Audente 31. julij 2006 Prijavi Deli 31. julij 2006 Če bom to razmišljal bom rabil masažo še kje drugje Kremce tud mam kake češ, sam eno prostovoljko še rabim da me nasiti in sprosti ( moj gleženj ) Vse dobro.. nasiti tebe in sprosti tvoj gleženj ideja.........naroči si pizzo pa reči naj jo bejba pripelje....take, ki je vajena še masažo izvajat.....kremce pa itak imaš.......... Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 31. julij 2006 Avtor Prijavi Deli 31. julij 2006 Ph, ti , bom raje tiho.. Štor v odbojki pa sem res , to portjuje tud mojih devet zlatih medalj iz državnih prvenstev in ena z evropskega :xx!: Vse dobro..opala Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 31. julij 2006 Prijavi Deli 31. julij 2006 Bi , sam ne ve kje sem. Jaz pa ne vem kako naj to spravim do nje.. Mah, to sem naredil že včeraj ( 2 X ).. Vse dobro.. pol je pa bla slaba dostavljalka pic Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 1. avgust 2006 Avtor Prijavi Deli 1. avgust 2006 če imaš kaj svežega zelja si naredo obkladek..zelo pomaga plus naredi energijsko žogo in si jo pošlji v gleženj Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 Danes ne razmišljam o gležnju, ki je sicer še vedno :xx!: Vse dobro.. imaš prav razmišljaj o čem bolj prijetnem........kot o bolečem kolenu Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 A ti bi rada da me še koleno boli? Ne, sem nekje čisto drugje odkar sem se dotaknil platna.. Vse dobro.. se vidi da sem "zblodek" danes..........koleno boli čisto enega drugega Kakšnega platna si se dotaknu Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 2. avgust 2006 Avtor Prijavi Deli 2. avgust 2006 Danes ne razmišljam o gležnju, ki je sicer še vedno :xx!: Vse dobro..še en popih pobož in en za gleženček kako platno pa to Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 2. avgust 2006 Avtor Prijavi Deli 2. avgust 2006 pa je še kr prazno Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 pa je še kr prazno a vidiš da nas zeza.........on tko mal za foro...........VSE DOBRO :xx!: Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 Ne, zdaj ga ne bi več opisal kot praznega.. Vse dobro.. prazen ni....ker so gor tvoji prstni odtisi kaj mežikaša a si hotel kaj reč Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 Saj se ti ne rabi rokica trest.. Vse dobro.. se mi ne trese rokica glas se mi pa trese ja neki mi manjka Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 2. avgust 2006 Avtor Prijavi Deli 2. avgust 2006 Ne, zdaj ga ne bi več opisal kot praznega.. Vse dobro..je možno videt kaki izdelek Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 2. avgust 2006 Avtor Prijavi Deli 2. avgust 2006 kaj pa kaki dokončani Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 se boji pokazat Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 2. avgust 2006 Avtor Prijavi Deli 2. avgust 2006 če bo pokazal bo, če ne pa tud prav...čisto njegova odločitev Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 totally... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 dbest xrosex kot da sem vstala od mrtvih. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 tudi sem že boljš ker sem neki ugotovila Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 2. avgust 2006 Avtor Prijavi Deli 2. avgust 2006 kaj pa Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 da intuicija še zmeri dela in to na full grem mal u life Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 komi se premikam... smo babe v službi mele pilates za lepoto in vitko postavo je treba trpet Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 za lepoto in vitko postavo je treba trpet Eni majo že oboje Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 bolj blagor tistim, ki to loh gledajo Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 2. avgust 2006 Avtor Prijavi Deli 2. avgust 2006 neki sem se prehladila še kadit mi ne paše Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 neki sem se prehladila še kadit mi ne paše bogica da prehlad mine da ti ne paše kadit :xx!: Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.