klarus 31. julij 2006 Prijavi Deli 31. julij 2006 trudim se nafilat čvekarije Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 31. julij 2006 Prijavi Deli 31. julij 2006 Sem mislila, da misliš govorit o tem, kako se počutimo zdaj, ko nam je šlo toliko postov v maloro... 4 meseci napisanega življenja... ...kot da 4 mesece nismo obstajali na LN... Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 31. julij 2006 Avtor Prijavi Deli 31. julij 2006 ja trudim se, da to nazaj nafilam...men je šlo ene 2,5 k objav Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 31. julij 2006 Prijavi Deli 31. julij 2006 trudim se nafilat čvekarije Še malce o počutju ... kako se danes počutiš? Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 31. julij 2006 Prijavi Deli 31. julij 2006 Eh, klarus, ne gre to tako. Vsebina ni ista. Kaj ti pomaga cifra objav, če pa ni več vsebine od 4 mesecev nazaj... (Pa še rima se ta zadnji stavek! ) Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 31. julij 2006 Avtor Prijavi Deli 31. julij 2006 ja sej ampak mi se ne damo kr tak Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 31. julij 2006 Prijavi Deli 31. julij 2006 Se ne damo ne Pa ravno včeraj, ko sem preizkušala če dela forum, sem zašla na eno stran, kjer je blo napisano da so napopal spame na teme :xx!: Ampak spami niso tako hudi, saj jih uničjo antivirusni programi, tole pa Dobro da ni šlo še več v maloro Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 31. julij 2006 Prijavi Deli 31. julij 2006 ja in to se je zgodilo ze 2. odprimo cim vec novih tem da malce zapolnimo tale forum... Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 31. julij 2006 Prijavi Deli 31. julij 2006 Še en pozdrav popolnega začetnika Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 31. julij 2006 Avtor Prijavi Deli 31. julij 2006 Še en pozdrav popolnega začetnika zdej pa si še ofn inkvizicijsko temo Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 31. julij 2006 Prijavi Deli 31. julij 2006 zdej pa si še ofn inkvizicijsko temo Bemu kaj se je tle zgodil..pol tem manjka...da se ni kak zlodej naselil in po potrebn eksorcizem Aha, sem že pogruntal...forum je skočil čez črno luknjo in me prestavil v čas, ko se še nisem registriral...twilight zone Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 31. julij 2006 Avtor Prijavi Deli 31. julij 2006 Bemu kaj se je tle zgodil..pol tem manjka...da se ni kak zlodej naselil in po potrebn eksorcizem Aha, sem že pogruntal...forum je skočil čez črno luknjo in me prestavil v čas, ko se še nisem registriral...twilight zone pravzaprav so eni shekal lunin net in zbrisal celotno bazo podatkov..vse od foruma, magazina....še dobro, da sta mela marsa in mitja en backup od aprila, da je lahka forum normalno zalufal klik tu maš obvestilo Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 31. julij 2006 Avtor Prijavi Deli 31. julij 2006 potem bo pa ta nova tema še dost bolša Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 31. julij 2006 Prijavi Deli 31. julij 2006 Ante, najine pesmice so šle... pa zadnje cajte sm mela same pametne komentarje Točno to...sakralna poezija pa opus dei inquistiae Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 31. julij 2006 Avtor Prijavi Deli 31. julij 2006 Najprej si na odbojki gleženj fentam, pol pa še nekdo tu vse pobriše, materno.. Vse dobro..popih na gleženj Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 31. julij 2006 Prijavi Deli 31. julij 2006 Klarus, hvala ti, si ful ekshn dons, mi pase to, ful pomagas! Jp, se boljs bo, boste vidl. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 31. julij 2006 Avtor Prijavi Deli 31. julij 2006 dans sem pa res na spidu..prav spamerske volje sem Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 31. julij 2006 Prijavi Deli 31. julij 2006 kakšni ubožčki smo mi anje res se nam hudo godi na tem svet mi smo tule še najbolj milo odnesli...jst sem pa besna ko sam vrag... res brez zajebancijetrikrat bla prejšnji teden pri zobarju, antibiotike žrem, pa še vedno čutim zob... ok, ne boli ne, ampak hudiča no... zdej pa v dilemi, da ne bom tam po Pagu in Zadru zobarja iskala... bemu bemu... pa še zobarja imam na dopustu... tkole, če do srede ne bo nič boljš, grem tole ven dat k dežurnem (če sem odkrita mam občutek da se lahko še tam kaj skafiži). Dilema imet zorpn občutek in čakat al bo manj al bo več tega zoprnega občutka in it na dopust in tvegat al tvegat in it spulit... grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ampak res sem besna, takšne me še niste vidli, tud tisto kar je padlo v b. trikotnik... pa skoz mam občutek da mi neki leze po ramenah.... pa vroče imam tule noter za popizdit.... :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 31. julij 2006 Avtor Prijavi Deli 31. julij 2006 ksenja a znaš naredit energijsko kroglo? enostavno se umiriš in počasi dajaš dlani skuaj..na enem mestu boš naletela na rahlo upor..tam se ustavi oblikuj žogico in si jo pošlji(tudi miselno) v ta zob... men to pomaga Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 31. julij 2006 Prijavi Deli 31. julij 2006 sej verjetno če ne bi imela tule 32 stopinj bi lažje tole prenašala... bom poizkusila, v banji... hvala in se opravičujem za prejšnji izpad... sita vsega res... hvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 31. julij 2006 Avtor Prijavi Deli 31. julij 2006 sej verjetno če ne bi imela tule 32 stopinj bi lažje tole prenašala... bom poizkusila, v banji... hvala in se opravičujem za prejšnji izpad... sita vsega res... hvala tud zdej ti bo ratalo..samo v alfa stanje skočiš in je men po ene 10-15 min neha zob bolet Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 31. julij 2006 Prijavi Deli 31. julij 2006 nekako takle Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 31. julij 2006 Prijavi Deli 31. julij 2006 Najprej si na odbojki gleženj fentam, pol pa še nekdo tu vse pobriše, materno.. Vse dobro..To je pa tko, če se štor sprav odbojko igrat. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 31. julij 2006 Prijavi Deli 31. julij 2006 ........kot ujeti ptič ...............ki želi razprostreti krila in odleteti ..........kje si morje in valovi in galebi in ovce.........in Leeon,odbojka je zahrbten šport..........mal masaže gležnja........pa bo....a zato si dans skoz tuki?Lepo Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 31. julij 2006 Prijavi Deli 31. julij 2006 Ph, ti , bom raje tiho.. Štor v odbojki pa sem res , to portjuje tud mojih devet zlatih medalj iz državnih prvenstev in ena z evropskega :xx!: Yes, it hurts when I move.. Pa še nikogar nimam da bi me masiral in prazen hladilnik Vse dobro.. zmasiraj se sam, pa si zamisli, da je Angelina s teboj.......saj če si športnik maš ziher kako dobro kremo doma....Muscle relax 4x4 je hudo dobra tudi na hrano ne boš več mislu če bi bil kje blizu, bi jo prnesla........za masirat bi bila pa Klarus dobra.ma čudežne roke Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.