Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 22

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 3,2k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Morgen :onfire: ,

moram napisat, nore zadeve se mi dogajajo.

Za včeraj sem bila vabljena na en razgovor, pa sem se odločila, da ne grem tja, ker bi bila najprej za določen čas in ker bi imela par mesečno uvajanje in v tem obdobju nizko plačo. Bi bilo pa delovno mesto zanimivo, dobro plačano, ampak pot do tja me je motila. Tako da sem se odločila, da ne grem, poslala email in se jim zahvalila.

Grem nič hudega sluteča v knjižnico in dobim klic, da sem bila vabljena na razgovor in se nisem oglasila. Pojasnila sem, da sem se zahvalila in kaj me je motilo, pa me je potem vodja kadrovske vprašala, če bi me pa to delovno mesto zanimalo, če bi ga takoj nastopila, s tem, da bi imela intenzivno uvajanje na eni poslovni enoti, sem rekla, da to potem popolnoma spremeni zadevo. Vprašala me je, če me sme povabit na še en razgovor in me nekaj dni prej poklicat, da si bom vzela čas :eek: :eek: :eek: .

Hudooooooooooooooooooooo. x8Dx :palec:

777 x:Xx Zlomčiju

Mejte se x8Dx :palec:

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.
Deli na socialnih omrežjih

:U:

Če se mi ne bo hit zgodil ogromn leoih stvari, bom popenla in neki nardila! :vragec:

Eto, vse zmenjeno. x^x

Jaoooooooo, učit se morm, pa kr delam, pa nč se mi ne da, pa športat morm dons, jst bi se pa tolk crkljala in bla vesela in zalublena in zadovoljna...a se ne da mal zamenjat tole? :o|o:

Bože, ti kr neki delaš. Sploh ne veš, kaj delaš, a veš to? Oziroma ene skoz ta velik okn gledaš, druge pa ne šljiviš in jih zazidaš v sobo brez vrat in oken. A je to fer? Dej, poboljši se mal. Pa ne ser ga tko. xrolleyesx

Žur s xsrcx in Aiwo mi pusti manj posledic kot nedelja v službi :o|o:

:o|o: xrolleyesx x:o)x x:Xx

pa me je potem vodja kadrovske vprašala, če bi me pa to delovno mesto zanimalo, če bi ga takoj nastopila, s tem, da bi imela intenzivno uvajanje na eni poslovni enoti, sem rekla, da to potem popolnoma spremeni zadevo. Vprašala me je, če me sme povabit na še en razgovor in me nekaj dni prej poklicat, da si bom vzela čas :eek: :eek: :eek: .

x8Dx :palec: :palec: zakon! ful vesela x;)x x8Dx

jz sem pa čist :love: tepka tepkasta :flowerface: ma ja kar bo pa bo :rolleyes: xinnox

zdej pa naprej delat xangx

spet se mi je na bolš poslabšal

:U:

Če se mi ne bo hit zgodil ogromn leoih stvari, bom popenla in neki nardila! :vragec:

Eto, vse zmenjeno. x^x

Jaoooooooo, učit se morm, pa kr delam, pa nč se mi ne da, pa športat morm dons, jst bi se pa tolk crkljala in bla vesela in zalublena in zadovoljna...a se ne da mal zamenjat tole? :o|o:

Bože, ti kr neki delaš. Sploh ne veš, kaj delaš, a veš to? Oziroma ene skoz ta velik okn gledaš, druge pa ne šljiviš in jih zazidaš v sobo brez vrat in oken. A je to fer? Dej, poboljši se mal. Pa ne ser ga tko[/b]. xrolleyesx

se pridružujem ta rdečem komentarju.... :sori:

http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg

padec na zadnjo plat v življenju zna biti boleče... žalostna sem

če padeš na zadnjo plat, vsaj na mehko padeš...

ne bit žalostna

:sori: xflowx

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

Guest mačona

spet mam star job nazaj. :onfire: x^x ne premaknem se od kle .... no ja, vsaj 3 tedne ... :inocent: hitro se naveličam vsakega joba in placa ... ko se najbolj navadim, odidem ... x:Dx oktobra pa upam, da bo služba, ki si jo želim in kamor sodim. x^x

angina se me je hotela polotiti, pa sem jo zatrla v kali :vragec: s septoletami, žajbljevim čajem z medom in limono, nekim mazilom za nos s kafro, mentolom in klinčki ...

jooooooj, danes spet vidim ... :2src: :2src: xsrcx x:Ix z veseljem grem pol na šiht, če sem vsa naspidirana in cvetoča rožica. xrosex

Jutrček x:Xx

xsrcx se je hotela odjaviti z drugega izpita včeraj :o|o: pa ji profesor ni pustil :vragec: in naredila z 8 :palec:

in potem je sledilo proslavljanje xrolleyesx itak lahko danes spi do večera x^x jaz sem že ob 4h (ponoči) mrknil domov x:Ix služba, EMŠO, ...

Grem vas malo brat in mogoče še malo oddremat x:Ix me še vedno posledice žurersko-delovnega vikenda dajejo :inocent:

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

Jutrček x:Xx

xsrcx se je hotela odjaviti z drugega izpita včeraj :o|o: pa ji profesor ni pustil :vragec: in naredila z 8 :palec:

in potem je sledilo proslavljanje xrolleyesx itak lahko danes spi do večera x^x jaz sem že ob 4h (ponoči) mrknil domov x:Ix služba, EMŠO, ...

Grem vas malo brat in mogoče še malo oddremat x:Ix me še vedno posledice žurersko-delovnega vikenda dajejo :inocent:

madona, maš ti enga pridnga xsrcx

oddremat ja...jaz bi tut šla...že par dni mi kr oke skp vleče...sploh ne meni podobno

:sleeping:

nč, stuširana, nahranjena, še kavico pol pa učenjeeeeeee...fuj

joj, kaj se mi je dons zgodil; ena frendica s tipom nehala in mi gre zdej toilk na živce, da sm ji skor telefon dolg vrgla dons

sm hotla kr prekint, pa telefon izklopt :o|o:

je v totalnem samozanikanju...do to mere, da mi gre kar na bruhanje, ko jo poslušam...k bi ji rekla...zbud se že baba zmešana :att:

in ob lastnem samopoveličevanju, nas vse druge zviška gleda k na kupe gnoja okol njenga sanjskega gradu...fuj

gležen zatečen...mi kr na jok pride od same jeze...pa ravno sedaj, ko je jesen in se ful paše sprehajat in mal okol poi hribčkih šetat :o|o:

M mi gre spet na živce...ne znam pomagat, nočem pomagat...tko je :xx!:

naj se gre solit

spet bi kar neki popila,..tko živčna ratam, da dejansko pomislm: "...kva bi zdejle 1 martini...al pa kampari z đusom.."..ne, ne nimam problemov z alkoholom...samo sem res tkole zdej....

al bi pa kej nadušila...joj...resssss xsmokex :wOOt:

tolk sm neki razvrta

in pol sem zadnjič en ful fajn film gledala, ki se ga je cela družina z nečem pokala (ma film je biu res ok...ne zaradi tega, ampak dobr posnet, vloge in tko)

in sem šla vsa živčna spat, da jaz bi tut kakega spušila al pa kak tablet požrla...bemu :fiju:

zdej s eto ful čudn sliš...ampak drugač ne znam napisat xnckrivx

upam, da grem čez vikend dol na morje, da se dam mal na off :palec:

ps: drugače sploh ne kadim trave, še čikov ne več...da ne bo pomote

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

Evo, sem se naročila k frizerju v četrtek.. pa da vidmo to čudo...

sem rekla, da se ne bom učila, pa sem vseen dve uri zapiske predelovala zdajle.. Treba, jih moram vrnit..

Tko, zdej pa... grem pogledat kaka je kej temperatura pa domov po motor pa en krog naredit z novimi čevlji x:px

(ful mam občutek, da bi nekaj morala pa ne vem kaj :inocent: )

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Mana, xsrcx je priden, edino samozavest mora dvignit :o|o:

Zato jo pa jaz zbrcam na izpit, pa še profesorji mi pomagajo xrolleyesx

za gleženj xwizardx xcrossfingx

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

hvala vsem za pozitivne misli za gleženček x:Xx

ima kdo kak predlog drugač kako naj tole popravm?

septembra lani sem nerodn stopila, je vse zateklo in ful bolelo in sem ziher, da bi mi mogl gips dat...sedaj pa naredim par km pa že vse natečeno

xrolleyesx

afriški pregovor

:inocent: smrekovo mazilo?

to je men predlagal ruski doktor za manualno medicino, ko sem po pol leta bolečin obupala nad zdravniki in rentgeni, ki niso nič pokazal (motor padu na tačko x:Ix ) in se šla alternativo... mi je zmasiral, premučkal vsako kost v stopalu, povedal kaj je narobe in kaj je mal počeno in nategnjeno.. pa rekel, naj grem tole kremico kupit..

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

:vragec:

kaj pa che bi nardila izjemo pa kakega URADNEGA vracha obiskala

che nich drugega imajo vsaj rentgen

zlomk...tralala

sej uradn vrač me je zafural, ker sem se skregala na urgenci :inocent:

matr, nikol ne pizdoliram a ma res nikol...pol pa tkole takrat k ne bi blo treba jezik stegnem in me je lepo dam poslal s povito nogo, kao vse ok...potem sm nazaj pršla z nujno napotnico (na ortopedijo) in je bilo že prepozno, ni blo več kaj nardit :o|o:

afriški pregovor

:inocent: smrekovo mazilo?

to je men predlagal ruski doktor za manualno medicino, ko sem po pol leta bolečin obupala nad zdravniki in rentgeni, ki niso nič pokazal (motor padu na tačko x:Ix ) in se šla alternativo... mi je zmasiral, premučkal vsako kost v stopalu, povedal kaj je narobe in kaj je mal počeno in nategnjeno.. pa rekel, naj grem tole kremico kupit..

wow ful dobr...a to un t'poznan rus, nevrolog?

plus uradnega vrača - glina

mala na UZ fajn opravila ampak čaka jo ginekolog...

glina praviš?

no, to bi pa lahko probala

:palec: za UZ

afriški pregovor

sej uradn vrač me je zafural, ker sem se skregala na urgenci :inocent:

matr, nikol ne pizdoliram a ma res nikol...pol pa tkole takrat k ne bi blo treba jezik stegnem in me je lepo dam poslal s povito nogo, kao vse ok...potem sm nazaj pršla z nujno napotnico (na ortopedijo) in je bilo že prepozno, ni blo več kaj nardit :o|o:

:O: upam, da bo hmal fajn. če pa rabš kej na ortopediji se pa name obrn x;)x

jz pa lačna xrolleyesx komi čakam, da je konc šihta pa grem domov. zmatrana sm, da bi šla najraj spat... sam zih pol k bom domov pršla bo utrujenost kr zginla pa bom šla mal na sprehod. x:)x

spet se mi je na bolš poslabšal

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...