Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 22

Marsa

Recommended Posts

uf kaj me je danes en frajerček v sanjah razvajal, hm a je to varanje :vragec: pismo do telesnega kontakta pa ni prišlo x:o)x

dobro jutro...

grem pospravljat, en cd imam z jogo - pilates, moram mal preiskusiti kolk moje stare kosti zdržijo (pismo a je kakšen križ tud v napovedi na udaru), nato pa za malo eno presenečenje naredit - ful ima rada princeske x:o)x pa vmes imam namen okna pomit... najboljš da tot škatlo kar zaprem a?

aja mami prišla domov - še nekaj časa pa ne bo vedela - sem trdno prepričana da NI NIČ.Sem dobila vprašalnik iz onkološke ambulante - ko tole izpolnuješ res zboliš - pa bom izpolnila,da bo mami imela eno skrb manj... pismo kdaj sem dobila prvo menstruacijo,pa tole -tete po materini strani a to pomeni moja teta al njena teta? je zanimivo sestavljen vprašalnik, zanimajo jih nečakinje, nečaki, pa vnuki, pa otroci, višje gor sorodstvene vezi pa sam do teh tet pa stricev od očeta in mame... kaj pa njihove tete pa strici pa mame? tole je bolj za izpolnjevanje malo starejših oseb kot sem jaz.... kakorkoli ko tole pošljem se odločijo kolk sem rizična, in mi dajo datum svetovanja ;) procedura...a naj napišem da jaz ne mislim biti njihova bolnica ;)

naj se vam naredi lep dan x:Xx

x^x še dobr...a je pol vročina 39,8 tud od mrka x8Dx madona men je zmanjkalo kisa, krompirja , pa lekadola :vragec: xrolleyesx

:OoO: :sniky: a bi kdo že ustavo te norce na nebu x:o)x

Preberi toliko teorij kolikor jih zmore tvoja prebava prebavit..... :wacko:

Bodite v cvetju xflowx

uf, upam, da si danes boljše.... ja tile norci, mater norijo kot da se jim čas izteka...

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 3,2k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

ksenia tud tebi en čudoviti dan xrosex

Poglej, koliko Slovencev ima na isti dan rojstni dan kot ti:

http://www.stat.si/preb_rojstva.asp

V petek, 8.11.1974, se je rodilo 84 prebivalcev.

8. novembra ima rojstni dan 5.219 oseb. :eek: :inocent: x^x

In pogostnost tvojega imena in priimka:

http://www.stat.si/imena.asp

Kombinacija imena in priimka se med ženskami ne pojavi ali pa je pogostnost manjša kot pet. :fiju:

Za natančnejši pregled kliknite na izbrano ime ali priimek:

* KLARA - število žensk s tem imenom: 2.362 :onfire:

* **** - število oseb s tem priimkom: 467 :hepko:

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

tudi na moj r.d. se je rodilo nekajinosemdeset ljudi. očitno je to povprečje. kar veliko, sem mislila, da jih je manj (no, zdaj že sigurno je, glede na to, da nataliteta pada).

Mojega priimka cca 150 komadov. Največ z naše regije (122).

Ime pa je v zadnji dekadi blazno popularno postalo, ko sem se rodila jaz, nas ni bilo skoraj nič. Posebej ne v našem kraju.

Tudi čez tisoč let, tu bom stal,

sonce bo moje srce,

ena od tisoč zvezd mi bo prav ,

nosil bom njeno ime ...

jutrooooo.......

šla spat ob 2h in bla budna ob 5.30....pa to ni res.....pol sem pa čez eno uro vstala, ker res ni melo se več smisla vrtet po postelji kot ražnjič.....

privoščila si jutranje razvajanje....voda, lasje oprani, nohti pošlihtani...pa take.....zdej pa risat, zvečer se pride frendica barvat.....ponoči se pa res ful dogaja.....sam razvajal me pa ni noben.... x:Dx

ksenia.....zate in za mami.... xsrcx xcrossfingx

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Mobi mi je padel v skret!!!!!!!!! :!!: :sniky: :o|o: :O: >_> :xx!:

In potem se hočem strest na Davida... me pa še on blokira na MSNju :wOOt: :cry:

Such a perfect day....

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

majica...js sem se tolk nasmejala...sori...sam mi je bla scena ful smešna....

drgač pa ne obupat....mogoč bo pa še delal ko se posuši....od mojga mobiča je lani dobesedno teklo...pol sem ga pa najprej pustila, da se odcedi...pol sem ga fenala....pol sem ga pa še v žepu od kavbojk nosila nekaj dni...lepo na toplem, da je vlaga izhlapela....najprej je mal čudno delal, pol se je pa odloču, da bo ok....in dela še zmer..... xDDx

xrolleyesx sej se mi itaq že pol primorske reži... nč hudga, če se še ti... :o|o:

Imam novega... BTW...ne verjamem, da unga sploh lahko dam na uho... :xx!:

Sam, da me je dal na block.... :sniky: ta je bolj boleča x:((x

Najraj bi kako njegovo nago sliko prpopala sem gor... x:px heheh

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

xrolleyesx sej se mi itaq že pol primorske reži... nč hudga, če se še ti... :o|o:

a dej no majči...moj mobič je bil tud nov, ko ga je temeljito opralo......pa res zna še delat......

za ignoriranje pa sori :sori: ....sam a je vreden tega, da se ti sekiraš..... xrolleyesx :inocent:

pravkar iz trgovine .. kupila humanitarno srečko in zadela barvice ... hehe :palec: x:Dx

mogoče pa le kaj bo s tega dneva.

Tudi čez tisoč let, tu bom stal,

sonce bo moje srce,

ena od tisoč zvezd mi bo prav ,

nosil bom njeno ime ...

sem danes v sanjah ugotovila da itak so popolni moški samo v sanjah ;)

tamala dobila antibiotike, je že na poti domov... mami danes zadnje obsevanje. 11 izve kaj je na maternici... vse bo kul, vse bo kul.... princeske so na pol gotove... čaka me še kopalnica, pomivanje tal, okna danes izpuščamo, za kosilo pa rižota z morskimi sadeži.... ma kaj sem nora kolk dela sem si danes nakopala? vsaj tuhtam ne...

Guest mačona
Mobi mi je padel v skret!!!!!!!!! :!!: :sniky: :o|o: :O: >_> :xx!:

In potem se hočem strest na Davida... me pa še on blokira na MSNju :wOOt: :cry:

Such a perfect day....

isto se je zgodilo meni par mescev nazaj. x:Dx mobi crknu, kupila novga, za starga me pa boli, če sploh še obstaja, ker je itak minljiva stvar. :vio:

spala samo dve uri, a ko da sem na spidu, kr drdram in sem živčna ko pes, spet tele merkurjevsek-uranovsko-jupitrovske finte. ampak me že mede nek neptun-mars štos, sam zgrudila se bom in zaspala. da ne bo koga skrbelo, kaj je z mano, če me ne bo kak dan ... ni treba klicat rešilca. :vio:

Jutrček x:)x Že rintam x:o)x Dans so na vrsti malarija, žaluzije, karnise, oboki (feng šui x:o)x ), balkon, odvoz starga neuporabnega pohištva ipd......Upam, da končava pred večerom, bemu, mal bi mel fraj.... x;)x x:)x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Jutro!....

Po štirih urah spanja in 1 uri teka sm kot nova - no, malce utrujena x8Dx ...Kosilo se kuha, kopalnica čaka - pol pa naprej. V bistvu ne vem, kaj bom delala danes....bluzila! x:Dx Zvečer pa na koncert! Da vidm, kolk je dejansko dobr Kreslin. No, mogoče me pa bol zanima, kako bo DJ pol musko vrtel...upam, da bo dobr! Družba bo standardna, se pravi, da bo žur :onfire: :onfire:

Majica - škoda za telefon. No, sj men tut vedno v kopalnici pade na tla...na srečo ne v WC. Čeprav mi še ni čist jasn, zakaj ga nosm v kopalnico...(aja, itak KOPALNICA!!!!!!) x;)x

Vsem želim en leeeep sončn dan....Mejte se lepo! xrosex

I don't suffer from insanity. I enjoy every minute of it!

Jutrček x:Xx

Hitri pofočk in že šibam naprej xrolleyesx cela gužva obveznosti in zmenkov x:Ix

Včeraj v Garaži Disco '80 xsuperx sem se spet naplesal in nasmejal, na koncu pa celo malo oddremal xsrcx v naročju x:Ix očitno premalo spanja in hrane :inocent: skleroza, pa se pozabi x:Ix

Kup novic izvedel, žal tudi kaka slaba :sori: ampak se bo vse dalo popravit, samo čas si moram vzet x:)x

Upam da je nekomu nocoj izšlo brez večjih napetosti xcrossfingx x;)x

Lep, sončen vikend vsem x:Xx

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

Guest mačona
Jutrček x:Xx

Hitri pofočk in že šibam naprej xrolleyesx cela gužva obveznosti in zmenkov x:Ix

Včeraj v Garaži Disco '80 xsuperx sem se spet naplesal in nasmejal, na koncu pa celo malo oddremal xsrcx v naročju x:Ix očitno premalo spanja in hrane :inocent: skleroza, pa se pozabi x:Ix

Kup novic izvedel, žal tudi kaka slaba :sori: ampak se bo vse dalo popravit, samo čas si moram vzet x:)x

Upam da je nekomu nocoj izšlo brez večjih napetosti xcrossfingx x;)x

Lep, sončen vikend vsem x:Xx

Onix, pa kam ti to hodiš, veš da mene tudi ful mikajo 80-ta? xDDx x:px

aaaa, si celo v dvojčkovskih elementih, vidim. x:Dx :palec: ampak ne - Rakec vseeno nekje tolče ven - pridno izpolnjevanje obveznosti. x:Dx ti si preveč dušca. :sori:

tudi tebi sončen vikend! xsrcx x:Xx

Slučajno naletel na Metelkovi :inocent: zagledal DJja in takoj vedel da bo dober žur

'80 razen plesnega disca so bila itak preveč črna in depresivna :o|o: (ni čudno da sem tak ratal xrolleyesx ), plesna scena je bila precej "senzualno" usmerjena x:Dx

Sem zabaval drago :You make me feel miiiiighty real xsuperx

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

Guest mačona
ma mam 3 minute do Metelkove peš, če bi bla na spidu, clo eno minuto x:Dx :vio: , a nikol bla tam - mislim dejansko na kakem partiju al koncertu. :o|o: tvojo cifro še mam, sama mam pa novo. te kdaj maybe pokličem, če bom glih v elementu. obožujem 80-ta podolgem in počez. x:px

:2src: x:Ix joj sam 80'ta pa čist zažigajo!!!

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

Guest mačona

ane 5rca, Pretendersi .... :2src: :2src: :2src: :2src:

yessssssss, zvečer pa mamile v žile in jazz in un "moj" kitarist, ki ga bom prav nekam zvlekla ... x:px x:Dx x:Dx x:Dx

CASHY, da boš ja pršu!!!! :att: to ti ukazujem in ni variante, da se izmuzneš, ker pol se ti slabo piše!!!! pa pir boš z nama s 5rco ruknil direkt v žile kot mamile, če ne te bom prisilila magar s slamco! :vragec:

ane 5rca, Pretendersi .... :2src: :2src: :2src: :2src:

yessssssss, zvečer pa mamile v žile in jazz in un "moj" kitarist, ki ga bom prav nekam zvlekla ... x:px x:Dx x:Dx x:Dx

CASHY, da boš ja pršu!!!! :att: to ti ukazujem in ni variante, da se izmuzneš, ker pol se ti slabo piše!!!! pa pir boš z nama s 5rco ruknil direkt v žile kot mamile, če ne te bom prisilila magar s slamco! :vragec:

x:Dx cashy slabo se ti piše x;)x

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

Guest mačona
sej bo sej bo, sam a se mi zdi, da se izogiba piva? :vragec: x:Dx ma sej nej pije borovničev sok, sam da pride in ga zažuramo. x:Dx

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...