Kabalist 31. julij 2006 Prijavi Deli 31. julij 2006 Nekaj dni me ni bilo doma in zdaj sem se odločil malce pregledati, kaj je novega. Žal sem ugotovil, da je izginilo veliko tem, katere so bile pred kratkim odprte. Zakaj se je to zgodilo? Je vsebina komu stopila na rep? je kakšen drug razlog? Meni se v primeru čiščenja zdi primerneje odstraniti teme, katere že nekaj časa niso bile aktualne. Odstraniti aktualne teme pa se mi ne zdi racionalno... Citiraj BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 31. julij 2006 Prijavi Deli 31. julij 2006 Kabalist, hekerji so napadli Lnf Pojdi pogledat v dnevnik kaj je napisala Marsa, pa ti bo vse jasno Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 31. julij 2006 Prijavi Deli 31. julij 2006 http://www.lunin.net/forum/index.php?s=&sh...ndpost&p=667875 Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 31. julij 2006 Prijavi Deli 31. julij 2006 Hvala Amber in Alan! Jp, Kabalist, saj sem kar novo temo odprla. ena gor al pa dol. Vdor v bazo Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kabalist 31. julij 2006 Avtor Prijavi Deli 31. julij 2006 Hvala za pojasnilo. Vedno se pač najdejo primitivni osebki, ki si ego pumpajo na takšen način. Z mečem živiš, od meča si pokončan... Citiraj BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
matjazz 1. avgust 2006 Prijavi Deli 1. avgust 2006 Jaz sm te enkrat nazaj vprašal Marsa, če imaste kašno kopijo foruma ( backup ) v primeru, da gre kaj narobe. Pa si mi zagotovila, da je vse ok. Zato tudi mislim da bi morali odgovorni tud delat te varnostne kopije foruma, da teme ne bi samo tako izginjale. Čeprav je bil tudi zame dons kr šok (nisem padel ravno v nezavest), ko sm ugotovil da nekaj tem manjka. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pjotra 1. avgust 2006 Prijavi Deli 1. avgust 2006 Jaz sm te enkrat nazaj vprašal Marsa, če imaste kašno kopijo foruma ( backup ) v primeru, da gre kaj narobe. Pa si mi zagotovila, da je vse ok. Zato tudi mislim da bi morali odgovorni tud delat te varnostne kopije foruma, da teme ne bi samo tako izginjale. Čeprav je bil tudi zame dons kr šok (nisem padel ravno v nezavest), ko sm ugotovil da nekaj tem manjka.tukaj imaš odgovor mitje in marse varnostne kopije so se delale, varnostni sistem je bil zelo dober - moje mnenje pa je, da se pri takšnih zadevah ne moreš zaščititi popolnoma Citiraj Morigenos“Sometimes we are lucky enough to know that our lives have been changed, to discard the old, embrace the new, and run headlong down an immutable course. It happened to me ... on that summer's day, when my eyes were opened to the sea... “ J. Y. Cousteau Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 1. avgust 2006 Prijavi Deli 1. avgust 2006 Žal mi je za temo "Komu pustiti ključe", ker sem bil prijetno presenečen, ko mi je ena lunatka poslala OS, če bi ji z mojo hranila mačka in zalivala rožePa se poznamo s foruma in partyjev jemljem to kot veeeelik kompliment Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kabalist 1. avgust 2006 Avtor Prijavi Deli 1. avgust 2006 moje mnenje pa je, da se pri takšnih zadevah ne moreš zaščititi popolnomaPrav imaš Pjotra! Varnostne kopije so varne samo v primeru, da so fizično ločene od diskovja strežnika. Ako temu ni tako, jih lahko dosežd zlobna crackerska roka. A takšno varnostno kopiranje zahteva čas in denar in nikoli ne more biti 100%. Citiraj BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. avgust 2006 Prijavi Deli 1. avgust 2006 si mi zagotovila, da je vse ok. Zato tudi mislim da bi morali odgovorni tud delat te varnostne kopije foruma, da teme ne bi samo tako izginjale.Odgovorna sem jaz - ista oseba, ki sem tud "zagotavljala". stvar je pa taka - skb je ZAGOTOVILA svojim strankam da majo not svoje stvari. ti pa nimas zlata tu, ali pac? zlata vredne poste najbrz... Sicer pa - si tu, ne? ce NE BI blo backupov, nic ne bi blo, tud ti ne bi mogel tlele priletet dodat tega svojega konstruktivnega mnenja. al si mislil, da bomo vsak dan back up delal (po koncu dneva na forumu se 8 ur backupanja ). Je mitja lepo razlozil v temi, ki je za to namenjena (in velik bolj aktualna in na udaru kot tale), kot vedno pa eni in isti rajs letite v teme z naslovi - IZGINULE teme in podobno.Saj torej ni prvic. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
matjazz 1. avgust 2006 Prijavi Deli 1. avgust 2006 Nič ne zamerim vse je OK Čeprav sm naprej jaz mislil, da so oni (hekerji) pobrisal samo en del foruma in niso pač celega. Moja napaka. Važn je, da se je veliko tem ohranilo. Pa tudi če bi se forum do konca sesul in ne bi bilo rešitve, bi pa začel znova. Ne bi se svet ravno zaradi tega podrl. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 1. avgust 2006 Prijavi Deli 1. avgust 2006 Točno tako. Bi začeli znova in smo začeli znova.Nevem, ali imam samo jaz tak občutek, da se je med nas naselilaena dobra energija in da so stvari kar mal na izy in sproščene??? In prav je tako Ali pač poletje vpliva na vse skupi Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kabalist 4. avgust 2006 Avtor Prijavi Deli 4. avgust 2006 in tega ne počnejo "hekerji"...ampak navadna mularija k se vsaj mal spoznaNatanko tako. Za zlonamerne "spletkarje" rad uporabim izraz "cracker", kajti heker je nekaj pozitivnega, ustvarjalnega... Citiraj BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 7. september 2006 Prijavi Deli 7. september 2006 Natanko tako. Za zlonamerne "spletkarje" rad uporabim izraz "cracker", kajti heker je nekaj pozitivnega, ustvarjalnega...Ta je pa dobra, da je heker nekaj pozitivnega (samo po sebi) Ker se da v naslednjem primeru postaviti naslednjo trditev:Če ta forum ljudi kvari, potem tisti cracker ni bil zlonameren. Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kabalist 9. september 2006 Avtor Prijavi Deli 9. september 2006 Citiraj BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.