Pika Pikica 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 Že zdavni si jo. In seveda ne s fuckin' vratom. lalalaA lohk mal bl obširno razlago, prosim? A to z unim, da te bom zbila? Ja, taka sm. Narava. Pavleta lepo pozdrav. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 A lohk mal bl obširno razlago, prosim? A to z unim, da te bom zbila? Ja, taka sm. Narava. Pavleta lepo pozdrav. Ne povem. Si mi bla pa ful v redu do trenutka, ko si požrla besedo in vrnila sem žirafo kljub temu, da sem te podkupil. Ni razloga da bi kakorkoli zdravil Pavleta. Zdrav je kot dren. Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 Ne povem. Si mi bla pa ful v redu do trenutka, ko si požrla besedo in vrnila sem žirafo kljub temu, da sem te podkupil. Ni razloga da bi kakorkoli zdravil Pavleta. Zdrav je kot dren.A zdej me pa ne maraš več? Prec menjam sliko. Sam zate. Pol ga pa potrepljaj mal namest Pike, pa mu reč, da je faca. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 A zdej me pa ne maraš več? Prec menjam sliko. Sam zate. Pol ga pa potrepljaj mal namest Pike, pa mu reč, da je faca. No, d te vidmo (obečanjeludomradovanje.com). Brez veze, d mu to rečem, ker nič več ne sliši (najbrž sem mu v preteklosti preveč neumnosti natrosil, pa me je na ta način skenslu). Tko, zdj grem pa tarok špilat. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 Rečeno storjeno... Vrat skrila. Ja, pobožaš ga pa vseen lohk...to ne rabi slišat.Glej, da bo valat. Jst grem pa na sprehod. hopsasa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 Rečeno storjeno... Vrat skrila. Ja, pobožaš ga pa vseen lohk...to ne rabi slišat.Glej, da bo valat. Jst grem pa na sprehod. hopsasa Lj d res ni več žirafe. Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 4. avgust 2006 Prijavi Deli 4. avgust 2006 Lj d res ni več žirafe. Ja kga s pa mislu, da te na suh al kaj? Kar sm rekla, sm rekla. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 4. avgust 2006 Prijavi Deli 4. avgust 2006 počutim se kot Zmaj baterija....crknjeno, brez energije Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vanyuska 4. avgust 2006 Prijavi Deli 4. avgust 2006 Počutim se kokr da se mi ne da delat, pa še 1h in 45 minut imam do konca šihta. Pa mal sem brez volje, in tečna in vse mi gre po malem na jetra!! Juhuhu, jutri je še en dan! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 4. avgust 2006 Prijavi Deli 4. avgust 2006 Ja kga s pa mislu, da te na suh al kaj? Kar sm rekla, sm rekla. bravo, Piki Jst sem pa čist fajn, naspal sem se, na morje sicer šelev nedeljo zgodaj zjutraj, je že za kaj dobro Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.