Indy 3. september 2006 Prijavi Deli 3. september 2006 Eh......samo sovraštvo te je Jaz bi jih raje vsaj pol spremenil v stanovanja, bolnišnice, komune ipd. Pa da res poskrbijo za svoje vernike.... Itak se zajebavam hehe.Se pa čist strinjam po tem kar si napisal.Resnično poskrbel za ljudi ne da se jih nateguje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 3. september 2006 Prijavi Deli 3. september 2006 Saj vem. Sam on bo pa v teb zarad tega videl najmanj terorista..... Jasno. Včasih se mi zazdi, da še najbolj cuzajo revne, s tem, ko jim "obljubljajo" boljše življenje......v onostranstvu. No, do takrat pa hiter dajte še neki v naš piskrček..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 3. september 2006 Prijavi Deli 3. september 2006 Saj vem. Sam on bo pa v teb zarad tega videl najmanj terorista..... Jasno. Včasih se mi zazdi, da še najbolj cuzajo revne, s tem, ko jim "obljubljajo" boljše življenje......v onostranstvu. No, do takrat pa hiter dajte še neki v naš piskrček..... Ah, dobri stari časi odpustkov. Je kaj bolj ljubečega, kot za nekaj novčičev odkupiti duše svojih najbljižjih? Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 3. september 2006 Prijavi Deli 3. september 2006 Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 3. september 2006 Prijavi Deli 3. september 2006 In potem se še usajaš, ko ti rečem, da si budala.Ne. Nisem. Ti si tisti. Enostavno sovražiš vse, ki ne šimfamo Cerkve.Vidim, da se ti ujameš samo s tistimi, ki šimfajo Cerkev.Vidim, da si dobil napad samokritike. Nič se ne usajam kaj dost, saj veš kako je, če bedak drugmu govori, da je bedak...... Ne sovražim, sam pomilujem mal tiste, ki so tko kot ti sledni psi neke ideologije in ne znajo razmišljati s svojo glavo.O, saj to ni prvič, da zlo slabo vidiš, optik je mogoč prava rešitev, lahko pa tudi kakšna druga psihomedicinska storitev..... Jaz sem kar samokritičen, ko boš pomotoma kdaj tudi ti, pa bomo to lahko poimenoval "napad". Praviš ti, ki zajedaš denar davkoplačevalcev. In potem še misliš, da te bo kdo resno jemal. Oh ne, jaz si vsak tolarček zaslužim....s svojim delom. Te pa razumem, da se bojiš, da bi me kdo resno jemal, saj pol revčki ne bi več dobili tolk nafehtanga Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emanuel 3. september 2006 Prijavi Deli 3. september 2006 Ti dam prov Emanuel če je ta đamija taka kot jo opisuješ,sam jebat ga k je islam tko nefleksibiln prema drugim veram.Velik đamij bi lahko blo če bi mal spremenil samo arhitekturo.To maš prov.Sam sm mnenja da je bolj problem trenutna lokacija ki je vsem na očem.Naši vrli občinski delavci.Vsak lolek ve da ne paše tja.Nekam naj jo dajo kjer bo izven večine pogledov pa čao.Pa eno kej dlih tok muslimanov tle da jo dlih ne rabjo na vsakmu vogalu.Đamija sploh ni potrebna. Naj naredijo ene par verskih objektov, molilnice imenovane, ki nimajo takih arhitekturnih zahtev, kot đžamija. S tem ne bojo kršene nobene verske pravice. Za to so si dolgo prizadevali, sedaj so se pa kar naenkrat spomnil đamijo zidat. Tudi v zahodnih državah, na katere se zgovarjajo, ima verjetno marsiker musliman, če ne že večina, dalje do đamije, kot pa imajo slovenski muslimani do zagrebške đamije. Saj niso na vsakih 150 km. Vse skupaj je samo nepotrebno izzivanje napetosti, ki so glede na trenutno stanje v evropi res zlo nepotrebne. Verjetno gre za politične igrice iskanje političnih zaveznikov določenih struktur. Citiraj Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali, da je samo ena čreda, in samo en pastir. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 3. september 2006 Prijavi Deli 3. september 2006 Ti, pojma nimam več, emanuel. Čeprav bi tvojemu razmišljanju lahko rekel tudi sodobna tkim. prikrita nestrpnost, pa se mi zdi, da temelji na strahu, kar lahko razumem (dost je bil slovenski narod zatiran v zgodovini, tudi od turkov), sam tukaj imam spet problem, ker je strah temeljni vir predsodkov.....Ne vem več res....a ena mošeja v celi Sloveniji pomeni muslimanizacijo Slovenije? A obstaja strah pred nadaljnimi gradnjami džamij? Hm, spet strah. A bi mogoče lahko muslimanska skupnost za začetek in v izboljšanje odnosov med verskima skupnostima popustila in se strinjala s tvojo idejo? Ne vem. Dejstvo je, da je evropa tudi zaradi svojih interesov spustila k seb dokaj veliko število muslimanov pa tudi drugih in do tega se zdaj ne bo mogla "delat francoza"....... Jao, belcebub Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 3. september 2006 Prijavi Deli 3. september 2006 1.)Krščanstvo se je pojavilo na ozemlju Slovenije na koncu tretjega stoletja naše dobe. Postopoma je ta religija pridobivala vse več privržencev, zlasti zato, ker je eklekticistično vsrkavala starejše religiozne vzorce starih narodov, Etruščanov, Venetov, Keltov in jih ponujala v novi obliki. Iz rimskega sveta sta še najbolj močno vplivali dve starejši religiozni gibanji orfejizem in mitreizem, katerih oltarji so bili najdeni na več krajih v Sloveniji. Vstop orfejizma v krščanstvo je prepoznaven na stenski sliki -Kristus-Orfej v domicilnih katakombah iz 3.st.n.št, mitreizma pa v zlatem mozaiku iz groba Julijcev v nekropoli pod Sv. Petrom, oboje v Rimu, kjer je Kristus upodobljen kot nepremagljivi Sončni bog ali Sol invictus. Po vladanju rimskega cesarja Konstantina pa je tudi na Slovenskem ozemlju postalo krščanstvo uradna religija. Krščanstvo se je kasneje ohranjalo, kljub razpadanju imperijev in držav. eklekticizem -zma m (i) prevzemanje in spajanje različnih sistemov, pogledov, ugotovitev: osvoboditi znanost eklekticizma; njegovi zgodnji literarni poskusi kažejo stilni eklekticizem; slika je tipičen primer manirizma in eklekticizma Več na-> 2.)Krst pri Savici je oznaceno, kot zgodovinsko literarno delo, zgodovinsko ne ker bi bilo napisano po evidentiranih dogodkih ampak, ker izpostavlja zanimivo temo pokristjanjevanja na Slovenskem. 3.)Razsvetljenstvo je bilo izrazito evropsko družbeno, filozofsko in umetniško gibanje, ki ga grobo uvrščamo v 18. stoletje.Obdobje poimenujejo tudi čas razuma. Vrhunec doseže v Franciji.Ernst Troeltsch je o razsvetljenstvu dejal, da je to začetek in temelj modernega obdobja evropske kulture in zgodovine v nasprotju z dotlej uveljavljeno cerkveno in teološko usmerjeno kulturo.Filozofi in drugi družbeni misleci so v tem obdobju razvili nekaj do tedaj manj poudarjenih misli in vrednot v evropskem prostoru, čeravno to ne pomeni, da teh vrednot niso poznale druge kulture. Razsvetlenski misleci so se zavzemali za: svobodo izražanja, kritiko religije, poudarjali so pomen razuma in znanosti, zavzemali so se za progresivno družbo, poudarjali so vrednost človeškega življenja. Tako so postavili temelje sodobni družbi Njihovo mišljenje je poudarjalo materializem, večkrat so posredno ali neposredno napadali duhovščino in priviligirane družbene razrede. Stoletje staro upanje, da je družbo mogoče organizirati bolj pravično, da bo pravičnost zagotovljena za vse, ne pa le za privilegij nekaterih, je bilo videti več kakor prazne sanje ali pobožna želja ljudi. Pobožno željo za plemenitejši svet je tako v tistem času zamenjalo prepričanje, da je to mogoče doseči na podlagi moderne znanosti.Celo religiozne doktrine so postale podvržene zahtevam, da morajo biti razumljive in racionalno sprejemljive.Vse močnejši je postajal antiklerikalizem in odpor do Cerkve. Vse več je bilo zahtev, naj bo civilna oblast ločena od cerkvene oblasti.Mnogi misleci so nasprotovali mučenju, preganjanju zaradi domnevnega čarovništva, nevzdržnim razmeram v zaporih in podobnim pojavom tistega časa. Proti tem so odkrito nastopili misleci, kot so Montesquieu, Voltaire in Beccaria. V naravoslovni znanost so dosegli nekaj pomembnih korakov. To je bil čas Newtona, Lavoisierja, Scheeleja, Priestleya in mnogih drugih, ki jim je pomagal tudi razvoj gospodarstva in trgovine, torej razvoj področij, na katerih so bili vse bolj pripravljeni uvajati in preizkušati tehnološke novosti. Vsi ljudje se rodimo svobodni, vsi smo pod soncem enaki. To temeljno misel so zapisali francoski razsvetljenci, ki so v francoski revoluciji zrušili fevdalizem, fevdalne privilegije in cerkveni monopol nad znanjem. Šele potem je bilo znanosti dovoljeno, da je začela svet in vesolje (spet) razlagati kot nekaj, kar ni v absolutni lasti Človeka Več na -> 4.)Ko so Karantanci okrog leta 743 Bavarce zaprosili za pomoč v obrambi pred Avari, so morali priznati njihovo nadoblast, ter jim za talca poslati sina kneza Boruta, Gorazda, in knezovega nečaka Hotimira, ki so ju Bavarci pokristjanili. Boruta je leta 749 nasledil Gorazd, ki pa je umrl že po enem letu vladanja; nasledil ga je bratranec Hotimir. Z vladanjem kneza Hotimirja leta 751 se je začelo pokristjanjevanje Karantancev, ki so ga pod vodstvom karantanskega pokrajinskega škofa Modesta vodili irski misijonarji iz Salzburga. Pokristjanjevanje je sprožilo tri neuspele upore. Prvi se je začel po Modestovi smrti (763), drugi 765, vendar je knez oba hitro zatrl. Zadnji upor se je začel po smrti kneza Hotimirja, leta 769, in je trajal vse do posega bavarskega kneza Tasila III. leta 772. V tem času je nov knez postal Valtunk, nadaljeval pa se je tudi salzburški misijon. Prav z delovanjem misijonarjev v Karantaniji je mogoče povezati nastanek slovanskih liturgičnih besedil, ki so bila pozneje (ob koncu 10. in v začetku 11. stoletja) zapisana v Brižinskih spomenikih. Torej je bilo Klanje Več na-> No Balcebub, kaj pa poreces na to Logicno je kaj je Cerkev storila za Evropo od kje temelji modernih Evropskih Idej in kaj se je dogajalo na Slovenskem oz. Karantaniji Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 3. september 2006 Prijavi Deli 3. september 2006 Sama komunajzarskonacistična propaganda! Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 3. september 2006 Prijavi Deli 3. september 2006 Đamija sploh ni potrebna. Ce bi bila džamija nebi nobenga nic bolelo. Boli samo strah, ta pa je od znotraj votel okoli ga pa nic ni . Se pa strinjam glede arhitekturne vsklajenosti, tako da sem nekako na precepu. Vem, da eno Evropsko mesto 10/10 usklajuje staro arhitekturo z modernimi arhitekturnimi presezki, kar mestu daje cudovito podobo. Sigurno bi se dalo tud pri nas kaj pogruntati,ce bi bila volja in moc. Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 3. september 2006 Prijavi Deli 3. september 2006 Sama komunajzarskonacistična propaganda! Važno da je dedek mraz kapitalist, ops ne! se opravicujem,TEEEEHNIIk!!!! prosim, da odpravite to nevsecno tehnicno napako, se enkrat se opravicujem mislil sem Bozicek Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 3. september 2006 Prijavi Deli 3. september 2006 Maš srečo zdej... da si se opraviču....pa da so Belcebub & tko razumevajoči...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 4. september 2006 Prijavi Deli 4. september 2006 Đamija sploh ni potrebna. Naj naredijo ene par verskih objektov, molilnice imenovane, ki nimajo takih arhitekturnih zahtev, kot đžamija. S tem ne bojo kršene nobene verske pravice. Za to so si dolgo prizadevali, sedaj so se pa kar naenkrat spomnil đamijo zidat. Tudi v zahodnih državah, na katere se zgovarjajo, ima verjetno marsiker musliman, če ne že večina, dalje do đamije, kot pa imajo slovenski muslimani do zagrebške đamije. Saj niso na vsakih 150 km. Vse skupaj je samo nepotrebno izzivanje napetosti, ki so glede na trenutno stanje v evropi res zlo nepotrebne. Verjetno gre za politične igrice iskanje političnih zaveznikov določenih struktur. Prošnjo za gradnjo đamije so dal na Ljubljansko občino že dalnega 64 leta al tm okol par let gor,dol ne vem čist na pamet.Ja molilnice so kul sam jebat k rabš en velk objekt za taglavne praznike kjer se nabuta not ful folka.To v molilnicah ne morš delat.Sej toj problem in zato hočjo to met. Ti, pojma nimam več, emanuel. Čeprav bi tvojemu razmišljanju lahko rekel tudi sodobna tkim. prikrita nestrpnost, pa se mi zdi, da temelji na strahu, kar lahko razumem (dost je bil slovenski narod zatiran v zgodovini, tudi od turkov), sam tukaj imam spet problem, ker je strah temeljni vir predsodkov.....Ne vem več res....a ena mošeja v celi Sloveniji pomeni muslimanizacijo Slovenije? A obstaja strah pred nadaljnimi gradnjami džamij? Hm, spet strah. A bi mogoče lahko muslimanska skupnost za začetek in v izboljšanje odnosov med verskima skupnostima popustila in se strinjala s tvojo idejo? Ne vem. Dejstvo je, da je evropa tudi zaradi svojih interesov spustila k seb dokaj veliko število muslimanov pa tudi drugih in do tega se zdaj ne bo mogla "delat francoza"....... Jao, belcebub Ja itak.En kurčevo đamijo naj jim dajo prbližn na sred Slovenije v tem primeru Ljubljana pa čao.Pa mirna Bosna Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 4. september 2006 Avtor Prijavi Deli 4. september 2006 Pa mirna Bosna :lol: Jao, kaj se tu vsega dogaja. Prav neumno črno-belo "razmišljanje": kdor ni za Cerkev, je sovražen do nje, komunist, podpira muslimane itd. itd. Še dobro, da vržeta zadeve na šalo Mick in Indigo, če ne bi se bilo za zjokat. Nekateri pač ne morejo videti širše od binarnega sistema -- 0 in 1. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 4. september 2006 Prijavi Deli 4. september 2006 Nekateri pač ne morejo videti širše od binarnega sistema -- 0 in 1. Očitno ja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Matjaž Bogdan 4. september 2006 Prijavi Deli 4. september 2006 Strpnost je zanimiva zadeva- navadno tisti, ki najbolj vpijejo o njej in jo zahtevajo zase, -niso strpni do drugih.Je pa sploh ta debata zanimiva- emanuel npr. , ki citira in ful zagovarja krščanstvo in cerkev, ne premore toliko strpnosti do druge religije, da bi jim privoščil njihovo hišo molitve./Tudi jaz se strinjam z njim- vendar so tile moji -sebični, majhni, grdi vzroki, katerih me je v bistvu sram/ .Vsaka takšna zadeva kot je krščanska vera pa verstva nasploh ,so gledljiva in sprejemljiva iz mnogo različnih plati. Vsak od nas ima svoje vzroke za sprejemanje ali zavračanje...tako težko pridemo skupaj. Osebno mi ni všeč, da bi pod ne vem kakšnimi oznakami dajal prispevke za RKC , ker menim , da je to stvar tistih , ki spadajo/se čutijo/ pod tole institucijo, ki pa mislim, da ima bolj malo zveze z krščanstvom oz. vero v ta nauk. Drugače me pa sama cerkev kot institucija- organizacija ne moti, dokler se ne vtakne v moj zeljnik, na katerem vsekakor nima kaj početi. Je kar prav , da je ločena od države, ker se je v stari in tudi novi zgodovini pokazalo, koliko slabega se skriva pot plaščem / masko/ krščanstva, ki je izgovor za razne špekulacije, korupcije, lopovščine,zločine ... Krščanstvo kot verstvo je pa vsekakor dobrodošla vzporednica npr. ateističnemu življenju in tudi mislim , da mnogim daje določeno moč in duhovnost pa tudi kaže pot , ki zanesljivo ni slaba, če jo sprejemaš z odprtimi očmi in svojo glavo in srcem.Posledično je tisti- "če" ..zelo pomemben.ker so tudi zaslepljenosti in zablode. Mene osebno ne fascinira,je pa vseeno ena izmed poti v življenju. Sicer pa - živi- pa še drugim pusti živeti , samo če...dalje pa ne bom, da se ne bo vsul plaz ognja na moje pisanje. Citiraj Moja spletna stran http://www.teate-reiki.com/Moji knjigi Svetloba, ljubezen in mir v srcu in duši- vsem Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 4. september 2006 Prijavi Deli 4. september 2006 Pismo, takoj me je bog "kaznoval" k čvekam tu. Popoldne do sedaj preživel s frendico, ki jo imam na sumu, da me hoče spreobrniti Ne, saj, kar vreji čvek bil, v dar pa sem dobil (ne vem zakaj asociacija na Trojanskega konja mi zdaj šinla ) knjigo E. G. Whita.....Hrepenenje vekov.....Jezusovo življenje....... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 4. september 2006 Prijavi Deli 4. september 2006 Pismo, takoj me je bog "kaznoval" k čvekam tu. Popoldne do sedaj preživel s frendico, ki jo imam na sumu, da me hoče spreobrniti Ne, saj, kar vreji čvek bil, v dar pa sem dobil (ne vem zakaj asociacija na Trojanskega konja mi zdaj šinla ) knjigo E. G. Whita.....Hrepenenje vekov.....Jezusovo življenje....... vesel bod da jih nis dobu po piskru s to knjigo ko te že skrbi kok lapaš kle Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 4. september 2006 Prijavi Deli 4. september 2006 Krst pri Savici opisuje zgolj en boj med dvema klanoma v zgodovini, o pokristjanjevanju pa ne da prave slike. Pa saj sem napisal,da izpostavlja zanimivo temo in ne, da prikazuje dejansko stanje,kako to, da ti to ni jasno ? Ne znaš brez flancanja. Nauči se pisati kratko in jedernati. Joj, nisem te spraseval to,ampak kaksno je tvoje mnenje o zgodovinskih dejstvih v katere je vpletena cerkev, katera sem tudi podal, mislm tebi je pa treba prav vse razlozit ? Logično je, da je Cerkev za Evropo naredila veliko dobrega. Ubranila nas je pred navalom muslimanov v srednjem veku. Postopoma z razvojem je dovoljevala vedno več svobode - zato se je lahko razvilo razsvetljenstvo - temu so se uprli menihi z Lutrom na čelu. V 20. stoletju je pa pripomogla k zrušenju najbolj zločinskega režima na svetu - komunizma. Naj te razocaram,cerkev nas ni ubranila pred navalom muslimanov, branilo je predvsem ljudstvo in ljudje, ki so temu ljudstvu poveljevali. Cerkev je bila tu,kot objekt Vere ( torej moralna pomoc ) in ne kot vojaska pomoc, zato bi tezko govorili o tem, da nas je obranila,mogoce v prenesenem pomenu. Prav tako, si ocitno slabo prebral, moje vire, lahko pa gres tudi v knjiznico, ce jim ne zaupas -> namrec cerkev je bila zaradi pritiska razsvetljencev, prisiljena delovati drugace. In ravno ta isti pritisk je spodkopal razsvetljenstvo - bili so prevec radiklani v svoji anticerkvenih usmeritvah, tezko je namrec staro drevo izruvati s koreninami vred Mogoce bi se strinjam z zadnjim stavkom, ce bi ga bil pripravljen bolj obsezno razloziti. Ko se bo kakšen musliman razstrelil v tvoji neposredni bližini, boš tudi ti znotraj votel, okrog te pa nič ne bo. Joj in ti se mas za Kristjana? Nebi mogoce raje nastavil se drugo lice Ne resno; slisi se kot izjava ksenofobicnega cloveka. Ze samo razum mi pove, da je tako misljenje skregano z logiko in da se vzorci za povod skrivajo popolnoma drugje . Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 5. september 2006 Prijavi Deli 5. september 2006 Ko se bo kakšen musliman razstrelil v tvoji neposredni bližini, boš tudi ti znotraj votel, okrog te pa nič ne bo. Če se bo hotu se bo razstrelu vsak.Bosna je 200 km stran.Z đamijo v Ljubljan al pa brez nje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. september 2006 Prijavi Deli 5. september 2006 Če se bo hotu se bo razstrelu vsak.Bosna je 200 km stran.Z đamijo v Ljubljan al pa brez nje brez nje...!!! zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 5. september 2006 Prijavi Deli 5. september 2006 brez nje...!!! zlomk....tralala E pa imaš prava da glasaš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. september 2006 Prijavi Deli 5. september 2006 E pa imaš prava da glasaš prevod... zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 5. september 2006 Prijavi Deli 5. september 2006 prevod... zlomk...tralala Imaš pravico glasovanja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. september 2006 Prijavi Deli 5. september 2006 Imaš pravico glasovanja imam tudi pravico rushenja... zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.