Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 22

Marsa

Recommended Posts

Jutrček x:Xx

Spočit, naspan in dobre volje x:)x

Sem neverjetno priden in usmiljen do samega sebe :eek: če bi še cigarete in čaj (črni in zeleni) črtal bi me še Krišne sprejele xrolleyesx

Čudi me samo da je moje počutje SUPER :eek: ponavadi sem bil med čiščenji tečen in neznosen, zdaj pa .... :2src: čuda dela

Grem vas malo brat ob jutranji dozi toksinov x:Dx

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 3,2k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Ko sem imel oranžen kombi so me stalno vabili k sebi xrolleyesx ampak jim moj način življenja ni bil najbolj všeč x:Dx

Nek vjetrovi nose naše duge kose,

nek Hare Krišna vodi naše noge bose....

Nejc Zaplotnik

... pa ful me pregrešne misli dajejo. x:Ix Hm ...

:vragec:

ne seri

naush zej vechne radosti ino veselja zamenjala za vechno trplenje zarad trenutne pohote... x:Dx x:Dx x:Dx

zlomk...tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

:vragec:

no....grem pochas v ono luknjo (K4), de boste mel kam zhurat hodit x:Dx

zlomk...tralala

Sem tvoje šefe včeraj srečal x;)x jih moram navadit na mojo prisotnost x:Dx

Obstaja neka čudna možnost da se s xsrcx preseliva huuuuudo preblizu te kleti x:px

Nejc Zaplotnik

ultrazvok sečil - čakalna doba 1 mesec- ne kupim tegale... en mesec čakat, sej se hecajo... da vidim moje pogajalske sposobnosti

ksenia, kaj pa samoplačniško? v LJ jih je kar nekaj, po moje ni treba tolk čakat.. men so takrat, ko sem imela kamne, v 1 tednu to naredil...

Sporočam vam, da je Michelle precej boljša. Naše pozitivne misli so ji pomagale. xsrcx

:palec:

Eh ja... nisem nardila književnosti.. znala glih ene tolk kot lani, še fajn se mi je zdel, da sem si ful teh avtorjev zapomnila, pol me je pa kar neke povezave in kombinacije spraševala, ko mi ni blo nič jasno :o|o: ma ja, se zmenla, da me da naslednji rok na drugi dan, ker imam že en izpit tist dan.

Sem pa nardila morfo kolokvij.. tko da grem zdaj lahko delat jezikoslovje..

pa v petek enga, pa v ponedeljek enga... kriza..

Ma ne dam se še :vtz:

Držte se, jaz grem pripravt zapiske, da se aura učenja okol mene ustvari, pol pa spat za eno uro.. ob 6h že vstala xrolleyesx

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

x:Xx :palec:

*net mi ni delal vceri pa dons dopoldne, no zdaj pa dela.

Pa boxi mi koncno delajo na racunalniku. xokx

Kolen..... :V:

k da bi mela blazotno opeklino. :o|o:

saj se mi niti sekirat vec ne da, pac... se bo ze pozdravilo. x:o)x

aliana bravo! xokx

Mana kaksno hrusko?? :8): xnckrivx

xcrossfingx za M. oceta.

Michelle vidim da je boljs! :onfire:

In lea vidim da je koncno nazaj, WB stara! x;)x x:Xx :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

gledam zdejle bančni izpisek za avgust, pa mi je bil M še nek denar dolžen in mi to preko klika nakaže in piše:

OPIS SPREMEMBE:

kompenzacija v naturalijah

x:Dx x:o)x :vragec:

psihopat...kaj si to na banki misljo...če si sploh kej...me je skor infakrt...bizgc jedan x:Dx

svaštapašta

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

Marsa nisi povedala kako je do tega s kolenom pršlo!!!

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

Dobil bomo svojo kanto za ločeno zbiranje bioloških odpadkov x^x

yesssssssssssss sem fulllllllllllllllll vesela, čakam na to že 100let...bom kr žur doma nardila od samga veselja x:Dx

Jaz bi šla tut privat, Ksenia, razmisli o tej možnosti

aja nismo je še dobil, jo bomo dobil 11/9...sm tolk not padla, da sem za trenutek pomislila, da jo že imamo

afriški pregovor

lepo, da se vam na bolje obrača :palec:

meni je pa prijava na podiplomca prinesla malo skrbi...

do 10.9. je prijava, danes sem oddal elektronsko prijavo, vendar jo moram še v pisni obliki s priloženo diplomo, v primeru, da še nisem diplomiral, pa s potrdilom o datumu ustnega zagovora. sem poslal mail mojemu mentorju, pa mi je že pred dnevi povedal, da bo prve dni septembra odsoten x:(x...če mi tale teden ne določi datuma zagovora in ne dobim potrdila od fakultete, mi prijave ne bodo upoštevali x:(x ...

kak klinac sem, da se lotim vsega zadnje dni...jasno, da mora potem iti kaj narobe :vragec: ne vem, kako bom zvozil s prijavo na magisterij do roka :sori: :cry:

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

...Kolen..... :V:

..aliana bravo! xokx

xcrossfingx za M. oceta.

Michelle vidim da je boljs! :onfire:

In lea vidim da je koncno nazaj, WB stara! x;)x x:Xx :palec:

ojla :kiss:

ja, me dolgo ni bilo, priznam. priznam pa tudi, da mi je pasalo. ne sicer dopust od vas, pač pa od službe, da ne bo pomote.

na hitro sem hotela izvedet, kaj je z michelle pa vidim, da vas ima kup neke težave, bolečine, skrbi,....

kaj naj rečem.... xcrossfingx xwitchx xribax za vse!! za michelle, tebe marsa, za engl, ksenio, pikico,.... : držte se! xupx

Hoj! xDDx

Ja valjda, saj pase, hvalabogu! :palec: x^x

sem se velikrat nate spomnila, vedla da mas zdaj dopust, sam se mi je zdel da te kar dolg ni blo.

Pikica, ti s cist nora, pol se pa cudis migrenam... prevec se izcrpavas.. vse to kar si mela, pol pa se na fitnes.... c c c...

ampak svaka ti cast. :palec:

Ksenia, kul tole slisat! :palec:

Mana, nc, padla sem, nc posebnega, sploj nc ni blo, sam odrgnina.. odrgninca v bistvu..... pol se mi je pa vse vnel.

saj mi kar nabija not, mam filing da mi ne vem kaj dogaja not, kost gnije pa taksno. x:o)x

sam po 2. strani pa me ze zacenja tud mal zasrbevat pa tko, tko da.... kaj pa vem, ce ma smisel zdaj se sploh kaj tlacit...

Mislim da je razlog ta, da sem rpepozno razkuzevala pa prevec agresivno z alkoholnim propolisom, pol sem pa skoz drkala pa ne pustila pr mir, tko da je najbrz tud od tega.

pa se, pac ponoc dam gazo gor pa pokrijem, pa je spet shtala, ko se glih cez dan mal pocajta.

zdaj je ze tocno en teden, odkar sem se obdrajsala. :|||

Joj koncno mam po kakem letu ali celo dveh boxe na comp. nastimane! xsuperx

In ze en hud trance nabijam. xDDx x8Dx xsingx xbendx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

marsa trpotec al pa hermelika nardita čudeže :vio:

je enkrat kolega pikni komar(obraz) in on si je to preko noči do krvi vse skupi razpraskal, takda je mel rano velko kot kak kovanec za 5 sit... potem pa sem mu js dala hermeliko na rano..čez dan je 2x menju listek..drugi dan pa mi je krasta skor čist odpadla x^x :palec:

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

meni je pa prijava na podiplomca prinesla malo skrbi...

ne vem, kako bom zvozil s prijavo na magisterij do roka :sori: :cry:

:sori: uf. hm, pošlji repetu mail, da naj ti določi datum.

kar se tiče podpisa, pa skušaj to urediti v tajništvu.

držim pesti, da ti rata! xcrossfingx xwizardx

Sporočam vam, da je Michelle precej boljša. Naše pozitivne misli so ji pomagale. xsrcx

:palec: xsrcx

kompenzacija v naturalijah

xokkx xsmx

... svet pripada tistim,

ki verjamejo v svoje sanje ...

marsa trpotec al pa hermelika nardita čudeže :vio:

je enkrat kolega pikni komar(obraz) in on si je to preko noči do krvi vse skupi razpraskal, takda je mel rano velko kot kak kovanec za 5 sit... potem pa sem mu js dala hermeliko na rano..čez dan je 2x menju listek..drugi dan pa mi je krasta skor čist odpadla x^x :palec:

thanx! x:Xx

ja saj, kot kovanc, tocn to, recimo med 2 in 5 sit, prav rana, pa 8mm aureola zabuhla okol. :|||

ma saj vem, sam nimam teh hermelik, trpotci so pa tle okol vsi rpescani. :o|o: :sori:

sentjanzevko mam pa v st.vidu. :|||

bi najbrz tud dobr dela, k zgleda skor kot kaksna opeklina.

Picasso

Marsa, a to da sem uredila za UZ al to da folku povem kar mi ne paše x:o)x grem k šivilji dat cunje noter... če se kaj da rešit, pa na pošto, videoteko, vse tole moram v eni uri opravit, potem grem pa k mami...nekdo se igra z menoj - ne vem če mu bo ravno moj odziv všeč...

šibaaammm

hvala vsem za podporo, rada vas imam x:Xx

Marsa, za glino pa tole ni a? tvoj kolenčk? jst grem v ponedeljek na predavanje o zdravilnosti gline... haha tistemu ki tole organizira že celo leto trobim o super glini... počasi se daleč pride ;)

Mana - fajn, da ima tvoj M smisel za humor..je lažje v lajfu ziher..

Odpadke tudi mi ločujemo :palec:

Ksenija - kako pa ti tole ratalo? Da si tako hitro dobila ultrazvok? Kaj neki si govorila onim ljudem..

Trpotec res dela čudeže(in pajkova mreža tudi..)

Ok..jaz neko kontrolo imela - bilo vse ok..pa visela na tjelefon pol dneva..pa samo tako..

Še vedno na hruškah - ker so res bogato obrodile madonca in jih je treba pospravit..Zdaj so rumene vilijamovke na vrsti - prej so bile rdeče..

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

xcrossfingx za M. oceta.

ma smo imeli ful hrušk doma...sedaj pa sem že vse potalala :sori: ...če bodo še kakšne na vikendu sporočim :palec:

Aliana drži se...boš drugič bolj stisnila...važn, da veš da lohk še več narediš

najbl bedn je, ko veš, da si max vložil pa ni šlo

:xx!:

afriški pregovor

:sori: uf. hm, pošlji repetu mail, da naj ti določi datum.

kar se tiče podpisa, pa skušaj to urediti v tajništvu.

držim pesti, da ti rata! xcrossfingx xwizardx

ja, sem Repetu že poslal, samo mi je že prej rekel, da je prve dni septembra odsoten, ne vem, če bo sploh prebral pravi čas....

vendar če po tajništvo uredilo, bo vse ok...grem jutri popoldne v lj, ko ima tajništvo govorilne tudi od 13-15 ure...in poskusim dvignit potrdilo...mail na tajništvo sem že poslal, da mi ga pripravijo...

Marsa, tale odrgnina se pa že nesramno dolgo vleče in zafrkava, a ne :vragec: da bo čimprej bolje xcrossfingx xgoldfishx

Mana, to ni tako bedno, ko veš, da si dal max. o sebe...ravno to je pohvale vredno... če je šlo, ali pa ni, pa ni več toliko od tebe odvisno...brezveze, da bi se sekiral zaradi nečesa, nad čimer sploh nimaš nobenega vpliva. Bo pa naslednjič uspelo...še malenkost dodatnega truda, in vse bo ok xsrcx

Tako, da Aliana, srečno naslednjič x:)x

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...