Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 22

Marsa

Recommended Posts

Jaaaaaaaaaaah od mojih 182cm jih gre velik del v parkeljčke, tko da nekak kratke hlače hitr najdem, še ko jih za druge ni v policah x:Dx , za dolge je pa problem x;)x .

Aja, shujšala na 55kg, ko nekak nisem imela ta pravga apetita. ker imam problem, kdo od delodajalcev me bo smel imet, tko da krvavic v kratkem ne bo x:o)x

Zlomči ma pa spešl mesto x^x , tko kot jaz pr Zlomčiju, skup sva pa svinjsko od hudiča xDDx x;)x

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 3,2k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Jp Carica (Pujsa)! xokx

cashy je tok dobr reku, v smislu da sploh ne steka, da bi kdorkoli hotel KOGA DRUZGA!? :eek: x:Dx

Pikica, mas fajn nov podpis. :palec: x^x

Ojla Jarci, kateri mi odstopi mal resnosti, trdnosti in podjetnosti?

jaz pa dam domisljijo in ustvarjalnost in schtraufenpacht. x:o)x x:Dx

zabluzila dan, dva, pol se je pa izkazal da kar ves teden. x:o)x :o|o:

kot bi bla kaksna riba al pa tehtnica. xrolleyesx x:px

v glavnem, mejte se! :palec: x:Xx

Nat, upam da se kmal pocajtas in Pikica, upam da buchetina ne boli vec. xcrossfingx x:)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

:vragec:

morgen 2 ..... :o|o: :o|o: :o|o:

bemti....za 20 (DVAJSET) minut sestanka....jst sred nochi ustat.... :xx!: :xx!: :xx!:

deb jih vrag :xx!:

she dobr de gob nism chvaknu.... :inocent: :vio:

in....kaj nej zdej ceu dan pochnem?????.... :o|o: xrolleyesx

zlomk....tralala

pa she tadrugih 777 x:Xx -ou tja....na tisto....tisti.... x:)x

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

she dobr de gob nism chvaknu.... :inocent: :vio:

x:Dx x:Dx

in....kaj nej zdej ceu dan pochnem?????.... :o|o: xrolleyesx

x:px na postlo se ulezh na trebuh pa se s petam ob rit tolch. x:Dx :vragec:

...

... enkrat sem mela enga odbitga frenda, ki je vse 'kupil', kar si mu 'prodal'.. sem lohk se take bulaznarije si zmisljevala, pa je vse verjel, model. x:Dx x:px ne mors verjet.

enkrat sem mu pa rekla, a ves da znam jaz po trebuhu hodit? x:px

prav a daj ga lomt, dej pokazh. x:Dx

sem rekla, ok, ulezh se na hrbet. x:Dx x:px

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

.... na postlo se ulezh na trebuh pa se s petam ob rit tolch. x:Dx :vragec:

....

...

... enkrat sem mela enga odbitga frenda, ki je vse 'kupil', kar si mu 'prodal'.. ....prav a daj ga lomt, dej pokazh.

ej, tle si me pa v jok spravila. od smeha, seveda. vidim,d a si dobre, čeprav praviš, da rakove lune nimaš rada preveč. x;)x x:px

ja, pujsa je pa carica, valda. ni zastonj kraljevskega rodu. mene pa tvoje *ta tretje*cifre fascinirajo. :eek: 182/55. :palec: :eek:

x:px

sej tale moja mala je tko izvenserijska prasička... zato jo mam pa rada poleg vsega ostalega anje...... sam lejo kg, a ti dam lahko sam 3?

razmišljam kaj naj kuham... pa zvečer grem na eno azdevico, konec počitnic, se zberemo s študjsko skupinico... pa jogo mam namen popoldne, pa kopalnico pomit, pa.... x:Dx sem se odločila da vsakič ko je luna v raku razvajam svojo dušo (sej drugač tud, samo takrat pa ko eno praznovanje ;))

Jp Carica (Pujsa)! xokx

cashy je tok dobr reku, v smislu da sploh ne steka, da bi kdorkoli hotel KOGA DRUZGA!? :eek: x:Dx

ja, pujsa je pa carica, valda. ni zastonj kraljevskega rodu. mene pa tvoje *ta tretje*cifre fascinirajo. :eek: 182/55. :palec: :eek:

x:px

Oni vsi delodajalci pač kupujejo, za čim manj dnarčka čim boljši izdelek, normalno, samo jaz nisem v akciji, ker mi rok trajanja še ni potekel x:Dx xg:Dx , pa da imam pri 32ih, če skupaj seštejem delovno dobo kakih 20 let (ker sem delala po 2 službi hkrati), pa višješolsko izobrazbo, 2 jezika aktivno, enega pasivno, komunikativna, da o svoji lepoti sploh ne zgubljam besed xsmx , pa svoj lasten svinjski blog, halo :att: , to stane. In ne grem nekam, kjer že zdaj vidim, da se bom počutila slabo. Naj si me privošči, kdor zmore, jaz bom pa v zameno dala vse od sebe. Levinje pač ne more imet vsak, niti v službi ne, kaj šele privat x:Dx x;)x .

Kar se pa dimenzij tiče pa, bi lahko bla kaka kila več, tudi do 10, sam če ne bi bla v valoviti obliki, al pa okol trebuha viseči, sem se pa za štos stehtala, ker mi par dni ne paše jest. je pa neto teža brez karakterja x:px

Ha ha ha, glihkar še ta tretji preverili, če v torek pridem. Pridem, seveda

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Guest mačona
ti si "impulzivno negativna"... prec se ufuras, hitr se izfuras...

Pikica, pa Mačona se mi zdi bi tudi znala biti približno taka. x:Dx x:px

Ah, ja....sej, to je tist, k vsak, k mem pride, sm čist očarana in zadovoljna in vesela, da je del mojega življenja, pol se pa kr neki sfiži. Tok majo tipi probleme sami s sabo zadnje čase....tko, ful jih jebe to, kaj bi sami s sabo...radi bi bli ful uspešni, delal nč, vse bi na najlažji možni način radi dobil. Ni življenje potica, na žalost. :sori:

Ma, sej...klinac je, k nekoga spoznaš in ti je sanjski, pa ma probleme sam s sabo, pa ne veš, kako bi mu pomagal, k maš že sam sabo dost dela. Sploh pa, k so tok mem problemi. xrolleyesx

preveč pričakuuujeeeeeeš. aaaaaa! xrolleyesx

zakaj ti je sanjski? a pol ko se sfiži, ti je še vedno sanjski? ne ane? zakaj ne? ker ugotoviš, da si mislila, da je tak in tak in ga videla takega, kot si ti želiš, a on je neki drugega in ker si ga neki forsirala, ti je pobegnu. x:o)x začaran krog.

pomagati pa ne moreš nikomur, še najmanj ženska moškemu, če ON tega noče. oz. niti nima kaj hoteti - MOŠKIH SE NE DA SPREMENITI!

vidim,d a si dobre, čeprav praviš, da rakove lune nimaš rada preveč. x;)x x:px

ja vcas mi na nek *humor* odstekan udar, mal razposajena ratam al kaj.

vcas sem rada 'v zadrego spravljala' (ne s kaksnimi nizkimi, ampak cist bedastimi).

recimo sem rekla frendoma vegijema, ki sta jedla pri nas, po koncanem obedu: a ni prav pasal pa sploh se nc ni opazl, da sem dala svinjsko mast not? x:px

frend je sam za hip verjel, pol se je jasno spomnil da mam take fore, njegova bejba ga je pa pogledala v smislu: aha tle pa zres lohk vse. x:Dx x:px

al pa mi je dala mat za macko neke kurje kozhice.... pa se vmes do frenda (prav tko vegija) usput oglasim pa tisto v vrecki prozorni drzim pa ko odpre vrata, pravim, na to je pa zate... x:o)x vegiju. kurje kozhce. x:Dx

in on: Iiiiiiiiiiiiiii :2src: x:Dx k je mislil da so nekaksni mini janezevi upognjencki. x:px x:Dx

tko no, kar kaj si zmislim al pa kaj blesavega bleknem da pol vidim reakcijo, taksne brezveznarije me zabavajo vcas. x:Dx

mam mal blesav "smisel za humor" x;)x (ker vcas ga sploh nimam, cist smrtno resno vzamem, ces, sam jaz se lohk zezam, vsi ostali pa ultrasmrtnoresno mislijo) x:px

"Moskih se ne da spremeniti"?

haha... x:o)x x:Dx

ja, zacarani krogi tile...... jaz tud odzenem tipe al jih skurim al izmozgam.... pr men je vsega prevec, schtraufenpacht, bomba, bejzmo! x:Dx x:px

che ti je nekdo vshech....zakaj ga potem spreminjat???

:palec:

Globoka. xokx

Picasso

Guest mačona

ne shtekam... :inocent:

che ti je nekdo vshech....zakaj ga potem spreminjat???

zlomk...tralala

če ti je na njem všeč to, kar projiciraš vanj - želje, predstave, potrebe. ko ugotoviš, da si nosil rožnata očala, se začne štraufenpaht, ker ga ne morš premkniti za mm. zguba cajta. x:Dx

če pa ga od začetka vidiš, spoznaš, vzljubiš resnično takega kot je on zares, pa ne bi smel biti problem. samo ne vem, če je to sploh možno - prvi del stavka. x:)x

če ti je na njem všeč to, kar projiciraš vanj - želje, predstave, potrebe. ko ugotoviš, da si nosil rožnata očala, se začne štraufenpaht, ker ga ne morš premkniti za mm. zguba cajta. x:Dx

če pa ga od začetka vidiš, spoznaš, vzljubiš resnično takega kot je on zares, pa ne bi smel biti problem. samo ne vem, če je to sploh možno - prvi del stavka. x:)x

v tem primeru (projekcij) je pa boljsh, che se lotish sebe spreminjat x:Dx x:Dx

she ena globoka... x^x x:Dx

zlomk...tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Izpt ni šel...verjetno sem vedla, da bo tako,ampak potem vseeno kr upaš nekak...matr sam smo ljudje res čudni :eek:

Takoj dala krompir v pečko, da ne bom spet kakih drugih mastnih svinarij jedla...sem rekla: "zdej pa zares bejbi, čez vikend uladi, ker v ponedeljek začneš 3 dnevni post"

Včeri neki po enem predalu šarim in sem našla en super knjižico (moja varuška mi jo je dela uf časa nazaj), pa zravn eno fotko za moj 23rođen dan...

Gledam, pride M v sobo, rečem: "lej kera dobra fotka..."

in on: "...takrat si mela še ful energije, si bla ful srečna..."

:wOOt: ...da je opazu al kaj? :medal:

včasih se total iztošim, sem se vedno takole...ampak zadnjih par let gre sam še dol...

pa sploh ne gledam črno na vse skupi, se mi zdi celo fino, ker vem da bom kmalu tako bad, da bom prisiljena v ekšnriekšen x;)x

Aiwa...se samo meni zdi al ti fullllllll velik spiš?

al pa vsaj razmišljaš o spanju?

:vio:

Puja zakon, da se tkole ceniš :palec:

a se ne morš zredit?...en kolega se je ful trudil, pa ni šlo...revž :eek:

aakhut jaz ne vem no...da te tkole mučjo al kaj?

to sploh človeš ni x8Dx

Mene pa moški načeloma ne marajo in se me otepajo...predn sem jaz kakega našla xrolleyesx

baje jih plašim :horro-cb:

z vsem tem kar sm x^x hihihi

grem krompir čekirat x;)x

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

mene pa moski naceloma marajo, a se me otepajo, ker zaznajo, da... da pac....

vecX so mi rekl, da sem "taka bejba, k zjebe tipe". :V:

ko bi le clovek znal bit bolj umirjen in tak, no men ne rata (se). x:)x

Picasso

Glih včeri mi je frizer reku, da sem jst taka: '' One of the guys'' da se da full z mano pogovarjat, tko k s svojimi kolegi :inocent: - zdej ne vem a je to dobro al slabo - nekje vmes , , , I guess , , , xrolleyesx

Pa slišala sem kle v službi od enega, da se me vsi tipi na njegovem oddelku bojijo xrolleyesx , ..... pač. :o|o:

Full bejbik klele, zgleda takih. x:Dx

Support bacteria, they're the only culture some people have!

za vsako nogo se čevl najde...vsaj praujo tko

Glih včeri mi je frizer reku, da sem jst taka: '' One of the guys'' da se da full z mano pogovarjat, tko k s svojimi kolegi :inocent: - zdej ne vem a je to dobro al slabo - nekje vmes , , , I guess , , , xrolleyesx

Pa slišala sem kle v službi od enega, da se me vsi tipi na njegovem oddelku bojijo xrolleyesx , ..... pač. :o|o:

Full bejbik klele, zgleda takih. x:Dx

ma sej mene tut marajo za pogovarjat se, pa bit frendi...sam tko, kot žensko to pa...jih plašim

xnckrivx

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

...pa za vsako bolezn rožca raste

...pa vsak za svoje zobe kruh najde

x^x

afriški pregovor

za vsako nogo se čevl najde...vsaj praujo tko

ja, ja, ja, samo ne smeš preveč razmišljat, ko jih pomerjaš. a te slučajno na unemle mezinčku za eno pikico preveč tišči pa, če niso mogoče mal preveč zelenkasti. ne! obuj pa pejt. skoč na glavo. ne preveč razmišljat pa analizirat pa gruntat pa tehtat. no, tak je moj recept. pa zaenkrat zgleda, da zame drži.

...pa vsak za svoje zobe kruh najde

x:Dx x:Dx

Drugač, pa ker je tole glih dnevnik ... danes imava z možijem 4 obletnico poroke ... letos ga moram jst nekam peljat x:Ix , pa se bo vse neki sfižilo, ker je danes zadnji dan lepega vremena in gemo najprej na Krvavec eno odletet, potem pa bo cajt samo za neki na hitro pojest - prou ne bo neka ''slow food'' večerja :sori: xrolleyesx , ker se je celo strinjal, da greva pol v kino gledat neki romantičnega :eek: x:Dx ---> greva gledat Romanco ob jezeru xg:Dx

....... men se pa full lušta it v eno fensi restavracijo :grin:

Support bacteria, they're the only culture some people have!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...