Mana 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 mater aiwa, sred noci! nad pridna! jaz pa nom telovadla zdajle. ful grickala do ne vem kdaj, 2h, kar ene cipse pa araside pa jabuk pa sir pa vse zivo in me ful nekaj napihuje zdaj. jaz si bom tud kalorifer ubodla. x!x mana, mislim da ja (pihat), pa tud kazni so hude, pa svinjske fore majo, smo se glih zadnjic pogovarjal - prav ono, inkasanti... :xx!:recimo te ustavijo k gres sred noci po prazni cesti v nasprotno smer pa mors 20 jurjev kazni placat pa taksno, prasicje... (to sem najbrz mal zapretiravala, sam vem da nisem mogla verjet, kake cifre za kake prekrske). Blazota!!! a tko je to s kolesom nesramneži, jaz se pa vedno tko mučm, da grem s kolesom, ko kaj popijem tudi jaz včeraj grickala...so olive na mizo dal in se sploh nism mogla ustavt, me še zdej trebuh buba aiwa draga moja, ti ob nečloveških urah vstajaš, zato verjetno celo dneve samo o postelji sanjaš mene nič zeblo, mi je po želodcu celo noč vrelo po hrani in vinu...sem se čist pregreta zbudila :xx!: danes me čaka pospravljanje, pranje, nakup darila, mogoče en kosiu, zvečer eno praznovanje..nč tazga...dež je totalna beda sončkeeeeeeeeeee (bi rabili danes) pišuka jz tut razmišlam, da bom ta vikend sebi posvetla. mal meditacije, sproščanja, telovadba, kšno super duper fajn kosilce... oooo mogoče bi pa clo šla v videoteko po kšn ZF dvd... a kdo ve za kšnga dobrga? al pa kšno grozlivko dobro (lih ni za sproščanje... ampak bi sedl) dobra ideja...jaz tudi rabim eno čiščenje in tko Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 Oho, štajerka v lj? Kaj te vodi tja, študij, ljubezn? No mene ne zebe kar tko, sn ga bolj nabavu za v kopalnici, pa moja zna bit zmrzljivkica..... no, potem sva pa isti. mene takoj zebe. če nikoli v življenju več ne bi doživela zime in snega, bi bila povsem zadovoljna oseba. v LJ sem pa zaradi študija, neko ljubezen si je tudi bilo treba najt in (na začetku na moje hud zgražanje) je tudi ta iz LJ, pa verjetno bom tukaj tudi ostala zaradi boljših zaposlitvenih možnosti. no, če mi ponudijo kakšno službo na morju, seveda ne bom imela nič proti ... Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 Bla na koncertu Jan Plestenjaka...ni blo švoh, sam vmes je mel en miren del, pa Masimo Savič je tud mal zamoril z mirno muzko, pol je pa naprej sekal. 5 bab nas je blo, smo se mal razpele pa zašejkale. Sam vseen mi ni všeč. Zdej grem pa ajat, upam, da bo glas jutr ok, da nom vsa počena. Noč. jaz tudi škoda ker se nisva srečali ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 Ja, res škoda, Audente. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 v LJ sem pa zaradi študija, neko ljubezen si je tudi bilo treba najt in (na začetku na moje hud zgražanje) je tudi ta iz LJ, pa verjetno bom tukaj tudi ostala zaradi boljših zaposlitvenih možnosti. no, če mi ponudijo kakšno službo na morju, seveda ne bom imela nič proti ... Aha. No, jaz v lj študirat nisn hotu, ker sem imel alergijo na močvirje in kvakanje pa žabe, sem pa to potem dobu od vesoljnega stvarnika nazaj, pa mi je namenu prijateljco iz lj. Zdej pa že kvakam, no, tko ti je to v lajfu. Nea morš verjet, toti lajf je prava čaga. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 no, pa nič. rama še vedno ostane, pikica. sem zbrisala še jaz. pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 Glih zbrisala, pa si me citirala. Ej, sej je kul. Sej nč novga, kar že ne bi doživela, pa...sej, boljš da vem, na čem sem, kokr pa da se neki zavajam. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 koke, sred noči brišete poste jaz tud že pridno ob 9h in neki vstala kruh uspel, tak hlebec taprav, ga nisem v mašini pekla... pa fora - me lubi uči kako se ga pol shrani in te stvari sam sem smotana, sem se zalotila.. ful me včasih živcira, če me nekdo poskuša neki naučit, kar se mi zdi, da bi morala znat.. kr neki tečna ratam sej vem kaj fora, ego trpi... nič, čajčka do konca spijem in šibam na brezovico, k sošolki se učit.. pa mačkona bom mal domov peljala spotoma, tko da se mal druživa in da gre mal na izlet.. moj kalorifer se tud sam ugasne WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. september 2006 Avtor Prijavi Deli 15. september 2006 kruh uspel, tak hlebec taprav, ga nisem v mašini pekla... *jaz sem tud taka. ne ti men pa to, k nocem priznat da sem bebo. henloua babe pa deci. Ochiji pa mamiji. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 Pujsa, Cashy, vidva sploh rentgena ne rabita za pregled okostja zadostuje 200W žarnica Jutro, dan Sem neki zmatran tale predavanja pa pol še služba pa po dve uri na dan spanja ...nea gre to tak, čis mim brez pozzzzledic Pa še dans me neki grlo bali .... Ampak bo že, ni blema zdele en cofe spijem pa bo spet enerđi za par dni itak sem najbolšejši http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
myrjam 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 Hoj, Marsa Še ena babi vas lepo pzdravlja.....še mal pa bodo moje vnujinje tu gor.....pa je vseeno fajn vas čitat in včasih malo poklepetat. Naredite si lep in xrosex vikend Lp M "Vse materialno je le navaden odsev duhovnega"...človek ni le skupek celic, je tudi odraz svojih misli...Martin Kojc Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. september 2006 Avtor Prijavi Deli 15. september 2006 evo pa se babiji! ahoj, lepo te je vidt vsake tolk, k tkole mal prides pozdravt! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. september 2006 Avtor Prijavi Deli 15. september 2006 ostani se naprej tok dobre, mraz ja pa dez tud tle. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nicky 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 Uh, sedim tu za računalnikom, pa se mi ne da pisat Tolk stvari sem uredila v zadnjem času in tolk dela še me čaka! Samo da bi bila ponosna nase, ker mi je krasno uspelo pri projektu Želim si, da bi dobila eno službo z otroci, pa da bi se danes zmogla kaj naučit, poleg tega da še čaka praznovanje . Verujem "Edino tveganje v življenju je, da nikoli ne tvegaš." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. september 2006 Avtor Prijavi Deli 15. september 2006 za projekt! In cestitke za whatever pac mas. xrosex Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 cauuu!!!! heeh mal sm not uletela, k mamo lih gospodarsko poslovanje pa mamo "frj" stunde hehe... tle beda mrz, dezek pada ... hehe drgac pa komi cakam d 4.letnk pride hehe bo zurka sam sele cez 18 dni prjebejo no lep dan se naprej lepo da si se javila...kot pravi Marsa, tudi tukaj mraz in dež drugače vse ok?malo poročaj...me zanima kkao ti gre...če boš imela čas, seveda dež, jaz morm pa nujno v trgovino ravno zglancala pol bajte in sem nadpridnissima ...samo v štacuno se mi pa res ne gre Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nicky 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 za projekt! In cestitke za whatever pac mas. xrosex hvala Marsa vse bo tako kot mora bit lepo, enkratno "Edino tveganje v življenju je, da nikoli ne tvegaš." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 Tak. Grem jaz dam, k un moj ne more več delat brez mene. Jao meni. No, pa prejšnja lastnica mi je klet spraznla, končno, sam če pomislim kak je bil flat - kaka bo šele klet Pa dnevna je kar vlka, pa ne vem al še naj hišni kino obdržim, k ne vem kam naj vse te kable skrijem, pa tud razpored sobe je takšn, da ne morm zvočnikov niti bliz idealnemu postavt.....hm, sam bi lohk za spredaj tud one druge bokse uporabu, kdo ve, se da to? Sicer pa dans še mal brusiva pa lakirava, pa lesene oboke prelakirava, pa še enih par malenkosti pol pa sva v glavnem gotova......pohištvo bo mi doma delal. Pol pa fatiranje, pa razporejanje, sam to je že velik bl fajn. Grrr, sedežno pa komi čez 14 dni dobim, bemu, dobavni rok je bl 8 tednov, pa to ni res.....No, tko. Lp, delamkzamorcmick Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trillian 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 Eni ljudje pa res nimajo občutka... Mislim... mi ponujajo drobiž za delo na dokaj odgovornem delovnem mestu in pričakujejo, da bom vsa vesela sprejela. Ja, pa kaj še! Če sem res tako nenadomestljiva, naj pokažejo več $$$! Joj... :xx!: Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 jest tut priden, bil na fitnessu, na bencinski, na banki... me je z bivšega benda klical ravno, preden sem skočil po fitnessu pod tuš...da ma en špil zame konec meseca lepo, da se bomo dobil, pa mal poklepetal, ko se nismo videl že en let zvečer me še šiht čaka, še prej pa učenje tistih operetnih komadov na klavir:eek: ne vem, kako mi bo vse to uspel potrudil se bom najbolj, kar zmorem hehe, Trillian, kot bi bral Pujso le glej, da se boš še naprej tako cenila ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trillian 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 hehe, Trillian, kot bi bral Pujso le glej, da se boš še naprej tako cenila Bom, bom. Delam še nekje drugje, kjer se počutim OK, tole bi bilo samo za zraven. Škoda, ker bi bilo zanimivo delo... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 Eni ljudje pa res nimajo občutka... Mislim... mi ponujajo drobiž za delo na dokaj odgovornem delovnem mestu in pričakujejo, da bom vsa vesela sprejela. Ja, pa kaj še! Če sem res tako nenadomestljiva, naj pokažejo več $$$! Joj... :xx!: glej da se ne boš dala x!x veš kolk si vredna in zahtevaj, da se tvoje delo ceni. moj M. dela k zmešan, ima res odgovorno funcijo, v dobri firmi...plača pa k miloščina revežu :xx!: ..je pa res, da je dobra odskočna deska, da se veliko nauči in da ko dobi uradno naziv magistra...se bodo drugače menili.jaz sem mu vedno rekla, da je edina pomebna stvar to, da se na delovnem mestu dobro počuti x!x od lakote ne bova umrla...in času je trba čas dat...jaz 100% zaupam v njegove delovne sposobnosti sicer bi ga včasih res najraj pretepla, ker se obnaša kot da ima 2 levi roki...ampak na njegovem področju...tam pa res šajna Mick a ti si dal dnevno mardit k mizarju?kolk časa si pa čakal? Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 Mick a ti si dal dnevno mardit k mizarju?kolk časa si pa čakal? Mah, to je moj prijatelj, tko da bo nekje čez vikend gotova..... Fajn je, k si vse izbereš, elemente, velikost, barvo, predale, obliko.....No, pa ne bo dost, k nočem velik pohištva v dnevni met. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 Pikica, močna si saj veš to ane Peeteeeeekkkk tale težko pričakovan, jeba je ker je glih konc tedna luna v raku, pa mi ta petek ful velik pomen... zdejle sem tamalo s tortico presenetla, potem greva pa pizzo pečt... danes ima moja švester rojstni dan, sem gledala njeno karto asc v raku - ma ne morem se jst rakov rešt... jaz imam za darilo svečnik made by Kukica talamala ji je pa album z njunimi slikicami pripravla - od rojstva tami pa do lani... skupne fotke, tud album je sama nardila, pa eno pismo ji je napisala, me zanima kaj ji je napisala, ampak ne bom nič kukala... že zato, ker pusti na mizi - mi zaupa...mejte seo moj bog, petek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trillian 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 glej da se ne boš dala x!x veš kolk si vredna in zahtevaj, da se tvoje delo ceni. moj M. dela k zmešan, ima res odgovorno funcijo, v dobri firmi...plača pa k miloščina revežu :xx!: ..je pa res, da je dobra odskočna deska, da se veliko nauči in da ko dobi uradno naziv magistra...se bodo drugače menili.jaz sem mu vedno rekla, da je edina pomebna stvar to, da se na delovnem mestu dobro počuti x!x od lakote ne bova umrla...in času je trba čas dat...jaz 100% zaupam v njegove delovne sposobnosti sicer bi ga včasih res najraj pretepla, ker se obnaša kot da ima 2 levi roki...ampak na njegovem področju...tam pa res šajna Seveda, če potrebuješ izkušnje in ti je dobra odskočna deska, potem ne gledaš na denar oz. ti ni tako pomemben. Treba je samo pazit, da delodajalci ne začnejo izkoriščat... sploh, če vidijo, da dobro delaš in ne zahtevaš več... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts