Skoči na vsebino

kako se počutiš

klarus

Recommended Posts

• Komentarji 84
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Se ne damo ne xDDx :palec: Pa ravno včeraj, ko sem preizkušala če dela forum, sem zašla na eno stran, kjer je blo napisano da so napopal spame na teme :xx!:

Ampak spami niso tako hudi, saj jih uničjo antivirusni programi, tole pa :angry: Dobro da ni šlo še več v maloro :palec:

Deli na socialnih omrežjih

ja in to se je zgodilo ze 2. :o|o:

odprimo cim vec novih tem da malce zapolnimo tale forum... x;)x

"Remember when I told you how my

Kin is different in some ways?

And how you should not fall in love

With someone like me, anyway...

Between the lines, people see signs

When they feel the sear, every day's fear...

And one night their torches

Find the girl without a name...

And the one who has her

Love is no more safe..."

:palec: x^x

zdej pa si še ofn inkvizicijsko temo x:o)x x:Dx xcivx

Bemu kaj se je tle zgodil..pol tem manjka...da se ni kak zlodej naselil in po potrebn eksorcizem :8):

Aha, sem že pogruntal...forum je skočil čez črno luknjo in me prestavil v čas, ko se še nisem registriral...twilight zone :eek:

There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools.

Bemu kaj se je tle zgodil..pol tem manjka...da se ni kak zlodej naselil in po potrebn eksorcizem :8):

Aha, sem že pogruntal...forum je skočil čez črno luknjo in me prestavil v čas, ko se še nisem registriral...twilight zone :eek:

pravzaprav so eni shekal lunin net in zbrisal celotno bazo podatkov..vse od foruma, magazina....

še dobro, da sta mela marsa in mitja en backup od aprila, da je lahka forum normalno zalufal :sori:

klik

tu maš obvestilo ;)

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

Ante, najine pesmice so šle... pa zadnje cajte sm mela same pametne komentarje x^x x;)x x:Dx

Točno to...sakralna poezija :C: pa opus dei inquistiae :O:

There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools.

Klarus, hvala ti, si ful ekshn dons, mi pase to, ful pomagas! x:Xx :palec:

Jp, se boljs bo, boste vidl. xokx x;)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

kakšni ubožčki smo mi anje x:Dx :vragec: res se nam hudo godi na tem svet x:o)x mi smo tule še najbolj milo odnesli...

jst sem pa besna ko sam vrag... res brez zajebancije

trikrat bla prejšnji teden pri zobarju, antibiotike žrem, pa še vedno čutim zob... ok, ne boli ne, ampak hudiča no... zdej pa v dilemi, da ne bom tam po Pagu in Zadru zobarja iskala... bemu bemu... pa še zobarja imam na dopustu... tkole, če do srede ne bo nič boljš, grem tole ven dat k dežurnem (če sem odkrita mam občutek da se lahko še tam kaj skafiži). Dilema imet zorpn občutek in čakat al bo manj al bo več tega zoprnega občutka in it na dopust in tvegat al tvegat in it spulit... grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ampak res sem besna, takšne me še niste vidli, tud tisto kar je padlo v b. trikotnik... pa skoz mam občutek da mi neki leze po ramenah.... pa vroče imam tule noter za popizdit.... :xx!:

ksenja a znaš naredit energijsko kroglo?

enostavno se umiriš in počasi dajaš dlani skuaj..na enem mestu boš naletela na rahlo upor..tam se ustavi oblikuj žogico in si jo pošlji(tudi miselno) v ta zob... men to pomaga :palec:

There is

One Mind,

One Truth,

sej verjetno če ne bi imela tule 32 stopinj bi lažje tole prenašala... bom poizkusila, v banji... hvala in se opravičujem za prejšnji izpad... sita vsega res... hvala x:Xx

tud zdej ti bo ratalo..samo v alfa stanje skočiš in je :vio: :palec:

men po ene 10-15 min neha zob bolet :palec:

There is

One Mind,

One Truth,

........kot ujeti ptič ...............ki želi razprostreti krila in odleteti xrolleyesx

..........kje si morje in valovi in galebi in ovce.........in xsrcx

Leeon,

odbojka je zahrbten šport..........mal masaže gležnja........pa bo....a zato si dans skoz tuki?

Lepo x:Dx

Ph, ti :vragec: , bom raje tiho.. Štor v odbojki pa sem res xyesx , to portjuje tud mojih devet zlatih medalj iz državnih prvenstev in ena z evropskega :xx!:

Yes, it hurts when I move.. Pa še nikogar nimam da bi me masiral in prazen hladilnik :C:

Vse dobro..

x:Dx x:Dx x:Dx zmasiraj se sam, pa si zamisli, da je Angelina s teboj.......saj če si športnik maš ziher kako dobro kremo doma....Muscle relax 4x4 je hudo dobra x;)x

tudi na hrano ne boš več mislu x:)x

če bi bil kje blizu, bi jo prnesla........za masirat bi bila pa Klarus dobra.ma čudežne roke xsrcx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...