Ksenia 14. september 2006 Prijavi Deli 14. september 2006 brjutr...Amis hojla pujsika da mi sporočiš. tko zdej bom pa toto škatlo ugasnila, tibetančkala pa še kaj mejte se Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 14. september 2006 Prijavi Deli 14. september 2006 jutro! pujsi upam, da bom med prvimi k zvem.... pa sej vem da bom glede na to kašno spremstvo boš mela sabo jz pa kumi oči odprla dons. ene 3 ure bi z lahkoto še objemala postelco. čist sem povožena. tko da upam, da bo dons bl miren dan ala včer. xrosex nč grem prpravt zadevščne, da se delo laho začne.pridna pa kr še zmer spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 14. september 2006 Prijavi Deli 14. september 2006 Hvala...sej, to mi v bistvu sede...k se trudm, da bi v vsaki situaciji neki smešnga našla, da mi ne bi blo tok hudoo...včas tud sama sebe pol mal zavedem in za nos potegnem in ne vzamem pol tok bed, kmogoče je. Kaj češ. no, viš, zato sem tisto napisala Če ima kdo namen držat, magari s palci na nogah.... of kors! pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 14. september 2006 Prijavi Deli 14. september 2006 dajmo, Pujsa, ti si the best! Sploh si ne predstavljam, da bi firma hotela katerega drugega razen tebe jest pa ne vem, če naj grem danes kaj v Lj., ali naj kar doma ostanem...sicer tako ne vem, kaj bi tam počel, razen, da bi se s kako fajno lunatko dobil na pijači...že cel teden jim po telefonu težim ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 14. september 2006 Prijavi Deli 14. september 2006 dajmo, Pujsa, ti si the best! Sploh si ne predstavljam, da bi firma hotela katerega drugega razen tebe jest pa ne vem, če naj grem danes kaj v Lj., ali naj kar doma ostanem...sicer tako ne vem, kaj bi tam počel, razen, da bi se s kako fajno lunatko dobil na pijači...že cel teden jim po telefonu težim danes bo pol lnf v Lj Pujsa Amis ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 14. september 2006 Prijavi Deli 14. september 2006 tebe tud tkole izziva sem misnla, da se sam jst tkole s čokolado bodem treba pokazat, kdo je glavni, itak k se kar neki vn meče ... itak ... ne morš, ne upaš pajade A ni svinja, no? No, saj to je isto. Tip pride mim, pa že misliš to je to.... Nimaš kaj mislit , ko pride to to, to veš, čutiš, doživljaš, živiš.... Pa saj te štekam sicer....drž se. Ah, ja....sej, to je tist, k vsak, k mem pride, sm čist očarana in zadovoljna in vesela, da je del mojega življenja, pol se pa kr neki sfiži. Tok majo tipi probleme sami s sabo zadnje čase....tko, ful jih jebe to, kaj bi sami s sabo...radi bi bli ful uspešni, delal nč, vse bi na najlažji možni način radi dobil. Ni življenje potica, na žalost. jp ja, zalostn.. se je tud men dogajal.. si prevec perfekt zame in podobne izjave, prevec ves kaj hoces v lajfu jaz pac ne rabim enga, ki bo skrbel zame in mi govoril kaj naj dons pocnem in kaj naj delam v lajfu.. rabim enga, ki bo zraven in me podpiral pri stvareh, ki se jih bom jaz odlocla delat.. jaz bom pa njega pri njegovih.. ej, Piky, don't worry... sej pride.. zihr.. takrat, ko bos najmanj pricakovala.. tole kar se men trenutno dogaja je tko mim vseh planov pa vseh tistih bluzov, ki sem jih ze mela par mescev nazaj.. kako pa jaz nikol nobenga.. ker ga pac ni tazga... pa se je kr od nekje najdu mogoč ni ta prav trenutek zdej, kaj pa ves... pa boljs mal dlje na perfekt cakat, kot pa pograbt prvo, kar pride mim, sam da je, a ne Ma, sej...klinac je, k nekoga spoznaš in ti je sanjski, pa ma probleme sam s sabo, pa ne veš, kako bi mu pomagal, k maš že sam sabo dost dela. Sploh pa, k so tok mem problemi. no, viš, zato sem tisto napisala Ful sm zbita...una odbojka včer je bla u iber izčrpljujoča. Uf. No, sej bo. Ne damo se. Sm včer brala pujso, kako ona to vse načara...da se kr obda s stvarmi, ki odsevajo to, kar hoče, mi je dal mislit. Držimo pesti zate, bejba. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 14. september 2006 Prijavi Deli 14. september 2006 Sm včer brala pujso, kako ona to vse načara...da se kr obda s stvarmi, ki odsevajo to, kar hoče, mi je dal mislit. Držimo pesti zate, bejba. Daj še ti tako poskusi boš videla da se ti vrne tak odsev ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 14. september 2006 Prijavi Deli 14. september 2006 Daj še ti tako poskusi boš videla da se ti vrne tak odsev Kaj, a pol se kr v poročni obleki slikam, pa enga fejst tipa zraven nalimam, pa bo? Veš da bom. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 14. september 2006 Prijavi Deli 14. september 2006 ma ne a mora bit zmeraj tip zraven ali kaj pozbi ti na tpe, uživaj life delaj kot da so izumrla vrsta ( kar so itak) se bo tako hitro eden mimo prpelu.......da bomo potem tvojo poročno zgodbo brali ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 14. september 2006 Prijavi Deli 14. september 2006 Kaj, a pol se kr v poročni obleki slikam, pa enga fejst tipa zraven nalimam, pa bo? Veš da bom. ali pa sebe pa 5-6 otročajev okrog pa enga *hrasta*, enga ornk dedca zraven sebe, na kaminu pa poročna slikca, ko vama je pel GM. pa take... pa še tole, ko sem se lih začela vtikat v podpise: kaj pa, če bi si najprej podpis zamenjala pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 14. september 2006 Prijavi Deli 14. september 2006 ma ne a mora bit zmeraj tip zraven ali kaj pozbi ti na tpe, uživaj life delaj kot da so izumrla vrsta ( kar so itak) se bo tako hitro eden mimo prpelu.......da bomo potem tvojo poročno zgodbo brali bi ti vidla, kako bi ti bilo luštno, ko bi tipi izumrli, ja Pikica, res najbolje, da se počutiš samozadostno in dobro v svoji koži, brez da bi potrebovala kakega tipa saj ti gre dobro v tej smeri, ko si tako polno zaposlena, polna energije itd...zgleda, da to privlači tipe, ki so čista megla, energetske pijavke, ki si želijo, da jih pumpaš s svojo energijo...ko vidijo, da te ne bodo mogli zažirat, se pa speljejo me pa res zanima, na kakšnih krajih srečuješ tipe nasploh? jooj, kolk pametujem... da mi že kar škoduje ali pa sebe pa 5-6 otročajev okrog pa enga *hrasta*, enga ornk dedca zraven sebe, na kaminu pa poročna slikca, ko vama je pel GM. pa take... pa še tole, ko sem se lih začela vtikat v podpise: kaj pa, če bi si najprej podpis zamenjala lea, kaj je tale GM?meni je znana kratica le za General Motors ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 14. september 2006 Prijavi Deli 14. september 2006 ma ne a mora bit zmeraj tip zraven ali kaj pozbi ti na tpe, uživaj life delaj kot da so izumrla vrsta ( kar so itak) se bo tako hitro eden mimo prpelu.......da bomo potem tvojo poročno zgodbo brali Hehe...vejšde. ali pa sebe pa 5-6 otročajev okrog pa enga *hrasta*, enga ornk dedca zraven sebe, na kaminu pa poročna slikca, ko vama je pel GM. pa take... pa še tole, ko sem se lih začela vtikat v podpise: kaj pa, če bi si najprej podpis zamenjala Ma kaki otročaji...ni variante. Da bom pol mela še ta tretjo službo, a? Nema...najprej uživancija, pol pa delo. Aj,a by the way, kako ti je kej moj podpis všeč? me pa res zanima, na kakšnih krajih srečuješ tipe nasploh? jooj, kolk pametujem... da mi že kar škoduje lea, kaj je tale GM?meni je znana kratica le za General Motors Ja, oni mene najdejo. GM je pa George Michael...moj lubček. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 14. september 2006 Prijavi Deli 14. september 2006 Vedno sem na pravem mestu, ob pravem času, s pravimi ljudmi. Moje življenje je srečna pravljica. pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 14. september 2006 Prijavi Deli 14. september 2006 Lej jo, zdej, k je vesela, k radio. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 14. september 2006 Prijavi Deli 14. september 2006 uh, George Michael je super pevec, ja meni tud zelo všečne vem, od kje potegne tiste visoke tone...a so ga res kastriral kot dečka? ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 14. september 2006 Prijavi Deli 14. september 2006 Ma, car je...tolk komadov, k ma pa on dobrih...vsaj men, no....res, od mirnih, hitrih, pa besedila. Volim ga. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 14. september 2006 Prijavi Deli 14. september 2006 Voliš vola ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 14. september 2006 Prijavi Deli 14. september 2006 Que? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 14. september 2006 Prijavi Deli 14. september 2006 Lej jo, zdej, k je vesela, k radio. pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 14. september 2006 Prijavi Deli 14. september 2006 Evo jst sem tud s frišno frizurco - na glavi - tista spodaj je jutri na vrsti me je že strah . Sem bla pri frizerju do 23h , jaojao tj. 3 ure in pol! Jovo na novo čez en mesec, itak . Zdele pa pijem kavo s čokoladnim mlekom, ker nam je v služba zmanjkalo kravjega , pa niti ni tako slabo Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 14. september 2006 Prijavi Deli 14. september 2006 Drjutro Cel sem polaman, včeri sem še brez "rezervne" postelje ostal, sva jo razstavla na prafaktorje, jao.... Nč, sedežne oz. ležečne še ni, bo treba nekje nek jogi ugodno dobit......Fajn bi blo počas se normaln naspat, pa kak fraj dan imet, kaj fajn, to bi blo odlično..... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 14. september 2006 Prijavi Deli 14. september 2006 Jaz pa ful utrujena, pa grlo in sapnik celo me boli, ma vse me boli..in ponoči ne spala me gnjavili komarji.Enega uspela celo fentat, potem pa konec potrpljenja in šla iskat tisto sranje za vtičnico. Logiš da bil prazen, si pa je ta mala skrito rezervo naredila in sem ponoči ji ga šla sunit. Hudo vem..pa kaj čem..Samo se prevažala te dneve - pa po šaradeka - vodna pumpa šla in kup lepotnih napak še..37 tisočakov pobralo tole - baje, da še kar ugodno..pol fotru avto crkne..pa po njega in pol drugi dan po njegov avto..in tak. Pa ajvar kuhala, pa filala paprike za zimo, skratka oring pridna bila. Pa vinogradkala, pa deco vozila eno na ples, drugo na plavanje in ni kaj..me ponovno kličejo pridita s Carom no..tako da boma res šla. Pa še fajn se mi časovno pokrije, medtem bo mala plavala jaz pa šibala s cuckom po poligonu.. Pujsi eno pešico držim..madona..kar grebejo se zanjo... privoščim ful.. Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 14. september 2006 Prijavi Deli 14. september 2006 morgen.... tole chist nekrshchanska ura.... pa kwa folk ne more met sestankou recimo ob petih popoldan... de se chlouk normalno naspi...ne pa de je chist sfukan... no go.... :xx!: tkole prou siljo chloveka v nedovoljene substance... in kaj nej zej gobe zhe navsezgodi papam, de se bom lohk koncentriru na ene misli enih drugih... k kemije pa res neb tkole kr za zachetek dneva... :xx!: spaaaaaaaaaalllll bi.... zlomk....tralala777 zehajochih -ou tja.... tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 14. september 2006 Prijavi Deli 14. september 2006 No takole, povzetek, sem full fajn kontrolko pisala , dons še eno, in mi je kar direkt povedal, da me čaka še tretji krog z direktorjem, čvekala sem vseskozi jasno. Ko je pa vprašal, če imam kakšno vprašanje zanj, sem pa vprašala, če bi kako o številkah rekla, samo ne o letnicah , pa očitno ni še ta pravi človek za meni osebno cifro postavit, ampak ko je najnižjo možno neto povedal, je blo zelo fajn, da sem sedela, ker za tok pa res ne grem tja . Tako da bo vzel enega ali dva, odvisno od tega, kok bo uporabnih, vem da mene bi, ampak vprašanje, če si me lahko privoščijo. Vem da je moja cena trenutno najvišja, ta prava leta, izobrazba O.K., izkušenj kokr češ in se ne bom pod ceno prodajala. . Mimgrede šla še v kontrolo na drugi dve zadevi, bo treba par stvari izboljšat . Nabavla hlače za jogo, dooooooost dolge 777 razposajenih za Zlomčija Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 14. september 2006 Prijavi Deli 14. september 2006 o, Pujsa, si dobr tole naredila in dobr, da se znaš cenit da ne bodo mislili, kako poceni te bodo dobil...če bi te dobil poceni, bi tako s teboj tudi ravnali ker si pa diamantek, naj te pa tako tudi plačajo hlače za jogo praviš? dost dolge? hmmm, a si ti kaka dolgonoga gazelica in kako, da vedno pozdravljaš zlomčija ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts