Skoči na vsebino

Napoved za 14. teden

Marsa

Recommended Posts

[url="http://www.lunin.net/Astro-napoved/2006/14/"][b]Napoved za 14. teden[/b][/url] - [b]3. - 9. april 2006[/b] - je na [url="http://www.astrologija.org"]Luninem netu[/url].

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

Marsa..... tole je blo pa hitro x;)x :palec:

se ne dam slabim energijam...... zdej sem spidy gonzales x;)x

uspesen teden vsem x:Xx
Uspeh je drznim zagotovljen!

[size=1][color="#000099"]Uh Marsa :eek: kdaj si se pa tole matrala x:Ix x;)x .

V bistvu bo en tak kolažni teden, ugotavljam, najprej bo nepotrpežljivost, hlatnost, energičnost, netoleranca, ampak vsaj akcija x8Dx :palec: , potem pa tega sicer ne bo, bo pa črnogledost, ki bi nas lahko totalno zablokirala :vragec: .

Ja, kakorkoli, fajn vedet, da če zase veš, pa se nekak ukrotiš x:o)x , da se verjetno to dogaja vsem okoli, skratka fajn vedet :palec: , nekak mi je vseen tudi druga polovica fajn, ker načeloma nisem glih črnogleda x:px .

Hvala za napoved, se pravi prvo polovico predvsem na sproščanju delat, drugo pa na pozitivnem razmišljanju, pa saj ti dve zadevi itak vedno prideta prav.[/color][/size]
Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

x:Xx hvala!

ko sem se spomnila na napoved, sem imela obcutek, da tokrat bos pa zelo hitra x;)x

si me spomnila na zobarco pa na dihanje, seveda in na to, da moram redno meditirat, da ne bom prevec down, pa da ne smem prevec buljit v to skatlo. :palec: x:px

jeeee, moj teden z Luno v Raku, juhuhu... pa še Mars se mi šeta tam... kolk se mam jst fino x:Dx da pogostih obiskov wc ne omenjam...
mi mamo se fajn ane x;)x
Marsa, hvala...
uživaj v MB

O, napoved je že, gudi! :palec: x;)x

Marsek, kaj pa praviš na post, a bo kul? Sem čisto "not padla" x:px
Življenje se ne meri po številu vdihov, pač pa po trenutkih, ki ti dih vzamejo.

[quote name='lea' post='667075' date='3. Apr 2006 ob 10:53']moje mnenje:

post je zmerej kul, sploh, ce si not padla s tem. izkoristi, ce si tako naravnana xyesx xsuperx[/quote]

Hmm, prav imaš. xDDx Bom kar izvedla (upam, da me ne mine do srede...) x;)x
Življenje se ne meri po številu vdihov, pač pa po trenutkih, ki ti dih vzamejo.

Napoved!!
Hvala Marsa!

Je pa tole tako - nervozen, nemiren začetek tedna, solzice, jokec in neka panika, ki se me loteva. V četrtek blazno prelomen čas - odhod kot takšen..čeprav vem, da je tole dobro - ampak moji nepotrpežljivi naravi tole ne paše.
Umiranje na obroke, mi je včeraj ponoči ves čas rojilo po glavi..ravno to, česar ne maram.
(tule še vedno kvaren vpliv merkurja in urana v moji 4.hiši) logiš.
Skratka - osebno pri meni je tole čas, ki zastavlja dolgoročne posledice.

Sicer pa pohvaljena za napoved
:palec:

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

marsa...že napoved. sem vzela zares, da je ne bo še takoj. fajn se mej danes v mb. x:)x :palec:

moje počutje je nekam v fazi žalovanja....ko pustiš neke zadeve za sabo. najbrž normalno tole. drugač pa kar ok. edin tole urejanje papirjev me je mal zdelalo, pa še oblačno je pri nas in občasno dežuje in js že 14 dni premal spim....no, posledica je, da se mi danes zeha in spim pokonci.

kljub temu me daje pomlad.... x:Dx ...paradoksi so pa tako že od lani stalnica.... x^x x;)x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

oh, ja...sej res...še ta udarc :O: :xx!: ...sam dans je v dvo...a ni? to mi običajno paše...

ne vem, kako naj se pobotam z luno v raku...in zakaj pravzaprav me tako ob živce spravi....al kar že....

[quote name='Amis' post='667202' date='3. Apr 2006 ob 14:28']oh, ja...sej res...še ta udarc :O: :xx!: ...sam dans je v dvo...a ni? to mi običajno paše...

ne vem, kako naj se pobotam z luno v raku...in zakaj pravzaprav me tako ob živce spravi....al kar že....[/quote]
zamisli si da jo imaš v Natalu x:Dx

raje ne....niti pomislit nočem...lahko padem v depro.... :C: :vragec: ...sam zakaj za vraga je glih tam tolk zaj*....sicer pa je moja natalno na 29 st dvoj.....kar pomeni, da limitira proti raku.... :o|o: ...hmmmm...kaj pa če luno kar ukinem....dans sem glih taprave volje.... xcivx

ojla bejbs. x:Xx :palec:

nad pridna a ne, ce je v pondelk gor? x:px x;)x

thanx, saj mi godi. :kiss:

pha, da ne govorim....

mal manjkal, da s enisem zaletela vcer (ampak res - in to v RESILCA!) direkt vanj sem letela v dezevni cesti (pri domzalah nekje, je bla ena nesreca in nenadoma v totalnem nalivu in pred mano resilc, stoji in ves promet stoji.
...
mi je kar srce razbijal, so se mi kar noge tresle, ene par minut mi je kar na gasu noga trepetala, kar mal tremorja sem mela.

in - brez mobija ostala. sam ne zgubila ga, pac pa je bla ta izguba zlo agresivna, marsovska.

Dons tecna, slabe, vse mi gre na jetra.

tko da sem tud jaz 'in'. x:o)x xDDx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

OOOOO,....ježeš napoved :sori: ......čist sem "out" zadnje čase.......ša mal pa bom čist zastarela :xx!: ......nč, cigaretnokofetarska pavza.......pa "čtivo" brat,...........a so se uni "gor" kej lepga zmenil?....sej me bl intonacija pogovora zanima kot vsebina,.....z luno v raku že ne morjo bi preveč inovativni....... x^x

ja, sej res......Marsa thanks! :palec:

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

[quote name='Marsa' post='667723' date='4. Apr 2006 ob 10:01']Dons tecna, slabe, vse mi gre na jetra.[/quote]
nisem vec. x:o)x
zdajle tole rpeberem, pa se nc ne najdem v tem. tko da nocem da ostane da sem bad in tko. xokx

Silki, zdaj v pondeljek sploh ne racunas vec na napoved. upam da kavo vseen spijes. x;)x xDDx

Picasso

Hvala za skrb Marsa,......kavo spila,......že nekako utečeno paše k branju napovedi xDDx
Ta mesec bila v totalni gužvi.....sem še ampak že znosnejše diham,.....no pa če je "tempo" preživel na max obratih oba mrka,....no pol bo upam tudi ta depresiven teden.........sicer sem pa ugotovila, da me še ne daje emšo,.......število vrtljajev še ne upada........hja, psihotični teden torej.... xDDx

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...