pokowc 12. julij 2002 Prijavi Deli 12. julij 2002 Kaj je za Vas najbolj butasto, neumno, zoprno, sramotno,grobo, drzno, zlo, lažno, sovražno, neprimerno, .. pokowc Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 13. julij 2002 Avtor Prijavi Deli 13. julij 2002 začudem sem, ko me je stari fotr´ vprašal, kdaj sem prvič sexal?! pokowc Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
teja 16. julij 2002 Prijavi Deli 16. julij 2002 Pokowc, ga je pač zanimalo.Ha,ha. Gledam vse te pridevnike, ki si jih nanizal, pa ni nič takega, ker na "žalost" ne obsojam ničesar. Rekla bi, da je grobo nasilje nad drugim. Pa kakršnokoli že. Citiraj Lep nasmejan dan ti želimhttp://www.lunin.net/forum/blog/mavlica Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 16. julij 2002 Avtor Prijavi Deli 16. julij 2002 neumno je, da ti knjižničarka na glas zaupije a si ti to počečkal? pokowc Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 20. julij 2002 Prijavi Deli 20. julij 2002 Ja jaz delam non-stop neumnosti. Pa ne v negativnem smislu. Zmeraj komu kaj uspicim ali pa verbalno provociram. Starsi mi ocitajo neresnost za moja leta (28), pa vseeno se pocutim fenomenalno, kadar mi uspe nasmejati prijatelje in znance zaradi neumnosti. Evo glih zadnjic sem celotni druzbi zasolil pijace. Hmmm kako je bila slana koka kola, ali pa pivo, hmm se posebej kavica. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
teja 23. julij 2002 Prijavi Deli 23. julij 2002 neumnost je, da mi pri mojih letih reče stara mama, naj se malo bolj oblečem, ker je mrzlo.Menda že sama vem kdaj me zebe. Citiraj Lep nasmejan dan ti želimhttp://www.lunin.net/forum/blog/mavlica Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
andrej 23. julij 2002 Prijavi Deli 23. julij 2002 Neumnosti naših starih mam: Dojenček naj je sladkor da si okrepi kosti,če kolca mu daj limono,če ima mrzle noge kolca, hitro nogavičke pa četudi je 33 stopinj... andrej Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. julij 2002 Prijavi Deli 23. julij 2002 ... in naj se kar dere, saj si s tem utrjuje pljuča... )))) Butastih, neumnih in neprimernih pa je sicer kup "pravil", ki si jih privzemamo. Marsa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~"Jaz iščem le eno - da bi izrazil tisto, kar hočem... In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem". Picasso Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 23. julij 2002 Avtor Prijavi Deli 23. julij 2002 Stanje osebne Humanosti : NEUMNO :o) Ko grem v knjižnico in ne vzamem nobady knjige , Ko mi kjižničarka reče, če sem jaz to popacal , Ko na poti srečam x profesorja, pa izsili, da ga pozdravim , Ko se pojavijo policaji pred blokom in noji’ očifirbcev gazi skozi okno . pokowc Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 26. julij 2002 Prijavi Deli 26. julij 2002 Po možnosti če si star 16 let in stanuješ v bloku. Vsak blok je opremljen z gasilnimi aparati. Na primer za novo leto ali pa za božič, s kolegi vzameš nekaj gas. aparatov in jih izprazneš v hodnikih,različnih nadstropij. Lepo je videti od pritličja pa do vrha (pri nas je 14 nadstropij), zadimljene hodnike in močan in neugoden vonj po prahu za gašenje. Nekateri sosedje so pomislili, da je nekje požar zaradi tako goste megle, ko so odprli vrata svojih stanovanj. Na žalost je zmanjkalo prahu za gašenje, pa so poklicali gasilce na pomoč. Nemunost pa taka! icon_smile_evil.gificon_smile_wink.gif Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. julij 2002 Prijavi Deli 26. julij 2002 Evo - našla sem!!! heureka!! ))Namreč - kako je težko najti nekaj, kar je vse to, kar omenja Pokowc...Če je morda neumno, ni nujno tudi drzno in nesramno...Če je nekaj sramotno, ni nujno tudi sovražno... Poštekala sem, KAJ je to:SOJENJE na nogometnem prvenstvu (morda pa sploh taka sojenja in podobno na športnih prireditvah)!In to, da lahko itak vse lepo vidimo na ekranu, vse se lahko gleda razpotegnjeno pa na stop, kolikorkrat želiš itd... a lagati v faco...Pri golih, ki se jih da, je treba najprej malo počakati, če slučajno sodnik ne bo razveljavil gola - torej nekako - gol mora odobriti sodnik.. To se mi zdi: butasto (ker VSI lepo vidimo!!), neumno (iz istega razloga), zoprno (še celo kaj več kot to!), sramotno (zelo - a je to šport?!), grobo (zelo grobo - ket ti pritiska na živec v glavi), drzno (ker si sploh to upajo pred vsem folkom + kamere in to), zlo (jasno, krivica na tak način je pač zlo in sploh za šport in za športnega duha, če nimaš nobenih šans in to že veš vnaprej), lažno (itak!), sovražno (očitno), neprimerno - več kot očitno, več kot to za športne prireditve. Ja. To je že en primer, ko je vse to všteto. Marsa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~"Jaz iščem le eno - da bi izrazil tisto, kar hočem... In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem". Picasso Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka 26. julij 2002 Prijavi Deli 26. julij 2002 Bravo Marsa, tole zasluži čestitke! icon_smile.gif Citiraj strelka Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 4. avgust 2002 Prijavi Deli 4. avgust 2002 Najvecja neumnost se mizdi je ta, da moram ob nedeljah delat icon_smile_sad.gif. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
teja 5. avgust 2002 Prijavi Deli 5. avgust 2002 Zakaj "moram delat ob nedeljah" Volkec? Res moraš in nimaš izbire? Je neumnost ali je zoprno? Citiraj Lep nasmejan dan ti želimhttp://www.lunin.net/forum/blog/mavlica Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
misti 5. avgust 2002 Prijavi Deli 5. avgust 2002 Lažni so vsi vici o blondinkah! Bye the way, jaz in moja kolegica (obe sva blond) sva se zadnjic srecali na avtobusni postaji. Jaz sem čakala avtobus št.1, ona pa št.3. In glej ga zlomka - prišel je avtobus št.1 in 3 (13) in obe hkrati sva se lahko z njim odpeljali, samo proga se nama je zdela mal čudna :-) , zato sva čez čas izstopili in štopali. Ustavila nama je černolaska in naju odpeljala nazaj proti centru. Pa se je med potjo ustavila in rekla: "Joj, bencina ja zmanjkalo." Jaz pa: "Joj, kako si pametna, jaz bi se pa kar naprej odpeljala." Pa da ne bo kdo rekel, da stare vice pravim. To je samo priredba - to pocnejo danes (skoraj) vsi glasbeniki! :-))) misti Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 6. avgust 2002 Prijavi Deli 6. avgust 2002 DA TEJA! Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
misti 6. avgust 2002 Prijavi Deli 6. avgust 2002 Volkec,zdej bi bil pa že čas, da si začneš iskat novo službo!! Razen če....ti tisto k delaš ni tok zoprno kakor neumno :-)) misti Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 6. avgust 2002 Prijavi Deli 6. avgust 2002 Meni se zdijo pa najbolj neumne besede kot so: butasto, neumno, zoprno, sramotno, grobo, drzno, zlo, laľno, sovraľno, neprimerno, Aries-Libra-Scorpio Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 9. avgust 2002 Avtor Prijavi Deli 9. avgust 2002 ej te besede morajo obstajati, da se Da vedet, da odstopajo od normaleda se razlikujejo od pozitivno nastrojenih pokowc Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 11. avgust 2002 Prijavi Deli 11. avgust 2002 Da Misti lahko bi pa ne bom, zato ker plača ni neumnost, icon_smile.gif. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cat 20. avgust 2002 Prijavi Deli 20. avgust 2002 Vsak od nas je kdaj neumen, ali zelo neumno odreagira, no in takrat so prijatelji važni. Znani rek pravi, ob pravem prijatelju si lahko kakršen si, pa te ima še vedno rad!No, a nismo včasih pravi prsmodeti? Hehe icon_smile_big.gif Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
andrej 20. avgust 2002 Prijavi Deli 20. avgust 2002 Ja, mi pa kar mislimo da oni mislijo in tako naprej... včasih smo res neumni. andrej Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 20. avgust 2002 Prijavi Deli 20. avgust 2002 ja, dajmo si duška... in bodimo neumi...icon_smile_tongue.gif icon_smile_approve.gif sej neumno, je že itak vse, kr ni po naše...icon_smile_big.gif in v tem ni nč slabega...icon_smile_big.gif Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 11. januar 2003 Prijavi Deli 11. januar 2003 No, pa da še tle malo zabluzim (da mi ne bo dolgčas http://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile_wink.gif). Neumnost = brez uma.In ko si brez uma, imaš samo čustva.Torej: NEUMNOST SO ČUSTVA![?] Tamara ******************* Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zirosi 12. januar 2003 Prijavi Deli 12. januar 2003 Načeloma obstajata vsaj dve osnovni vrsti neumnosti: neumnost, ki se je zavedamo, ki jo zavestno "naredimo" in nam je kasneje žal, saj imamo od nje več škode kot koristi; dejanje ali početje, ki ga "večina" označi za neumnost, nekaterim (ponavadi predvsem akterjem in njihovem krogu) pa se zdi popolnoma smiselno.O neumnosti torej lahko govorimo povsod tam, kjer ne vidimo nobenega smisla (to je, koristi, razloga ali namena) oziroma tam kjer z razumom dejanja ne moremo pojasniti. Če je prva neumnost lahko "slaba", pa za drugo tega ne moremo trditi, kajti "večina" ne more biti absoluten porok za umnost česarkoli - zgodovina in logika pa nas celo učita, da se v njej skriva največ neumnosti (tako kot nas uči psihologija množic, da ima večina intelegenčni količnik najbolj neumnega v njej - vsekakor pa ima nižjega od povprečja). Tako, kot velja za zdravo pamet, da je najlepše (najbolj pravično) porazdeljena stvar na svetu, saj bi le težko našli koga, ki bi zatrjeval, da je ima premalo, tudi za neumnost velja , da si je nihče ne želi več, kot je že ima. Uživajte! Citiraj Človek lahko dela, kar hoče, ne more pa hoteti, kot bi želel. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.