nataly 6. september 2006 Prijavi Deli 6. september 2006 Na banki majo, da me pričakajo z rdečo preprogo. Mater kolko obresti jim dam. Pa kolko krede plačujem. Pa bo en vsak čak fertig.Plačala pojstlo starejši, pa vse telefone,ki so pri hiši, pa vse položnice in kaj vem kaj še vse pa šlo ohoho keša.Zmatrana od letanje sem in tja, živčna ful. Je en idiot se spomnil, da namestil varuha svojega vinograda. In to kakšnega...zaporedni glasovi sove, kanje, žolne in kaj vem kakšnega ptiča vse. In tako mi huka, žaga, cvili, treslja nekaj non stop ful na glas že celi dan. Ni čudno, da so vsi ptiči pobegnili. Ampak jaz HOČEM svoje ptiče nazaj. Hočem, da me prebudi žvrgolenje pravih ptičev, pa prepir kosov hočem slišat..ne pa to umetno kruljenje...kje so klopotci???????Ful me živčno tole naredi. Sploh ne vem, če tole dovoljeno..no toliko..dobila digitalca..zdaj ga moram preučit...pol pa ekšn Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 6. september 2006 Prijavi Deli 6. september 2006 Pozdravljeni! Sam na hitr (in malce egoistično ): Jutr da mi od 13:00 - 15:00 držite pesti zame, mislte name, skratka potrebujem vso pozitivno energijo, vibracije itd., ker imam res težek izpit pred sabo in sem že čist :xx!: od strahu, nervoze, utrujenosti itd. Dejte no, mislte name LP, živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 6. september 2006 Prijavi Deli 6. september 2006 Bomo , bejbi....sej razturaš itak. Fajn sm....odbojka super bla, sm se zgonila...zdej pa tušat...matr, se vid da je tekma, k ste vsi mrknl. Marsič, kul za kolen. mačonka ma dejt jutr. Aliana, kaj je? Nataly, zdej pa hit kake fotke dat. Nč, dost mam. Mysti, upam, da si bolš, Ksenia ti tud. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 6. september 2006 Prijavi Deli 6. september 2006 Pazi da se ti ne bo začelo kolcat od vseh vibracij in energije, ki ti jo bomo poslali Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 6. september 2006 Prijavi Deli 6. september 2006 mačonka ma dejt jutr. sej mam skoz neki ... se pustim utrujat ... tudi tebi se bom enkrat v kratkem času z veseljem. jaz tebi masažo in analizo, ti meni prehod na Šmarno, prijetno družbo in kšno sladico. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 6. september 2006 Prijavi Deli 6. september 2006 dejmo, Englbengl... Mah nč, Piki, dons mam mal dost vsega tega faksa, učenja, zapiskov okrog in okrog mene, kašljanja, kihanja, smrkanja, glavobola in krčev od MS mah sej sem obupala, mam dost.. itak ni nč učinka od mene.. se grem crkljat WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 6. september 2006 Prijavi Deli 6. september 2006 sej mam skoz neki ... se pustim utrujat ... tudi tebi se bom enkrat v kratkem času z veseljem. jaz tebi masažo in analizo, ti meni prehod na Šmarno, prijetno družbo in kšno sladico. deal, deal, deal. dejmo, Englbengl... Mah nč, Piki, dons mam mal dost vsega tega faksa, učenja, zapiskov okrog in okrog mene, kašljanja, kihanja, smrkanja, glavobola in krčev od MS mah sej sem obupala, mam dost.. itak ni nč učinka od mene.. se grem crkljat Sej bo prec bolš zdej, veš. Jst grem tud mal bluzit zdele. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 6. september 2006 Prijavi Deli 6. september 2006 Za EnglBengl držim pesti ker more nujn uspet, da greva pol lahko na pijačko ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 6. september 2006 Prijavi Deli 6. september 2006 ma nč se mi ne da pisat, pa sem vse prebrala kako vam gre...vam vsem želim velik so me čist izželi danes...sem ožeta Mana pa lačna k volk...ožeti volk, po imenu Mana sem sprašvala eno sošolko, ki ima jutr en izpit in me ni domov spustila, meni je blo pa tut bedno težit, ha grem dam, ker vem da ji je to ful veliko pomenilo pol sm ji pa še kamn dala...enga k sm pač u žepu mela...tigra...pa naj nardi kar hoče zdej grem pa na lov za hrano Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 7. september 2006 Prijavi Deli 7. september 2006 Lep pozdrav iz Guadalajare, mesta Mariachi! Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. september 2006 Avtor Prijavi Deli 7. september 2006 Hej! El mariachi. bengl engl mater sm smotana v teh dneh... kar nekaj.... kar eni bluzi pa shtale.kdo ze tok fajn pametn pove tam v eni napovedi znalsko? jp, kolen...a vam povem v cem je bla finta?da ocitno nekak nisme zaupala v svoje obnovitvene moci, pa vmes prckala pa ne pustila seb, da pocajtam zadeve, pac pa "kaj se vse naredi v teh primerih".TO je vse. ko sem otkacila dohtarja, da ne grem (si pa dala dedlajn, ce nou boljs), se je zacel zdravt pa manj packarim.ce bom pa se kdaj strgala rano, dam pa vsakmu 5 jurjev. Prislo na uho da ful fotke dajete, mene pa ze vec kot pol leta ni blo not, pa bom sla en dan kruznit po fotkicama. Nu tak, dons mam ful enih planov.FB! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 7. september 2006 Prijavi Deli 7. september 2006 mater sm smotana v teh dneh... kar nekaj.... kar eni bluzi pa shtale.kdo ze tok fajn pametn pove tam v eni napovedi znalsko? tak isto, se sprašujem ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 7. september 2006 Prijavi Deli 7. september 2006 zjutri takoj, ko tel pržgala dobila sms, da zdej sta pa res nehala: "..pokliči, ko popiješ kavo.."jaz sem pa ful upala, da se bosta obdržala, ker bi njej to tako veliko pomenilo dons sploh nč ne morm, ker držim pesti za 2000ljudi, ki imajom izpite...lahko cel dan doma sedim al pa kje drugje in jim pošiljam pozitivno energijo ,,,vsem vam želim maximalno zbranost in zaupanje vase, da boste artikulirale to kar imate v glavah včeri na lovu za hrano ujela samo neke orehe, ki so mi potem pol noči delal celo štalo po želodcu ...nč ne razmišljam, baba smotana zbudila sem se polna planov in tko...ful fajn se bom učila, pol pa morm k načaku (prej po vrečo dobrot) in zvečer verjetno s frendico, da žolč izpljuva sončkeeeeeeeee Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 7. september 2006 Prijavi Deli 7. september 2006 JOooooooooj, ta glava. Sm kr iz službe prec la damu, vzela tablet, zdej grem pa mrknt za 2 uri, pol pa nazaj delat. Porkaflek. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 7. september 2006 Prijavi Deli 7. september 2006 komu lepše kot osebi nad mano včerajšnji turnir za poj v kur**. no frend je bil odličn 4. Pol smo šli na najboljši kebab v evropi šou spat ob 3h, se zbudil ob 6h, zdaj pa umiram Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 7. september 2006 Prijavi Deli 7. september 2006 tretja tečna tlele... no ja, me veseli.. da nisem edina naj že mine ta teden, pa še naslednji, ker me depresira... nič, grem se skup sestavljat... bodte fajn WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 7. september 2006 Prijavi Deli 7. september 2006 morgen... chist razocharan.... farba (kana) ni prjela tko k bi morala.... :xx!: yej pa ena taka usrana oranzhno/blond... :xx!: no ja....ya otvoritev bo zhe... sej bo tko al tko bl tema kokr kej druyga... she en dan... ylomk....tralala777 ecou tja tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 7. september 2006 Prijavi Deli 7. september 2006 fotko KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 7. september 2006 Prijavi Deli 7. september 2006 fotko sej sm reku, de che bo kaka fotka, ;bo iy otvoritve...ergoenkrat druh teden ylomk...tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 7. september 2006 Prijavi Deli 7. september 2006 jaz pa tak dobre volje. zaenkrat. že doma iz službe danes končno spoznala še zadnji razred. pa zaenkrat zgledajo vsi vredu.mal me na začetku čudno gledajo,pač zgledam mlada , no ja, saj sem si grem neki za jest naredit, pol pa z najboljšo prijateljco na sprehod lep dan, pa veliko dobre volje ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 7. september 2006 Prijavi Deli 7. september 2006 Jutrček Spal brez prekinitev mogoče malo predolgo, sem ves polomljen od ležanja Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 7. september 2006 Prijavi Deli 7. september 2006 tretja tečna tlele... no ja, me veseli.. da nisem edina naj že mine ta teden, pa še naslednji, ker me depresira... nič, grem se skup sestavljat... bodte fajn četrta... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 7. september 2006 Prijavi Deli 7. september 2006 peta... http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 7. september 2006 Prijavi Deli 7. september 2006 jst itaq za tri zalezhem....ergo 8pa spole bomo klele zanemarjal... zlomk...tralala ops....9 tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 7. september 2006 Prijavi Deli 7. september 2006 Evo, cajt da tlele en nizki prelet nardim . Dogaja full, na vseh področjih, zdej sem intenzivno v iskanju druge službe, 10 let je dost, čas za spremembo, ker čeprav je tlele nori tempo, plesnim v možgane, skoz ene in iste procedure, rabim kej novga. Skratka sem se dala na trg delovne sile in naj se stepejo zame . Dons mela en mega fajn razgovor, tole je TO. Sam čakam, da še onim tam kapne, sicer sta še 2 kroga, ampak na konc bojo mene vzeli, ker so fajn firma in jasno, da si hočjo dobr . V ponedeljek imam še en razgovor nekje 2. krog, pa sem šele začela s temle praktično. Končno sem shecala superge tečt, pa sem prejšnji teden hodila preščipnjena, ko sem se tko trapast spotaknila, da me je v križu štihnilo. No zdej sem že fit, delam premete . V ponedeljek je obljubljen net, ta 126352, no upam, da rata. 6666666666666666666 zamujenih Mejte se do naslednjih svinjskenjuz Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts