Skoči na vsebino

Izstop iz Katoliške Cerkve

Alan_New

Recommended Posts

x:Dx x:Dx x:Dx ....ki maš ženo aakhut? x8Dx

B. Vrtnica, če me nekdo, ki napiše tak post kot si ga prej ti uvrsti med ideološke intelektualce me prime akhutovo zgoraj izraženo počutje.... x;)x x:Dx

Imam občutek, da imaš ti velik več blemov za najt ženina kot jaz nevesto, pa sn ti pač predlagal kompatibilnega potencialnega parnterja..... x8Dx

:vragec:

mene je izrazheno poshutje prijelo predvsem zaradi tega, ker se je konchno nashel she nekdo ki je izrazil zhe tako znano dejstvo....skratka:

xsmx :hepko: xsmx :hepko: xsmx

prichujoche navdushenje je brezmejno!!!!

bela vrtnica :palec: :palec: :palec: :palec:

zlomk....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra
Deli na socialnih omrežjih

Nimam blemov, ker ne iščem x:Dx zaradi tipa tvoje vrste ideološke usmerjenosti, beri ideološkega pedofila, pa se mi je zgodilo, da jokam za avtom, nikoli za tipom.

Ideološkega pedofila? :inocent: ......svašta x:Dx

Verjamem.....k avto še lohk dobiš tipa bl težko..... :vragec: x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

x:Dx

Če bo bog dal ga boš tud dobla.... xcivx x:Dx

mick-eni pa boshchek

ne da mu ne bog (k ga po njegovem ni, pa zakaj bi mu pol sploh dajal) niti nevesta.....(k se nima cajta z njim ukvarjat k je tolk dreka za zmeshat).... x:Dx x:Dx x:Dx

zlomk...tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

x:Dx x:Dx x:Dx

In bog te je uslišal.... :vragec: x:Dx

Ni za kej.... :vragec: x:Dx x:Dx

zanimivo bi pa blo, che bi jst recimo napisu she eno tako....de mi je videt, kolk stojish za tem kar napishesh... x:Dx x:Dx x:Dx

zlomk....tralala

Ampak po drugi strani pa vem od kje muslimanom toliko sovraštva. Muslimani mislijo, da je sodobni svet naperjen proti njim in v bistvu tudi je. Sodobni svet je golota, je alkohol, je zdrava pamet,... kar je seveda vse v nasprotju z islamom.

Sama sebi si pljunila v skledo x:Dx Po mojem delaš samo eno napako... razumeš, da film ne prikazuje vseh kristjanov in ne razumeš, da ni vsak musliman živa bomba. Pri sodbi uporabi enaka merila.... ker krščanski nož je bolj s krvjo premazan x;)x

Toliko o ljubezni xsrcbumx

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...