Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 22

Marsa

Recommended Posts

:O: A s na glavo padla, da to dvojčico vprašaš? Boh pomagi,s tem si me sam odgnala od sebe. x:Dx x;)x xsrcx

Fajn, da je tamala kul....uživa 100 na uro...a rab kako cimro tm...tale Aleš je prov mamljiv slišat. :yumy: :lol:

Kaka sm, a ne? xrolleyesx x:o)x

Ej, ni problema, se je že mami ponudla da gre naslednjič z njo x:px x:px x:px x:px

meni je bil tipček že 10 let nazaj simpatičen, preden se je odpravil tja dol x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx

Jebat ga, kje si vidal, da je luksuz zastonj xrolleyesx

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 3,2k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

hmmm....a lahko jaz tudi pridem?

Jaz tut dvojčk, pa rada čist.

Sem nekadilka.

:inocent: x:o)x

s.s: kam se pa vabimo?

:vio:

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

Hojla Audi, si koncno doumela x:o)x , da clovek koncno ceni tisto kar ima :palec: xDDx ... da tudi ni vse zla to, kar se sveti ( ceprav dosti tega je ) x^x , pa vendar je trenutno zivljenje tako kratko, mi pa tako vpeti v vsakdan a dejasnko letimo za dnevi in jih ne zivimo :sori:

bodi in zivi trenutke enega za drugim x;)x x:px ...

Mojca

moja draga Mojca,

sem se odločila v trenutku.........da je kar je .in tko mora bit x:)x

in tudi to, da vsekakor v tem življenju bom šla živet na morje, k morju..na sonce x:)x

to je tisto, kar si želim.........z mojim škorpijonom x:Xx xsrcx

Ej hvala TI, imam pa ogromno novic zate xsrcx

V četrtek sem razturala v LJ. Me je glavni piarovec naše stranke prosil za št,. telefona x:Xx

da mi bo pomagal napisat osebno pismo za predvolilno kampanjo x:px go bejbii GO x:Xx xsrcx x^x

hmmm....a lahko jaz tudi pridem?

Jaz tut dvojčk, pa rada čist.

Sem nekadilka.

:inocent: x:o)x

s.s: kam se pa vabimo?

JESSSSSSSSSSSS xsrcx xsrcx xsrcx xsrcx x:Xx

k meni domov. za en teden. hrana in stanovanje zastonj, če mi spucate bajto generalno v nulo xsrcx ker sem totalno zasedena x^x hvala x:Xx x:Xx x:Xx

moja draga Mojca,

sem se odločila v trenutku.........da je kar je .in tko mora bit x:)x

in tudi to, da vsekakor v tem življenju bom šla živet na morje, k morju..na sonce x:)x

to je tisto, kar si želim.........z mojim škorpijonom x:Xx xsrcx

Ej hvala TI, imam pa ogromno novic zate xsrcx

so me sama usesa :irs: komaj cakam, da se vidiva :palec: x:px

V četrtek sem razturala v LJ. Me je glavni piarovec naše stranke prosil za št,. telefona x:Xx

da mi bo pomagal napisat osebno pismo za predvolilno kampanjo x:px go bejbii GO x:Xx xsrcx x^x

JESSSSSSSSSSSS xsrcx xsrcx xsrcx xsrcx x:Xx

ti privoscim...tudi jaz si nisem mislila, da bom prisla " not " x:Dx ...

16.9. ( upam, da sem dobro razumela ) imamo srecanje v Velenju... upam, da se vidiva xDDx :2src: ...

Mojca

x^x Faca, audente...lej, pol pa z Mano skp prideva, ona bo pucala, jst te bom pa zabavala...jst tud nekadilka. x:px x:Dx

A je zmenjen? :inocent: x:Dx

ne to pa ne :o|o:

zakaj bi pa samo jaz pucala?

a zabavna pa nism?

xrolleyesx

pol pa nč...kr sama pejt...

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

ne to pa ne :o|o:

zakaj bi pa samo jaz pucala?

a zabavna pa nism?

xrolleyesx

pol pa nč...kr sama pejt...

:lol: Ti s tud faca...ja, ti si rekla, da znaš pospravljat, jst sm ji odkrito povedala, da se mi ne da...kaj zdej bluziš? :o|o:

No, prov, pol boš pa ti pospravljala in jo še zabavala, jst bom pa jedla. x:Dx x;)x xsrcx

Dvojčki in pospravljanje xrolleyesx

Mana, se vidi da ti devica ven seka x;)x

Jaz mam srečo da je xsrcx strelka, pa tolerantna do mojih zalog v sobi x:Ix rakovsko težko se ločujem od stvari zadnja leta, čeprav jih sploh ne pogrešam, če jih ni (ne najdem v kreativni zmedi xrolleyesx )

Cashy, saj ni zadnje srečanje x;)x in dvomim da bi do 5 sploh do Gorenjske prišel, če bi z nami bluzu :inocent:

Mačona, še en hud tricikel je šel mimo, ko smo bili v lokalu x;)x ampak un na Tromostovju je imel fuuuul smešne luči x:Dx

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

Kaj pa je v Velenju?

Jaz bi tut mogoče šla...še sploh u lafju nisem bla tm...

Kaj pa mate?

Jaz bi tut...

x:px

afriški pregovor

Audente, sej vidš, kakšna je... najprej se ponuja, pol je pa name jezna. xnckrivx

No, evo, sm našla rešitev za vse tri....gremo najprej vn, lepo spedenane in zrajcamo 3 tipe, jih odpeljemo k teb domov, jim rečemo, da k bojo pospravl u nulo fašejo, pol jih pa naženemo dam. :lol: xsmx

Joj, blede se mi že. Grem spat. :vio:

Dvojčki in pospravljanje xrolleyesx

Mana, se vidi da ti devica ven seka x;)x

Jaz mam srečo da je xsrcx strelka, pa tolerantna do mojih zalog v sobi x:Ix rakovsko težko se ločujem od stvari zadnja leta, čeprav jih sploh ne pogrešam, če jih ni (ne najdem v kreativni zmedi xrolleyesx )

Cashy, saj ni zadnje srečanje x;)x in dvomim da bi do 5 sploh do Gorenjske prišel, če bi z nami bluzu :inocent:

Mačona, še en hud tricikel je šel mimo, ko smo bili v lokalu x;)x ampak un na Tromostovju je imel fuuuul smešne luči x:Dx

Zna bit štala tut pri meni ja, ampak skor nikol brez tehtnega razloga...

Mi je fora, da imam pospravljeno...ma mogoče celo bolj čisto kot pospravljeno...sem pol vsa ponosna k lahko začnem konkretno razmetavat :2src:

Od kar imam Rudija je pa sploh treba vsak dan dnevno posesat, pa kopalnico pomit po tleh (ker itak vse polula)...

afriški pregovor

Jaz mam vedno tehtne razloge xrolleyesx x:Dx

Pridem samo razmetat in prespat, perilo mi visi dokler ne operem naslednjega, pa še takrat ga samo preložim, ni časa za zlaganje x:Ix

Se mi je že zgodilo da sem iskal obleko, ker sem kup oprane prekril :inocent:

Najboljše je, če sem v sobi 3x3m, tam ne morem nič razmetat, ker je premalo placa x:Dx avtodom mi je bil idealen, vse sem moral imet zaprto (ovinki :inocent: )

Nejc Zaplotnik

A strelke so pa zelo vestne?

Onix jaz bi te tako nahrulila, če bi meni takole razmetaval, pa packal in podobno xNNx

grem še en film pogledat x^x

... mogoče še kak kozarček...matr je dobr tale likerčk x:px

afriški pregovor

Sej ne razmetavam pri njej x:Ix na obisku imam občutno premalo stvari s seboj x:Dx

Doma je bolj kaotično vzdušje :inocent: kreativni nered nekega dvojčka x:Ix x:Dx

Nejc Zaplotnik

Guest mačona

ja, tist tricikel, k te kar vrne nekam v nevemkero stoletje. :2src:

lučke so ble pa hude, ja. x:Dx

pa sej to ni res no. grem dat na ploščo od šporheta posodo in olivca, da si bom nardila basmati. pustim pržgano, grem na net. po 10 minutah mi kapne, da sem lačna. neki smrdi, se kadi. cimri zraven šporheta se menta, nč ne opazta. pridem do šporheta. v posodi je bla megla dobesedno. :vio: nesem vn na vrt vse skupi, dvignem pokrovko in spustim meglo ... pol sem pa zlila olivca, ki se je pretvoru v motorno olje v kanto. sosedje so prišli spraševat, a je vse OK. jutri se ne prikažem ne na hodniku, ne na vrtu, nikjer! vse sem zasmradla.

skoz delam frke za štedilnikom, vedno kaj zažgem, ker grem vmes počet 100 stvari. baje bom dobila prepoved dostopa do štedilnika. meni je OK, s hladilnikom se bolje štekava, ... x:Dx x:px

xcrossfingx Bomo. xupx :palec:

Men je blo pa vcer nad vroce, ko sem kuhala pa mi je sonce nabijalo pa sem se ze skor pritozevat zacela, pa se pol nisem zlo. x;)x x:px

zgleda da bom morala osramoceno in porazheno v lekarno po kemije :xx!:, ker mam krater na kolenu. :o|o: x:((x

cez dan se skulira, pol grem pa v postlo pa si dam gazo gor, pa je zjutraj spet slabs. in jovo na novo... pa skoz to nogo gor drzim pa s fiziolosko pedenam pa skoz vrtam - STRGAM pac x:Dx in mam ze cist razboleno koleno, pa se ufuram se dok reces kex, da mi ze kolen gnije not. x:o)x ce pa vse kljuva. :V:

Drugac sem pa dobre. xokx

sam tole me pa res ometa. :sick:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

:eek: vas ni? nič dogaja? jaz peljem zdejle po kosilu tamalo k zdravniku, malce pomislite na nanjo...

naj se vam naredi lep dan... pa po dolgem času mi je bilo vroče x:Dx

mislim nate in nanjo x:Xx xsrcx

jaz z mojo danes govorila po telefonu x:)x spet x:Dx uživa maximalno x:Xx xsrcx

Ksenia...mislim in pošiljam: xsrcbumx xgoldfishx xyesx

ok Marsa, kako je pa sploh do tega pršlo?

a sm spregledala?

jaz se učim, kolegico fant pustil, greva pop na drink, pa še na en drink prej...pa rolat bi šla

dobila pošto iz sodišča :wOOt: da naj pridem na zapuščinsko po starem očetu...pa saj jaz sem razdedinjena baje...bomo vidl...morm mal potelefonirat

izvidi Mjevega očeta so nas popolnoma razočarali (MR), pop ima še ultrazvok, sumijo na vneto hrbtenico :V: ...

ful mi je težko, je njegova mama včeraj jokala in sem bila čist konc in iz pete vlekla tolažilne besede in sploh upanje za obe...za vse štiri se mi zdi

nč, grem mal naprej delat

afriški pregovor

Guest mačona
brez gnara sem, niti ne morem nobenmu plačat pijače. :C: zavlačujejo s temi napotnicami, plačili, .... :C: to mam, kaj sem pa kljubovala šefom. :V: nč ne de, sej ne rabim.

brez gnara sem, niti ne morem nobenmu plačat pijače. :C: zavlačujejo s temi napotnicami, plačili, .... :C: to mam, kaj sem pa kljubovala šefom. :V: nč ne de, sej ne rabim.

jaz sem itak mnenja, da te morjo drugi za RD častit :palec: x8Dx

na tak dan bi mogu otrok staršem dariu prnest, frendi pa njega na drink povabt...

v našem sistemu obdarovanja ni logike...zato pa jaz kr tko darila prnašam...ko najm kaj takega, kar je nekomu pač na kožo pisan

pa ja...tut za rd vedno kaj prnesem...samo pravim, da se mi zdi tole okol drinkov tko neprepričljivo

x;)x

afriški pregovor

Guest mačona

kuuuul x!x http://www.cosgan.de/images/smilie/musik/n045.gif

maš prav. sam sem žalostna, ker je ŠS Maribor za na klump! :xx!:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...