girly 14. september 2006 Prijavi Deli 14. september 2006 ma samo to vem o tebi, da imaš oranžno glavo. in da dobivaš tote obiske Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 14. september 2006 Prijavi Deli 14. september 2006 ma samo to vem o tebi, da imaš oranžno glavo. in da dobivaš tote obiske totih obiskou je konc... zlomk...tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 14. september 2006 Prijavi Deli 14. september 2006 Kriza neko tuljenje zunaj, dva mačka se stepla in pol lovila po celem parku tle okol... sem kar precej prepričana, da je moja zverina mela kremplje vmes.. sam nisem zihr.. a je spredaj al zadaj tekel bomo vidl, ko bo not prišel, se mu je komaj un ušes od zadnjič zacelil pa sej je kastriran, no.. ne štekam vzhajam testo za kruh pa maso za palačinke nardila.. frendica šla domov, sva ble kar pridne.. je lažje v dvoje, ker pol dejansko kaj delaš, ne pa da se samo delaš, da delaš... zdej grem pa še 'povzetek' na računalnik prepisat mal mam smešno situacijo.. pa ne vem čist kako se to reši.. men je boljš bit pri men doma, njemu boljš bit pri njemu doma, oba bi bla pa skupaj... WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 14. september 2006 Prijavi Deli 14. september 2006 temu bi se z drugimi besedami reklo, da sem jaz vse tisto, kar si je mickeni vedno zhelel....pa nikoli ni imel jac to narediti... zlomk...tralala cccccc jaz sem vse tisto kar si ti, pa še vse kar ti nikoli ne boš. Jebat ga, tko pač je....ne se jezat, čeprav resnica zaboli.....Aja, ti tko ne veš kaj to je....resnica. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 14. september 2006 Prijavi Deli 14. september 2006 totih obiskou je konc... zlomk...tralalaa že al kaj... WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 14. september 2006 Prijavi Deli 14. september 2006 totih obiskou je konc... zlomk...tralala KAJ???? Kako to misliš konec!?!?!? Ja to pa je zdaj čisto razočaranje ... Uh. Še eden manj od naših v LJ ... Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 14. september 2006 Prijavi Deli 14. september 2006 cccccc jaz sem vse tisto kar si ti mickeni je ZHABAR zlomk...tralala a že al kaj... kratko...pa sladko... zlomk....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 14. september 2006 Prijavi Deli 14. september 2006 cccccc jaz sem vse tisto kar si ti, pa še vse kar ti nikoli ne boš. Jebat ga, tko pač je....ne se jezat, čeprav resnica zaboli.....Aja, ti tko ne veš kaj to je....resnica. mick! ne bluzi in napopaj sliko kopalnice. Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 14. september 2006 Prijavi Deli 14. september 2006 mick! ne bluzi in napopaj sliko kopalnice. kopalnico bo prej objavu kokr svojo... zlomk...tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 14. september 2006 Prijavi Deli 14. september 2006 ...valjda, je lepša mickeni je ZHABAR :OO!: ...nikul pa nikdar!!! Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 14. september 2006 Prijavi Deli 14. september 2006 sva imela s pevcem vajo, mi je dal ene operetne komade za naučit, da ga spremljam na klavir jest tega še nikol nisem delal !!...in naj bi čez 3 tedne nastopala pri odprtju ene nove banke v Tržiču... in res, nimam pojma, kako se klasične skladbe na klavir spremlja huh, bom še garal ampak, ko se bom enkrat te stvari naučil, vem, da sem naredil velik korak v svoji glasbeni izobrazbi...škoda samo, da je tako malo časa ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 14. september 2006 Prijavi Deli 14. september 2006 ...valjda, je lepša brez naj-mick-enejshega dvoma zlomk...tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 14. september 2006 Prijavi Deli 14. september 2006 mick! ne bluzi in napopaj sliko kopalnice. ...za bluzenje in nakladanje je tu aakhut pristojn, ti sam prisluhn ornk ..... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 14. september 2006 Prijavi Deli 14. september 2006 kratko...pa sladko... zlomk....tralala ehh si anti. si mi kar večer pokvaril. pa saj to se še niti nimaš cajta skregat v tako kratkem času ... Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 14. september 2006 Prijavi Deli 14. september 2006 brez naj-mick-enejshega dvoma zlomk...tralala Ja. Enak velja zame vizavi tebe...... Ajd, mam delo še. Pa da mi ne bo lak izhlapel.... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 14. september 2006 Prijavi Deli 14. september 2006 ...za bluzenje in nakladanje je tu aakhut pristojn, ti sam prisluhn ornk ..... ja da direkt imata veselje ... namesto, da bi skupaj stopila in prišla meni kopalnico zrihtat. Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 14. september 2006 Prijavi Deli 14. september 2006 KAJ???? Kako to misliš konec!?!?!? Ja to pa je zdaj čisto razočaranje ... Uh. Še eden manj od naših v LJ ... treba narest konc temu nasilnemu poshtajershchevanju nas slovencev ehh si anti. si mi kar večer pokvaril. pa saj to se še niti nimaš cajta skregat v tako kratkem času ... kdo pa prau de se je kdo kregu?sporazumno... zlomk...tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 14. september 2006 Prijavi Deli 14. september 2006 to "sporazumno" mi je hudo dobro znano. še slabša verzija od kreganja. tam vsaj vse poveš, kaj je narobe z onim drugim, tukaj pa si prav strahopetno tiho. imam izkušnje. žal. ta zadnjemu po moje še dandanes ni jasno, zakaj je vrečko s svojimi stvarmi pred vrata fasal. in stavek, da "se več nimam časa z njim videvat". hja ... mogoče pa si celo našel vrečko. je bilo blizu metelkove ... hehe Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 14. september 2006 Prijavi Deli 14. september 2006 sej sva si chist pasalasam....tko pach je zlomk...tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 14. september 2006 Prijavi Deli 14. september 2006 a je dans čuden dan? ful napetosti v zraku. grem prej s šihta, ena skupina mulcev (16, 17 let), nekje 7 jih je bilo, dva se prepirata, en grozi drugemu (ogroženi prepričuje grozečega:"nisem bil jaz, nisem tega stroril!") ostali pa prepričujejo tistega, ki grozi, naj neha. jaz pa ves mukotrpen izraz na obrazu, kocine pokonci, na jok mi je šlo ... a sem šla naprej ... pol pa zaslišim:"Nehaj, ne delaj mi tega ..." nisem zdržala, poklicala sem policijo ... a ko sem povedala, kaj je bilo in kje, jih več ni bilo. vmes sem videla 3 ali 4 iz te skupine, kako so preplašeni bežali nekam proč ... pol sem šla domov vsa čudna, kar tresla sem se ... ne vem, mogoče v takih mulcih vidim brata, ki je istih let in si želim zaščititi take mulce ... čeprav sem samo poklicala policijo. najraje bi bila, da takih situacij sploh ne bi bilo, oz. vzrokov za nje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 14. september 2006 Prijavi Deli 14. september 2006 sej sva si chist pasalasam....tko pach je zlomk...tralala ???? ne kapiram. nene si ti z nekom pašeš, pa se nehaš videvat. Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 14. september 2006 Prijavi Deli 14. september 2006 ???? ne kapiram. nene si ti z nekom pašeš, pa se nehaš videvat. pach ni blo neke prihodnosti... zlomk...tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 14. september 2006 Prijavi Deli 14. september 2006 ne razumem, pa samo eden, ki je grozil, proti šestim, pa ga niso upali "ohladit", pa če tudi na silo že samo, ko te berem, sem čisto zgrožen, v taki situaciji pa ne vem...sploh ne bi upal iti mimo tiste skupine ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 14. september 2006 Prijavi Deli 14. september 2006 treba narest konc temu nasilnemu poshtajershchevanju nas slovencev zlomk...tralala hja še pred kratkim ti je mešanje s štajerskimi geni prav pasalo Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 14. september 2006 Prijavi Deli 14. september 2006 ne razumem, pa samo eden, ki je grozil, proti šestim, pa ga niso upali "ohladit", pa če tudi na silo že samo, ko te berem, sem čisto zgrožen, v taki situaciji pa ne vem...sploh ne bi upal iti mimo tiste skupine to ni tako enostavno. kaj pa če so vsi med sabo prijatelji? na čigaršnjo stran se naj postavijo potem? kaj če je grozeči "šef klike" in ustrahuje vse po vrsti? eh, .................. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts