Ksenia 31. marec 2006 Prijavi Deli 31. marec 2006 ne ne bom jedla... sem si sir odrezala Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 31. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 31. marec 2006 pametno.. saj jaz ga mam ze dost.. tega cornflakesa ... pa sem ga sam pol salce...drugac mam najrajs kar tacga, 'suhega', ga timu vsega zgrickam. zdej grem pa gledat umore na podezelju... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 1. april 2006 Prijavi Deli 1. april 2006 Morgen, kje pa ste vsi , vzela eno pujso, pa svinjsko šalco , da ustvarimo doma prijetne vibre , zdej pa šibava s Cyberčkom v civilizejšn. Naj se vam naredi prijetna sobota - dan za pucanje in Substral, pa da ne boste Titanici cel dan, pa nasedali na nakladancije, dons je 01.04. Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 1. april 2006 Prijavi Deli 1. april 2006 jutroooooooo..... pujsa, tis pa zgodnja tud čez vikend. še zmer se ne skipam pred poldrugo uro ponoč spat. zjutraj pa učke narazen že ob pol osmih....ej, kaj mi bo en dan zmanjkalo, bom kr sred dneva zaspala... klarus.... ....kar tako naprej ... zdej pa v trgovino....pa se mi ne da....pa kuhanje....več pa ne vem....bobne moram še vadit...no, mejte se... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bela vrtnica 1. april 2006 Prijavi Deli 1. april 2006 Vem, da je čist neprava tema, ampak a kdo ve, kje je taka frizerija, kjer ti na sliki spremenijo barvo las,.... da pač vidiš da ti roza ne pristoja tolk kot zelena Non-cooperation with evil is a sacred duty.Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary. Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.Mahatma Gandhi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. april 2006 Avtor Prijavi Deli 1. april 2006 ojla, to obstaja, ja, hm, sam se ne spomnim, kdo je to imel, kateri salon....morda mi kaj uleti v glavo... Zivjo vsi! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 1. april 2006 Prijavi Deli 1. april 2006 dan marsa prideš v saloon na pijačko There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. april 2006 Avtor Prijavi Deli 1. april 2006 Ouki, thanx. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 1. april 2006 Prijavi Deli 1. april 2006 Dan mi gremo pa na Djerbo Danes rezervirala in vplačala Tenks vsem za Danes ful luštn dan...sončno, pa so napovedali nekaj deževno vreme , tko da Morm še jest, sem zjutri takoj, ko sem oči odprtla šla na net pa brskat za Tunizijo Milsim, da bom malo pospravila, rožice zalila, obesila perilo...potem pa malo na zrak Fajn se imejte http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 1. april 2006 Prijavi Deli 1. april 2006 jaz se pa že v anravi potepala, pa regrad nabrala... ena teža pritiska name, sam se ne dam...sonček je kuldanes ima moj fotrček rojstni dan, grem še zdejle darilo kupovat,... pojma nimam kajena stvar me je res mal iztirila, tko da sem ful slabo spalaampak slabše kot je ne more biti tko da gre lahko samo vse od znova ali pa se tale zadeva obrne navzgor...pa najv as danes ne shecajo preveč...mejte se Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 1. april 2006 Prijavi Deli 1. april 2006 ena teža pritiska name, sam se ne dam... ena stvar me je res mal iztirila, tko da sem ful slabo spalaampak slabše kot je ne more biti tko da gre lahko samo vse od znova ali pa se tale zadeva obrne navzgor... There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 1. april 2006 Prijavi Deli 1. april 2006 U, hvala za opozorilo.. bom zihr padala na finte. Spala, dokler sem lahko, da se spočijem res fajn, zdaj pa gaaasa.. Zajtrk, posodo pomit (jutri spet ne bo časa pa ne bi v naslednji teden prenašala.) popokam mačkona in greva mal na obiskec domov (Pujsa, jaz mam sam dva 'domov' pa že to vse okol mene čist zmede...)Sonce čaka, motor čaka, maček gre pa z mami regrat nabirat Jagode jem za zajtrk *Marsa, RR že imamo, ostalih je pa zmanjkal, gre čez vikedn pogledat še.. WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. april 2006 Avtor Prijavi Deli 1. april 2006 mi gremo pa na Djerbo Danes rezervirala in vplačala dbest se mejckajta xrosex jaz se pa že v anravi potepala, pa regrad nabrala... blagorcek, jaz pa tle arbajtam, da bi do kaksnega regrata prisla neprescanega, bi morala pa nevemkaj. Jagode jem za zajtrk *Marsa, RR že imamo, ostalih je pa zmanjkal, gre čez vikedn pogledat še.. hec.. ko pod razno nimava podobnih poloazejv, cist druge, pa mava tale okusek nekak.. namrec, vcer so mi (poleg ananasa) zadisale zvecer se totalno jagode.. da me je cist presenetilo (ker ne shizim blazotno, recimo 100x rajs mam cesnje, nisam jagoda fan skratka, plus da saj se ni sezona, pa mi navadno ne potegne sadje/zelenjava ko ni sezona, razen izjemoma).. cist so mi zadisale, prav okus mi je v usta prisel. Aha, fino. nic hudga, mal pa po mal. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. april 2006 Avtor Prijavi Deli 1. april 2006 drugac pa, Ksenija (in se kdo)...dan ma 24 ur...pa recimo spis par ur, pa kaj pocnes, pa ven grres, to in ono.In ce razdelis vse pocetje svojga dneva in vse pocutje, bi prislo ohohohoho postavk, primer:: sem opravila osebno higieno: sem telovadila: sem spila 3 caje: sem sla kuhat: sem sla cote obesat: sem se pogovarjala najprej s frendom, pol pa se s frendico po telefonu: nekdo me je ful razveselil: srecala sem staro gospo in sem ji pomagala nest v stanovanje tezke stvari: sem se skregala s tamalim: in bila zato 5 minut cist v badu: potem sem bla pa se 5 minut ful v badu: pol sem si pa rekla, konc in : sem zdaj dobre. Cemu tlele bi dal tezho?Tistim 10 minutam ravno, ko sem bla par trenutkov slabe, kar smo vsakodnevno, vsakdo in je to NORMALNO.Torej kako sem se mela? Dons?Ce skoz potrjujemo slabo, ce vedno zapisujemo vse trenutke (in nikoli ne pozabimo zraven se na slabe), se lohk zgubimo... pol ne vemo, kako se mamo - slisi se hecno, je pa zalostno.Ker gre ravno za to, cesar je ves forum poln - za pozitivno nastelavanje oz. kako mi gledamo na stvari, ki se dogajajo. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 1. april 2006 Prijavi Deli 1. april 2006 Jutrček Soooooooooooončeek Hitr po bicikl Ajajaj, nek mi prav, da bo dans en fullllll fajn dan Takega želim tud vam Djerba........tud neki razmišlam o tem Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. april 2006 Avtor Prijavi Deli 1. april 2006 Ajajaj, nek mi prav, da bo dans en fullllll fajn dan Takega želim tud vam enako... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 1. april 2006 Prijavi Deli 1. april 2006 Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 1. april 2006 Prijavi Deli 1. april 2006 heh, še boljš,kot sem planirala Pomila posodo, ful hudo muzko poslušam, d best volje Pol pa kličem mami, da prideva mal na obisk pa prav, ja itak, sej midva greva pa zdele glih na tržnico po ribe Tko da še kosilo dobim zraven Pa plan mam bom šla po kosilu na motor, do takrat pa avto od znotraj spucam u nulo YeS!!! Ajajaj, nek mi prav, da bo dans en fullllll fajn dan Aja, Marsa, jagode.. ja, men tud ne dostkrat... sam sem jih gledala cel dan tam v Merkatorju, ko jih majo na akciji in je folk cele gajbice mim mene nosil.. Pol sem šla pa ceno pogledat (500/kg), pa se nisem mogla upret,d a ne bi še jaz.. WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. april 2006 Avtor Prijavi Deli 1. april 2006 sej midva greva pa zdele glih na tržnico po ribe jaz pa povabljena na kosil in bom tud dons koncno jedla ribe! jih ze tko dolgo nisem, mi ze dolg disijo. *aliana, pa baje so clo zlo dobre ze. sem rekla zandjic, kake 3 tedne nazaj, da mi je b.v. jagode zdaj kupovat, pol je pa ena rekla, da isto misli, sam da je probala eno in da je bla tooolk blazno dobra. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 1. april 2006 Prijavi Deli 1. april 2006 Kako lep dan!Spet sem cist vesela Baje se mi vidi, da sem letos bolj sproscena pa tak, mi je lih kar rekla ena mamina frendica, ki je prisla na obisk. Matr ej ( sej me bo pocasi minil, to hvaljenje, sam mi sede ) Sem ze odlaufala svoje, pojedla jagode, pa sproscala sem se ob enih wellness svečkah ( nateg totalni, placebo, ampak disijo pa ). Danes sem spet zgodi ustala, pred vsemi. Kako mi je lustno, tist cas zase Aja pa moja "lubica" ma spet letne gume in lite feltne, tko da je spet najlepsa Zdele sem slucajno mal pogledala dol, je blo govora o jagodah. Jst sm jih na trgu kupila, ogromne so in zacuda ful dober okus. Cela gajbica. Bo sla v 2 dneh, ce ne prej Lepo se mejte, pejte na sončka! Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 1. april 2006 Prijavi Deli 1. april 2006 ...jst tud povabljen na kosil Pa tud posodo pomivam, pa ful hudo muzko poslušam, pa mal mislim avto spucat, pa po kosilu na motor.....ups....bicikl Alianca Zaj pa si "jutranjo" kavo prvoščam.... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. april 2006 Avtor Prijavi Deli 1. april 2006 xrosex kok se mamo lustn, a ne! Ha, jagodni dnevi torej. nc, pol pa ni druge, kot da jih se jaz nabavim. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 1. april 2006 Prijavi Deli 1. april 2006 mene je pa bolj ananas pritegnil ja Marsa sej vem, sam kaj ko v tiste finte svoje padam... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 1. april 2006 Prijavi Deli 1. april 2006 A nje a nje, Marsa Iiiiiiiiiiiiiiiiiiii, kaj ste me fajn spomnl, sn glih razmišlau s čim bi mal razveselil mujciko......jagode ma ful rada ...thx. Jesss Kak šampanjček tud neb škodu, pa svečke, dišave, masaže, mjuza......iz lepega dneva v še lepš večer Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. april 2006 Avtor Prijavi Deli 1. april 2006 mene je pa bolj ananas pritegnil ja Marsa sej vem, sam kaj ko v tiste finte svoje padam...ne smes... si mors prej rect, preden se lohk zgodijo, ne pol ko se ze.Ko se tezha pojav, mors obratno se nastelat.. si rect, lahka sem, ne pa se usest v tezho in ugotavljat, da je tezka. jaz ne znam tolazit, bodrit glih blazno dobro.. znam pa spodbujat, tud ce vcas tko, d amal zraven na kak zivec stopim. gre pa za to, da HOCEM, da se mas kul in te hocem torej kar mal prisilt... ce se sama ne. tko nekak po jangovsko nekje bolj delujem.. ti pa premal... zato te pa bocknem. a si ze nastimala regrat? tole je najboljs cimprej spucat.. regrat je tolk natancen...njami, blagorcek... hehe, se vid da je pomlad - nam ze cist druge zadeve disijo... pred dobrim tednom sem se joto packarla, zdaj mi pa zelje sploh ne potegne vec. ......jagode ...... Kak šampanjček ... Joj, kako sem happy. Tole si pa: povecaj, barve ubod dobre, skopiraj in si prilimaj nekam. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts