Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 22

Marsa

Recommended Posts

Drugač, pa ker je tole glih dnevnik ... danes imava z možijem 4 obletnico poroke ... letos ga moram jst nekam peljat x:Ix , pa se bo vse neki sfižilo, ker je danes zadnji dan lepega vremena in gemo najprej na Krvavec eno odletet, potem pa bo cajt samo za neki na hitro pojest - prou ne bo neka ''slow food'' večerja :sori: xrolleyesx , ker se je celo strinjal, da greva pol v kino gledat neki romantičnega :eek: x:Dx ---> greva gledat Romanco ob jezeru xg:Dx

....... men se pa full lušta it v eno fensi restavracijo :grin:

čestitam, še veliko lepih obletnic vama želim :inlove: :flower: xcheersx veselo praznovanje!

http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 3,2k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

za vsako nogo se čevl najde...vsaj praujo tko

OK, sam cak mal: kdo je cevelj in kdo noga? a sem jaz cevelj al noga? x:Dx x;)x

...pa vsak za svoje zobe kruh najde

x^x

xzobkox x:px

ja, ja, ja, samo ne smeš preveč razmišljat, ko jih pomerjaš. a te slučajno na unemle mezinčku za eno pikico preveč tišči pa, če niso mogoče mal preveč zelenkasti. ne! obuj pa pejt. skoč na glavo. ne preveč razmišljat pa analizirat pa gruntat pa tehtat. no, tak je moj recept. pa zaenkrat zgleda, da zame drži.

x:Dx x:Dx

a ne, mene si opisala cevlje izbiraT! :D :D

Drugač, pa ker je tole glih dnevnik ... danes imava z možijem 4 obletnico poroke ... letos ga moram jst nekam peljat x:Ix , pa se bo vse neki sfižilo, ker je danes zadnji dan lepega vremena in gemo najprej na Krvavec eno odletet, potem pa bo cajt samo za neki na hitro pojest - prou ne bo neka ''slow food'' večerja :sori: xrolleyesx , ker se je celo strinjal, da greva pol v kino gledat neki romantičnega :eek: x:Dx ---> greva gledat Romanco ob jezeru xg:Dx

....... men se pa full lušta it v eno fensi restavracijo :grin:

Hudo, cestitke, lep vecercek! xrosex xcheersx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

... danes imava z možijem 4 obletnico poroke ...

xcheersx čestitke!

slišat je, da bi ti krvavec, romantično večerjo v fensi restavraciji pa še romantični film. pa zgleda, da nisi preveč zadovoljna, ker se ne bo dal v 5 ur desetih spravit. x:px

a ne, mene si opisala cevlje izbiraT! :D :D

neeeeee, saj te še videla nisem, kaj šele, da bi te videla čevlje kupovat x:px x;)x

xcheersx čestitke!

slišat je, da bi ti krvavec, romantično večerjo v fensi restavraciji pa še romantični film. pa zgleda, da nisi preveč zadovoljna, ker se ne bo dal v 5 ur desetih spravit. x:px

x:Dx :palec: očitno, pa veš, da sem razmišljala, če bi šla v kino mal prej, pa potem, da bi še nekam savno stisnila x:Dx xrolleyesx

No bo šlo ... bom neki na jutr prestavla x;)x

Support bacteria, they're the only culture some people have!

ja zgleda da si enkrat pac vohunila za mano, Lea, ko sem cevlje kupovala. x:px x:Dx

druge razlage ne more bit. :D

ja pa res, plani a ne nordika, da ne bo dolgcas, da bo DOGAJAL, da bo sploh kaj za v dnevnik pisat. x:px xDDx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

x:Dx :palec: očitno, pa veš, da sem razmišljala, če bi šla v kino mal prej, pa potem, da bi še nekam savno stisnila x:Dx xrolleyesx

No bo šlo ... bom neki na jutr prestavla x;)x

ni, da ni x:Dx x:Dx

ja zgleda da si enkrat pac vohunila za mano, Lea, ko sem cevlje kupovala. x:px x:Dx

x:Ix xyesx :shuriken: :shsh:

ja pa res, plani a ne nordika, da ne bo dolgcas, da bo DOGAJAL, da bo sploh kaj za v dnevnik pisat. x:px xDDx

:madpro: Aha štekam ... zaj#%&avaš me xg:Dx Jp, jutr bo velik za napisat xyesx

Support bacteria, they're the only culture some people have!

Grem en điro z rolarji, pol morm še Mju kej za papcat nardit, pa nitko za zobe kupt.

sončkeeeeeeeeee

:vio:

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

Pujsa 182/55 ???

:2src: xsrcx

predvsem sem vesel, ker se je končno nekdo našel, ki ima nižji indeks telesne mase glede na višino, kot jest x^x x:o)x x:Ix

teh 182 cm je res spoštljivih, xyesx...sedaj razumem, zakaj te vsi hočejo...svojim poslovnim partnerjem bi vlila toliko strahospoštovanja, da ne bi upali sploh odklonit vaših pogojev poslovanja...nobenih kompromisov, samo vaš diktat x:px x:)x

Nordika, eno super praznovanje obletnice želim...zgleda, da bo res pestro dogajanje...samo možeka malo bolj angažiraj vanj x;)x

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

Pikica, pa Mačona se mi zdi bi tudi znala biti približno taka. x:Dx x:px

preveč pričakuuujeeeeeeš. aaaaaa! xrolleyesx

zakaj ti je sanjski? a pol ko se sfiži, ti je še vedno sanjski? ne ane? zakaj ne? ker ugotoviš, da si mislila, da je tak in tak in ga videla takega, kot si ti želiš, a on je neki drugega in ker si ga neki forsirala, ti je pobegnu. x:o)x začaran krog.

pomagati pa ne moreš nikomur, še najmanj ženska moškemu, če ON tega noče. oz. niti nima kaj hoteti - MOŠKIH SE NE DA SPREMENITI!

Eh, ne...na začetku mislim, da je popoln in ga nočem spreminjat. Pol mi kej serje in sm vsa boga. Ko ga pa prebolim, pa ugotovim, da še zdaleč ni bil popolen in da hvala bogu, da si nisem tazga sranja na glavo nakopala. x:Dx

Ne da se men tipov spreminjat. Mam že s tem preveč problemov, če bo kdo mene sprejel tako, kot sem. Nism take vrste punca, k skoz neki sika...pa dej to obleč, pa tko se počeš, pa to morš delat, tega ne smeš, ta kolega je kul, si lohk z njim, ta ne, temu se morš odpovedat....ni to moj stil. Res. Jst bom našla tazga, k mi bo na kožo pisan že v štartu, nov treba nč spreminjat. Zakuga pa mislte, da ga tok časa ni? K se zdej k seb spravla,a ne? x:o)x x^x

Mana, dobr pregovor...študiram, če bi ti ga mal ukradl, pa zjuti na radiu povedal...bom vprašala. x;)x

Marsa, eni pa radi bosi hodmo, a ne? x:px

Aja, pozabla povedat, da sm lihkar še en izpit odpisala in mam občutek, da bi ta res MORAL bit narejen. Ker mi je kr šlo. se mi zdi, da še pr nobenem izpitu nisem tolk napisala... :inocent: Sej je lohk sam 7, sam, da bo. Še jutr mam enga, tko da opominjam, da še vedno držite pesti, da nov slučajno kdo kej fasu! :vragec:

Evo, frizurco skor ko iz Londona x8Dx Kul, nej jim bo, je blo vredno 6 jurjev pa pol...

pa še 20 minutna masaža bla zraven, da sem skoz iz stola dol spolzela x:o)x x:px

Z bratcem se na kofi dobila pa s frendico..

ful zaudarja tle v flatu, se vidi da sam odlagam in šibam in me nič ni.. zdele eno urco tole mal v red spravit, pa neki za jest, pol pa sošolka pride in mava par ur intenzivnega učenja.. zvečer bi pa kam šla :inocent:

pa še nekomu sem oblubla, da se oglasim x:Ix pa me mal prehiteva lajf... bom, sej bo počakal...

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

:palec: sem glih nate pomislila, aliana, se dobr da sva obe v tem smislu elasticni. xDDx x;)x x:Xx

teb tud dogaja 350/h vidim. x;)x

joj tih bodte s temi frizerji! :sori: kaksna sem ke v glavo. xrolleyesx

men sploh ne pasejo dolgi lasje... pa kar nekaj. saj mam 'lepe, naravne, zlatkaste', svoje pac, sam.... kaj jaz vem, morda se vseen spet v oranzo vrzem mal...

jaz se navelicam teh barv oz. mi mora bit vsec na men... tole je pa ze puscoba, pa kolkor naravne pa vse to.

pikica, dbest za izpit, pridna! xokx

Tud teb aliana cestitke, sem vidla da ti je neky vmes ratal! xokx

... koncno se mi (sele zdaj) hrasta dela (koleno scena), me tok ma da bi jo spraskala. x:Dx

Picasso

Yess!! xokx

KONCNO (xrolleyesx :o|o:) klicala mehanika, se zmenla za v pondeljk, da zrihtam tole pregrevanje, ful dobr. x^x

sem rekla, dosta vise!!! x!x pa se je kar en cashek pojavil, pa saj ne more bit drago, ce pa bo, bom se pa tedaj obremenjevala. xDDx

kul, kok sem dobre... kar odlasala pa odlasala, no dons pa je bil 'pravi moment' (*ribja posla*... "prava atmosfera, pogoji in vse to" x:px)

Picasso

sem glih nate pomislila, aliana, se dobr da sva obe v tem smislu elasticni.

jp, res x:)x

mah jaz sem se od Londona spravljala k frizerju, pol leta...

evo, tole ratal, sej nc spesl, sam v bistvu tko, na izi... mal skrajsan... pa itak se bodo divje skravzlal, ko bom prvic zmocila jih...

me pa ma zdaj, da bi sla spet mal na rdeco barvo :inocent:

jz sm eno krasto veselo praskala en mesec (ene 10 let stara..) mam se zdaj brazgotino na kolenu :/

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

vem Lia, to bi se morala ze vmes, sam je v sentvidu vse to, pa ne pridem do tja. x:)x

o kaksna lustna frizurca aliana! xokx

fajn, ti pase.

ja, res flikni barvo, kaksna izrazita bi pasala na tale tvoj novi look. xDDx

Picasso

uf, prvič v lajfu eno stvar zdajle delala. me kar malo fejst panika že grabila(kaj če zajebem...kaj če..) potem pa začela delat..in steklo. Brez napake. Moje..samo kaj, če so potem drugi zaj.. :vragec: napačno nekaj požigosali..in spet sem lahko začela znova..mater..me je imelo. No, glavno, da se potem rešilo - me celo pohvalili, kako dobro in hitro rešila zadeve..ampak moji živci pje..

In nič bat, da bi jaz kaj shujšala, če se sekiram slučajno - ker pri meni očitno kontra učinek. Tak, da 55 kg sem imela jaz pred 12 leti..no, pa precej cm manj seveda..

Pujsa, glavno, da boš v redu izbrala(sem ti rekla, da tisto ta prvo ni vstran za vrečt x:px -ne morem si pomagat no x:px )

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

jaz pa prec shujsam, zadnjic sem se tehtala in mela 52 kg. :sori:

ceprav tud jaz precej manj kot 182, sam vseen je tole mal mal... noge mam take kot zobotrebce. x:Dx x:px

mat je vcas pa rekla, da sem taka kot shibica: ko sem mela cist kratke zivordece lase in vcas da sem taka kot cebula. x:px (ker sem mela 600 plasti oblecenih vedno). xDDx

Picasso

Yess!! xokx

KONCNO (xrolleyesx :o|o:) klicala mehanika, se zmenla za v pondeljk, da zrihtam tole pregrevanje, ful dobr. x^x

x8Dx :palec: Se bo prifjestkalo pol x:px x:Dx x;)x

JST tudi v planu spet mal lase pokrajšat, mam že spet na konicah gostejše - scepljene x;)x , pa jogo se vpisat drug ponedeljek, da pol oktobra začnem. Upam, da so dost visoki stropi, če mislijo kake sveče nas učit. Komi čakam, da se naučim kaj, kakšne umiritve :8): , če bo to loh komu ratal, pa razne asane polomljenih dreves in podobnega, kar sem že kot samoukinja jemala x:o)x . Pol se pa spet čaka naslednji 15i x;)x , vmes se bom pa veselo prodajala x:Dx x;)x

noge mam take kot zobotrebce. x:Dx x:px

Maš tudi ti pujsaste, ja x:Dx x;)x

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Pujsa, glavno, da boš v redu izbrala(sem ti rekla, da tisto ta prvo ni vstran za vrečt x:px -ne morem si pomagat no x:px )

Ne se šparat x:Dx x;)x , jah, no saj, voljo do mene so blazno pokazali zaenkrat, jih zavrnem, ampak se ne dajo motit, sam da vidim, kok kaj denarnico odpirajo x;)x

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Maš tudi ti pujsaste, ja x:Dx x;)x

:lol:

xsmx

jaz sem znala rect mitji (suhec totalen, kost pa kozha), da "men je pa vsec k je tolk zashpehan". :D :P

shpehonja. :D

Picasso

Jutrček x:Xx

Preživel čuden dan :inocent: in še bolj čudno noč :o|o:

Sem mislil da bo konec hecnih zgodb o meni :inocent: pa sem bil, spet, presenečen :eek: nad virom in nad nivojem :xx!:

Na srečo vse skupaj jemljem kot zabavo :inocent: me (naju) spravlja v smeh x:Ix in nasprotno stran to samo še bolj raz.izdi :vragec:

Malce sem vas preletel, ful dogaja xrolleyesx

Pujsa, Cashy, vidva sploh rentgena ne rabita :eek: za pregled okostja zadostuje 200W žarnica x:Dx

Pikica, sveže in srečno zaljubljeni smo še pred poletjem razlagali da NIKOLI več ne spustimo NIKOGAR blizu x:Ix zdaj se pa osladno topimo xrolleyesx

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...