Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 22

Marsa

Recommended Posts

Anarhist :flowers:

Jst sm bla pa na pošti, zdej grem mal sadja pojest, pol cunje obesit in narest solato za v službo, pol pa delat...bom se potrudla, da še mal zapiskov nardim za ta teden, k mam spet 2 izpita....boste MORAL :vragec: spet pesti zame držat. x;)x

Ma, lena sm ful drgač. xrolleyesx Lačna....letim jest. x:px

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 3,2k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Uf xcivx tole mi pa že dolgo ni uspelo.. spat do 12h.. Tristan izkorišča, da sem doma in da sva sama, se je zleknil k meni in tko fajn predel, da me je trikrat nazaj zmanjkalo x:)x

zajtrk z LNF je končan, zdaj me pa kup opravkov čaka..

še zmer me krči... :inocent: :sori:

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Pa je res. Tudi tule.

Kaj sem se prej spomnila.

Gumi twist!!!!!!

Koliko smo preskakali včasih. Še dečki -če že druga ne so držali elastiko..in kako gibčne smo bile pa kako daleč skočile če treba. Komaj čakali da lepo vreme ratalo pa napenjali elastiko.. Mami z vseh gat zvlekla tole ven..Kaj pa danes mularija naša dela?? Čepi pred tv, čarunalo non stop..če že mora katera po kaj v klet je že višek vsega..

No, zdaj sta se v plesnega in plavalnega vpisali...

pismo..pol pa se čudimo zakaj se folk debeli..

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

:2src: Ja, pa res, Nataly, take gumitvist je bil carski, pa Med dvema ognjema, Ravbarji in Žendarji, kuhal smo navidezno iz listov, kamnov, peska, z Barbikami smo modne revije prirejal, skupinsko, punce iz celega bloka...pa vse žive igre z žogo, pa Kraljica, koliko je ura...joj, prov pogrešam tole. :sori:

je bla akcija ja x:Dx x:Dx ob 6 sm se mal ulegla in naštimala budilko čez eno uro. pa sm kr umrla. se zbudila pred pol ure.... xrolleyesx to pa je zmatranost :o|o:

zdej pa dolgcajt... eh...sej mogoče je pa še kdo pokonc. bom mal potulifonirala :inocent:

Še dobro da si res telefonirala x;)x

Nora noč xrolleyesx :inocent: :o|o:

xsrcx in Aiwek :2src: xrolleyesx x:)x ubogi moški spol :o|o: nocoj sta si dale duška :vragec: x:)x

Bomo še ponovili x;)x

Še Zlomčija smo presenetili v službi :vragec:

Divji začetek divje sezone :palec:

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

joj, lelyka, planica je ime nekemu sladoledu v banjici, ki je bil pred leti precej popularen x:Dx x:o)x

hmm. jest imam do kranjske gore nekje pol ure....si ti torej doma nekje na relaciji Jesenice - Dovje? :inocent: :eek:

če je tako, sem prav presenečen...tak blizu, pa nič vedel x:o)x

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

Še dobro da si res telefonirala x;)x

Nora noč xrolleyesx :inocent: :o|o:

xsrcx in Aiwek :2src: xrolleyesx x:)x ubogi moški spol :o|o: nocoj sta si dale duška :vragec: x:)x

Bomo še ponovili x;)x

Še Zlomčija smo presenetili v službi :vragec:

Divji začetek divje sezone :palec:

jz se še zdej ne morm sestavt xrolleyesx x:Dx x:Dx x:Dx adijo pamet x:o)x

spet se mi je na bolš poslabšal

Maš cajt do ponedeljka x;)x x:Dx

:xx!: kokrpes dobil neko vnetje kože po hrbtu xrolleyesx lovski geni, pa mora v vsako mlakužo zavit :o|o: umazana voda in neke ranice po hrbtu= bakterijsko vnetje

Še najtežje mu pade luster okrog vratu in postrižen hrbet x:Dx bo hitr boljš xcrossfingx xwizardx

Nejc Zaplotnik

To gre najbrž sem, ko sem šel na golovec grem mimo dveh otrok, ki sta se metala po praprotju. Ko grem mimo pa eden izmed njiju zaprepadeno ostrmi in kot uročen izdavi: "Ta fant je pa grd." (najbrž zaradi mojega, za to družbo dokaj nenormalnega izgleda)

Nato grem v kotlino in na list devetindevetdesetkrat napišem: Zunanjost ni pomembna, važno je kaj je v srcu.

vse je sam dober marketing :palec:

kar je enemu grdo je drugemu lepo.....stvar okusa in izkušenj, zavestnih in podzavestnih.....

pojma nimam kdo si....pod tvojim imenom se mi zmeraj prebudi ena lepa podoba xsrcx

matr men so postavil špegle pa ogledala.....zgleda , da jst sam skoz čez ena črna saturnovska očala lajf gledam...thanks folks :palec:

jst v real lajfu tazga zateženga folk ne prebavlam, zdaj pa vidim , da me folk čist tko vid..... x:Dx :vragec:

pa to te dol buje, koliko špeglov rabiš, zdaj mi je pa le preplozalo, ko mi je ena duša pakl robcev poslala naj se že zjokcam x;)x

x:o)x

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Ahoj! :palec:

ves dan ze norim, perem, pospravljam, pomivam... x^x

je ful lep dan.--

se mi ni nikamor dal vcer, med drugim zato, k sem brez casha, pol pa nisi glih nadnajbolj zurersko razpolozen in se pomislis na guzvo! :bomb: :sick:

vmes imela prej frenda na obisku, sva mal jadala nad lajfom, ubogi pari. x:o)x x:px

tko no, odstekani dnevi, kaj naj recem druzga. x:o)x

nekaj se matram z napovedjo ze dva dni.... no ja, boljs ze bo kot ta teden. :vragec: :8):

tima cakam, da pride s turnirja in najbrz bo pol se on okupiral racunalnik, tko da me najbrz spet nou kej blazno gor (da vas nou kej skrbel x;)x x:)x)...

Lep vecercek! x:Xx :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Maš cajt do ponedeljka x;)x x:Dx

hvala bohu x:Dx :palec:

upam da bo kokrpes čimprej fajn :palec:

grem mal tv bult. sam mi tud že 2 tedna ne uspeva. sem si ga popoldne pržgala pa ne morm bit tut 5 min na mir. prov na živce mi gre. knjige pa tud že cele dneve berem... bi rada kej druzga mal vmes... xrolleyesx tale sobota je k ena nedela... x:Dx x:Dx x:Dx

joj, aiwa, ti si čist hiperaktivna :palec: x:)x

sem ugotovil, da se na Bledu nekaj dogaja, sedaj, ko so odprli prenovljen stadion...ene 2 domači rock skupini igrata...neki eni Rikl-štrudl...al kaj že x:o)x

čeprav bi raje s kako lunatko malo v kino zašel..najraje v Xpand, da ga stestiram x:Dx

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

Ahoj! :palec:

ves dan ze norim

Lep vecercek! x:Xx :palec:

Jaz tud......pa s posledicami včerajšnjega pirčka s frendi :o|o: :switz: Sn gagno skor, še dobr da sva dans že bo sedmih končala x:o)x

Tud teb in vam vsem. Moj bo zlo fajn.... xsrcx x:)x :palec:

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

a ne no? So zdej še Hofer odprl x:Dx

Čeprav jaz ne bi glih tm stanovala...

No do Planice je od Kr. Gore drgač še ene 10 minut, 20 če kakšnega makaronarja nabašeš x:Dx

aja, pa V Planico, če greš pod skakalnice in NA Planico, če greš na sladoled :vragec:

Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski )

Še zadnja "dopustniška" noč :sori: :V:

Jutr pa delat :xx!: čeprav ima to tudi kakšno dobro stran :eek: ni jih veliko, ampak kako pa najdem xrolleyesx npr. hrana x:Dx na dopustu vedno "pozabim" jest :inocent:

Še vedno se nisem čisto opomogel od včerajšnjega žura :o|o: ostanek metelkovcev pa ne zgleda nič bolje od mene xrolleyesx

Tale vikend je bil kot odprt varnostni ventil po luni in mrku :o|o:

Nejc Zaplotnik

tole sem rabla dons...

mal odštekan film, kozarček porta pa v objemu zaspat xsrcx

bom jutr kaj pametnega delala...

Tale vikend je bil kot odprt varnostni ventil po luni in mrku

jp... sam pri men na izi, pri vas pa mal bolj na divje x;)x

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

jp... sam pri men na izi, pri vas pa mal bolj na divje x;)x

Ob Aiwi ne gre na izi xrolleyesx poln Center nas je bil :inocent:

Zdaj mi pa podganca divja in ropota :vragec: pol me pa gleda: Zakaj se dviguješ ? :o|o: očitno ji paše me malček živcirat xrolleyesx egocentrična živalca

Nejc Zaplotnik

ola.

jah kurc. raj enkrat oreng k non stop neki u izi.

tko. jz sem se naspala in sem k rožca. sam srček buba... ampak ajd za to bo čas poskrbel.

zdej si grem pa čaj skuhat, pa ma da se sončk nardi k mislm it laufat čez 1h. x^x

leeeeep dan x:Xx

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...