Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 22

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 3,2k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

no, vidva se le zmenita kako in kaj, jaz pa grem zdaj spat. že 34 minut čez mojo uro.

lahko noč vsem skupaj!

Tudi čez tisoč let, tu bom stal,

sonce bo moje srce,

ena od tisoč zvezd mi bo prav ,

nosil bom njeno ime ...

Deli na socialnih omrežjih

sm prčakvala odgovor u stilu : a pol sma brata :wOOt:

zlomk se je pomehkužu :vragec: x;)x

:vragec:

bla ena na tej relaciji za neki cajta dost x:Dx x:Dx x:Dx

zlomk...tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

ne ti men klele vrachat mojih modrosti x:Dx x:Dx x:Dx

ampak titovo sliko mam pa jst na skretu

namest purgativa x:Dx x:Dx x:Dx

zlomk...tralala

:eek: ti si pravi jugonostalgik. Titova slika, pa še modrost ti izvira iz Beograda..... xcivx :vragec: x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

:eek: ti si pravi jugonostalgik. Titova slika, pa še modrost ti izvira iz Beograda..... xcivx :vragec: x:Dx

sam she lepo breno na trance izvedbo rabm... x:Dx x:Dx x:Dx

zlomk...tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Iiii, kok je pa tole fajn :2src: x:Dx x:Dx x:o)x

nč, palačinke spečene, kruh tlele v dnevni pod dekco vzhajam, pa kalorifer kurm zravn x:o)x

zdej grem pa 'zapiske' delat...

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Guest mačona
aja, poln kufer mam tega šihta. :o|o: naveličana sem pucanja. ni zame, ker moram bit sama, dolgčas mi je, mori mi totalno, jutri še grem in dam odpoved. se bom že neki zlagala, da pač ne morem več ... probala si bom najt kako deljenje letakov, sam da se neki okoli mene dogaja in da nisem sama. nekaj me mika, ena vrsta dela, pa ne povem, kaj točno ... x:Ix

Bat(o), bat(o), bat(o), ti si moj(e) zlat(o)...... x:px :vragec: x:Dx No, tolk, obvladam tud jaz mal jugo muzko. x:Dx

ajme, ajme meni...kolko ja tebe volim x:Dx x:Dx x:Dx

zlomk...tralala

x:o)x bom jutr brala, ko bom bolj pri sebi x:Dx

sem celo pot razmišljala, če mi lohk dajo na bajku pihat :eek:

verjetno lohk...pou teglca oliv požrla zravn...zdej me pa buši buba :sori:

nočkoooooo x^x

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

Bla na koncertu Jan Plestenjaka...ni blo švoh, sam vmes je mel en miren del, pa Masimo Savič je tud mal zamoril z mirno muzko, pol je pa naprej sekal. :palec:

5 bab nas je blo, smo se mal razpele pa zašejkale. Sam vseen mi ni všeč. :inocent: x;)x

Zdej grem pa ajat, upam, da bo glas jutr ok, da nom vsa počena. :vio:

Noč. xsrcx

jutro. ewo že knigco brala, telovadla, stuširala, sfenala x:Dx

zdej pa še nohte uštimat, se oblečt, pa počas u služba. lahk bi si še čajček prvošla.... mogoč x:)x

frik.sm

spet se mi je na bolš poslabšal

mater aiwa, sred noci! :sori:

nad pridna! x^x :palec:

jaz pa nom telovadla zdajle. x:o)x

ful grickala do ne vem kdaj, 2h, kar ene cipse pa araside pa jabuk pa sir pa vse zivo in me ful nekaj napihuje zdaj. :o|o:

jaz si bom tud kalorifer ubodla. x!x

mana, mislim da ja (pihat), pa tud kazni so hude, pa svinjske fore majo, smo se glih zadnjic pogovarjal - prav ono, inkasanti... :xx!:

recimo te ustavijo k gres sred noci po prazni cesti v nasprotno smer pa mors 20 jurjev kazni placat pa taksno, prasicje... (to sem najbrz mal zapretiravala, sam vem da nisem mogla verjet, kake cifre za kake prekrske). Blazota!!! x:Ox

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

kaloriferček!!!! hahahaha dons sm ga jz celo noč kurla. x:Dx

fakin luna v raku!!! že od včer jo čutim. :sniky: sploh ne vem a nej grem žurat dons k bom zih do daske al nej raj kej bl produktivnega počnem. mah sploh ne vem kaj rabm dons :ermm:

dobro jutro.

že eno uro pokonci, sem si morala lase umiti, da ne bi taka strašla po svetu x:Dx

zajtrk že pokončala, zdajle čaj pijem x^x

komaj čakam, da pridem danes iz službe. pa sploh še nisme šla delat x:Dx

da bom izklopla telefon in uživala v tišini. bom sama doma tale vikend. se že prav

veselim. najbržse bom že danes oz. jutri dopoldan pripravila za šolo za naslednji teden,

pol pa bom uživala, se sproščala, lenarila skratka. danes zvečer se bom še edino dobla

z najboljšo prijateljico, ker pol spet odhaja nazaj v london :sori: pa se spet taaaak

zelo dolgo ne bova vidli :C:

sicer pa bila včeraj bolj ali manj v šoli. ko sem končala s poukom, sem šla malo na

obisk k sestri, pol šibala domov jest in spet v šolo. smo imeli prvi roditeljski sestanek.

je prišlo celih šest staršev x:Dx pa tak dolgo je trajal tale roditeljski, vse mogoče

zadeve so jih zanimale.. pol pa spet šibala domov, se preoblekla in šla na telovadbo.

skratka, prav veselim se že tegale vikenda, da bom uživala v tišini x^x

lep dan vsem.

pa veliko dobre volje x:)x

... svet pripada tistim,

ki verjamejo v svoje sanje ...

sem imel skoraj prost teden, razen ponedeljka, danes pa spet začnem s službo...tale gostinstvo in turizem je čist na glavo obrnjeno od običajnega delovnika xrolleyesx

dobro, da samo še en mesec...pol naprej bomo pa vidli, kako in kaj...res upam, da bom šel v lj. naprej študirat x:px

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

jaz si bom tud kalorifer ubodla. x!x

Tak solidn električn radiator stane slabih 10 jurjev, sn si ga tud nabavu za vsak slučaj..... x;)x

Jutrček x:o)x Komaj se še vstanem, bemu, iz tistega kar bi v normal situaciji naj bila postelja. x:o)x Kak bi še spaaaaaaaaaaaal :inocent: No, hvala bogi, da je petek. x^x :palec:

K. Čapek

Tak solidn električn radiator stane slabih 10 jurjev, sn si ga tud nabavu za vsak slučaj..... x;)x

Jutrček x:o)x Komaj se še vstanem, bemu, iz tistega kar bi v normal situaciji naj bila postelja. x:o)x Kak bi še spaaaaaaaaaaaal :inocent: No, hvala bogi, da je petek. x^x :palec:

jaz imam na štajerskem oboje in moram rečt, da mi je radiatorček bolj všeč. pa še sam se izklopi, ko je dovolj toplo.

v LJ pa si pomagam tako, da takrat, ko me zebe, dam nekaj pečt. se tudi od pečice prav lepo segreje stanovanje.

Tudi čez tisoč let, tu bom stal,

sonce bo moje srce,

ena od tisoč zvezd mi bo prav ,

nosil bom njeno ime ...

pišuka jz tut razmišlam, da bom ta vikend sebi posvetla. mal meditacije, sproščanja, telovadba, kšno super duper fajn kosilce... oooo mogoče bi pa clo šla v videoteko po kšn ZF dvd... xyesx a kdo ve za kšnga dobrga? al pa kšno grozlivko dobro x:px (lih ni za sproščanje... ampak bi sedl)

Oho, štajerka v lj? Kaj te vodi tja, študij, ljubezn? :inocent: No mene ne zebe kar tko, sn ga bolj nabavu za v kopalnici, pa moja xsrcx zna bit zmrzljivkica..... x;)x

K. Čapek

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...