Skoči na vsebino

Izstop iz Katoliške Cerkve

Alan_New

Recommended Posts

Lol -> valda, da ga ima pravico ven vrzt, raje se vprasaj s kaksno pravico, je jehovc vstopil v stanovanje -> to je direkten izraz nespostovanja x^x

Glede zakonov -> jap drzava ima dolznost, da poskrbi za blaginjo svojega naroda in omeji prihod tujcev ter ustvari potreben nadzor, glede na zaposlitvene, socialne, druzbene, financne itd. zmoznosti nase drzavne skupnosti.

Se strinjam s tabo, da ima država dolznost, da poskrbi za blaginjo svojega naroda in omeji prihod tujcev ter ustvari potreben nadzor, glede na zaposlitvene, socialne, druzbene, financne itd. zmoznosti nase drzavne skupnosti. Ampak sprašujem se, kakšno moralno pravico ima nekdo vreči nekoga iz svojega stanovanja, če se zavzema, da bi meje kar odpravili in v našo malo državico spustili vsakega, ki se hoče priseliti k nam. To je tipičen primer dvojne morale in nizkega nivoja zavedanja.

Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali,

da je samo ena čreda, in samo en pastir.

Deli na socialnih omrežjih

Heh, mene so tud v novmu flatu jehove priče hiter našle x:o)x Dve starejši ženici, nista bli vsiljivi, dali sta mi reviji "Prebudite se" in "Stražni stolp", pa naj mal preberem, pa da še prideta kaj okol, če bo me kaj zanimal. No glede na to, da sn že mel obširne debate z jehovimi pričami, menim, da dodatn pogovor ne bo potreben. Ne vem pa zakaj se bi jezil nanju ali zganjal nestrpnost.......pač verujejo v to kar širijo in v to, da jim je dolžnost, da "razsvetlijo" čimveč ljudi......Tko kot pogosto tud drugačeverujoči. Zakaj bi jima to zameril ali z njima podcenjevalno ravnal? Mogoč celo prelistam mal.... x:)x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Torej, predlagam svetovno vlado, padec vseh mej, uvedba enotnega jezika (magari latinščine) in umik tradicionalnih religij oz. vse kar povzroča ljudem strah. Zdej kako do tega cilja... iskreno... če bi vedel, bi šel v politiko

In kdo bo vodil svetovno vlado, mogoče klan "sionskih modrecov." x:o)x

Pa misliš, da bi se kitajci strinjal z latinščino :vragec:

In kako bi na primer mene prepričal, da ne bi bil več kristjan xnckrivx

Tako so tudi pred 2. svetovno vojno popuščali Hitlerju - enako kot sedaj muslimanom.

:palec:

Ko je britanski premje Chamberlain po napadu nemčije na češko prišel od obiska pri Hitlerju, je že na izstopu iz aviona veselo mahal z liskom papirja, nekakšnim mirovnim sporazumom, s katerim so britanci izdal čehe; je Churchil izjavil;

Med sramoto in vojno ste izbrali sramoto, dobili pa boste vojno.

In vojni se res niso mogli izognit. Zaradi popuščanja so se žnašli v še veliko slabšem položaju.

Mnogi se sprašujejo, zakaj je evropa tako dolgo popuščala nacistom. A se je treba kaj spraševat :eek: . Samo pogledajo naj kako se je tako dolgo popuščalo vzponu islama v evropi, in se še popušča. Idiotizem pa je, da nekateri rešitev za sranje, ki je nastal zaradi popuščanja in pretiranega liberalizma, vidijo v še večjem popušćanju.

Jebi ga, zgodovina se ponavlja.

Še en, ki nima pojma o državnih financah. Vojska je kljub tem "miljardam" eden manjših porabnikov proračuna (vsega skupaj okrog 5%), največ pa poberejo ravno socialni transferji (več kot 50%).

V Sloveniji gre za vojsko okrog 2% proračunskih sredstev, spustila naj bi se še malenkost niže. (cca 1,98%)

Mal dvomim, da bi se stanje v vrtcih kaj dost izboljšal, če bi dal 2% več denarja za vrtce. Pri sorazmerno tako majhnih izdatkih za vojsko je to bolj populizem. Drugače pa je na primer v S. Koreji, kjer gre za vojsko nad 30% odstotkov proračunskih sredstev.

Ta druga stvar, ki jo omenjas, pa se je ze zgodila, le da ne v tako velikem stevilu x:Dx . Nisem preprican, da bi zbasal 10 mio v Slovenijo. Mogoce, ce bi naredil stanovanjska naselja v krajih, kot je Logarska dolina, Soska soteska x:Dx , Blejski vindgar in ne nazadnje bi lahko se mal bolj poselil Prekmurje, gibanico pa zamenjal z baklavo x:Dx [/color]

Mal poglej, kako gosto so na primer naseljena Indijska mesta, pa kakšen standard tam vlada. Ne bi bilo treba nikogar basat, bi se ljudje sami nabasal, če bi sprostu meje :vragec:

x:Dx :palec:

Tole je pa za novi krscanski svet. Zelenko, ki nas vabi, da vstanemo v nov soncen dan! x:Dx

Krscanski bojevniki, zbudite se!

Natrix

IX. "LUX PERPETUA"

SI HA de ser condición de mi dicha el olvido

de ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).

Prefiero la existencia más árida y doliente

al innoble consuelo de olvidar a mi ausente.

Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia,

que me halague o sonría en esta clara inopia,

ni qué luz en mis noches me quedará si pierdo

también la lamparita cordial de tu recuerdo!

2 de octubre de 1912

In kdo bo vodil svetovno vlado, mogoče klan "sionskih modrecov." x:o)x

Saj sem napisal... za enkrat še ne vem... vizija je, da bodo obstajali ljudje, ki ne potrebujejo vodstva x;)x saj nismo ovčke x:px

Pa misliš, da bi se kitajci strinjal z latinščino :vragec:

Če bi ostali svet sprejel latinščino bi bili primorani v konteksu komunikacije. Sicer je pa vseeno bolje, da obstaja na svetu nekaj jezikov, ki se jih v mladosti lahko naučimo potem pa na juriš svet in kozmos... no limits x;)x Svet se spreminja in mi z njim x;)x

In kako bi na primer mene prepričal, da ne bi bil več kristjan xnckrivx

Pusti prepričanja... sicer bi te pa pustil na miru, saj veš kako piše v Bibliji... "le mrtvi naj pokopavajo mrtve"

x:Dx x:px x;)x

viijjjuuuu xrainbowx

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

groza, na 24.ur je bil prispevek o prikrivanju spolnih zlorab otrok s strani duhovnikov, in kako je to sedanji papež še kot kardinal poskušal čimbolj prikriti :vragec:

kako mi gre to na živce, na jetra in še na kaj drugega :vragec: x:(x

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

groza, na 24.ur je bil prispevek o prikrivanju spolnih zlorab otrok s strani duhovnikov, in kako je to sedanji papež še kot kardinal poskušal čimbolj prikriti :vragec:

kako mi gre to na živce, na jetra in še na kaj drugega :vragec: x:(x

:vragec:

tole tvoje pisanje se da zhal razumeti na vech nachinov in glede na poznavanje ljudi, je popolnoma jasno KAKO bodo tole razumeli. Zradi tega bi bilo lepo od tebe, da pojasnish da to ni bil prispevek o tem o chemer pishesh, ampak da so porochali, da je britanska (protestantska!!!) televizija pripravila dokumentarec o tej temi in je bil sinochi prikazan na britanski nacionalni televiziji.

s temi podatki se tvoje branje razume kot je treba

zlomk....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

:vragec:

tole tvoje pisanje se da zhal razumeti na vech nachinov in glede na poznavanje ljudi, je popolnoma jasno KAKO bodo tole razumeli. Zradi tega bi bilo lepo od tebe, da pojasnish da to ni bil prispevek o tem o chemer pishesh, ampak da so porochali, da je britanska (protestantska!!!) televizija pripravila dokumentarec o tej temi in je bil sinochi prikazan na britanski nacionalni televiziji.

s temi podatki se tvoje branje razume kot je treba

zlomk....tralala

Ja, ima zlomk kar prav...jaz ko nisem tolk seznanjen z novicami iz eu, sem tud mal drgac razumel tole... :inocent:

Natrix

IX. "LUX PERPETUA"

SI HA de ser condición de mi dicha el olvido

de ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).

Prefiero la existencia más árida y doliente

al innoble consuelo de olvidar a mi ausente.

Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia,

que me halague o sonría en esta clara inopia,

ni qué luz en mis noches me quedará si pierdo

también la lamparita cordial de tu recuerdo!

2 de octubre de 1912

• 2 weeks later...

Če se ne motim je tule belcebub bluzil kako malo gre za vojsko iz proračuna. Za avijona bodo odšteli 7,2 mlrd sit, proračun je velik cca. 1,9 mlrd Sit. Če da država vse kar pobere in umre od lakote 150 tisoč njenih priseskov bodo letala odplačana v slabih 3,7-mih letih. Ampak ker je naša država pacifistična in daje le bogih 5 posto za obrambo (weep) :switz: bodo dolg odplačali v najboljšem primeru (t.j., da umrejo le oficirji in poklicni vojaki, ker damo vse, res vseh 5 posto samo za letala) v dobrih 75-ih letih... opozarjam vas, da ne upoštevam obresti.

Vprašanje je samo komu se pustite vleči za nos :xx!:

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

To je samo jagoda na torti... nekako morajo upravičit... pa tudi če je samo za civilne namene se pro et contra (t.j. cost - benefit) nagne na contra. x;)x

Saj vem, da se ne pripravljamo na nobeno oboroženo akcijo in da nakupu botruje tudi politika (nato itd, bla bla bla), prav zato sem tudi kontra x!x

KLIK KLIK xrainbowx

Fernando Pessoa

Če se ne motim je tule belcebub bluzil kako malo gre za vojsko iz proračuna. Za avijona bodo odšteli 7,2 mlrd sit, proračun je velik cca. 1,9 mlrd Sit. Če da država vse kar pobere in umre od lakote 150 tisoč njenih priseskov bodo letala odplačana v slabih 3,7-mih letih. Ampak ker je naša država pacifistična in daje le bogih 5 posto za obrambo (weep) :switz: bodo dolg odplačali v najboljšem primeru (t.j., da umrejo le oficirji in poklicni vojaki, ker damo vse, res vseh 5 posto samo za letala) v dobrih 75-ih letih... opozarjam vas, da ne upoštevam obresti.

Vprašanje je samo komu se pustite vleči za nos :xx!:

Si prepričan, da se nisi kje usmodu za kakšno decimalko :eek:

x:Dx x:Dx x:Dx Vse od grškega logosa dalje si z Occamovo britvijo olajšujem življenje (t.j. npr. pri velikih številih razmišljam v tisočih) x:px

Mea culpa... zgornja moja posta sta nesmisel... mogoče še kateri zato vas povabim, da razmišljate s svojo glavo x:Dx :palec:

Moj ugovor ostaja, čeprav trenutno samo čustvene narave: MANJ VOJSKE... VEČ SVOBODE

Eppur si mouve xsrcbumx

P.S. Kam bomo pa s katoliki (ko je že tema takšna) pa ne vem xnckrivx

x;)x

Fernando Pessoa

Moj ugovor ostaja, čeprav trenutno samo čustvene narave: MANJ VOJSKE... VEČ SVOBODE

Brez svoje vojske nikoli ne bi imeli samostojne Slovenije!

Komu "nam"? xcivx Čeprav tebe res treba zaščititi.......si "ogrožena" vrsta..... x:Dx Na kakem hrastovškem zaprtem oddelku bi bil najbl varen..... :vragec: x:Dx Tak, zdej mi pa se nivo že čist mickeno tvojmu bliža, grem.... x:px

Model... x:o)x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Brez svoje vojske nikoli ne bi imeli samostojne Slovenije!

Ne vem ampak kolker se jest spomnem je bila to teritorjalna obramba pa civilna zaščita, pa gorski reševalci, pa seveda lovci in še bi lahko našteval... mislim, da smo se takrat vsi Slovenci borili bili mobilizirani na tak ali drugačen način (OK neki politiki so zbežali v Avstrijo, oziroma so bili tam na strokovnem izpopolnjevanju...) o neki Slovenski vojski kot organizaciji nebi razpravljal... koker je meni znano so se sicer res nekaj postrojevali v varnem zavetju kočevskih gozdov... v borbah pa so bili večinoma vključeni pripadniki teritorialne obrambe in zato VSAKA ČAST JIM!

:palec:

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...