pupaaa 30. marec 2006 Prijavi Deli 30. marec 2006 Ojla!Ne vem ce sem se obrnila na pravle ljudi,ampak bom vseeno moj problem delila z vami ker me je prevec sram da bi o tem govorila s komerkoli probelm je zame zeeeloooo grozen in ne vem kaj naj storim,sla bom k zravniku se prej pa bi rada prebrala kaksne vase komentarje...stara sem 20let in zadnji teden sem se vsako noc zbudila polulana ne vem kako je to mogove ker se veno zbudim ko me tisci na vc,sedaj pa kar naenkat...ze prej sem imela probleme z mehurjem, zadne case zelo pogosto hodim na wc, vendar pa se mi to ni dogajalo..resno sem zaskrbljena kaj je narobe z mano,ker sploh ne cutim ponoci da me tisci,samo zbudim se polulana..to je zame zeeloo velik problem in najrajsi bi se pogrezila v zemljo..sram me je zdravniku pogldati v oci in mu reci: lulam v posteljo ali ima kdo od vas kaksno razlago zakaj se mi to dogaja??kaj naj naredim_??gre za prehlajen mehur ali kaksne hujse motnje???drugace sm zdrava sploh ne vem kako zgleda bolnisnica...zelo vam bom hvalezna za vse odgovore.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. marec 2006 Prijavi Deli 30. marec 2006 Ojla!Ne vem ce sem se obrnila na pravle ljudi,ampak bom vseeno moj problem delila z vami ker me je prevec sram da bi o tem govorila s komerkoli probelm je zame zeeeloooo grozen in ne vem kaj naj storim,sla bom k zravniku se prej pa bi rada prebrala kaksne vase komentarje...stara sem 20let in zadnji teden sem se vsako noc zbudila polulana ne vem kako je to mogove ker se veno zbudim ko me tisci na vc,sedaj pa kar naenkat...ze prej sem imela probleme z mehurjem, zadne case zelo pogosto hodim na wc, vendar pa se mi to ni dogajalo..resno sem zaskrbljena kaj je narobe z mano,ker sploh ne cutim ponoci da me tisci,samo zbudim se polulana..to je zame zeeloo velik problem in najrajsi bi se pogrezila v zemljo..sram me je zdravniku pogldati v oci in mu reci: lulam v posteljo ali ima kdo od vas kaksno razlago zakaj se mi to dogaja??kaj naj naredim_??gre za prehlajen mehur ali kaksne hujse motnje???drugace sm zdrava sploh ne vem kako zgleda bolnisnica...zelo vam bom hvalezna za vse odgovore....jaz mam razlago - sam ti ne bo vsec, oz. ti ne bo dovolj... ampak na vseeno link:napoved za ta teden(*klikni tud na drugo stran - nasvet za ta teden).. torej, neartikulirano izlocanje bi lahko bil vzrok...Morda gre samo za sanje, ki se jih pa sploh ne spomnis.... najverjetneje pa gre za prehlajen mehur ali kaj podobnega, mozno je tudi, da nimas dosti cvrstih mishic, za kar so potem priporocljive dolocene vaje.'Uhajanje vode' ni nic takega, zdravniki pa tega dosti vidijo, tako ti naj nikar ne bo nerodno in zoprno... saj ves, prej bos resevala, prej bo reseno.ziher sem, da ni nic tako zelo groznega in da bos v najkasnej mescu do par mescev to zrihtala.Nic ni s tabo narobe, najverjetneje, skratka, telo se vcas cudno odziva. aja, dobrodosla! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 30. marec 2006 Prijavi Deli 30. marec 2006 boogica ja pejt k zdravnici, pa nima te bit kej sram, sej smo vsi sam ljudje... Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 30. marec 2006 Prijavi Deli 30. marec 2006 Pa ja, blem k blem, nič tazga. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. marec 2006 Prijavi Deli 30. marec 2006 Bejba, pejt k zdravniku, možno pa je, da se bo rešlo samo od sebe, sam jst ne bi predolg čakala, k lahko, da je en čist brezvezen problem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 30. marec 2006 Prijavi Deli 30. marec 2006 to je zame zeeloo velik problem in najrajsi bi se pogrezila v zemljo..sram me je zdravniku pogldati v oci in mu reci: lulam v posteljo ali ima kdo od vas kaksno razlago zakaj se mi to dogaja??kaj naj naredim_??gre za prehlajen mehur ali kaksne hujse motnje??? Jaz sem tole pokasirala po ločitvi staršev pri 4ih letih in se dolga leta nisem znebila tega. te razumem, ja, da je strašen problem, bedno je totalno, ko sem morala iti kam s šolo, al pa na počitnice, pa ne moreš pomagat, ko se zbudiš tkole . Groza te je zaspat, ker te je strah, kako bo, ko se boš zbudil. Jaz po 15h nisem pila, pa je bil isti šmorn, s tem, da hvala bogu nisem ledvic uničila zaradi malo zaužite tekočine. Ne vem kaj je razlog pri tebi, ampak pri meni je zagotovo bil šok ob ločitvi - verjetno kaka zadeva še zraven ker sicer sem jaz otroško nekontrolirano lulanje že prerastla takrat. Sem bila pri urologih, raznoraznih, vse žive preiskave dala skozi, pa niso našli vzroka. Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 30. marec 2006 Prijavi Deli 30. marec 2006 Kak je s tvojimi medeničnimi mišicami? Kok pogost hodš na wc? Greš veliko al sam par kapelc! Maš pri uriniranju neprijetn filing kt d te še tišči, pa ne gre več! Kdaj nazadnje piješ pred spanjem? Nared tud ta test! K te bo zlo tiščal, pejd na wc in sred uriniranja stisn mišice in prenehej! Ti bo ratal popolnoma, ti bo urin še zmer uhajal, sam ne tak močno, al ne boš mogla zadržat urina? Če ti rata, štej kolk sekund lahk zdržiš, ne da bi lulala naprej. Vaje delaj med vsakim uriniranjem, zmer boš zdržala dlje... če kej od tega ne gre, kt bi moral, napiš, ti bom svetvou naprej. Mislm pa d maš probleme z medeničnim dnom, zakaj, bova pa še ugotovla! Drž se punca in sporoč kak je šlo! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 30. marec 2006 Prijavi Deli 30. marec 2006 sicer tudi tantricna vaja Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pupaaa 30. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 30. marec 2006 triple x Objavljeno Danes ob 21:28 Kak je s tvojimi medeničnimi mišicami? Kok pogost hodš na wc? Greš veliko al sam par kapelc! Maš pri uriniranju neprijetn filing kt d te še tišči, pa ne gre več! Kdaj nazadnje piješ pred spanjem? Nared tud ta test! K te bo zlo tiščal, pejd na wc in sred uriniranja stisn mišice in prenehej! Ti bo ratal popolnoma, ti bo urin še zmer uhajal, sam ne tak močno, al ne boš mogla zadržat urina? Če ti rata, štej kolk sekund lahk zdržiš, ne da bi lulala naprej. Vaje delaj med vsakim uriniranjem, zmer boš zdržala dlje... če kej od tega ne gre, kt bi moral, napiš, ti bom svetvou naprej. Mislm pa d maš probleme z medeničnim dnom, zakaj, bova pa še ugotovla! Drž se punca in sporoč kak je šlo! hvala vsem za odgovore,mi je ze malo lazje... drugace je pa tklole,zadnji mesec zelo pogosto hodim na vc,pa ne vem zakaj,ker oblecem se zelo zelo toplo,se pretiravam...pri meni se nikoli ne vidi ledvic izpod majice...opazila sem da me zadnji mesec nenormano tisci na vc kadar popijem belo kavo ali pa caj na prazen zelodec...ko to popijem grem na vc petkrat v eni uri pred spanjem pa ne pijem usaj kaksno uro...zadnje dni pa me malce pece oziroma mam filing da morm na vc potem pa se cist malo polulam zdej sm kupila tisti cajcek,ki se mu je nekoc reklo URSI,upam da bo pomagal ker res ne bi bila rada polulanka Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 30. marec 2006 Prijavi Deli 30. marec 2006 Pejd k zdravnici, lahk bi blo kakšno vnetje mehurja, sploh če te peče, ko lulaš.. Kri pregledat pa tak.. Naj te ne bo sram, zato so, da pomagajo Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 30. marec 2006 Prijavi Deli 30. marec 2006 z bioresonanco so pozdravili močenje v posteljo, po štirih terapijah.... prej pa v dveh letih psihoterapije nč **** drgač pa to niso heci....zaradi vnetega mehurja še ne močiš postelje..... pa tud za enega ne vem da so mu zdravniki pomagali... če bi šlo res za ošvohnele mišice medeničnega dna bi se to dogajalo tudi podnevi, pa če je res starost prava, kdo bi neki imel švoh mišice pri dvajsetih... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 30. marec 2006 Prijavi Deli 30. marec 2006 Deli vaje kt sn reku, pa piš na os, te bom prašu še par zadev k niso za javno! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 30. marec 2006 Prijavi Deli 30. marec 2006 sej useen. useen je vaja. ki morda celo koristi. Sej ne sprašuje o seksu, jst sem se tut med puberteto zbujal vedno moker, pa so mi povedali, da gre tu za eno drugo stvar ze zrat jajcnikov ... Pejd k zdravnici, lahk bi blo kakšno vnetje mehurja, sploh če te peče, ko lulaš.. Kri pregledat pa tak.. Naj te ne bo sram, zato so, da pomagajo Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
evelin 31. marec 2006 Prijavi Deli 31. marec 2006 Ojla!Ne vem ce sem se obrnila na pravle ljudi,ampak bom vseeno moj problem delila z vami ker me je prevec sram da bi o tem govorila s komerkoli probelm je zame zeeeloooo grozen in ne vem kaj naj storim,sla bom k zravniku se prej pa bi rada prebrala kaksne vase komentarje...stara sem 20let in zadnji teden sem se vsako noc zbudila polulana ne vem kako je to mogove ker se veno zbudim ko me tisci na vc,sedaj pa kar naenkat...ze prej sem imela probleme z mehurjem, zadne case zelo pogosto hodim na wc, vendar pa se mi to ni dogajalo..resno sem zaskrbljena kaj je narobe z mano,ker sploh ne cutim ponoci da me tisci,samo zbudim se polulana..to je zame zeeloo velik problem in najrajsi bi se pogrezila v zemljo..sram me je zdravniku pogldati v oci in mu reci: lulam v posteljo ali ima kdo od vas kaksno razlago zakaj se mi to dogaja??kaj naj naredim_??gre za prehlajen mehur ali kaksne hujse motnje???drugace sm zdrava sploh ne vem kako zgleda bolnisnica...zelo vam bom hvalezna za vse odgovore.... Definitivno takoj do zdravnika.........lahko je marsikaj in težko kar tako ugibat.............skratka nobene sramote, zakaj le?..Saj se nisi namerno polulala.................je pač težava, ki jo je potrebno rešit in to čimprej..........ne čakat, ker se lahko še vse skupaj poslabša..........torej, le korajžno, pa bo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 31. marec 2006 Prijavi Deli 31. marec 2006 ...zadnje dni pa me malce pece oziroma mam filing da morm na vc potem pa se cist malo polulam zdej sm kupila tisti cajcek,ki se mu je nekoc reklo URSI,upam da bo pomagal ker res ne bi bila rada polulanka no vidis, ce te pece, je en vzrok, najverjetneje gre res za nekaksno vnetje secil oz. mehurja.Pametno za Ursi, vendar vseen pejt k zdravniku.CIST NIC tacga ni to, se ljudem v vseh starostih to dogaja. brez veze da se matras, prej bos sla, prej bo konc tezav. srecno! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
highlander 31. marec 2006 Prijavi Deli 31. marec 2006 Jest bom pa samo drzal pesti, da ni nic tacga. Pa za korajzo pri zdravniku. Ce premagas strah pred zdravnikom je pa tudi uspeh ane? Sem moral enkrat nekaj pokazat zdravniku, pa je blo menda bolj njemu nerodno ko meni. Sem pa odlasal kar nekaj let. Pol je blo pa urejeno v nekaj dneh in sem se kar oddahnil. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 31. marec 2006 Prijavi Deli 31. marec 2006 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.