aakhut 3. september 2006 Prijavi Deli 3. september 2006 Posivel je od sekiranja bojda mu je veterinar enkrat postavil diagnozo "manično depresiven pes" to je pa tko....che se veterinarji s psihiatrijo ukvarjajo... zlomk...tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 3. september 2006 Prijavi Deli 3. september 2006 sploh nisem vidla tega s psi prej. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 3. september 2006 Prijavi Deli 3. september 2006 Pes je samo dobro družbo rabil tko kot lastnica pa je naenkrat vse OK Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 3. september 2006 Prijavi Deli 3. september 2006 meni se včeraj sploh ni zdel "manično depresiven." prav prijazen in topel kuži je. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 3. september 2006 Prijavi Deli 3. september 2006 meni se včeraj sploh ni zdel "manično depresiven." prav prijazen in topel kuži je. to je za mainike znachilno....je biu v drugi fazi zlomk....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 3. september 2006 Prijavi Deli 3. september 2006 kva si nesramen! :xx!: glavno, da napreduje! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 3. september 2006 Prijavi Deli 3. september 2006 :xx!: Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 3. september 2006 Prijavi Deli 3. september 2006 upam, da ste vsi včeraj užival v jazzu, jest sm tud ful na našem špilu, ful smo raztural, folk nas je skoraj po rokah nosil, tolk smo jim bili všeč...sam smo se pa ful nagaral, in sem bil čist sesut zvečer...šele ob osmih zvečer sem prišel domov...in gorenjske ceste proti ljubljani in proti avstriji so bile ful zabasane, zato nisem niti poskušal iti v Lj... utrujen itak, ker sem bil od petih zjutraj pokonci, danes sem pa spet vstajal ob petih, šel na šiht, potem pa na piknik, sedaj sem spet doma, razsut totalno... englbengl, res upam, da nama uspe... in veliko sreče, ter potrpljenja in upanja...tudi za malo Evico in vsem, ki ste šli na bled, smotkoti, da niste nič povedal....zihr ste se s Sealom dobil, z mano pa nočte drugič kaj obvestite, gremo skup na kako kremšnito ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 3. september 2006 Prijavi Deli 3. september 2006 in vsem, ki ste šli na bled, smotkoti, da niste nič povedal....zihr ste se s Sealom dobil, z mano pa nočte ker vejo, da si preveč fajn in bi pol bli žalostni, ko bi morali it domov. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 3. september 2006 Prijavi Deli 3. september 2006 Sva bila pri Mjevem očetu, jutri bomo zvedeli kako naprej, upam da bo vse ok ...muka mi je gledati ljudi, ki trpijo Čez dan ustvarjala nek ovitek za CD, pa mi ni maximalno ušeč oz. mi ni ratal tako kot bi moral Drugače sem čez dan dostix pomislila na srečanje včeraj...težko na enem samem kupu najdeš toliko normalnih ljudi ...res5trca in Onix sta mi ful ostala v spominu...pozitivnem, seveda Z drugimi bomo pa kdaj drugič kaj več počvekali...itak nisem bila čist t'prava včeraj vsem, pobož Kalčku mogoče bom zvečer kak film pogledala Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 3. september 2006 Prijavi Deli 3. september 2006 ne vem, Mana, če nam lahko rečeš normalni, ne vem. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 3. september 2006 Prijavi Deli 3. september 2006 ne vem, Mana, če nam lahko rečeš normalni, ne vem. uh....pa še kako normalni, mačona! Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 3. september 2006 Prijavi Deli 3. september 2006 fajn. Mana, a ti si Devica ne, pa v Dvojčkih maš kaj? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 3. september 2006 Prijavi Deli 3. september 2006 np...ravno obratno zakaj??? Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 3. september 2006 Prijavi Deli 3. september 2006 ker sem te takoj vidla, da si merkurjevec na kvadrat. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 3. september 2006 Prijavi Deli 3. september 2006 hm...ok...upam, da je to kej vredu...se nč ne spoznam na horoskope, plenete, znamenja...se bom 1x usedla pa mal posvetila...drgač sem pa dvojčica (vsaj na 1.pogled takoj poštekaš), samo pol k me enkrat res spoznaš, potem pa vsi pravijo, da nism nč dvojčkasta Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 3. september 2006 Prijavi Deli 3. september 2006 bemu :!!: :!!: :!!: mene!!!!...k sm TKO normalen....pa nben ni povabu....pichke zlomk....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 3. september 2006 Prijavi Deli 3. september 2006 hm...ok...upam, da je to kej vredu...se nč ne spoznam na horoskope, plenete, znamenja...se bom 1x usedla pa mal posvetila...drgač sem pa dvojčica (vsaj na 1.pogled takoj poštekaš), samo pol k me enkrat res spoznaš, potem pa vsi pravijo, da nism nč dvojčkasta aja? bomo vidl bomo vidl ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 3. september 2006 Prijavi Deli 3. september 2006 hja, t'normalni smo se kr sami povabl če bi pršu bi blo mogoče še preveč normalno...pol je pa dolgčas, a veš... c c c c c Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 3. september 2006 Prijavi Deli 3. september 2006 a mana in onix sta bila tud? zmeraj bolj mi je žal, da nisem bil zraven ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 3. september 2006 Prijavi Deli 3. september 2006 hja, t'normalni smo se kr sami povabl če bi pršu bi blo mogoče še preveč normalno...pol je pa dolgčas, a veš... c c c c c neksttajm mate de je zlomk prisoten zlomk...tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 3. september 2006 Prijavi Deli 3. september 2006 a mana in onix sta bila tud? zmeraj bolj mi je žal, da nisem bil zraven ma ne se sekirat no... jaz itak nč posebnega nism Onix je pa sam psa prpelu pokazat, da smo pol babe mal šizile kolk je fajn pa kjut in tko no, nč tazga Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 3. september 2006 Prijavi Deli 3. september 2006 neksttajm mate de je zlomk prisoten zlomk...tralala neksttajm čekiri Dnevnik Jaz sem okol 21 šele prebral da so zmenjeni, Kalči je pa glih sprehod rabil, pa še je spala = super žur Ajde da ludujemo ove noči z Mačono sva po tem komadu samo še na Metelkovo odnorela (beri: se odsmejala) Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 3. september 2006 Prijavi Deli 3. september 2006 saj ni treba biti kaj posebnega, zato, da bi te želel spoznati preprosto želim spoznavat folk tuki z lnf, ker ste mi vsi ful simpatični in prijetni ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 3. september 2006 Prijavi Deli 3. september 2006 jaz itak nč posebnega nism Pa misliš da se nasprotni spol strinja s tole izjavo Jaz se zih NE Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts