Trudi 10. september 2006 Prijavi Deli 10. september 2006 Jutro Lep dan tud tebi beybika http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 10. september 2006 Prijavi Deli 10. september 2006 kwa??!!! še zmer ne spiš?aja... nočna dogaja. hehehehe ej a kej prletiš?pa knigceeeee uueeeeee spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 10. september 2006 Prijavi Deli 10. september 2006 Danes je srečanje na Tromeji. Gre kdo? Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 10. september 2006 Prijavi Deli 10. september 2006 Eni laufat eni na srečanje eni pa delat :xx!: Lep dan vsem tudi proletarskemu delu naroda (nočna al pa dnevna izmena ) Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 10. september 2006 Prijavi Deli 10. september 2006 Evo me doma fajn žurkica se je razvila včer super muska družba tud super spala pa eno urco ... v avtu, tko da sem precej polomljena samo ... kje so že videli, da se na zboru šank zapre sredi noči ob 5h ni blo več piva za dobit How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 10. september 2006 Prijavi Deli 10. september 2006 to je najhuj... da ti vzamejo najbolšga prjatla.... sred noči... zato mam jz doma zalogo pivičke... spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 10. september 2006 Prijavi Deli 10. september 2006 Uf, sm bla pridna. Oprala 2 žehti, obesla, pospravla 2 žehti, pospravla predal za perilo, pomila posodo, si nardila kosilo, mal pospravla, zdej grem pa še delat. Če jst nism za ožent. Lep dan, izkoristte sonček še namest mene, k bom čepela not. :xx!: Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 10. september 2006 Prijavi Deli 10. september 2006 še tazadn dan užiwam.... u3 pa gor u osterreich...seveda, koj k se mi ponud prilka...---> LUNIN!! kaj pa ti tam v osterreich počneš? a imaš šolo tam? ena prijateljica je hodila v avstrijo v šolo...ene sorte gospodinjska šola je bila - je postala poklicna Hausfrau ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 10. september 2006 Prijavi Deli 10. september 2006 Kateri poklici? Jaz vem, da ena dela v ZD na Jesenicah. Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 10. september 2006 Prijavi Deli 10. september 2006 dan biw zanimiv. pršla kolegica na par pol pa ona šla pa mat pršla na par kratkih zdj pa bolš da grem k če ne bo jutr u službi hahaha lep danček in lahko nočko vsem spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 10. september 2006 Prijavi Deli 10. september 2006 Tud teb http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 10. september 2006 Prijavi Deli 10. september 2006 Končn doma. Naporen dan. Uf, kr ne morem verjet, da sm kumi pršla iz službe, čez 10 ur jo mam pa spet. Pa učila se valda nism nč, k sm smotana. Ah, Pika, zmeri prestavljamo na jutri, ne? Mal bom še klepetala, po pa pod tuš in spat. Ta stara dva sta sept doma in z največjim veseljem spet poslušam do ful na glas Mariota. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 10. september 2006 Prijavi Deli 10. september 2006 Tud teb a veš da še zdej nism dubla knigc?? mt jih v avtu prevaža pretepla spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 10. september 2006 Prijavi Deli 10. september 2006 Se bo avto ful afirmacij naletu bo delu k šus http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 10. september 2006 Prijavi Deli 10. september 2006 hahaha že tko je revček čist divji skače k zajček morm jutr vn uzet... da bom še jz dej en dan se mormo pa kej vidt en dan.... spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 10. september 2006 Prijavi Deli 10. september 2006 Čeeeer Nor dan ... super, res.Smo šli na zorbing v Celje. Uau ... doživetje zorbing uničena, spat bom šla verjetno kr hmaltole pa zgleda kul cene ne najdem jaz sem se pa učila tko, da sem pol dneva bla na moto delavnici, zvozila spet par osmic, tokrat s sposojenim motorjem, dobila (oziroma kupila, sam še niso plačani ) moto čevlje, pol pa šla še na bowling... in še lubija pogledat, ker je neki bogi prehlajen... prišla domov glihkar, grem spat, vstajam ob 9h in poskušam še kaj nardit fajn dan WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 11. september 2006 Prijavi Deli 11. september 2006 Pa je minil tudi prvi delovni dan Kul je da med službo lahko še privat zadeve opravim Po službi še kokrpsa in peljal na sprehod zdaj ma tudi gricka spucano kletko in še vedno se mi ne spi ampak bom moral, ker bo še naporen dan - ima dva izpita zvečer pa od sreče ali pa utapljanje žalosti kakor pač nanese (upam na prvo varianto ) Grem še malo pospravljat, da se do konca zmatram Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 11. september 2006 Prijavi Deli 11. september 2006 Morgeeeeeeeeeeeeeen , full kaloričen vikend za menoj - kar se aktivnosti tiče. V petek sem imela samospoznavanje in spoznavanje, so ubogi planetkici učke skup lezle en mal , ampak se kar dobro poznam, kot kaže, nekaj detajlčkov še ujela . V soboto je imel Cyberček prvi vzpon in to na Primoža . Smo imeli malo več time outkov kot sicer,ampak je zmogel. Včeraj pa dan za poležavanje in ostale prijetne aktivnosti , pa spokala sem se spet tečt in pretekla mojo trasko po 14ih dneh neteka . Mejte se Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 11. september 2006 Prijavi Deli 11. september 2006 Dons sm mela ful bedne sanje, pa spala manj kot 5 ur...nemirne sanje in slaba vsebina, pa sm se vseen zjutri zbudila zelo dobre volje. Ne vem, ful fajn dan s emi zdi, pa celo dal se mi je zjutri spedenat. Prov lepa se počutm, res. Kar pr men ni glih pogosto. Tko da...ma, da se mi danes zgodi nekaj čudovitega in enkratnega. Lep začetek tedna. Pa lačna sm. Spet. Skoz. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 11. september 2006 Prijavi Deli 11. september 2006 Krepal računalnik. :xx!: Poltergeist, morda kratek stik, mi je v lepem sončnem vremenu skuril napajalnik, matično ploščo, hard diska, DVD-ROM, tipkovnico in miško. Še dobro, da sem imel varnostno kopijo bistvenih dokumentov. Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 11. september 2006 Prijavi Deli 11. september 2006 Učeri je bil Golovec zakon...7km...carja sva ...oba (jaz in M, ne Rudi ) Zvečer sem na tv gledala po dolgem času en dobr film, šla šele ob 01.00 spat, kar je precej razvidno iz mojega pomečkanega obraza Danes je Mjev oče operiran ...vsi malo nervozni, jaz maximalno zaupam v njega, v njegovo moč in ljubezen do življenja x!x Me čaka učenje, pa nimam nobene volje ..v četrtek izpit...sanja se mi ne...smotka Jaz morm tudi Rudiju hiško spucat, drugače se bo izselil Lelyka mi te bomo tudi pogrešali Misty ful zakon tole izgleda, mene tudi cena zanima lepo da si uživala aiwa ful polna energije...že brez afirmacij...kaj bo šele potem Onix ...pospravljaš???? Aliana...saj se nočem vtikat v stvari, ki se me ne tičejo (ma se hočem, ampak se delam, da ne, ker ni lepo ), ampak kdaj si se pa učila? na motorju al na bowlanju? mogoče so nam danes pripeljali kanto za smeti sam, da se mi obraz popegla letim ven gledat sončkeeeeeeeee Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 11. september 2006 Prijavi Deli 11. september 2006 daaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnful je dela. ampak je ful lušten. celo noč nism spala... eh... zdele rabm time off da grem na malco pol pa naprej.dons bo hitr minil. mana - em... si ne upam pomislt spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 11. september 2006 Prijavi Deli 11. september 2006 Aliana...saj se nočem vtikat v stvari, ki se me ne tičejo (ma se hočem, ampak se delam, da ne, ker ni lepo ), ampak kdaj si se pa učila? na motorju al na bowlanju? zdele.. mam šele ob 2h izpit... ma ne, fora je, da sem se tole že v španiji neki učila cel čas po malem, pa da v bistvu pojma nimam kako zgleda izpit.. tko da se včer in dans res ne bi mogla neki ne vem kaj naučit.. pa sem rajš izkoristla dan. zdaj grem pa probat, če uspe, pol je pa še en rok čez 10 dni, kjer bom naredila stvar za očeta....Ja, ni cene, kr je drago. 4500 SIT za spustki traja par minut al pa še to ne? no ja, vseen bo enkrat za probat... (miš m je crknla... gumbek za scroll ne dela ) WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. september 2006 Avtor Prijavi Deli 11. september 2006 civ! ena cebela se je zaljubila vame, pride not, pol pa kar brni okol mene, vcer je po celi roki se sprehodila, da sem cvikala da nom kakega giba nardila pa jo stisnila pa me bo prisiljena pict....dons pa okol face, zum zum zum br br... tko da sem se ze zacela jezhit pa sem jo blago odgnala.cebelce so kul. (*in se vedno plese okol mene, cist je navalila, svasta!) uh dons sem po 14 dnevih koncno spet telovadla... mi je manjkal, sem vidla, spravt se je tezko, pol si pa dbest. bla cist v offu nekaj dni, rajs da ne pisem. mona totalna v glavnem. sem postekala, da "rabim tezave". v tezavah sem car, vse obvladam, se znajdem, ucinkujem, vse.... cim pa je fajn, pa ne stekam in se ne znam obnasat. ena ozadja so kao vedno pa nekaj.....skratka, nisem si mislila da sem spet tolk zakomplicirana.pa postekala sem, da sem v bistvu (v svojem bistvu) nezaupljiva. in me je nekak presenetlo.pa cist kontradiktorna.recimo hocem slisat bedaste besede, ki mi v bistvu itak nic ne pomenijo, in pol ko jih slisim, jim itak ne verjamem. skratka kaj tacga, taksnole obnasanje..... ejjejej. Zivi bili pa dozivjeli. nc nisem brala vasga civkanja, se ze vklopim. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 11. september 2006 Prijavi Deli 11. september 2006 z mami vse ok... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts