Nordika 1. april 2006 Prijavi Deli 1. april 2006 svetlozeleno bi ti pa jaz prisodla... *po marsi* pa to. A me-en? Od kje ti pa to? Sej, mi je všeč svetlozelena Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. april 2006 Prijavi Deli 1. april 2006 po filingu...jaz vecinoma pravzaprav ravno tko funkcioniram..sam to je ravno to.. a je mene blazotno v temah neptun*? pluton*?ne, me ni.ker ju ne cutim?ker ju torej pri meni ni?ju ne stekam?ne delujeta name?in ce necemu ne recem sex, to ni sex? (ce mi 100 strokovnjakov ne razlozi sexa, pomeni, da ga ne furam, ne dozivljam?? )ne, to mi je tko NAJBOLJ NORMALNO kot to, da mam spomin pa da uprabljam onih xx % mozga. sam ne - to je treba vse zmerit pa taksno. usistemit.dat ime. in tako dalje. in: manjsi procent folka ma to lohk, vecji procent ga ma! (hudo ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ID-ka 1. april 2006 Prijavi Deli 1. april 2006 Pred časom sem imela 3 parfume od Nine Ricci (Les belles de Ricci, se mi zdi - ne vem, če sem prov napisala... ). Vsaka steklenička je bila v dveh barvah in imela točno tak vonj kot tisti dve barvi skupaj (svetlo zelena steklenička in roza pokrovček, modra steklenička in svetlo zelen pokrovček, temno oranžna steklenička in modrovijoličen pokrovček). Čist hudo. Škoda, da ne prodajajo več... ful mi je bila všeč oranžno-modrovijolična kombinacija. Občasno se mi zgodi, da povezujem vonje z barvami... bolj redko. Citiraj History must repeat itself because we pay such little attention to it the first time.Blackie Sherrod Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 2. april 2006 Prijavi Deli 2. april 2006 ne ne... to sm bolj obcutu sicer pa, zelena kot tvoja primarna energija, ki jo skrivas tako da kazes rumeno. modro, oranzno. ..ceprav free me je videl rumerno, "pleksusarsko". oranzno modra. jaz sem pa ziher sivkasta Siva najljubsa barva. Pa rjava tudi, zato ker me na kavbojce spominja Skoda ko ne gresta skup. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 2. april 2006 Prijavi Deli 2. april 2006 ne neeeeeee jst nism nic sploh gledu imena. jst to tko pravm....sm si premilsu, rdeca je tvoja! Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 2. april 2006 Prijavi Deli 2. april 2006 Tole z zaznavo videnja, vonja, slušnega čuta kar koli pač, ima poseben pomen. Sam se pogosto prestavim iz časa v čas, ko pride kdo mimo mene, ki je naparfumiran z določenim parfumom ali je naštupan z vodo za po britju. Nedolgo tega sem stregel stranko in skupno sva prišla na točko da uporablja eno staro vrsto Givenchija za po britju, prvič pa sem tega navohal v Parizu 1984.Potem so tu še glasbene zaznave in s temi imam celo več prakse kot z vonji http://www.nenavadno.com/agt.html oziroma so že več kot leto v ta namen in namen zdravljenja celo večeri prirejajo. Seveda pa je popolnoma drug vonj, vonj kože. Imel sem žensko s katero sva se žal razšla. Ko je bila pri meni sem ji dal mojo pižamo in ker mi je njen vonj kože tako prijeten sem po tistem, ko je odšla, tisto pižamo nosil še tri dni, oziroma dokler je bilo še kaj vonja v njej. Skratka, preveč se oziroma na vidne in slušne čute. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sedna 2. april 2006 Prijavi Deli 2. april 2006 O ja! Vonji so res nekaj posebnega. Imam eno frendico, ki disi tako lepo, da bi jo kar naprej vohala. Pa ni naparfumirana. Ocitno feromonski koktejl. Vsec mi je predvsem vonj las. Pa nekatere ljudi tudi avtomatsko povezujem z dolocenim vonjem ali imenom. Jih primenujem in pre-vonjam. Citiraj http://sedna.blog.siol.net/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
angels.us 10. maj 2011 Prijavi Deli 10. maj 2011 Mojca.. je rdeče barve Free... je svetlo modre barve Marsa... je rdeča ..hej, Frišna.. ugibam kakšna je tvoja številka 7.... je mogoče rumena? Dej povej, če sem uganla... neki me zanima.. heej, res sm pozna ampak... bolš zdej kod nikol Hotla sm povedat da vidim imena Mojca, Free in Marsa isto kod ti ampak a se tebi tud kdaj zgodi da te en prijatu zraven tebe praša kakše barve je in mu nemoreš odgovort ker se use pomeša ker je zraun tebe... tok barv de sploh neveš kaj je v resnic (barva ki prevlada).? u en knjig sm prebrala de je sinestetikov 1 na 1000 ljudi ma pa sinestezijo tudi moja teta, zato že kar neki časa vem da nism zmešana, ampak neverjetn je de ko poslušava kšno glasbo zadaneva barvo zmer! to pomen je neki je, ker sem nazačetku misnla da si sam nabišlam ampak de zmer zadaneva pa nemore bit naklučje... a poznaš kšno dobro knjigo o sinesteziji? ker ej to zame dar bi ga rada strenirala, zato... hvala (upam de ste še aktivni na temu morumu in da forum ni... khm, izumru ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. maj 2011 Prijavi Deli 10. maj 2011 Jp, še dihamo. Dobrodošla. Pa še eno temo si osvežila, ki je že zamrla, morda se še kdo priključi. (drugač pa v bistvu če tko pogledaš ni nič tolk zlo nenavadnega, da si predstavljaš ime marsa rdeče. ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.