klarus 2. avgust 2006 Avtor Prijavi Deli 2. avgust 2006 veš kak bi z veseljem..sam se potem moji bronhiji konkretno uprejo si grem kr nardit eliksir z aventurinom, da se mo bronhiji spučejo Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 jaz se moram pa dans neki drugač spucat če ne bo kriza ti pa kar daj a veš da pogrešam tigrovo oko mi je stalo ob strani, ko mi je blo hudo Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 2. avgust 2006 Avtor Prijavi Deli 2. avgust 2006 kje ga maš pa zdej Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lenka: 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 neki sem se prehladila še kadit mi ne paše no to je pa res kriza kadar sem jaz smrkava še bolj kadim Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 2. avgust 2006 Avtor Prijavi Deli 2. avgust 2006 ma mene neki bronhiji jebejo upam sam da ni kaka alergija na cvetni prah..pol leta je blo zdej mir Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 fajn Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 utrujeno in zaspanobrala knjige, pisala seminarsko, komaj tričetrt jo imam grem v svet sanj lepe sanje vsem Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 Zaspano Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 fantastično, nad dobro, takoj zjutraj me je nekdo tako razveselil, da nimam razloga za slabo voljo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 fantastično, nad dobro, takoj zjutraj me je nekdo tako razveselil, da nimam razloga za slabo voljo. jaz pa, kljub temu da sem se naspala, tak izčrpana sem čist brez energije grem čaj piti, pol pa bom še poskusla seminarsko dokončat Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 hudo dobr mene stalno nekatri presenečajo/te v dobrem smislu all the best Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 Bl tko...tečno...rabim odklop. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 Bl tko...tečno...rabim odklop. sva že dve pa itak greš ta vikend na morje, a ne? tak da, daj si duška, napolni z energijo Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nicky 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 sanjam sanje se uresničujejo Citiraj "Edino tveganje v življenju je, da nikoli ne tvegaš." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 3. avgust 2006 Avtor Prijavi Deli 3. avgust 2006 jeeeeeeeeeeeeeee še 8 dni delam/no 18 skupi sem jih že pol pa se gre uživat Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 sanjam sanje se uresničujejo živi svoje sanje Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 joj, preveč dobro, fajn toplo mi je pri srčku. to je najlepše, ko je zunaj dežek, v srcu pa veselje. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 sva že dve pa itak greš ta vikend na morje, a ne? tak da, daj si duška, napolni z energijo Ma ja, edino morje, ki ga bom letos vidla...pa slabo vreme...sej mi je vseen...že klima pomaga. Bejbi, en pobož, pa da ti bo ratal tisto seminarsko narest. Ful si pridna. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 Siv deževen dan... dan je tmuran ja mamuran...ups ro pa ni od mene Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 3. avgust 2006 Avtor Prijavi Deli 3. avgust 2006 čist sesuto in na pol zmrzjeno :xx!: Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 čedalje boljš , dopust je končno prišel Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 Tko, k da bi me en zamenju za karte. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 Tko, k da bi me en zamenju za karte. Pr tem kilometrskem vratu kvečjem za žirafo al pa noja. Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 Pr tem kilometrskem vratu kvečjem za žirafo al pa noja. Zdej sm pa ok. Sam, da vidm, da sm tvojo pozornost prtegnla, nosko, pa sm prec bolš. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 Zdej sm pa ok. Sam, da vidm, da sm tvojo pozornost prtegnla, nosko, pa sm prec bolš. Že zdavni si jo. In seveda ne s fuckin' vratom. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.