Ebor 22. september 2006 Prijavi Deli 22. september 2006 Kako se ti je pa do sedaj zdelo? in na kaj ali koga se nanasa tudi? Do sedaj se mi zdiš uredu. "Tudi" se ni na nikogar posebej nanašalo, pač jaz se ne počutim ogrožen od muslimanov, niti nimam slabih izkušenj z njimi, mislim, da je vera stvar notranje , intimne odločitve posameznika in da nihče ni po defoltu slab, ker je vernik neke vere, seveda pa upam, da "tudi" ti tako razmišljaš in, da boš deloval v tem smislu.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 22. september 2006 Prijavi Deli 22. september 2006 Ojoj, od kdaj je pa vrtec na sporedu Halo, ... po celem svetu že vrabci čivkajo, kako muslimani perejo možgane otrokom, (kdor bi to rad videl na lasten oči gre lahko v gledališče, kjer uprizarjajo eno tako igro (kako človeka spremeniti v stroj na ukaz), katerega naslova se sicer ne spomnim)... v nekaterih arabskih državah otroke v šoli učijo sovražiti zahodni svet,.... Sedaj pa se najde en kamp v ameriki in bla bla bla,.. v muslimanskem svetu se to dogaja v vsaki najmanjši vasi,... V muslimanskem svetu je to realnost, nuja v našem pa je en PROSTOVOLJNI kamp,... mislim, brez veze,... Muslimni se širijo na račun nafte, če ne bi bilo nafte, bi bil arabski svet ravno toliko bogat kot Indija in če bi bila v Indiji nafta, bi se budizem še bolj širil kot islam, samo s to razliko, da bi budizem vnesel med ljudi mir in strpnost in ljubezen,.. islam pa hoče uveljvati svoja pravila, zato samo čaka, da kdo kej blekne, da lahko podpihujejo sovraštvo med ljudmi in nasilje, islam je žal nasilna, agresivna in proti ženskam usmerjena religija. Nektere muslimanske ženske so totalno navdušene nad krščanstvom, ker vsaj v osnovi širi ljubezen, seveda dokler je mož ne pretepe.... Islamski svet ni sposoben doumeti, da se mora vera širiti z ljubeznijo, ne pa z mečem. Ampak po drugi strani pa vem od kje muslimanom toliko sovraštva. Muslimani mislijo, da je sodobni svet naperjen proti njim in v bistvu tudi je. Sodobni svet je golota, je alkohol, je zdrava pamet,... kar je seveda vse v nasprotju z islamom. Vrtnica, ce sem te prav razumel bi ti rada povedala, da dejanja muslimanskega sveta opravicujejo dejanja zahodnega v smislu, ce pa oni to pocnejo svojim otrokom, pa dejmo se mi s svojimi na podoben nacin -> se nanasa na ->V muslimanskem svetu je to realnost, nuja v našem pa je en PROSTOVOLJNI kamp . Ker si povdarla PROSTOVOLJNI ti recem, da je moja domneva, glede na filmcek, da je prostovoljnost zgolj posledica demokracije in crke zakona -> le kaj bi bilo, ce bi imeli bolj proste roke delovanja, glede na nujnost Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 22. september 2006 Prijavi Deli 22. september 2006 dej no kurvtat...sej je jasnokaj so pa v bivshmu sistemu v sholah pochelmozhgane so vam pralmuslije je pa itaq treba iztrebit zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 22. september 2006 Prijavi Deli 22. september 2006 Oprosti bil sem ucenec bivsega sistema in res ne vem kaj so v solah bivsega sistema pocel? vem le da mi nihce ni omenjal institucionalne religije/vere in vsec mi je bilo tako. Torej kaj bos naredila z mano; mi odrezala vrat, podtaknila bombo, me preklela, priporocila samemu hudiču ( pazi se poznam par Satanistov) :xx!: Resno verjamem in lahko to sprobamo z anketo, da ste kristjani mnogo bolj sovrazni do muslimanskega sveta, kot povprecen prebivalec, ki ga nihce ni ucil kaj je edina resnica Cutim globo razocaranje nad tabo, lahko ti pomaga le Bog pa naj bo to tvoj ali moj, tvoje razsvetljenje ocitno pride sele po smrti -> naj bo Alah s tabo Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 22. september 2006 Prijavi Deli 22. september 2006 Oprosti bil sem ucenec bivsega sistema in res ne vem kaj so v solah bivsega sistema pocel? vem le da mi nihce ni omenjal institucionalne religije/vere in vsec mi je bilo tako. Torej kaj bos naredila z mano; mi odrezala vrat, podtaknila bombo, me preklela, priporocila samemu hudiču ( pazi se poznam par Satanistov) :xx!: Resno verjamem in lahko to sprobamo z anketo, da ste kristjani mnogo bolj sovrazni do muslimanskega sveta, kot povprecen prebivalec, ki ga nihce ni ucil kaj je edina resnica Cutim globo razocaranje nad tabo, lahko ti pomaga le Bog pa naj bo to tvoj ali moj, tvoje razsvetljenje ocitno pride sele po smrti -> naj bo Alah s tabo she en odvechn musli na tem svetu :xx!: :xx!: :xx!: prishel bo nash chas... in s tem tudi vash :xx!: dzhamije ne bo... zemljo bomo pa tudi ochistili golazni islamske... :xx!: ZA KRSHCHANSKO EUROPO....zlomk.....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 22. september 2006 Prijavi Deli 22. september 2006 she en odvechn musli na tem svetu :xx!: :xx!: :xx!: prishel bo nash chas... in s tem tudi vash :xx!: dzhamije ne bo... zemljo bomo pa tudi ochistili golazni islamske... :xx!: ZA KRSHCHANSKO EUROPO....zlomk.....tralala Uh koliko sovrastva v tvojem srcu dekle, mogoce bi mogla prebrati svojo Sveto Knjigo in jo spostovati, vsekakor ti Vice ne uidejo IMHO krščanstvo, kot instucionalna religija placuje svojo slabo Karmo preteklosti, tudi zato, ker se na vse kriplje trudi obdrzati v svetu preprostega clovega -> sej veste kako deluje zakon Karme, ki se v tem primeru dogaja skozi zavest clovestva kot proces ociscevanja. Seveda se strinjam, da za vsako religijo, ki dela tezke napake proti zivljenju samemu velja enako ->vsakemu svoje<- zato prosim dekle predrago, raje si prihrani Vice, naj se Bog jezi namesto tebe (mislm Alah no, da ne bo pomote) Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 22. september 2006 Prijavi Deli 22. september 2006 Uh koliko sovrastva v tvojem srcu dekle, mogoce bi mogla prebrati svojo Sveto Knjigo in jo spostovati, vsekakor ti Vice ne uidejo IMHO krščanstvo, kot instucionalna religija placuje svojo slabo Karmo preteklosti, tudi zato, ker se na vse kriplje trudi obdrzati v svetu preprostega clovega -> sej veste kako deluje zakon Karme, ki se v tem primeru dogaja skozi zavest clovestva kot proces ociscevanja. Seveda se strinjam, da za vsako religijo, ki dela tezke napake proti zivljenju samemu velja enako ->vsakemu svoje<- zato prosim dekle predrago, raje si prihrani Vice, naj se Bog jezi namesto tebe (mislm Alah no, da ne bo pomote) kurbevrtat....zlomk je decmuslije na gauge :xx!: zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 22. september 2006 Prijavi Deli 22. september 2006 kurbevrtat....zlomk je decmuslije na gauge :xx!: zlomk...tralala Joj prejoj, je rekla mati, ko je hcera polila vroco kaso. Oce se je samo siroko nasmejal in porekel; nič hudega se zgodi -> navkljub lakoti, ki je vladala v hisi. Tisti vecer je bilo v kasi malce peska in smeti, pa se nihce ni jezil, imeli smo se radi Tvoja Ljubezen ocitno strada, upam, da se motim Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 23. september 2006 Prijavi Deli 23. september 2006 Kaj pa Nostradamus? Baje je rekel, da bodo kamele pile vodo iz Donave? Sicer je pa mozno...Turki se dobro razumejo z arabci in morda nam uvozijo kamele Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emanuel 23. september 2006 Prijavi Deli 23. september 2006 Kaj pa Nostradamus? Baje je rekel, da bodo kamele pile vodo iz Donave? Nostradamus je zgolj opisoval stanje, kakršno je danes v evropi, in se bo še slabšalo. Poglej sam, da đamije v evropi že stojijo, pa teroristične napade, pa lanskoletne ulične nemire v franciji, pa zmenjševanje varnosti ne ulicah, .... Razni razlagalci razlagajo Nastradamusove napovedi kot ene vojaške fronte in prodore; čez Bospor, Gilbratar in Italijo; gre pa zgolj za prikaz migracijskih tokov. Vsi teroristi, ki so pred časom pripravljal letalske napade v Londonu, so bili rojeni britanci. Muslimani sploh ne rabjo vojske, saj so že tukaj, in zlorabljajo evropsko demokracijo in dobroto. Evropa je ratala pomehkužena, kar bolj žilavi ljudje pač uzkoriščajo. Ta posrana pomehkuženost pa ni nobena vrednota, ampak navadno sranje, ki bo evropo drago stalo, in bo zaradi nje preteklo še morje krvi. Za organizem je najhuje, če izgubi imunski sistem. Komur pa odpove imunski sistem, mu nihče od zunaj ne more več pomagati. In imunski sistem evrope je usrano zanič. Kot pravijo indijanci, narave nismo podedovali od dedov, ampak smo si jo izposodili od vnukov. Kakšno evropo pa bomo mi zapustili vnukom ? In kolko spoštovanja imamo do naših dedov, ki so nam ohranili evropo? Nikakršno. Pred dobrimi 400 leti se je bila velika bitka pri Sisku, ko je vojska 4000 evropskih vitezov - med njimi 400 slovenskih, ki staj jih vodila Andrej Turjaški in Adam Ravbar, vsak svojo četo - premagala 10x močnejšo muslimansko vojsko. To je bila ena najpomembnejših bitk v evropi, pa na 400 obletnico ni bilo nobenih obeležij . Pri takem odnosu si niti ne zaslužmo drugega, kot vspon islamskega terorizma. Evropa je naša skupna domačija nas vropejcov, na žalost pa smo jo zafural totalno. Citiraj Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali, da je samo ena čreda, in samo en pastir. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 23. september 2006 Prijavi Deli 23. september 2006 Se strinjam, glede zgodovine in tudi, da bi morali morda vsaj omeniti zmago, saj je bila kot pravis odlocilna in verjetno bi bila danes evropa drugacna, ce bi vojno izgubili. Mislim pa, da bo evropa vedno bolj enotna in kot celota, bo dajala boljse rezultate, kot pa v preteklosti. Ne smes gledati tako crnogledo, kajti ze zdaj je bistveno drugacna, kot pa 20 let nazaj. Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 23. september 2006 Prijavi Deli 23. september 2006 Mh tisto z muslici je pretirano, Evropa ima z njimi probleme zaradi politicnih odlocitev, predvsem VB in njenega sodelovanja z ZDA. Če bi Evropa imela za posiljanje vojaskih enot enako pravilo, kot ga ima za sprejemanje novih clanic -> o kaksnih napadih po Evropi sploh nebi slisali, ker nebi bilo motiva Torej zahvalte se Blairu za vase skrbi! No ja so tudi Ameriska oporišča po Evropi... Sicer se pa rima; Blair - Lair Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 23. september 2006 Avtor Prijavi Deli 23. september 2006 Ta povezava sicer ne bo dolga živa, a vseeno: http://www.dnevnik.si/novice/aktualne_teme/zgodba/201985/ Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emanuel 23. september 2006 Prijavi Deli 23. september 2006 Mh tisto z muslici je pretirano, Evropa ima z njimi probleme zaradi politicnih odlocitev, predvsem VB in njenega sodelovanja z ZDA. Če bi Evropa imela za posiljanje vojaskih enot enako pravilo, kot ga ima za sprejemanje novih clanic -> o kaksnih napadih po Evropi sploh nebi slisali, ker nebi bilo motiva Torej zahvalte se Blairu za vase skrbi! No ja so tudi Ameriska oporišča po Evropi... Sicer se pa rima; Blair - LairVsaka politična odločitev, ki j v nasprotju z doktrino širjrnja islama in nadvlade islama v svetu, je povod za islamski terorizem. Kot rešitev za situacijo, ki je posledica evropskega pusijevstva, predlagaš še več pusijevstva pa ja ne misliš, da se bo islam kdaj ustavu . Prodajaš propagando, ki nas je pripeljala v tako sranje. Sprijazen se s tem, da bo islamskega terorizma vse več, dokler evropa ne bo popolnoma islimizirana, ali pa bomo islamizacijo evrope zatrli. Bolj, kot bo evropa popuščala, bolj bo islam agresiven. In če ne bi bilo tolko priseljencev v evropi, se to ne bi dogajalo. Teroristični napadi so nedopustni. Ti pa verjetno opravičuješ napad na dvojčka s tem, da je amerika napadla avganistan, ker je bil leglo agresivnega islama . Citiraj Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali, da je samo ena čreda, in samo en pastir. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 23. september 2006 Prijavi Deli 23. september 2006 Kaj pa Nostradamus? Baje je rekel, da bodo kamele pile vodo iz Donave? iz RENA....ne iz donave....originalna napšoved se nanasha na REN zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 23. september 2006 Prijavi Deli 23. september 2006 Vsaka politična odločitev, ki j v nasprotju z doktrino širjrnja islama in nadvlade islama v svetu, je povod za islamski terorizem. Kot rešitev za situacijo, ki je posledica evropskega pusijevstva, predlagaš še več pusijevstva pa ja ne misliš, da se bo islam kdaj ustavu . Prodajaš propagando, ki nas je pripeljala v tako sranje. Sprijazen se s tem, da bo islamskega terorizma vse več, dokler evropa ne bo popolnoma islimizirana, ali pa bomo islamizacijo evrope zatrli. Bolj, kot bo evropa popuščala, bolj bo islam agresiven. In če ne bi bilo tolko priseljencev v evropi, se to ne bi dogajalo. Teroristični napadi so nedopustni. Ti pa verjetno opravičuješ napad na dvojčka s tem, da je amerika napadla avganistan, ker je bil leglo agresivnega islama . Ne opravicujem nikakersnih dejanj z drugimi dejani, lahko samo razmisljam o vzrokih in posledicah! In tako razmisljanje me pripelje do zakljucka, da se motis -> in pa tudi ne <- res je, da nas je sisjaska politika pripeljala do teroristocnih napadov znotraj mej Evrope, vendar to ni posledica slabe politike proti islamu, pac pa posledica lizanja riti ZDA, ker nam je v 2 sv. vojni rešila rit -> se sreca, da nekatere vecje in mocnejse Evropske drzave niso posnemale dejanj VB, ker drugace bi se pa res pocutil ogrozenega. IMHO pretiravas in si paranojicen glede islamizacije Evrope, v osnovi gre zgolj za mascevalnosti ZDA in vsem, ki ji stojijo ob strani (bolje receno, ki jo posnemajo v vojaskih dejanjih ) --> noben nas noce pomuslimaniti Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emanuel 23. september 2006 Prijavi Deli 23. september 2006 Smisu islama je širjenje islama! Sicer pa ne trdim, da nas že danes hočjo pomuslimanit, ampak delajo na tem, da nas bodo čez kakšnih 20-30 let. Citiraj Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali, da je samo ena čreda, in samo en pastir. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 23. september 2006 Prijavi Deli 23. september 2006 Ma ja pravljice -> smisel krščanstva je sirjenje tega, isto velja za jehove price in se za nesteto religij po svetu, vse imajo smisel siriti se med cim vecjo mnozico, drugega smisla obsotja jim ni, sicer pa sem preprican, da to ves. Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 23. september 2006 Prijavi Deli 23. september 2006 Pazi zdej..... .... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 23. september 2006 Prijavi Deli 23. september 2006 che bi ne bilo v Londonu toliko muslijev....in che bi ne imeli Blair-ove politike....bi europa zhe davno padla zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 23. september 2006 Prijavi Deli 23. september 2006 Ok mogoce bi malce argumenital, kaj po tvojem mnenju je dobrega prinesla Blairova politika, razen par bomb na podzemni, ker jaz lahko samo tavam v temi iskajoc dobre argumente? Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 23. september 2006 Prijavi Deli 23. september 2006 Ok mogoce bi malce argumenital, kaj po tvojem mnenju je dobrega prinesla Blairova politika, razen par bomb na podzemni, ker jaz lahko samo tavam v temi iskajoc dobre argumente? recimo agresivna politika do priseljevanja zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 23. september 2006 Prijavi Deli 23. september 2006 che bi ne bilo v Londonu toliko muslijev.... Gornje kaže na njeno uspešnost.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emanuel 23. september 2006 Prijavi Deli 23. september 2006 Ma ja pravljice -> smisel krščanstva je sirjenje tega, isto velja za jehove price in se za nesteto religij po svetu, vse imajo smisel siriti se med cim vecjo mnozico, drugega smisla obsotja jim ni, sicer pa sem preprican, da to ves.Res je, ampak edino islam zagovarja že v svojih teoloških temeljih nasilno širjenje islama. Razen tega zagovarja tezo, da musliman ne sme biti podrejen nemuslimanu. Citiraj Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali, da je samo ena čreda, in samo en pastir. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 23. september 2006 Avtor Prijavi Deli 23. september 2006 Res je, ampak edino islam zagovarja že v svojih teoloških temeljih nasilno širjenje islama. Razen tega zagovarja tezo, da musliman ne sme biti podrejen nemuslimanu.Nekoč sem naključno odprl koran ravno na mestu, kjer to pravi. Nasilje v samih temeljih. :xx!: Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.