Mick 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 Aha. Da strelcem kaj z-raste zravn tebe pa verjamem, ja.... Zgučano Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 Aha. Da strelcem kaj z-raste zravn tebe pa verjamem, ja.... Pa ne samo strelcem Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 Tud to verjamem Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 Danes se mi pa pridnost edino na tipkovnici opazi pa tko lepo sem imel zastavljen dan Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 Danes se mi pa pridnost edino na tipkovnici opazi pa tko lepo sem imel zastavljen dan nisi edini..js tud 'delam' There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 Aha. Da strelcem kaj z-raste zravn tebe pa verjamem, ja.... Zgučano pacek! zgučano. čak, kaj je zgučano? ojoj, tisto kar mislim? :OO!: no ja, se prepustim, ... Pa ne samo strelcem Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 Go with the flow Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 Aliana, oj, dolgo se nisva nič srečali ... MANA, v soboto definitivno grem na Gala in galeriste. k bom čuvala cimro, k je čist zacopana v Gala in jo uničuje že 3 mesce. zdej sm jaz ven iz tega ddreka in iluzij, pa hočem pomagat še drugim, da sprevidijo, kaj je bolj pomebno, en tip, ki ga morda nikoli ne bo ali lasten lajf.ej, ej...počaki mal..dej kej več povej, kje in kdaj je ta Gal...mogoče bom zvečer frei, in bi lahko mal uletel bi rad spet eno prijateljico videl kolk se mi je dan dobr začel se usedem v avto, da bi se odpeljal na šiht, ob pol šestih zjutraj, se peljem 50m do prvega križišča, ko začutim, da nekaj ne štima...se sprehodim okoli avta in vidim, da je zadnja desna guma prazna...sem se odpeljal nazaj...je fotr posodu svoj avto, on je pa za na šiht vzel mamičinega, ki ima hvala bogu danes še dopust zdaj sem se pa trudil zamenjat gumo, pa sem ugotovil, da nimam pojma, kako sploh funkcionira tale dvigovalka...presneti italijani pa še šraufi na gumi so tako zategnjeni, da jih ne morem zrahljati...bom počakal fotra, mi bo mal pomagal na šihtu pa zanimivo, veliko dela...je bil kar zabaven dan...in kako je danes "moja" sobarca nekam prijazna bila z mano ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 A bi kdo povedal kaj se dogaja... pa pol če poveste kaj se dogaja še povejte če imate plac zame da se uštulim zraven ker bom ravno umrla doma od dolgčasa včeri je tko muzika nabijala jst pa doma, res totalna beda 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Veza 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 Malo za zabavo: Poglej, koliko Slovencev ima na isti dan rojstni dan kot ti: http://www.stat.si/preb_rojstva.asp In pogostnost tvojega imena in priimka: http://www.stat.si/imena.asp V kombinaciji sem manj kot 5. Pa vi? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 A bi kdo povedal kaj se dogaja... pa pol če poveste kaj se dogaja še povejte če imate plac zame da se uštulim zraven ker bom ravno umrla doma od dolgčasa včeri je tko muzika nabijala jst pa doma, res totalna beda Ful mam placa. Pa ful se dogaja, ti ziher ne bo dolgčas, lohk fa taš pr men do besvesti pa nazaj.... Malo za zabavo: Poglej, koliko Slovencev ima na isti dan rojstni dan kot ti: http://www.stat.si/preb_rojstva.asp In pogostnost tvojega imena in priimka: http://www.stat.si/imena.asp V kombinaciji sem manj kot 5. Pa vi? Zanimiv Pismo, čez 5000 jih ima ist dan r.d. k jaz, pa čez 70 se nas je rodil na isti dan. Heh, pa moj priimek nos čez 1000 ljudi, ime pa čez 6000 ljudi , kombinacije pa nben Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 A veš kaj Mick, fatam lahko tut doma jst bi že drgnila nekje ampak ne s cunjo v roki, s petami na plesišču 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 ej, ej...počaki mal..dej kej več povej, kje in kdaj je ta Gal...mogoče bom zvečer frei, in bi lahko mal uletel bi rad spet eno prijateljico videl A bi kdo povedal kaj se dogaja... pa pol če poveste kaj se dogaja še povejte če imate plac zame da se uštulim zraven ker bom ravno umrla doma od dolgčasa včeri je tko muzika nabijala jst pa doma, res totalna beda na Mestnem trgu v soboto zvečer, jutri torej, bojo različni izvajalci, ure ne vem točno, ko kaj zvem, če uspem izvedet, sporočim. če ne pa kr uletta. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 5rca, mam vlkega (plac v dnevni ) pa ful vreji feršterkerijo ter obilo muzke..... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 pih, tega seksi jazza ne bom zamudila, pa še kitarist mi je rajcig, ga grem gledat in se slint. Mick, odpisan si. no no, da boš le zrihtu, če ne ne bo nič, bo že too late. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 Pol gremo pa raj tja kot na Šmarno a greš ti mačona, cashy??? 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 Mick, odpisan si. no no, da boš le zrihtu, če ne ne bo nič, bo že too late. ne vem zakaj imam občutek, da bom do tačas ko bom vse zrihtu itak too late :xx!: Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 jebeš šmarno, šmarna bo stala tam, kjer stoji, še sto let, tale Gal je tko izmuzljiv, da je to edinstvena priložnost, se naužiti seksi jazza. gremo banda! ne vem zakaj imam občutek, da bom do tačas ko bom vse zrihtu itak too late :xx!: a ne ne, samo malo te bockam, da boš fajn zrihtu, da ne bo frk pol. ej, pa kaj se jaz grem? ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 Nimam pojma Nas tipe mal zezaš, bi reku Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 malo za šalo, malo za res. ti pa vzami, kakor hočeš. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 Kul. Ustrezno mojemu dojemanju pričakujem tud tvoj odziv..... ............ Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 res me rajcig rajca, da se v soboto zvečer prikažem v Lj...po končanem špilu na pokljuki...če vas kaj goveja muzika rajca, in izlet na pokljuko, ter druženje s "slovenskimi" železarji , se oglasite kaj okrog enih popoldne pri vojašnici po špilu bi se mi pa prileglo malo jazza, da si odpočijem ušesa od govedarije ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 res me rajcig rajca, da se v soboto zvečer prikažem v Lj...po končanem špilu na pokljuki...če vas kaj goveja muzika rajca, in izlet na pokljuko, ter druženje s "slovenskimi" železarji , se oglasite kaj okrog enih popoldne pri vojašnici po špilu bi se mi pa prileglo malo jazza, da si odpočijem ušesa od govedarije In kdaj bi to bilo 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 nimam pojma ...najbrž bi se lahko takoj, ko doma odložim aparaturo, odpravil v Lj...mogoče, torej bi bil okrog sedmih zvečer že v Lj...če pa ne bi bilo zanimivo, pa še zmeri Kolosej, ali pa Xpand ostaneta...Pirate2 v Xpand gledat, bi bilo prav zanimivo ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts