5rca 2. september 2006 Prijavi Deli 2. september 2006 sej bo sej bo, sam a se mi zdi, da se izogiba piva? ma sej nej pije borovničev sok, sam da pride in ga zažuramo. Ja včeri sem mu rekla če bo ruknil kej z mano pa je rekel da on samo sok 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 2. september 2006 Prijavi Deli 2. september 2006 bemu Kozoroge, to treba vse pokvart, ne vem, kaj se tak nazaj držijo. ma poleg mene itak ne moreš bit normalen, ga bom že prepričala ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 2. september 2006 Prijavi Deli 2. september 2006 bemu Kozoroge, to treba vse pokvart, ne vem, kaj se tak nazaj držijo. ma poleg mene itak ne moreš bit normalen, ga bom že prepričala ... Vozi razen če nimaš ti kake postelje odveč da bo šel lahko zjutri domov 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 2. september 2006 Prijavi Deli 2. september 2006 Sem ustala šele ob 15.00 ...samo me glava boli...bljak včeri dop so prišli kuhno zmontirat...ful dobr zgleda, samo sem skor v jok padla, ker spet one fore: MENI tukaj MORI, jaz HOČEM stran...in podobno kozlanje ful pucala včeri, celo kopalnico po kolenih zdrgnila, vse ploščice in to...potem še likala pop sem z eno kolegico mal popričala, ki je že celo večnost nisem vidla...ok punca, mogoče se bova spet kej družle, včasih je znalo biti to zelo destruktivno ampak sva se obe spremenile, pa upam da bo zvečer sem bila spet v mestu ena kolegica revca še zdej čist bed zaradi enega fanta in se sploh ne more pobrat in ji celo fax zato šepa ...mi je bilo kar hudo zaradi nje potem me je ena druga nekaj zeznila, sva bile zmenjeni, pa je potem zahinavila....potem me je pa M klical naj pridem v mOste na 1 drink in sem šibala, kasnej sem se imela namen vrnit v centr, pa sva ful zapričala in šla še na kebab in sem se dans ob 15.00 zbudilaoz. me je okol 12.00 ena klicala, če grem zvečer v kino...verjetno ne grem moj računalnik je fertik ...sem zaplenla leptopič Mjevega očeta, da se vsaj mal preluftam tuki aja, Rudi ... nekaj je, če on markira in mu vedno oprostim, ker ne more iz svoje zajčje kože...ampak, da mi pa prou ščije po popolnoma spolirani kopalnici...to pa ne ...sem mu hotla gobcek v lužo prislont, da bo za drugič vedel, pa je tako brcal, da je celo lužico s tacami zašprical okol in sem ga potem spirala in ne vem kja...pacek...sem kr jezna MARSA upam, da je koleno kej bolš...javi se kaj, da ti prinesem tiste zapestnice pokazat...mogoče še kakšno hruško...so ful dobreeeee....meni tudi sedejo KSENIA verjela ali ne...jaz tudi danes v sanjah grešila...in raje ne bom razlagala kako, ker bi bilo res pohujšljivo drugače držim pesti za vse tvoje kolobocije in neprijetnosti...da boš močna MISTY me veseli, da si uživala...več takih trenutkov MAČONA kam greš ti dons zvečer? ...si rekla na nek koncert, ne? kam pa? MATEJA super, ko se takole vsake toliko javiš ...pa čestitk, seveda Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 2. september 2006 Prijavi Deli 2. september 2006 aja, Rudi ... nekaj je, če on markira in mu vedno oprostim, ker ne more iz svoje zajčje kože...ampak, da mi pa prou ščije po popolnoma spolirani kopalnici...to pa ne ...sem mu hotla gobcek v lužo prislont, da bo za drugič vedel, pa je tako brcal, da je celo lužico s tacami zašprical okol in sem ga potem spirala in ne vem kja...pacek...sem kr jezna MAČONA kam greš ti dons zvečer? ...si rekla na nek koncert, ne? kam pa? Hm, Mana drugič Rudija primi kot primejo kokoši, okoli telesa z obema rokama da mu tačke zapreš potem pa z gobčkom v lužico. No samo od sebe to ne bo pomagalo, potem ga kar v kletko deni in ga ne spusti ven kakšne pol urice ali več. Tkole smo mi s kužico, ki nam je scala po stanovanju do 6. meseca starosti ko bi mogla že 3x vmes nehat. Je imela košaro, ki je pomenilo da je to njen zapik, tudi ko je bila kregana se je tja zatekla in tako pomoje žival ve da je napak ravnala. Ajde vztrajno ampak enkrat bo Npr. zdajšnji kužici namesto da bi jo kregala ali po riti ker renči in laja na ljudi / pse pa sva kupila kar nagobčnik. Nekaj časa je pomagalo / ji dat gor za par 10 minut, no shit pa je kadar ga nimava pri roki ker rata čist oblastna, takrat pač kak bolj ne-mil ukrep vsekakor boljše kot da jo kdo raztrga za malico zaradi njene neumnosti ali ljudje pridigajo da bi lahko koga uklala in bi zaradi tega mogl na sodišče :xx!: Drugače pa - ob 20h pri Rotovžu / bova obe z Mačono tam na piru kar pridi še ti 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 2. september 2006 Prijavi Deli 2. september 2006 ja, Cashy bi bil tega še posebej vesel. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 2. september 2006 Prijavi Deli 2. september 2006 jupiiiiiiiiiiiii...mogoče se pa res oglasim... samo ne točno ob 20.00upam, da vaju spoznam...jaz sem tista z biciklom, ki ima obe gumi kronično prazni Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 2. september 2006 Prijavi Deli 2. september 2006 ja pol te bove pa zihr spoznali po praznih gumah! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. september 2006 Prijavi Deli 2. september 2006 Po vsej verjetnosti še jst pridm...se ga nažgat in izdret svojo slabo voljo. Mačona, prprav se, da boš masirala. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 2. september 2006 Prijavi Deli 2. september 2006 jaz se ne. ok, zadnje tri mesece se, ampak zaradi drugih razlogovuf, bi en pir vem, da se modelke Kozoroginje ne ... poznam jih dovolj, k so noro dobre za zažurat ... ampak modeli ... razlogi bodo minili, ko se ne boš več tako sekirala, zakaj ravno ti, ko boš spustila v luft vse skupi ... preveč si ženeš k srcu. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. september 2006 Prijavi Deli 2. september 2006 No, jst definitivno pridem...ampak po 8 uri in to z mojim best frendom, k zgleda za pojest, pa ni samski, tko da tace stran! Pokličem eno od vaju. Mysti...vela. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 2. september 2006 Prijavi Deli 2. september 2006 HAHAHA! Drži... men ne bo težko, cashy se bo mal branu ampak ga bomo že heh Drugač Pikica se vidmo valda a sline lahko cedimo vsaj če tikat ne smemo 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. september 2006 Prijavi Deli 2. september 2006 To pa uhka. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. september 2006 Avtor Prijavi Deli 2. september 2006 Ola folk! Sam pofockam se, k nimam cajta zdaj tle viset. saj veste: da vas nou skrbel pa da me noute prevec pogresal. ajd mejte se, lepo soboto vsem! (*to sem mela napisan vec ur, sem mislila, da sem ze postnila . nisem nic brala, sam pofockavam se). Kolen je boljs! Brez kemije, seve. (al smo al nismo ) Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. september 2006 Prijavi Deli 2. september 2006 Kolen je boljs! Brez kemije, seve. (al smo al nismo )Seveda smo! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 2. september 2006 Prijavi Deli 2. september 2006 ma sej vem smotana sem, samo tu pa se kaže moje kozorogovsko trmarjene in ujetost v vzorce mal več dvojčka prosiiiiiiiiim p.s. spijte eno pivo še zame ... eno ti, eno 5rca in eno Pikica ... aja, pa cashy tudi (cashy, za moje zdravje boš ja pil hehehe ) pa mana tudi ...jst vas bom vse napila zato so pa OS-i, da si pomagamo. kmal bom odprla online svetovalnico za vse, ki so ujeti v razne vzorce, depresije, stagnacijo, zblojenost, ne vedo, kako se lotiti učenja, kako začeti razvijati skrite potenciale, kako si upat biti otkačen in se ne preveč ozirati na "kaj si drugi mislijo" ... sam bom rabla mal podpore, mal discipline (prevsem ), koncentracije, ... ko me bo pobral, me odpeljite na en SPA tretma celotedenski ... JOKE! ma ne, lohk mi pišeš, dokler se mi da ukvarjat s folkom, k se mi lih da, dokler mam energijo, moč zbujanja ljubezni in spoštovanja do sebe, originalne ideje, ... to je pri meni redko, sam takrat je močno in skoncentrirano! lahko dobiš od mene več kot kadarkoli! sam bojim se, kdaj bom spet zabredla v depro ... pa sej se znam izkopat s temi svojimi hobiji in otkačenimi idejami in dejanji .... Mysti, vedno je izhod, nimaš zvezanih rok, kaj ti manjka? energije? volje? te je preveč strah? se bojiš sprememb in spremljajočih posledic, ki so v končni fazi osvobajajoče?prfukjena sem cela, zabrante mi plis dostop do foruma, ker sploh nimam več drucga lajfa, razen astrologije poleg in odštekanega folka, ki se tutu tok menmo in režimo skupaj, da me fizično čist že pobira. še mal, pa bom mrknila. tko, zdaj pa šibam s 5rco na pir, pa itak že zamujam, sam cote fuknem nase, pomečem stvari v torbo in že šibam! ČAAAAAOOOOO! Ola folk! Sam pofockam se, k nimam cajta zdaj tle viset. saj veste: da vas nou skrbel pa da me noute prevec pogresal. Ma, kje, hvalabogu, da je mir pred tabo, da lhako klamfamo neumnosti in se pobijamo med sabo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 2. september 2006 Prijavi Deli 2. september 2006 Slučajno naletel na Metelkovi zagledal DJja in takoj vedel da bo dober žur'80 razen plesnega disca so bila itak preveč črna in depresivna (ni čudno da sem tak ratal ), plesna scena je bila precej "senzualno" usmerjena Sem zabaval drago :You make me feel miiiiighty real kako je pa darilo uspelo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. september 2006 Avtor Prijavi Deli 2. september 2006 Seveda smo! Ma, kje, hvalabogu, da je mir pred tabo (itak, pa to ) Aja, Onix - hvala za posredovanje. ( ) Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 2. september 2006 Prijavi Deli 2. september 2006 Če se kdo od vas še dobi danes z Mačono in 5rco bi ga lepo prosila če mi pošlje tel št na OS, ker vas drugače ne bom našlasončkeeeeee Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 2. september 2006 Prijavi Deli 2. september 2006 konc za dans. Zamudu Panic room Zdej pa 2 dni pavze, na srečo ma frend obveznosti, pa da si mal opomorem Je pa pravi, takih ne delajo več. Odličen delavc, pa naredi tako kot bi delal zase, ne popusti dokler ni vreji.... tak ko more bit, kot pravi. Mam srečo, spet. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 2. september 2006 Prijavi Deli 2. september 2006 Pozdravček vsem Po tej uvodni prijaznosti vse tiste s slabimi živci prosim, da ne berete več naprej, olajšati si morem namerč dušo in srce, ker se je ve tem času (od kar pridem sam še na svete kvatre sm gor) nabralo že preveč stvari in ni ga junaka/junakinje, ki bi me vsaj poslušal. Sej vem, da smiljenje samemu sebi ne preipelje nikamor, ampak enmu se pa žiher, a ne? Sej vem, ni fer, da samo jamram - kadarkoli pridem sm gor jamram. O, saj bi delila tudi lepe trenutke z vami, ampak jih je bilo v zadnjem letu bolj malo - no seveda s tem ne mislim Evice - Eva je nekaj najlepšega, kar se mi je lahko zgodilo No, bom pa vseeno začela z lepimi stvarmi A veste, da moja Eva že hodi (že kakšn 4 mesece jo prav fletno raca In pikica moja govori!!! Obvalada že pravi mali besednjak - od tega, da pove kako dela račka, do mami, ati, babi, deda, kamen, jagoda, jabuk, apple, svašta. In pol gre od jutra do večera: jajoda, jagoda, jaaaagoooodaaaa Aja, btw - zdej je stara 14 mesecev. Spi pa še zmer bl mal - prisežem, da mam oči kot sova (in črne podočnjake tud). A veste kdaj sm najbolj srečna? Kadar pride mala k meni, me z obema rokicama prime za lička in mi da lupčka - takrat ne rabim popolnoma nobene stvari, nič me ne skrbi in vsa žalost izgine (na žalost mi ne more kar naprej dajati lupčkov in me božati po ličkih in skrbi in žalost se spet pritihotapita razjedat dušo). Bi vam enkrat ful rada pokazala fotke od tega mojga angelčka, ampak ker sva z računalnikom skregana in me noče ubogat (al pa sm sam jest tak vosu za tehniko), ne morem dat slikic gor... Pa tak cukrčk je (pa tega ne govorim samo zato, ker sem pač tipična mama, ki je nora na svoje otroke ) Danes grem prvič po skoraj 2-eh letih vn, sm toko živčna, k da bi šla na prvi zmenek, čeprav vem, da ne gre za raomantični dogodek, pač pa prej za slovo. Pišuka, mam občutek, da me bodo počas kr vsi zapustil - mpj najboljši prijatelj gre uživat v Indonezijo in zdej ga več kot pol leta ne bo nazaj :xx!: In jest bom spet obsojena na družbo svojega (ne)dragega. Ja, ja, ljubezen je čist na psu (ne, lažem, še tm je ni). Če bi blo pr ljubezni mpžno it v minus tko kot na bančnem računu, bi bla jest že zdavnej v rdečih številkah (če primerjamo to s temperaturami - na antarktiki bi bila prava tropska vročina v primerjavi s hladom/mrazom, ki me obdaja). Ma me res zanima, kako je mogoče, da se človek toliko spremeni (če se sploh je spremenil). Bolj me je strah, da je to njegov pravi obraz - ker če je, pol sm ga pa res na...sankala. K da bi bla totalno nesposobn človk - čist popolnoma nobne stvari ne nardim dobr za njega - mislm, halo!!! Kar je še huje je to, da pred vrati vsak trenutek dežura njegova mama, ki je sama svetnica in najbolj sposobna ženska na svetu. Tko, zdej veste, kje boste najdl najpopolnejše bitje na svetu - pred mojimi vrati v obliki njegove mame. In je tut blazno pametna - vse ve bolje od vseh, saj ima doktorat, gospa doc. dr., in spozna se tudi na reči, o katerih v bistvu nima pojma. Si morte mislt, kako slabo je natrofu, ko je spoznal mene!!! Jest, ki sm popolnoma nesposobna in ki nikoli ne bom segla njegovi predragi mami niti do gležnjev!!! Študija nikol ne bom pripeljala do doktorata, vprašanje je, ali bom sploh kdaj diplomirala (tako lepo prihodnost mi napoveduje dragi, kot bi bil jasnovidec!!!), otroka ne znam vzgajat, o kuhi in vodenju gospodinjstva bojada nimam pojma (pa čeprav je do zdaj on edina oseba, ki je prišel, do te ugotovitve), denar bom ves zapravila in sploh imam neznansko srečo, da se me je usmilil in me vzel (po streho seveda, poroke - saj ne da si jo želim s takšnim človekom, bog ne daj! - pa sploh nisem vredna). In veste kaj je najhuje? Da moram to poslušati čisto vsak dan! Njegova premila mati pa stoji pred vrati in čaka na najugodnejši trenutek, da me zaj..e, po domače povedano. Predstavljajte si, da vam tašča pride v nedeljo zjutraj v spalnico ob 6.30 vprašat če Eva spi. Meni se to dogaja redno, skoraj vsak dan. Ljubi Bog! In zakaj vse to trpim? Ker nimam izbire, dragi moji. Živim pri njih, tako rekoč sem na njihovih plečih (čeprav delam kolikor morem in zaslužim vsaj za hrano, pleničke in ja, za vložke), ampak drugače ne gre. Starševskega dodatka ni več, Eva raste, študij ni poceni in dan ima samo 24 ur. In zdaj se mi je zataknilo še pri študiju - v četrtek imam 2 izpita in oba sem že pogrnila (samo še ta dva sta mi ostala) - učila sem se, pa vseeno ni šlo - zdaj sm pa čisto obupana. Kaj če mi ne uspe? Ne morem si privoščiti, da bi pogrnila letnik. Že zaradi Evice ne. Včasih res ne vem več, kaj naj storim. Še malo, pa mi bodo prepovedali iti domov, k svojim staršem. Edino tam najdem včasih malo zavetja - in internet Uff, kolk je že ura - jest pa še na polovici nisem Nč, dragi moji (tisti, ki slučajno še vztrajate pri tem branju) nadaljevanje sledi prihodnjič, ko bom spet imela priložnost sedeti ta računalnikom (ki je priključen na intenet), zdaj se pa morem zrihtat in iti na še eno žalostno pot - na slovo. Lep večer vam želim vsem skupaj in upam, da ste boljše volje, močnejši in manj obupani kot jaz! Veliko sreče. Poljubčki in pozdravčki za vse P.S. Se opravičujem za (morebitne pravopisne in zatipkene napake, vidim klele, da mi tipkovnica razpada...) živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 2. september 2006 Prijavi Deli 2. september 2006 Hm, ni nam lahko, ne Ma, kaj pa vem, men se to zdi čudn, jaz sem vedno mojim in staršem partnerke dal jasno vedet, da nimajo kaj se vtikat v moj oz. najin lajf, če jih k temu ne povabim, in se potem tudi ponavadi niso. Drži se Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antigona 2. september 2006 Prijavi Deli 2. september 2006 nevem kaj naj ti napišem EnglBengl te razumem po eni strani po drugi tudi............bo prišel čas,ko se jim boš postvaila po robu. in želim, da bo to čimprej Ne uporabljaj prevare, ki škoduje; misli neškodljivo in pravično, in če govoriš, tako tudi govori. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 2. september 2006 Prijavi Deli 2. september 2006 Englbengl, akaj so te vzeli pod streho? zato, ker mislijo, da jim boš mogla celo življenje izkazovat neskončno hvaležnost, da te trpinčijo itd. samo zato, ker si pod njihovo streho? k vragu s tako "popolno" familijo, za kar se imajo :!!: sicer se pa morava še zmenit za kako kavico, se že dooolgo meniva ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 2. september 2006 Prijavi Deli 2. september 2006 englbengl...lepo, da si spet tle...za ostalo pa...kaj naj rečem...saj sama veš, da ni zdravo..... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts