Skoči na vsebino

Neumnost

pokowc

Recommended Posts

Haha najbolj neumno zoprno... je ko me pogleda profesorca od slovenscine in vprasa ce sem napisal obnovo domacega branja... (in jaz ga seveda nisem, celo zaobljubil sem se sam pri sebi, da ga ne bom, ker se mi zdi neumno, da prepisem cetrt knjige... ampak njej se zdi blazno fajn...)

"When the power of love Replaces the love of power Man will have a new name: God." Sri Chinmoy

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.
Deli na socialnih omrežjih

Neumnost?

Danes sem slisal na POP TV..

- Clovestvo je samo poiskus kloniranja visjih razvitih vrst.. tako imenovanih nezemljanov!

Kaj pa ce je vse res? :)

Tjazy

*** Svet je narejen preprosto! ***

*** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy

Oh jej kaj jaz da sem nezemljan, mm se mi je zdelo cudno tista zelena rec ki mi leze iz nosa... hehe dajte no nezemljani so, haha mapak ne tako blizu...

"When the power of love Replaces the love of power Man will have a new name: God." Sri Chinmoy

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...