Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 22

Marsa

Recommended Posts

Jst bi šla tale Xpand gledat pa me je tko strah :vio: sm vidla pri Piratih kako jim tiste kače iz glave lezejo....brrrr pa da jih še okoli mene čutim :sori: pi* sm čikn, tko me je sram :V:

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 3,2k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

daj nehi, 5rca no, saj boš v varni moški družbi...nobena kača te ne bo pičila v dvorani...sam mal te bo stol premetaval, pa mal boš mokra x:Dx
ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

ojla.

se oglašam iz sobe svoje x:Dx imam (spet) generalko x:Dx

mater, sem eno uro razmišljala, kje bi začela pospravljati x:Ix

no, pol sobe je že pospravljene x^x

sicer pa danes bil prvi šolski dan. sem spoznala svoj razred, 20 dijakov,

sami fanti, ker je pač elektro šola. pa moram reči, da sem zadovoljna, za enkrat.

nič, šibam naprej pospravljati x:Dx

... svet pripada tistim,

ki verjamejo v svoje sanje ...

x8Dx Kul druidka! :palec:

Jaz pa sem bla pridna blazno in sem ze vso napoved napisala, razen nasveta. xokx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

seveda :palec: x:)

bemti -pol dneva pucala hladilnik - no odtajala ga..nimam pojma kaj hudiča me je prijelo danes..tudi nekaj pucalno razpoložena..škoda da nisem doma x:px x:px

sicer pa se bašem dobesedno s hruškami danes x:px

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

ne prehitevajte madonca, saj napoved sele od pondeljka velja. x:o)x x:px

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

jst tud imam čistilno danes... vse imam zlikano, oprano, zdejle neki prah brišem, kavče odmikam.... najraje bi se zbudila in ugotovila da so vse samo sanje.... takšnega dneva ne želim da preživi kdorkoli...novice pri mami niso najboljše... grem naprej krpo mučit...danes se s Plutonom in Saturnom ne pogovarjam, se mulam nanju... kot da nisem imela že v zadnjih letih dovolj lekcij.... sej nisem deprasta al pa makaronasta samo mah

jst tud imam čsitilno danes... vse imam zlikano, oprano, zdejle neki prah brišem, kavče odmikam.... najraje bi se zbudila in ugotovila da so vse samo sanje.... takšnega dneva ne želim da preživi kdorkoli...novice pri mami niso najboljše... grem naprej krpo mučit...danes se s plutonom in Saturnom ne pogovarjam, se mulam nanju... kot da nisem imela že v zadnjih letih dovolj lekcij.... sej nisem deprasta al pa makaronasta samo mah

NAJPREJ za mami xcrossfingx :detelca: in zate :love:

daj pls........pridi k meni...........te zaposlim...honorarno x:Dx

meni se niti pod razno ne da pospravljat x^x

he he, moj spuca avto pa gas v Portorož x;)x na formulo x^x

Ksenija - saj bo. Res upam, da se slabe novice o tvoji mami nehajo..no..vsi imamo kdaj takšne žnj dneve..bo boljše

A v napovedi za naslednji teden si fatiranje predvidla?? x:px pa basanje s hruškami :eek: :eek: :eek:

še to,še to..moram povedat

Naju s psom(spet živalske) vabijo v nadaljevalni tečaj..

v bistvu mi več ne rabimo - pes itak nič kaj dosti ne boga..razen prostor pa sedi, no prostor drži recimo..ko pa treba spoditi sosedovo mačko..pa si misli svoje..

in sem se odločila takole - bom psa odpeljala na vadbišče in bomo videli kako bo. Če bo pes pokazal veselje..bomo šli, če pa upor in kremženje in same take...pa ne..

ni toliko, da bi jaz šla..(kar bi, ker rada šibam s cuckom gor in dol..pa pes je vodljiv zelo) ampak..predvsem je pes tisti..vem recimo, da agility odpade -ker se boji višine..

no toliko... x:px pa da me je maček tako ugriznil, da mi pregriznil nohet(ta mali, ki je padel iz avta - še vedno popoln divjak) Čarna pa prava mica maca..dobimo ob priliki digitalca pol ste pa itak gotovi..živalsko carstvo sa svih strana x:px

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

hruske sodijo k ciscenju organizma ze. xDDx x:px

ja, pucanje in to bo dbest ventil glih.

sem v lunini in v soncevi poudarla, torej veckrat, bo res primerno. x:)x

no saj se bodo vplivi potegnil s temile (s konca tega tedna)...

pa je pac v bistvu lohk ze kar v paketu nekak...

saj je sam se 6 dni do mrka, saj v bistvu ze dela.

Picasso

O, 5rca, hvala, še sanjalo se mi ni. Torej misliš, da bi med pomagal tudi mojemu dragemu, ki se mu poleti na podplatih z nenormalno hitrostjo dela trda koža in to v takšni količini, da mu tudi takoj spoka (kar baje blazno boli)? Si jo povsem odstrga enkrat na teden, pa je čez 7 dni spet cel hudič ...

Ja seveda! Naj proba saj ni greh :palec:

Če ti pomaga nasvet, za razpokano kožo bi bilo dobro če bi se mogoče s šentjanževim oljem mazal (tako rdečo olje) ampak moja babica ga sama dela in mamo full malo stekleničko. Sploh ne vem kaj bo ko ga zmanjka ker nimam pojma kje se ga dobi. Domače se mi zdi še najboljše in dela se ga lahko samo poleti kolikor vem, ona da to vse čmažit na balkon za par mesecev xrolleyesx

Drugače pa meni znanec skos ognjičevo mast turi, za prav vse ima odgovor - ognjičeva mast. Probaj malo po internetu pobrskat kaj najbolje učinkuje, moji mami recimo se full lušči koža na nogah in maže s šentjanževim oljem, ji pomaga! Potemtakem bi verjetno naredilo razliko tudi na podplatih x:)x

Je pa full grozn da se ti na podplatih tkole lušči... meni se tut kak delček tam direkt pod prsti sam me še ne boli ker je trda koža. Mi gre pa na živce ker grdo zgleda ko imam vse podplate poluščene če hodim bosa :sori:

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

oj!

ma ta ognjičeva mast blazno smrdi in ne mene ne njega ravno ne privlači. za šentjaževo olje še sploh nisem slišala, bom malo povprašala okoli, mogoče kdo ve, kje se ga da dobit.

njemu se v bistvu koža ne lušči, damo ful debela postane in potem poči. in tam, kjer poči, ga ful boli (včasih do krvi poči). sem razmišljala, da bi mu mogoče tista krema pomagala, s katero si nosečnice mažejo trebuh, da ne dobijo strij ...

Tudi čez tisoč let, tu bom stal,

sonce bo moje srce,

ena od tisoč zvezd mi bo prav ,

nosil bom njeno ime ...

Aha... Bepanthen???

Mimo grede, Bepanthen tudi ODPRAVLJA strije če si vztrajno mažeš!!! Jst sem eno celo tubico ponucala pa so se mi skrčile, sem bla prijetno presenečena x:)x

Girly, za take odebelitve kože na stopalih pomaga zamenjava obutve x;)x sem imel podobne probleme v različnih supergah, pa usnjeni sandali so me tudi za..baval xrolleyesx

Dr. Martins je pa zadevo skoraj odpravil, oziroma se precej počasneje odebeli x^x

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

pomaga že, če nosi nogavice. v bistvu se mu dela samo poleti, ko nosi sandale oz. japonke ali kakorkoli se temu pač reče.

ampak ko je ful vroče je težko kaj drugega nosit ... ali ko greš na morje.

sonce bo moje srce,

nosil bom njeno ime ...

Kaj pa kake japonke iz naravnih materialov, kaj kar bi masiralo nogo od spodaj :inocent:

Meni japonke še najbolj ustrezajo, v vsem ostalem mi noga tko zašvica da je joj pa smrdi pol... poleti res japonke ZAKON :palec: tut za tipe!

ne prehitevajte madonca, saj napoved sele od pondeljka velja. x:o)x x:px

nič ne kaže, da velja šele od ponedeljka dalje...nas je zgleda več prijelo kar danes....prišla domov, skuhala in spotoma čistila...evo, pa je pol dela opravljenega...zdej bom šla pa kakšen prav butast film gledat..... x^x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Kaj pa kake japonke iz naravnih materialov, kaj kar bi masiralo nogo od spodaj :inocent:

Meni japonke še najbolj ustrezajo, v vsem ostalem mi noga tko zašvica da je joj pa smrdi pol... poleti res japonke ZAKON :palec: tut za tipe!

ma vse sorte japonk je že probal. iz vseh mogočih materialov. vedno ena in ista pesem. enkrat je že bilo tako bad, da mi ga je uspelo prepričat, da si je oblekel celo tiste nogavice s prstki (smo ravno nekje bili in je bilo lažje tiste nogavice kupit kot druge čevlje). ne vprašaj, kakšen cirkus je delal zraven ... x:Dx x:Dx x:Dx

no, saj še malo, pa bo zima. bo treba redno zokne nosit, pa bo problem rešen.

sonce bo moje srce,

nosil bom njeno ime ...

Ma ja sam je shit vseeno če full boli ane :sori: človk more imet poleti odprte noge pismo. A k zdravniku pa ni šel zaradi tega še :inocent:

sploh ne vem, če ima osebnega zdravnika že izbranega. nikoli ne hodi, pa saj tudi narobe ni nikoli nič z njim.

bomo probali z nosečniško kremo najprej, pa videli dalje. tisto naj bi fajn raztegovalo kožo ... oz. ji večalo elastičnost.

sonce bo moje srce,

nosil bom njeno ime ...

haj :palec:

en hiter pofočkec, da se zahvalim vsem lunatkom, ki ste me danes res prijetno presenetili z lepimi voščili ... xsrcx x:Xx ... moji rd-ji so zaradi sonce- konj.- pluton ponavadi mičkeno :bomb: ( x:px ), danes pa (vsaj do zdaj... se ravno odpravljam ven :madpro: ) me že ves dan preseneča, da je tko smooth in prijetno veselo...

faj bodte :palec:

marsa, nekaj koleno, al kaj? upam, da je že bolje xupx ... ksenia :detelca: :detelca: :detelca:

Guest mačona
Kul. Ustrezno mojemu dojemanju pričakujem tud tvoj odziv..... xcivx :vragec: x:Dx ............ xg:Dx

vredi, zmenjeno. x:Dx

res me rajcig rajca, da se v soboto zvečer prikažem v Lj...po končanem špilu na pokljuki...

če vas kaj goveja muzika rajca, in izlet na pokljuko, ter druženje s "slovenskimi" železarji x:Dx , se oglasite kaj okrog enih popoldne pri vojašnici x:Dx

po špilu bi se mi pa prileglo malo jazza, da si odpočijem ušesa od govedarije x:px

ob osmih se vse skupaj začne.

saj je sam se 6 dni do mrka, saj v bistvu ze dela.

x^x še dobr...a je pol vročina 39,8 tud od mrka x8Dx madona men je zmanjkalo kisa, krompirja , pa lekadola :vragec: xrolleyesx

:OoO: :sniky: a bi kdo že ustavo te norce na nebu x:o)x

Preberi toliko teorij kolikor jih zmore tvoja prebava prebavit..... :wacko:

Bodite v cvetju xflowx

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...