam kateri sosed če bo imela srečo.. Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 pa prvi menzus dobili -mlajša...in zdaj ji starejša grozi z maščevanjem -kajti pred leti, ko bili še mestni ljudje in je starejša kaj razpizdila mlajšo se je ta spravila na balkon in kričala na ulico: M. pa ima menstruacijo...!!!!!!!!!no, zdaj ji starejša obljublja povračilo..sam problem je..kdo hudiča jo bo pa slišal sredi Haloz...(srne, cucki in mačke..)pa tu in tam kateri sosed če bo imela srečo.. huda fora Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. september 2006 Avtor Prijavi Deli 1. september 2006 NIČ kemije!a ne? jaz tud tko pravim. sej se nisem vdala vcer, sem rekla do dons pocakam s temi 'drasticnimi'. ... mam novo barvo, tko hm kot jesensko listje hrasta mešano s črno- ne znam opisat...hudo, si rpedstavljam da je ful dobr, po mojem ti ful pase. S kolenom je hm, 'bolje'. Mislim zgleda v bistvu na nek nacin se hujs, sam oni rdec vnet zabuhel kolobar okol je pa manjsi in ni vec tok zabuhel.sem mela cel projekt s tem medom pa dol mi je kapljal, pol sem ga pa 100x se potacala. Marsa, tebe pa fajn videt okol, pozdrav kolenčka haha, modelsk. ce po 10 dneh uletim in ful nalozim, zakrknete, me mate prec cist dost , pol me pa en dancek ni tok okol, pa *cela panika*. aja mors pol 1x uletet res. Jutr gresta ta stara dva na morje in bom mela mir 14dni... hudo, kaj se bos mela dobr!! Čak mal, enih par mickenih detajlov še treba porihtatja sevede.. devickica. tretji letnik pa to.. ... se odločla da bom letos pa odlična kr sem do zdaj bom uživala pa to, pa zdaj se bo štelo pol za faks dalje.. pa nočem da mi kaj sfali na koncu.. fajn plani, no saj si pridna, mas devico mocno. definitivno je september najlepši mesec za biti na morju, ker ne maram vročine in gneče. ja, stekam, za frendico... ja, ko nekaj gre, en cas se obrne, pa ze zato..... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 Ponoči mi je lepše, ker ni ljudi in gneče Meni ponavadi ne težijo, pasje družba pa tudi ponavadi pomaga proti agresivnim čudakom dalmatinec je bil ravno prav velik pes da se ga prenapeteži ustrašijo, kokeršpanijel sicer nima nekega obrambnega efekta, je pa super družba ampak že dolgo nisem imel kakih čudnih nočnih srečanj in upam da bo tako tudi vnaprej nočko tudi tebi maš prav, gneče tut mene nervira in kr mal me žalosti, ko tko opazujem folk, kok so vsi ali mrki ali zaskrbljeni, brezobzirni, ... jz pa tm en jebiveter vmes in bluzant, k ma svoje fleše na ljubljanskih ulcah in v Tivoliju ... sorči, tko si smešno napisu tole s psi, čeprav v bistvu ni smešno. sam meni ipak je! ja, želim ti, da se v miru sprehajaš brez kakih srečanj s psihoti in agresivneži. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 mami uspešno prestala poseg, čaka na izvide... Tamalo je trener peljal k zdravniku prehude bolečine... najraje bi šla ponjo... nimam od trenerja številke... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. september 2006 Avtor Prijavi Deli 1. september 2006 ljudje pa neverjetno agresivni, v dveh urah sem naletel na 4 (štiri) gostilniške pretepea daj, tle so tud norel pa razbijal, eni sosedi.. al pa dvoji, troji. Jaz tud za nocno potikanje okol. no saj... saj se poznamo. ...in zdaj ji starejša grozi z maščevanjem -kajti pred leti, ko bili še mestni ljudje in je starejša kaj razpizdila mlajšo se je ta spravila na balkon in kričala na ulico: M. pa ima menstruacijo...!!!!!!!!! haha enkrat smo se sli neko igro na kazni, sred noci, pod gradom, v mirnem okolisu, in je en dobil kazen, da je moral okno na stezaj odpret in ven zazjat (ob kakih 3h, 4h zjutraj): Ce jst ne spim, tud vi nouste spal! *to je sodil se k prejsnjemu komentiranju, sam sem mela vmes telefon. Jaz pa nad dobre! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 Jutrček vesolju Mačona, sej je smešno zato se mi ne da ubadat s kakimi pasmami psov, ki zahtevajo ful koncentracijo in pozornost na sprehodu :xx!: psa mam zato, ker me sprošča, na pa da rabim po sprehodu pomirjevala, ker se hoče tepst z vsakim psom in poslušam pametne nasvete o zavarovanju psov, ne zdravstvenem ampak poškodbenem za tretjo osebo Nekaterim je alter ego avto, nekaterim pa pes problem nastane, ko si psihoti nabavijo agresivno pasmo, ker se pol počuti "nevarno" :xx!: kot bi dal 6 letnemu otroku nabito pištolo da se igra Napad pridnosti in delavnosti še kar traja sicer je kakšna zadeva nujna in se "bolezen" zato ne opazi se pa lotevam takih stvari, ki sem jih prelagal tudi kako leto že Mal vas bom bral ob čaju, potem pa veselo na delo Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. september 2006 Avtor Prijavi Deli 1. september 2006 mami uspešno prestala poseg Tamalo je trener peljal k zdravniku .. prehude bolečine... Boga...prevec se napreza najbrz, daje vse od sebe, tud ce ni tok pr moceh, saj stekam, ce se gremo, se gremo, pa hoce bit najboljsa kar se da. asc pa to.Pozdrav jo lepo, upam da bodo bolecine cimprej minile Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 Mačona, sej je smešno zato se mi ne da ubadat s kakimi pasmami psov, ki zahtevajo ful koncentracijo in pozornost na sprehodu :xx!: psa mam zato, ker me sprošča, na pa da rabim po sprehodu pomirjevala, ker se hoče tepst z vsakim psom in poslušam pametne nasvete o zavarovanju psov, ne zdravstvenem ampak poškodbenem za tretjo osebo Nekaterim je alter ego avto, nekaterim pa pes problem nastane, ko si psihoti nabavijo agresivno pasmo, ker se pol počuti "nevarno" :xx!: kot bi dal 6 letnemu otroku nabito pištolo da se igra sej, če je alter ego avto, še nekak - čeprav tut škoda okolja in prokleta gužva, zabasanost, pleh!!! :!!: če je pa folku alter ego pes - pol pa res ne vem, al je huje psu al lastniku - psihično ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 pravi da so nekaj pesek omenjal... sem že klicala kdaj njena zdravnica dela - v ponedeljek popoldne... res sem utrujena od vsega. Želim si da bodo vsaj izvidi ok Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 Jutrčk uu, kok dolg si že nisem tegale privoščla... čajčka in LNF takoj ko vstanem... čez pol ure moram pa že šibat mal držte pesti... pol pa nazaj domov, da torbo zadi na motor namontiram in se preoblečem, pa šibamo na morje nej bo plis tako vreme, da se bom lahk vsaj 2x v vodo vrgla... Aja, Marsa.. cela panika a ne mah fora je, da te je skoz povsod okol, pol te pa 2 dni ni, pa se to kar opaz.. jp, vem, te še čaka... pridem pravi da so nekaj pesek omenjal... WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 Drdan Bemu, dans sn pa nardil prvo tako brezvezno napako pri delu, grrrrrrr, čisti moj feler, jaooooo. Dober, vse se mora 1x zgodit, tak se mi že mal meša od vseh obveznosti. Sam pa sn crvenu mal Dober, saj sem se izmazal, ni blo nč usodnega oz. pomembnega, sam verjetn treba to vzet k mickeno opozorilo, da treba bit bolj pazljiv, sploh če imaš polno glavo vsega.... ja sevede.. devickica. To so zdej na vrsti pomembni mickeni detajli, pol pa pridejo na vrsto še nepomembni mickeni detajli.... Res je folk dans neki živčn pa tečn Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 spet te kera mede a, pa si naredu feler! in se izmaknu frki po strelčevsko, izognu odgovrnosti - poznajem i to, kako je. sam da priden srečno skoz in brez frk, pa sem hepi. mal se nardim bogo in tumpasto, pa mi vse oprostijo. kero glavo maš polno vsega? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 Ma ne, vsega je dost u mom životu trenutn, predost A to pa ne. Odgovornost za svojo napako prevzamem, včasih celo koga zaščitim, ko naredi napako in jo prevzamem nase. Verjetn mi jo tudi zarad tega lažje oprostijo..... Obe Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 ja no, sej jaz priznam napako, sam vseen komi čakam, da me spustijo naprej, k v končni fazi sem še preveč jebivetrovska. nisem pa zahrbtna in da bi tunkala druge v drek in lagala, da bi sebe zaščitila. tut lažem da zaščitim druge - to pa ja, v skrajnem primeru se poslužim laži, če se drugim ali meni godi krivica, česar definitivno ne prenesem! :xx!: hm, tok fajn pa spet nisem, priznam, da bi prevzela napake drugih nase. žal. obe? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 sej, če je alter ego avto, še nekak - čeprav tut škoda okolja in prokleta gužva, zabasanost, pleh!!! :!!: če je pa folku alter ego pes - pol pa res ne vem, al je huje psu al lastniku - psihično ... Po moje - okolici psihično in žal tudi fizično Novi predlog zakona predvideva celo take nemnosti kot je ta da nekomu lahko prepovejo pse šele, ko napadeta in poškodujeta človeka njegova dva RAZLIČNA psa Kot da bi nekomu vzeli dovoljenje za orožje šele, ko bi ustrelil več oseb z dvema različnima pištolama Na srečo so vsaj 36. člen zavrnili predvideval je usmrtitev domače živali na željo lastnika lahko tudi samo zato, ker mu je strgal copate, važno samo da plača :xx!: Pa nej kdo reče da ne mejimo na fašizem Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 Po moje - okolici psihično in žal tudi fizično hja, sem tut že doživela, da nisem šla dve leti po cesti mimo hiše, kjer so meli dobermana, ki me je dvakrat hotel napast ... pol sem se sam peljala še mimo v avtu, k sem res bla na smrt prestrašena. lasnik tega psa je pol naredu samomor. Novi predlog zakona predvideva celo take nemnosti kot je ta da nekomu lahko prepovejo pse šele, ko napadeta in poškodujeta človeka njegova dva RAZLIČNA psa Kot da bi nekomu vzeli dovoljenje za orožje šele, ko bi ustrelil več oseb z dvema različnima pištolama nimam besed za take nebuloze! :xx!: zakonodaja in zdrava pamet ter humanost - to ne gre skupaj! Na srečo so vsaj 36. člen zavrnili predvideval je usmrtitev domače živali na željo lastnika lahko tudi samo zato, ker mu je strgal copate, važno samo da plača :xx!: spet smo tam, človek je krona stvarstva, žival pa predmet, cunja, copata, pokoren in poslušljiv cucek ob nogi gospodarja ... Pa nej kdo reče da ne mejimo na fašizem fašizem z genocidom in še čem vred! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 ja no, sej jaz priznam napako, sam vseen komi čakam, da me spustijo naprej, k v končni fazi sem še preveč jebivetrovska. nisem pa zahrbtna in da bi tunkala druge v drek in lagala, da bi sebe zaščitila. tut lažem da zaščitim druge - to pa ja, v skrajnem primeru se poslužim laži, če se drugim ali meni godi krivica, česar definitivno ne prenesem! :xx!: hm, tok fajn pa spet nisem, priznam, da bi prevzela napake drugih nase. žal. obe? Ma, to je bilo še v prejšnji službi. K sta bili sodelavki, ki sta ga biksnli tolk presrani zarad tega, sam pa sem bil tudi nasploh v boljšem položaju kot njidve, pa sem pač nase prevzel.......no big deal. Obe bi, ja Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 Tko je to, če je predsednik vlade bivši mirovnik Prbl. kot bivši zagrizeni kadilci, ko nehajo kaditi samo še težijo in pametujejo in prepovedal bi kajenje povsod in to TAKOJ :xx!: Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 Ma, to je bilo še v prejšnji službi. K sta bili sodelavki, ki sta ga biksnli tolk presrani zarad tega, sam pa sem bil tudi nasploh v boljšem položaju kot njidve, pa sem pač nase prevzel.......no big deal. Obe bi, ja dušca. Tko je to, če je predsednik vlade bivši mirovnik Prbl. kot bivši zagrizeni kadilci, ko nehajo kaditi samo še težijo in pametujejo in prepovedal bi kajenje povsod in to TAKOJ :xx!:represija. :xx!: **** bla zdej zuni na čiku in pride en sosed ... in si mislim, kva je ta, Strelc, Riba, Kozorog? tak visok, suh, z orlovskim nosom, a nežnim obrazom, umirjen - lahko bi mel tut kaj v Raku v končni fazi ... ga vprašam, kaj je in reče, d strelc. ampak ga mam na sumu, da ma neko Venero v Kozorogu. pa tak intelektualc in idealist deluje in sočuten ... sva že ratala frenda. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 Teb bi bil živ dolgcajt brez strelcev...... A dušca sem, ker bi obe? Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 Teb bi bil živ dolgcajt brez strelcev...... A dušca sem, ker bi obe? ja, maram Strelce, ker skupi rastemo. zbog mene ... bemu, zmen se najprej, pol pa ekšn. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts