klarus 31. marec 2006 Prijavi Deli 31. marec 2006 al pa grem z 6,8 pa pri fdv dol in pešaka do tja There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 31. marec 2006 Prijavi Deli 31. marec 2006 vzam taksi.... sej se da scenkat....pa še do vrat te prpelje.... drgač pa ljubljanski mesečniki muvid....noch ein forgotten Štajerka in Lubiana *** bemu ...jst sn se v v taboljših cajtih cel dopoldan po obvoznici vozila okoli naokoli ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 31. marec 2006 Prijavi Deli 31. marec 2006 ma bom šla kr lepo na bus..pa pol ma pešaka....preverla kje je to in malo zalutala There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 31. marec 2006 Prijavi Deli 31. marec 2006 Klarus, ti si res ena the best carica jaz pa imam z bendom danes avdicijo za novega pevca in pevko...upam, da se bosta izkazala in ujela, čeprav me pevec zelo skrbi, njegovi posnetki mi niso nič všeč ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 31. marec 2006 Prijavi Deli 31. marec 2006 Drdan. Dosn pa bil tak tempo, da še komi migljam neki tko bl na pol, lenobno, lenivec je deloholik zame v tem stanju Pa tolk lep dan je bil zuni, jst pa glih tolk, da sn ga zavohljal čist micken. Nč, nimam energije čitat kaj vam dogajal, grem počas dam, pol mi pa verjetno že bo.......Home sweet home Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 31. marec 2006 Prijavi Deli 31. marec 2006 Klarus Vso srečo....Valkira, če jo maš ti čez, glej, da boš spedenala tko,k je treba. Madona, ste nakacal...bi človk mislu, da ste po vrsticah plačani. Dons sm prvič sama 4 ure delala. V etru sm bla celih 2x v 4 urah, ampak ok....se bom že znašla čez čas in uletavala pogostej. Ni panjik. Grem zdej riž jest. Čez vikend bom doma in mam, da pospravm sobo, nardim kej za faks in sm pridna, a ne? Todi iz bek in d haus.... Ja, pa vsem lupčke, pobože, tepež, objem, napizditis....kar pač rabte. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 31. marec 2006 Prijavi Deli 31. marec 2006 ... tuki je toook faktorjev... pa še nevem za kaj gre... CO (zelo malo možnosti), VO (več možnosti), VU (največ možnosti)... in niti za katero delovno mesto se gre... in kere veze - naveze ma...... tut če so ti vsi faktorji naklonjeni, zarad birokracije lahko čakaš več mesecev... predstavli si da en papir potuje tut 3 tedne... pol pa boh ved kok časa ga ma oseba še v predalu... nobenmu se kej dost ne mudi... Ti sma zrihti, da nom ke pršla. Sej vem. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 31. marec 2006 Prijavi Deli 31. marec 2006 ... tuki je toook faktorjev... pa še nevem za kaj gre... CO (zelo malo možnosti), VO (več možnosti), VU (največ možnosti)... in niti za katero delovno mesto se gre... in kere veze - naveze ma...... tut če so ti vsi faktorji naklonjeni, zarad birokracije lahko čakaš več mesecev... predstavli si da en papir potuje tut 3 tedne... pol pa boh ved kok časa ga ma oseba še v predalu... nobenmu se kej dost ne mudi... ma js naveze sice senm bla pa itak posvarjena, da bom čakala 3 mesce na odgovor...pa so čudežno odgovoril v 4. tednih There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 31. marec 2006 Prijavi Deli 31. marec 2006 ...za mano lep in uspešen dan... sm končno doma zej si bom pa papico naredu, lačn sm, samo 2x jedu dones .... honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 31. marec 2006 Prijavi Deli 31. marec 2006 Kak dan! Spet mam nafilan ego totalno Skratka, najprej kosilo z dedkom, je bilo fino, mi je sicer mickeno zatezil, ampak v redu. Sem bila pohvaljena.Potem sem sla na trg in kupila ful motovilca in nas caka motovilčji vikend, pa za tastare kajmak pa se mnogo zelenja Potem sem pa faks...sem spoznala enga, ki z mano hodi, ki je bil vedno bolj ob meni, potem mi je dal cifro in rekel, da ce bom imela cas, naj ga poklicem kadarkoli ( tud ponoč ), pa prav kjut, zato se mi je ful zdel Ponavadi ostajam hladna in me bolj moti, kot kaj drugega....ta je bil pa luskan No, vsaj malce popestritve. To ne pomeni, da bom kaj ukrepala, ampak mal nabijanja ega pa pase No zdaj sem sita, zmatrana od predavanj ( k so bla fantastična mimogrede, ful sodelujem )....fajn no Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 31. marec 2006 Prijavi Deli 31. marec 2006 Bodte previdni dans, mujceki , če greste ven, nek čudn dan je, folku se fuzla.... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 31. marec 2006 Prijavi Deli 31. marec 2006 Bodte previdni dans, mujceki , če greste ven, nek čudn dan je, folku se fuzla.... men se bol zdi da sen nam večini fuzla There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 31. marec 2006 Prijavi Deli 31. marec 2006 Kok sem pa crknjena.. Noge mam u luft, ker če stopim gor, me ful bolijo.. pete in vse.. Ma ja, saj zdaj mam en dan pavze pa pol v nedeljo še mal.. brez kondicije, čist, za tele zadeve Sem si pa kupla na koncu 2kg jagod za jurja, niso sicer za umret sladke, ampak precej fajn.. Milkshake mam zdajle za večerjo Fajn, da vam dogaja, jaz grem pa mensezdi kar spat nč, dones bom spet sam v avtu, morm it v München, štartam čez 20 min. tko da, do ene 14. ure bi mogu bit že tam Ej, Silči, kaj ti to voziš? Jaz mam ful željo nekaj takega.. parkrat na mesec honorarno kako daljšo furo v tujino.. s kombijem al kej... kak material it iskat al kej takega.. WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 31. marec 2006 Prijavi Deli 31. marec 2006 Iz službe šla domov , potem pa z dragim do službe in potem domov , šibala s Cyberčkom ven, posesala na hitro, zdej pa mal sanjsko gledam . Jutri grem pa od doma po dragega in domov, pol pa od doma domov . Zdej zna prit do neporazuma, da se zmeniva doma , greva oba tja, pa sva cca. 90 km narazen . Po Marsino smo se zdaj razširli, pol bomo pa na dieti, pa se mal zožamo Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 31. marec 2006 Prijavi Deli 31. marec 2006 pa si prepričana da bosta oba jutri istočasno na istem naslovu, mislem doma?mislem od doma domov pa nazaj domov... men bi se sfuzlal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 31. marec 2006 Prijavi Deli 31. marec 2006 Bova obadva na obeh doma , sam ne vem, če istočasno . Mal je špasna situacija , sam mi je pa full fajn, ko mi je tesnoba popustila in čutim, da se počasi odlimavam od tule doma - no sej nisem s ta hitrim limom nalimana, sam eni nerazložljivi tesnobni občutki so se mi pojavili. Imam še kolesarske plane , zdaj ko imam novo oranžno kolesarsko majico za tale doma, se pa tudi veselim onega doma. Full bliz mam do službe , grem loh skor peš , sam ne vem, kaj bom od 3,30 ko se vstaja do 7.45 delala, ko se začne šihtek Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 31. marec 2006 Prijavi Deli 31. marec 2006 mene zbudila za čvek boš videla da boš tam tud našla prostor za sprehode, pa tek, pa kolesarjenje, naravo, me pa veseli, da te občutek tesnobe mineva...ej stara zdej bom pa jst lahko z vlakom uletela pismo neki sem gospoda pozabla vprašat, ga bom jutri zjutraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 31. marec 2006 Prijavi Deli 31. marec 2006 men se bol zdi da sen nam večini fuzla Jst čist sfuzlan, itak ........ Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 31. marec 2006 Prijavi Deli 31. marec 2006 ej folk svašta......šaltam tv mal zdele pa slučajn una sanjska ženska, pa koga vidim tam najbol odbit tip kar jih je lohk skor soseda sma bla učas, od malega se poznama, pol je pa u svet odbluzu in zdej ga tamle vidim.....crkavala sm od smeha....to zna bit še zanimivo je pa res odštek totalni tale dečko.......svašta.... KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 31. marec 2006 Prijavi Deli 31. marec 2006 ej stara zdej bom pa jst lahko z vlakom uletela Loh, bom parking spraznila, ko se najaviš . Saj bi zdej tut loh, triatlonsko , z vlakom do Rakeka, pol z busom do Starega trga, pol pa še 2 uri hoda do nas . Nekam mal obiskov smo imel te tri leta, zakaj pa Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 31. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 31. marec 2006 jaz sem tud nekaj sesuta postala....sem mela se plane mal, da bi sla mal ven, se mi pa ne da... sam nic nisem zaspana... bi kaj gledala po tv... sam ni nic pametnega, onega harisona forda pa teh se mi pa ne da gledat, me ne privlaci zgodba, pa 1x sem mal shaltala pa kukala ze, pa mi ni potegnil.morda bom gledala Umore na podezelju na htv.. skratka, nic posebnega....Mimi tud ze ves dan spi, pa je sam piskotke jedla in to dopoldne... ponavad bi prisla takoj okol nog, cim bi se jaz v kuhinji pojavila... zdaj pa tko spi, kot da bi blazne doze dobila ze. odstekano...nekaj dobrega bi mi pasal papcat, sam nimam nic tacga (kaksen ananas bi mi pasal), pa se odlocla sem se (pha ), da nom vec jedla (tolk velikrat ) ponoc oz. tolk pozno zvecer. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 31. marec 2006 Prijavi Deli 31. marec 2006 jaz tud spat ne morem, čist nenormalna ura da tule strašim... pa lačnaaaa, pa slivovko sem si natočila, me tko neki čudno krči dajejo (to je sam izgorov )... polno glavo mislim imam, ki se kr prehitevajo... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 31. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 31. marec 2006 ja, saj, pomaga. jaz sem tud prej eno viljamovko ful hudo. morda sem zato lacna postala... sem rekla, da mimi ni okol nog. jasno je prec uletela zdajle in se ze tam bashe. jaz sem pa avokado na kruhku, zdaj pa mi pase cornflakes! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 31. marec 2006 Prijavi Deli 31. marec 2006 Dejta mir, zdej bi pa še jst kej jedla, sam ne vem kaj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 31. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 31. marec 2006 cornflakes... jaz ze papcam. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts