mushi 20. julij 2004 Prijavi Deli 20. julij 2004 Hm, misliš da si z mejami, ki si jih postavljamo poskušamo ustvariti neko varnost? Možno..Ja. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 20. julij 2004 Prijavi Deli 20. julij 2004 Samo v bistvu je precej slaba taktika, ker tako samega sebe lahko prikrajšaš za dosti lepega . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 20. julij 2004 Prijavi Deli 20. julij 2004 al pa si prihraniš kup problemov. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 20. julij 2004 Prijavi Deli 20. julij 2004 Teh se pa itak z nobeno mejo ne rešiš . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 20. julij 2004 Prijavi Deli 20. julij 2004 ohja.. pa se. s pipsom.. pa do tebe ne morjo.. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 20. julij 2004 Prijavi Deli 20. julij 2004 P.S. morda, morda v mojem primeru - kadar hočem raziskati neka nova obzorja, moram prej podreti vse meje. Pa ti uspeva? A ni malo problem, ko podreš vse meje? Se človek počuti mal zgubljenega?Ali pa je to sam prehodnega značaja..... Najprej podret pa na novo postavit meje.... menda bo to.....Res je.Prav vseh meja pa res ni za podirati. Potem sploh ne vemo več, kje smo. Vsaka meja nekaj določa, daje obliko nečemu (ali nekomu). Recimo podremo po eno mejo naenkrat. Včasih se komu kaka meja podre sama od sebe, pa tega sploh ne opazi.(... in se razlezejo, ženskice zadaj na riti, moški pa spredaj v pasu itd. )Drugače pa sem bolj sramežljiv v kontaktih, težko bi kako znanko, kaj šele neznanko zagrabil za rit.O Cooosma, ob napisanem sem se še jaz počutil grozno! P.k.P.S.Drugače se pa vidim, da bi v štosu komu poduhal lase! Zdi se mi pa, da bi tudi znal videti, da so nekateri alergični za posege v njihove aure. Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sfinga 20. julij 2004 Prijavi Deli 20. julij 2004 meja je točno tam , kamor jo postaviš in nekatere so pač potrebne...a te, in se nikoli ne smeš s tem ,tudi omejevati Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 21. julij 2004 Prijavi Deli 21. julij 2004 ... Določene stvari se pač ne dela!Le kje je ta meja? Meja česa? Le kje je meja telesa? Da sem malo bolj kon-kreten :Napisal sem, česa se zdim sposoben. Kar ne pomeni, da to tudi počnem. Ali odobravam. Morda pridem enkrat v Zvezdo kaki tortožerki poduhat lase! A tvoj pes zna kdaj koga ugrizniti ali je nekakšno jagnje, ki v vsakem primeru stisne rep med noge? Torej - ali zna grizti ali ne? Potem je šele drugo vprašanje - ali grize vse po vrsti ali ne?Se pa upam marsikaterega neznanega psa pocukati za rep! Edino moram prej videti lastnika, kakšen je. Hough!P.S.To pisanje nima nič skupnega s tistim, kar se je zgodilo Cosmi. Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
VEČNOST 21. julij 2004 Prijavi Deli 21. julij 2004 Meje si postavljamo ljudje sami. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 21. julij 2004 Prijavi Deli 21. julij 2004 Moj Mat je daleč od jagenjčka,samo zdresiran je tako kot je treba. Če mu kdo utruja, se pač umakne. Za rep se ga pa še ni nihče upal prijet,lahko probaš,samo za njegovo vedenje ne odgovarjam! Če je dobro vzgojen, me zato že ne bo ugriznil? Pri dresiranih psih je drugače. Ti imajo menda vcepljene meje . Zdi sem mi pa pameten pes, če se umakne, ako mu kdo utruja. Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 21. julij 2004 Prijavi Deli 21. julij 2004 To ima pa po gospodarici! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 21. julij 2004 Prijavi Deli 21. julij 2004 Mi je oči naredil fino tablo za na vrtna vrata, sem nekoč dobila mail od ene lunatke, pa sem ga kar uporabila. Na tablici je Matova fotka, kako sonči zobe zraven pa piše:SEM ZELO PRIJAZEN PES; A VČASIH RAHLO NERVOZEN! Pa naj gre kdo noter, ne da bi se najavil, če si upa! Duhovit napis Mislim da je po bontonu meja 20cm, sicer pa se neznancev tudi jaz tako brez razloga ne dotikam, za znance in znanke pa točno vem že sproti kaj komu paše, kaj komu ne, pa se držim njihovih meja, ali pa mojih, kere so strožje Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 21. julij 2004 Prijavi Deli 21. julij 2004 To so besede, Janja! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.