Pujsita 13. september 2006 Prijavi Deli 13. september 2006 ena poštica me je pričakala spet , še eno vabilo. Jutri je razgovor za najljubšo, tale od dons je v torek popoldan, tretji pa še ne vem kdaj .Kok je hecn se tole po 10 letih it spet Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. september 2006 Avtor Prijavi Deli 13. september 2006 daj zrihtaj maximalno, saj ful obvladas pa zasluzis si, ker si kul in dobr delas in si dbest in en hoce TOCNO TVOJE KVALITETE!!!!! ne pozabt tega. x!x ce ne bo, pa nc, pol te ne cenijo dovolj, pol tud ti ne rabis tega. drzim palce na nogah (ves kok je to tezko, pa zate pozrtvovalno to delam ) Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 13. september 2006 Prijavi Deli 13. september 2006 pujsa, kolk jaz vesela biti za tebe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 13. september 2006 Prijavi Deli 13. september 2006 daj zrihtaj maximalno, saj ful obvladas pa zasluzis si, ker si kul in dobr delas in si dbest in en hoce TOCNO TVOJE KVALITETE!!!!! ne pozabt tega. x!x ce ne bo, pa nc, pol te ne cenijo dovolj, pol tud ti ne rabis tega. drzim palce na nogah (ves kok je to tezko, pa zate pozrtvovalno to delam ) , ja, po vseh odzivih vidim, da sem se par let prepocen prodajala , sam so se od vseh poslanih prošenj glih ta najboljši oglasil, ostali so verjetno mislil, da me ne bo dost zanimalo . Uh, tole s palci na nogah, kako boš pa pol v spanju na povštru migala z njimi Hvala Ksenija, a veš kok sem šele jaz zanje,da bodo tok fajn sodelavko dobil s Soncem, Mekurjem pa Venero v 10i bajti Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 13. september 2006 Prijavi Deli 13. september 2006 hudo, Pujsa ti si kot vroča žemljica, vsi se grebejo zate zihr boš dobila super šihtec ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 13. september 2006 Prijavi Deli 13. september 2006 Pujsolina drma Vesel Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. september 2006 Avtor Prijavi Deli 13. september 2006 Uh, tole s palci na nogah, kako boš pa pol v spanju na povštru migala z njimi hehe.. ma obvladala bos ko shus! vroce zemljice cashy! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 13. september 2006 Prijavi Deli 13. september 2006 hehe.. ma obvladala bos ko shus! vroce zemljice cashy! vidiš, Pujsa, še Marsa bi te zaposlila, če bi bila ta prava vroča žemljica ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 13. september 2006 Prijavi Deli 13. september 2006 , ja, po vseh odzivih vidim, da sem se par let prepocen prodajala , sam so se od vseh poslanih prošenj glih ta najboljši oglasil, ostali so verjetno mislil, da me ne bo dost zanimalo . Uh, tole s palci na nogah, kako boš pa pol v spanju na povštru migala z njimi Hvala Ksenija, a veš kok sem šele jaz zanje,da bodo tok fajn sodelavko dobil s Soncem, Mekurjem pa Venero v 10i bajti pujskulja: odrolana, najedena...čakam, da M konča, greva k njegovemu očetu na obisk. Danes bi moral oddati svoj članek na katerem dela orenk že kar nekaj časa, pa mu ni uspelo sfiniširat....mi je ful hudo ker res dela 100/h, včeri pršu šele ob 04.00 spat-...moj moj Jutri imam izpit....čist v drugam filmu Pa take egoistične ideje so se mi porodile, da me je kr sram (jih raj ne napišem) Zvečer obvezno alkoholiziranje, da bom lohk zaspala (reva, se žrtvujem ) Cashy z novo frizo, ziher kak fajn đob dobiš Sončkeeeeeeeee Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 13. september 2006 Prijavi Deli 13. september 2006 ti si "impulzivno negativna"... prec se ufuras, hitr se izfuras...Ksenija pa bolj not pada pol. potrjuje to. ti si bolj povrsna, pa gres lazje cez (taka sem tud jaz), Ksenia pa je bolj temeljita, pa je tud tle. pa ti sam zase skrbis, je pa drugac, ce femili furas pa vse to.... mors vec kompromisov valjda sprejemat. ti se bolj pritozujes kot da bi jamrala in obupovala, to tud z zrelostjo gre stran, z osebno rastjo, ko prevzames niti svojga lajfa v svoje roke in nisi (vec?) zrtev. Ja, sej nočem bit žrtev, to moja mat fura in mi ni všeč. Samo vem pa, da jo včasih igram. Mam trenutke slabosti. Pa tko, k mi dopizdi. K bi rada, da bi se mi kej usralo/podarilo, pa se ne. Morm vse sama, pa me mot to mal. A jst, da se prtožujem? Pikica, ti še negativno tko smešn poveš ne izpadeš prov negativno Hvala...sej, to mi v bistvu sede...k se trudm, da bi v vsaki situaciji neki smešnga našla, da mi ne bi blo tok hudoo...včas tud sama sebe pol mal zavedem in za nos potegnem in ne vzamem pol tok bed, kmogoče je. Kaj češ. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 13. september 2006 Prijavi Deli 13. september 2006 Morm vse sama, pa me mot to mal. Men pa to vedno bl paše, če le zmorm vse sam..... Nis nikomur nč dolžn, pa še fajn filing je. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 13. september 2006 Prijavi Deli 13. september 2006 Zvečer obvezno alkoholiziranje, da bom lohk zaspala (reva, se žrtvujem ) js tut tko zdj pa bol da se spokam dol. morm it teren prpravt spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 13. september 2006 Prijavi Deli 13. september 2006 pujsa There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 13. september 2006 Prijavi Deli 13. september 2006 O, eni so neki nazaj prišli En izpit narjen, še dva... Izkupiček današnjega bluz dneva - dvoje kavbojk za 9 jurjev. pa bluz, bluz, bluz..,Zdele grem pa na en recitalček... jutr frizer... fajn bodte WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 13. september 2006 Prijavi Deli 13. september 2006 ...grem mal Rudija mrcvartprijeten večer vsem ostalim Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 13. september 2006 Prijavi Deli 13. september 2006 Men pa to vedno bl paše, če le zmorm vse sam..... Nis nikomur nč dolžn, pa še fajn filing je. Sej men je tud, do zdej, samo, bi pa močno rabla nekoga, k bi mi vsaj psihično stal ob strani...sej ne rabim magnata, ki me bo živel, samo nekoga, ki me bo spodbujal in verjel vame. To je pol vsaj za pol lažje. No, pršla z odbojke, Crknjena u nulo. Spet sva z eno bejbo proti 3 dedom igrale in jih nabrisale 4:2. Na konc sm misnla, da bom kr umrla, tok je blo že jeba. Ampak sede, da se zgonš. Zdej me pa ful rit boli. Mater, tm na fitnesu skoz un izpadni korak šopam, sm misnla, da bo to kej pomagal, pa me je čist vrgl. Zdej bi eno ritno masažo. Resno mislm. Buča še kr boli, sm misnla, da se bo spucal med odbojko, pa se ni. Študiram, če bi mal čokold pojedla,k je dons nism še nč. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 13. september 2006 Prijavi Deli 13. september 2006 Sej men je tud, do zdej, samo, bi pa močno rabla nekoga, k bi mi vsaj psihično stal ob strani...sej ne rabim magnata, ki me bo živel, samo nekoga, ki me bo spodbujal in verjel vame. To je pol vsaj za pol lažje. Ne mešaj ljubezni s poslom.... Sicer pa se mi zdi, da si uspešno dokazuješ, da zmoreš. Mi navadni smrtniki pa itak moramo biti potrpežlivi pri doseganju naših ciljev in želja, glavn, da ga pičimo v to smer po svojih močeh....Sicer pa. kar se ljubezni tiče, mogoč je ne najdeš, ker jo tolk zavzeto iščeš.......Eni pravijo, da je ne smemo iskat, da sama pride, ko je čas......L. Hay fajn piše o tem......No, za kak seks za motivacijo pa ne rabiš nujno ljubezni.... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 13. september 2006 Prijavi Deli 13. september 2006 Ne mešaj ljubezni s poslom.... Sicer pa se mi zdi, da si uspešno dokazuješ, da zmoreš. Mi navadni smrtniki pa itak moramo biti potrpežlivi pri doseganju naših ciljev in želja, glavn, da ga pičimo v to smer po svojih močeh....Sicer pa. kar se ljubezni tiče, mogoč je ne najdeš, ker jo tolk zavzeto iščeš.......Eni pravijo, da je ne smemo iskat, da sama pride, ko je čas......L. Hay fajn piše o tem......No, za kak seks za motivacijo pa ne rabiš nujno ljubezni.... Eh, fora je, da ne iščem, ampak me tipi sami najdejo, pol sm ap vsa vesela, k mislm, da je koooooooončno to to, pa kr ni. Kr neki bluznejo. Se ustrašjo, k sm tok vredi bejba, da me niso vredni. Mah, ja. Bo že. Če ne prej, pa pr 58. Ma, seksa za sprot je kokr češ. Pa se mi ne da...nism psica. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 13. september 2006 Prijavi Deli 13. september 2006 Sej men je tud, do zdej, samo, bi pa močno rabla nekoga, k bi mi vsaj psihično stal ob strani...sej ne rabim magnata, ki me bo živel, samo nekoga, ki me bo spodbujal in verjel vame. To je pol vsaj za pol lažje. No, pršla z odbojke, Crknjena u nulo. Spet sva z eno bejbo proti 3 dedom igrale in jih nabrisale 4:2. Na konc sm misnla, da bom kr umrla, tok je blo že jeba. Ampak sede, da se zgonš. Zdej me pa ful rit boli. Mater, tm na fitnesu skoz un izpadni korak šopam, sm misnla, da bo to kej pomagal, pa me je čist vrgl. Zdej bi eno ritno masažo. Resno mislm. Buča še kr boli, sm misnla, da se bo spucal med odbojko, pa se ni. Študiram, če bi mal čokold pojedla,k je dons nism še nč. NEEEEEEEEEE....PP ne čokolade x!x če te glava boli sploh ne cukrov jest...čokolada pa sploh spodbuja migrenske glavobole Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 13. september 2006 Prijavi Deli 13. september 2006 NEEEEEEEEEE....PP ne čokolade x!x če te glava boli sploh ne cukrov jest...čokolada pa sploh spodbuja migrenske glavobole Tu lejt. Če me je pa dražla, no...mi je pošiljala sublimatska sporočila...sej me ne morš, sej ne upaš ....pol sm pa hopa, planla po njej, sej nism cele, sam tok, da vid hu s d bos. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 13. september 2006 Prijavi Deli 13. september 2006 Tu lejt. Če me je pa dražla, no...mi je pošiljala sublimatska sporočila...sej me ne morš, sej ne upaš ....pol sm pa hopa, planla po njej, sej nism cele, sam tok, da vid hu s d bos. tebe tud tkole izziva sem misnla, da se sam jst tkole s čokolado bodem treba pokazat, kdo je glavni, itak k se kar neki vn meče ... itak ... ne morš, ne upaš pajade How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 13. september 2006 Prijavi Deli 13. september 2006 Eh, fora je, da ne iščem, ampak me tipi sami najdejo, pol sm ap vsa vesela, k mislm, da je koooooooončno to to, pa kr ni. Kr neki bluznejo. Se ustrašjo, k sm tok vredi bejba, da me niso vredni. Mah, ja. Bo že. Če ne prej, pa pr 58. Ma, seksa za sprot je kokr češ. Pa se mi ne da...nism psica. No, saj to je isto. Tip pride mim, pa že misliš to je to.... Nimaš kaj mislit , ko pride to to, to veš, čutiš, doživljaš, živiš.... Pa saj te štekam sicer....drž se. "Spolno bitje" se za žensko reče "psica"? Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 13. september 2006 Prijavi Deli 13. september 2006 ....pofočk......mejte se dobro.... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 13. september 2006 Prijavi Deli 13. september 2006 ...Eni pravijo, da je ne smemo iskat, da sama pride, ko je čas......L. Hay fajn piše o tem......No, za kak seks za motivacijo pa ne rabiš nujno ljubezni.... jp Se ustrašjo, k sm tok vredi bejba, da me niso vredni. ja, zalostn.. se je tud men dogajal.. si prevec perfekt zame in podobne izjave, prevec ves kaj hoces v lajfu jaz pac ne rabim enga, ki bo skrbel zame in mi govoril kaj naj dons pocnem in kaj naj delam v lajfu.. rabim enga, ki bo zraven in me podpiral pri stvareh, ki se jih bom jaz odlocla delat.. jaz bom pa njega pri njegovih.. ej, Piky, don't worry... sej pride.. zihr.. takrat, ko bos najmanj pricakovala.. tole kar se men trenutno dogaja je tko mim vseh planov pa vseh tistih bluzov, ki sem jih ze mela par mescev nazaj.. kako pa jaz nikol nobenga.. ker ga pac ni tazga... pa se je kr od nekje najdu mogoč ni ta prav trenutek zdej, kaj pa ves... pa boljs mal dlje na perfekt cakat, kot pa pograbt prvo, kar pride mim, sam da je, a ne bla na recitalu, ful lustkano.. sam bedno, da blo sam 15 gledalcev.. folk rajs se vrze pred kavc zvecer pa trapasto limonado gleda, kot da bi sli mal na sprehod, si pogledal en recital, zavil v lokal na pijacko in sli domov seksat pa z mackom sem se skregala pred odhodom je skocu v avto in se drzu s kremplji za zic.. sem rekla, da ne more zraven, ker bo mogu bit cel cajt v avtu pa se ne pridem domov spat.. pa se ni strinjal WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 14. september 2006 Prijavi Deli 14. september 2006 Morgen , naspidirana, ta prava sem danes za svoje opravke . Sem že imela potapljanje zjutraj, zdajle se mi pa lak na nohtih suši, tko da z blazinicami tipkam . Cybersprehodek še pade, pol pa akcija, vlak, pa zmaga . Če ima kdo namen držat, magari s palci na nogah , naj jih kar za tele potencialne delodajalce, da me dobijo, ker sta še dva v čakalni vrsti . Kokrkoli sem 1000% prepričana, da je ta pravi trenutek za menjavo nastopil, kam konkretno bom odpujsala, bo pa vesolje poskrbelo tko, da bo za vse prav . Naj se vam naredi en svinsjko simpatičen dan , Zlomčiju pa 666 jutranjih Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts