Skoči na vsebino

Kje je meja?

aquarius

Recommended Posts

• Komentarji 62
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Ne nismo! :inocent: x:Ix x:Dx

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

Deli na socialnih omrežjih

• 2 weeks later...

Hmm, res, too much! Jaz bi tudi cisto pop* - sicer ne vem ce bi ga glih klofnila, morda pa kaj odrinila ali kaj takega!

ja, halo! Da kar posega nekdo v drugega, prijema, dotika, meni je to tudi cist tumach!! :xx!: :sick:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

verjetno si ga tako očarala, da je izgubil kontoro nad seboj in naredil čisto spontano.... ampak zelo napačno, sedaj bo verjetno dvakrat premislil.... ampak prizor je moral biti pa kul, ko si se obrnila in klofnila... bravo :palec:

torej, verjetno je prej tko delovalo nanj, kakorkoli že, zapolnil se te bo za celo življenje... se mi pa zdi, da če bi vse tako delovale in pokazale kje je meja, bi se kmalu naučili... še enkrat, bravo :palec:

Vceraj v lj...

hočem zaviti na parkirišče pred lutkovnim...pa PRED rampo stoji avto..in na haubi neki papirji...pa nekaj pišejo.. :eek: ..čakam, čakam, tut drugi za menoj, nekaj se jih je odpeljalo dalje, ker so obupali...potem pa le stopim iz avta...in povprašam, kwa dogaja, pa vidim, da so mal trknili...in pač izpolnjujejo formularje... :xx!: ..parking skor čist prazen...pa vprašam, pa dobro...a se ne morte noter pomakniti...pa tipček pravi, ja, gospa, kaj ste pa nervozni, saj bomo kmal gotovi...

Astra

Per aspera ad astra

Zadnjič je mene en tip na Vilharjevi ob 12.30h opoldne, zagrabil za mojo desno dojko.....pred njim je hodila njegova punca...on pa hladno, mene zagrabil, ko sem šla mimo....kakšen bolnik....ful sem začela kričat in zijati...PRASEEEEEEEEEEEEEC, SVINJAAAAAAAAA....pa je mirno odkorakal naprej in se tudi obrnil ni.

Z tem, da sem bila oblečena v kapri hlače in majico, ki je imela izrez ob vratu in nobenega dekolteja. Itaq sem navajena, da me vsi gledajo tja....prijemajo pa ne ...in bistvu ob vseh teh pogledih mi je včasih bilo neprijetno, zdaj se pa trudim, da jih dam na ignor.

Skratka folku se meša :xx!:

Tako, da te čisto razumem Contesa, da si požvinla....

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Zadnjič je mene en tip na Vilharjevi ob 12.30h opoldne, zagrabil za mojo desno dojko.....pred njim je hodila njegova punca...on pa hladno, mene zagrabil, ko sem šla mimo....kakšen bolnik....ful sem začela kričat in zijati...PRASEEEEEEEEEEEEEC, SVINJAAAAAAAAA....pa je mirno odkorakal naprej in se tudi obrnil ni.

Svašta, to je pa resnično skrajo primitivno, kako si drznejo dotikat, otipavat. Za lase bi tudi jaz že popizdila, vprašanje, če bi bila tako aktivna kot ti, Contesa x;)x , tole Cosma je pa čist mim, pa če je njegovo dekle zraven al pa ne. bemti je folk res primitiven. Še nisem slišala, da bi kaka ženska prijela kakšnega tipa na ulici za organ :inocent: .

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

grozno...

se sebe spomnim, ko me je tip ko za parkiranje kasiral podrgnil po dlani, ko mi je dal listek.. in še črne nohte je imel.. pol pa kličem na njihov sedež in se pritožujem.. pa se je on tam full hihital.. tak resno se je poskusil pogovarjat, pol pa slušalko telefona z roko pokril in kr rezgetal...

Ampak tole otipavanje, že las, kaj šele dojk.. madona, bi ga menda kr ubila.. :V: :vragec:

sam ko si tako presenečen verjetno, da ti komaj potegne da je to res... contesa, bravo za REFLEX :palec: x:Dx

cosma, bogi.. :C: , pa boš ti drugič tud vatrena, ne? Kr zaladaj, tja ko najbolj boli.....

Ja to z buljenjem pa gre men tud na k....

:angry:

Mushi

Pradvčerajšnjim se peljeva s svakinjo po Lj...čakava pred rdečim semaforjem...pa se vzporedno pripelje smetarski tovornjak...pa tip za volanom začne trobit, pa mi lupčke pošiljat...pa žmigat...dam šipo dol...pa se zaderem ven...Kva je...kva b r'd...spizdi...

Mu je strašno surla zrastla... tut pogledu ni več... x:Dx x:o)x

K mislijo...da se bo ženska ustrašla, al kaj...šokirana...kao, mam moč nad tabo...pa loh s tabo delam kar se mi zljubi... :xx!: xrolleyesx

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Ma tale tip, mi je kar pokvaril dan ....pa sem se pol k sebi spravila....zaradi tega idiota ne bom trošila energije.....V bistvu sem tisti trenutek, govorila po telefonu in sem se uspela nekako zaščititi z komolcem in nazaj sem se usločila.....

Drugega kot kričat prasec in svinja nisem skupaj spravila, tip je bil visok približno 2m, kak cm mu je manjkal. Pol sem razmišljala, da bi za njem laufala, pa ga brcnila ali karkoli...in njegova punca bi najbrž pomislila da sem wacko xrolleyesx ker ona tega ni mogla videti je bila pred njem ene 5 m. pa še slišalo se ni moje kričanje ker je tam kar hrupno pa še veter je pihal v drugo smer....

Me je pa imel da bi mu vrat zavila, res. Prijateljica, z katero sem takrat govorila po telefonu je bila čisto šokirana...ker sem se toliko drla...in potem sem ji povedala je čist dola padla....

Moški, ki tole berete, vedite, da nam take stvari ne prijajo. Vem da med lunatki ni takih modelov...ampak, če bo kak drug sem zajadral....naj ve da se nam take stvari gabijo, gravžajo in so ostudne.

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Jaz se pa ne bi upala brcnit tipa v jajca. Pa tudi ne bi mogla. Take blazotne bolecine prizadejat... mi ni, no, nisem za telesne kazni, nasilje itd...

Ko sem nekoc SAMO ODRINILA tipa, ki me je prijel za rit in za dojko (kaksne bedaste imamo nekatere izraze), in ga nadrla s 'krele' ali 'kreten' (ne spomnim se tocno), sem koncala z zlomljenim nosom.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Hm, je pa res, da se to ni zgodilo sredi belega dne in v veleblagovnici. x:Dx x:o)x :vragec: x;)x

Ne, ne bi si upala... pih, lahko bi zbezala... a ves kam? v tivoli... v gozd! :O:

tip ni bil sam, to bi me ubili.

Picasso

oh.. ja to je pa res.. da je blo kup kretenov tam.. to je pa tko kot kak roj os.. bemu... kaki prasci.. kak jst sovražim, take brezizhodne situacije... res nisi mogla kej... ampak če bi bil pa en sam.. ma utrgam mu ga.. :vragec: al pa sej izpahnem... x^x
Mushi

P.S. morda, morda v mojem primeru - kadar hočem raziskati neka nova obzorja, moram prej podreti vse meje.

:palec: :palec:

Pa ti uspeva? A ni malo problem, ko podreš vse meje? Se človek počuti mal zgubljenega?

Ali pa je to sam prehodnega značaja..... x:o)x x;)x

Najprej podret pa na novo postavit meje.... menda bo to.....

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...