Mick 2. september 2006 Prijavi Deli 2. september 2006 neprofitna organizacija ....no, saj včasih me vsaj nasmeješ , čeprav ne vem točn kako bi ta tvoj humor poimenoval. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 2. september 2006 Prijavi Deli 2. september 2006 ....no, saj včasih me vsaj nasmeješ , čeprav ne vem točn kako bi ta tvoj humor poimenoval. Mah đabe govort.Sej vidš taj trotl z kanglco pa z križem čez oči prpopanim. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 2. september 2006 Prijavi Deli 2. september 2006 Mah. Ne vem, sam res verjamem v svobodno izbiro svetovnega nazora itd. itd, spoštujem drugačne v tem smislu, sam ko bereš takšne kao kristjane, katerih posti so že v svoji biti nekrščanski, pa te mine. Ali ajd, jemljem to kot nasprotno provokantno, za pestrost foruma mogoč celo potrebno, mnenje.....s katerim se pač večinoma ne strinjam, pa te kako siknem kdaj. Prepričevat take modele v kaj je to nesmisel.....se te vidiš, da cerkev, lastnico številnih nepremičnin in gospodarskih družb, bank itd. vidi kot takšno kot bi naj bila....neprofitno organizacijo. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 2. september 2006 Prijavi Deli 2. september 2006 Mah. Ne vem, sam res verjamem v svobodno izbiro svetovnega nazora itd. itd, spoštujem drugačne v tem smislu, sam ko bereš takšne kao kristjane, katerih posti so že v svoji biti nekrščanski, pa te mine. Ali ajd, jemljem to kot nasprotno provokantno, za pestrost foruma mogoč celo potrebno, mnenje.....s katerim se pač večinoma ne strinjam, pa te kako siknem kdaj. Prepričevat take modele v kaj je to nesmisel.....se te vidiš, da cerkev, lastnico številnih nepremičnin in gospodarskih družb, bank itd. vidi kot takšno kot bi naj bila....neprofitno organizacijo. Mah pravokacijo išče očitno.Mal mu je dovgcajt. Balecebub BABO SI NAJD!!!!!!!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 2. september 2006 Prijavi Deli 2. september 2006 Ma ja. Mi jo pa zgleda včasih rabimo..... Odličen nasvet. Sam ....težka bo Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 2. september 2006 Prijavi Deli 2. september 2006 S prvo polovico se celo strinjam Drugih odrešenikov pa itak ni, in jih tudi nikoli ne bo so bili, so in vedno bodo. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emanuel 2. september 2006 Prijavi Deli 2. september 2006 ....no, saj včasih me vsaj nasmeješ , čeprav ne vem točn kako bi ta tvoj humor poimenoval. Sploh pa tega od tebe kot pravnika ne bi pričakoval. Verjetno veš, da pojem neprofitna organizacija pomeni, da ne izplačuje devidend od kapitala svojim lastnikom. Prostovoljno gasilsko društvo lahko veča svoje premoženje, pa je še vedno neprofitna organizacija. .....se te vidiš, da cerkev, lastnico številnih nepremičnin in gospodarskih družb, bank itd. vidi kot takšno kot bi naj bila....neprofitno organizacijo. Gospodarska družba, ki je v lasti cerkve, ravno tako plačuje davke, kot vse ostale gospodarske družbe. V čem je potem problem? Citiraj Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali, da je samo ena čreda, in samo en pastir. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emanuel 2. september 2006 Prijavi Deli 2. september 2006 Sej dlih v tem je fora ker vsak kristjan pa k je v državnih institucijah bo delal v prid cerkve čist logičn.Lahko rečemo da ma cervek svoje delavce notraj države ki dela za njo.Zato se loh požvižgamo na un člen v ustavi ki pravi da so vse vere neodvisne in ločene od države....larifariRavno tako bo po tvoji logiki vsakdo, ki ni kristjan, pa je v javni upravi, delal v škodo cerkvi, je to logično. Če pa pogledamo, kakšen sistem smo imeli - vsakdo v javni upravi je moral biti kao moralno-politično neoporečen - se pravi, ni smel bit kristjan - po demokratizaciji naše družbe pa ni blo nobene revizije, in so večinoma vsi ostal v svojih stolčkih. In ti še sedaj kadrujejo - sevede enakomisleče. Citiraj Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali, da je samo ena čreda, in samo en pastir. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 2. september 2006 Prijavi Deli 2. september 2006 Gospodarska družba, ki je v lasti cerkve, ravno tako plačuje davke, kot vse ostale gospodarske družbe. V čem je potem problem? Da slovenski škofje na tv-ju rečejo, da so bistven vir njihovih prihodkov donacije vernikov.......katerih višino pogosto župniki določijo sami.....Dej, ne hecaj se.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 2. september 2006 Prijavi Deli 2. september 2006 Gre zgolj za sovraštvo do Katoliške Cerkve. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 2. september 2006 Prijavi Deli 2. september 2006 Kteri komunajzari? Pismo, to pa je že nevarno, k kako cerkev izsiljuje farane za denar slišim od njih. Sami komunajzari? .....Za vse morajo krepko plačat, od krsta do poroke in čak pogreba, kolk se kao spodob, pa določi cerkev....enako kao za zvonove non-stop , pa za vzdrževanje kao cerkve, pol pa si župnik zgradi tip top flat.....Pa nič ne vem, da od teh plačanih storitev kak davek plača. Da se ne menimo, kako se s pozicije od boga poslanih diktira kdaj, koliko, čemu itd. je treba plačat pod krinko "darovat"......daj, brez veze debatirat..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emanuel 2. september 2006 Prijavi Deli 2. september 2006 , pol pa si župnik zgradi tip top flat.....Če bi se pritoževal kdo, ki si zasluži plačo v gospodarstvu, bi še razumu; da pa se pritožuje nekdo, ki živi od denarja davkoplačevalcev Citiraj Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali, da je samo ena čreda, in samo en pastir. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 2. september 2006 Prijavi Deli 2. september 2006 Napisal si en kup flanc... Jasno je, da se bo omenjalo, da svobodna Evropa temelji na pozitivnih vrednotah krščanstva. Ni ravno kup flanc no,razen ce ti tako pojmujes zgodovinska dejstva Najbrz pa imas prav glede vrednot svobodne Evrope,nekako Evropa nima drugih izhodisc. Vseeno upam na izpustitev tega dela, ker RKC kot predstavnik te vere nima ravno izglednega spricevala,pa ne mislim samo na njeno preteklost... Napake pa itak delamo vsi, samo, da kljub temu, da se je Katoliška Cerkev opravičila, še kar naprej mečete stare grehe na dan. Medtem, ko največjim zločincem kar odpustite, čeprav se niso opravičili. In se dolgo casa jih bomo. Pa prosim, da zlocince ne mesas zraven, ker bomo dobili čorbo Ni poanta v opravicilu in samo krvavi preteklosti ampak tudi manipulativni tradiciji, na katerih temelji RKC tudi se dan danes.Lep primer so zgoraj omenjeni nakupi RKC. Kot neprofitna organizacija, se posluzuje predvsem kapitalisticno materialisticnih potez, se kako dobro se zaveda, da je v denarju moc in oblast. Zakoni tu nimajo veze (v smislu dolocanja kaj je prav in kaj narobe ), ima pa zgolj kmecka pamet ( ker pac vemo da ptic leti in ne plava ) , ter seveda deset bozjih zapovedi in smrtni grehi To se samo tebi zdi. Časti se krščanske svetnike, torej so krščanski. Kaj so bili pa prej, pa na kakšen način se jih časti, pa ni pomembno... OMG! sej kul, sam si rad priznam drek, ki lezi na moji glavi! Itak, da je pomembno, predvsem ker gre za enega od primerov izkrivljanja in prilagajanja, ker pac ni blo druge poti - bi lahko rekel kako v nasprotju s krščanskim naukom je Cerkev ravnala. To da ni pomembno je identicno zelo banalnemu primeru ; jaz ubijem soseda in si nakradem denar. Seveda to naredim tako, da se oprejemljivi dokazi o meni prikrijejo. Ko pa mi kdo ocita, da je ves moj uspeh posledica kraje in umora mu recem ; to ni pomembno kaj je bilo prej in na kaksen nacin ,vazno da sedaj sem - mislim upam da bos dojel primero IMHO je problem vas Kristjanov v tem, da ne dojamete da RKC in Krščanstvo ter njega nauki niso Eno, ker ce bi dojemali, bi se ven izpisali in potem bi RKC pusila kurac Vera pa bi bila mocnejsa, kot kdaj koli prej. Seveda sem spet utopicno idealisticen ( ze zgolj zaradi lastnistva Cerkva, ki so zbiralisce ) pa kaj potem - misel je vredna razmisleka. Sicer pa ce prav pominm je Jezus rekel; pojdite ven v naravo imejte, post pustite Materi Naravi, da vas ujame naj sonce sije na vas in naj vam veter boza lase, ter naj vas zrak prevzame. Pustite, da se Narava izraza skozi vas vase Bistvo naj vas te sile cistijo od znotraj....heh ce kdo ne ve govori o Angelu Vetra in Sonca ter Energiji zemlje Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 2. september 2006 Prijavi Deli 2. september 2006 Če bi se pritoževal kdo, ki si zasluži plačo v gospodarstvu, bi še razumu; da pa se pritožuje nekdo, ki živi od denarja davkoplačevalcev Brezvezn komentar. Jaz živim od svojega dela in to kvalitetnega dela. Ne od prosjačenja in prikritega izsiljevanja.... In spet na osebno raven? To je forum, podajam svoje mnenje o cerkvenem delovanju.....a smem? Cerkev nikogar ne izsiljuje. Pa tvojih pravljic o tem, kako od vernikov slišiš tudi nikoli nisi dokazal - ker si si jih izmislil.En krst v življenju, ena poroka v življenju in en pogreb v življenju... Z logiko nisi v dobrih odnosih.Tudi to je potrebno. Stare stavbe je treba nenehno vzdrževati. Sicer pa Cerkev nikogar ne sili h plačilu tega.To je pač stvar vernikov ne pa nekih ateistov, ki nič ne daste, potem pa šimfate tja v tri dni. Mene pač ne moti, če duhovnik živi normalno.Tudi nobena neprofitna organizacija za svoje plačljive storitve ne plača davka. In glede na to, da si pravnik in veš, kako zadeve špilajo, samo kažeš svoje slepo sovraštvo in podlost, s tem, ko širiš take laži o Cerkvi. Nobenih pravljic, z velik verniki sem v dobrih stikih, pravljice ti tukaj razlagaš. Sam so duhamorne pravljice Hahaha, nič ne daste, ta je dobra, pa kaj ste vi, "prosjaško društvo" ? In jemljete brez sramu tudi od revnih, fuj in fej.... :xx!: Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 3. september 2006 Prijavi Deli 3. september 2006 Zanimivo, kakšen val besa sem sprožil s tem, ko nisem tako sovražno in nestrpno nastrojen proti Katoliški Cerkvi... In tako sem razgalil vse te jurišnike... Itak....butelj... mah boli me kurac kva si od hare krišna do reda sončnega templja.Sam normaln se obnašej pa nč nau narobe. Da nam omenjav našega preljubega Rodeta: "ne đamije pa ne.." Kokr vem je z ustavo zapisan da so vere med seboj enakopravne hehe...bull shit na papirju....Pa tok o tem kar uči Kristus da je treba bit strpen hehe....če to on počne kva šele drugi haha...mam filing da zna bit nasledni papež kej dlih iz tazga materjala k ga rabjo tm.... Pa nimam prod Janezu Pavlu nč, kej bil car za moje pojme sam kar je pa okol njega dogajal :xx!: Ni čudno da poj ne postavjo ene kurčeve đamije u ljubljan.100 metrov stran iz Vatikana je taka da te srat prime pa noben to ne daje na velik zvon, tle pa ene kurčeve ne pustijo. Jah konkurenca je huda v teh časih povpraševanja in potrošnje vsak "kupec" šteje, sploh pa če je prodaja v padcu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 3. september 2006 Prijavi Deli 3. september 2006 Hja no. saj ne vem zakaj tak rompompom o Katoliški cerkvi...saj zaenkrat imamo še svobodno voljo a ne mislim no, če komu kaj ne paše ....Ok , gre svojo pot dalje. Zakaj tolko "pluvanja", če si boljši potem si isti kot oni. Se spomnim primera, ja ko je bilo popisovanje prebivalstva pa naj bi povedal svojo veroizpoved. Fora, ja tisti najbolj zagrizeni so zamolčali svojo veroizpoved...ker jim je menda na tihem Rode povedal , da bo počasi uveden cerkveni davek. toliko o kristajanih bolj precizno katoličanih in njihovi pripadnosti Cerkvi.... mene ni sram povedat da sem kristjan ...Ampak zanimivo ne ...v Cerkev pa ne hodim. Sem se zdele spomnila en stavek, ki ga je povedal tale bioenrgetik Dumančić... vera- Bog ----je eno .....predstavljaj si slona ...lahko ga držiš za ušesa, lahko za noge ...celo za rep....ampak še vedno bo isti slon. Mal izven konteksa al pa tudi ne ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anarhist 3. september 2006 Prijavi Deli 3. september 2006 Zanimivo, kakšen val besa sem sprožil s tem, ko nisem tako sovražno in nestrpno nastrojen proti Katoliški Cerkvi... In tako sem razgalil vse te jurišnike... Naj ti čestitam za to herojsko dejanje. Citiraj Če ma kdo denarja odveč vzamem. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emanuel 3. september 2006 Prijavi Deli 3. september 2006 Brezvezn komentar. Jaz živim od svojega dela in to kvalitetnega dela. Ne od prosjačenja in prikritega izsiljevanja.... In spet na osebno raven? To je forum, podajam svoje mnenje o cerkvenem delovanju.....a smem? Saj ti ne očitam, da ne živiš od dela, ampak, da imaš dvojne kriterije. Tudi duhovnik živi od svojega dela, mogoče je celo pomembnejše, od tvojega. Gospodarstvo ustvarja dobrine in plačuje davke, javna uprava pa prav tako kot cerkev ne ustvarja otipljivih dobrin. Pobiranje davkov pa je v svojem bistvu dost agresivna stvar, mal pomisl, kaj se zgodi z nekom, ki bi se recimo protestno odločil, da davkov ne bo plačeval? Vsekakor je cerku s svojim pobiranjem darov veliko bolj prijazna kot država pri pobiranju davkov. Javna uprava naj bi tudi delovala v korist vseh davkoplačevalcev, pri nas pa deluje večinoma zgolj v korist strukturam komunistične kontinuitete. Citiraj Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali, da je samo ena čreda, in samo en pastir. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 3. september 2006 Prijavi Deli 3. september 2006 mene ni sram povedat da sem kristjan ... Hm.Zakaj bi te bilo sram.Delaš kar ti paše.Oziroma veruješ v kar veruješ.Tle drugi nimajo kej prčat zravn Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sprehajalec 3. september 2006 Prijavi Deli 3. september 2006 Kristjan, kaj je to? Kdo pa določi a si, ali nisi? Je dost da si, to da hodiš k maši, ali je za to potrebno tudi kaj več? Pa še to bi pasalo zdraven, "na roke do poroke", "starejše ubogat (za vsako ceno", "ženska more bit pokorna moškemu", "na ne dvomiš v Biblijo, kajti to je BOŽJA BESEDA. In božja beseda ne sme biti izvana" - ali se za Kristjane smatra tudi kaj več? Sm krščen, in če sm tm pri njih zapisan, me nič ne moti. Dokler me bodo pustil pri miru. Če/ko pa bodo davki, me pa ne bo več tam notri. Kakšen ja pa ta postopek za izpis? Citiraj "Če ni vetra, VESLAJ!" latinski"Navada je navada. Ni je moč kar vreči čez okno. Valiti jo moramo po stopnicah, korak za korakom." M.Twain"Kako pojesti slona? GRIŽLJAJ ZA GRIŽLJAJEM!!!" Colin RoseKaj je izvir stresa in strahu? Se zavedamo sposobnosti svojih lastnih možganov?- Bodi to kar si; manj se boš oziral na mnenja drugih, bolje bo zate osebno.Vse kar napišem je zgolj moje subjektivno mnenje in kot takega ga tudi vzemite. Prav tako ne ogrožam vašega obstoja, pač pa vam le podam pogled iz mojega zornega kota. Hvala za razumevanje.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emanuel 3. september 2006 Prijavi Deli 3. september 2006 Da nam omenjav našega preljubega Rodeta: "ne đamije pa ne.." Kokr vem je z ustavo zapisan da so vere med seboj enakopravne hehe...bull shit na papirju....Kako bi pa komentiru, če bi se na primer RKC odločila, da bi v državi, kjer je islam večinska religija, zidala katedralo, ki bi bila večja od največje džamije? Verjetno bi ble tvoje teze čist drugačne, kot so sedaj. In verjetno z doktrino kvazi-enakopravnosti ne bi tega zagovarju. Men je čist samoumevno, da je v srbiji največje cerku (kot stavba) srbska pravoslavna, da je v Sat lake city-u največji tempelj mormonski, in da je v vsaki državi, kjer je budizem večinska vera, tudi budističen tempelj največji. S tem nimam nobenih problemov, in nimam nobene želje, da bi bila povsod po svetu največja katoliška katedrala. Zidava džamije v sloveniji nima nobene veze z versko svobodo in enakopravnostjo. Mormoni bodo v dravljah zidali svojo cerku, ki pa se bo arhitekturno povsem skladala z okolico. Džamija pa vedno že s svojo arhitekturo želi izražati nadvlado islama. Star slovenski pregovor pravi - bolje prva zamera, kot zadnja. In izgradnja džamije bo vsekakor pomenila povzročitev veliko več napetosti, kot pa, če se izgradnja ne dovoli. In zidava đamije bi pomenila, da se iz slovenije poskuša narediti nova multikulturna bosna. In tud zaključek je lahko tak, kot je bil v bosni. Tukaj se gre za vprašanje nacionalne identitete slovenske države. Tudi mnogim, ki sploh niso pristaši RKC, taka zidava ni všeč iz čisto kulturnih razlogov. V švici so pred več kot 20 leti naredili džamijo, potem pa so mal gledal, in nato sprejel zakon, po katerem se mora vsaka novogradnja arhitekturno ujemat z okolico. Potem niso naredil nobene džamije več. Je pa zanimivo, da se za džamijo zavzemajo predvsem strukture, ki dolga leta niso muslimanom dovolil izgradnje niti poštene molilnice. Ker so v svoji ideologiji zanikali in preganjali vse vere. Danes pa v sloveniji nadaljujejo zgol s širjenjem nestrpnosti in sovraštva do RKC, do ostalih ver so pa prijazni, po sistemu, sovražnik mojega sovražnika je moj prijatelj. Citiraj Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali, da je samo ena čreda, in samo en pastir. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nicky 3. september 2006 Prijavi Deli 3. september 2006 Kaj pa pomeni krst? Sama sem krščena, pa zdaj odhajam na en krst, pa sploh ne vem, kakšen pomen ima za nadaljne življenje...pa še v cerkav ne hodim? Citiraj "Edino tveganje v življenju je, da nikoli ne tvegaš." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sprehajalec 3. september 2006 Prijavi Deli 3. september 2006 Kaj pa pomeni krst? Sama sem krščena, pa zdaj odhajam na en krst, pa sploh ne vem, kakšen pomen ima za nadaljne življenje...pa še v cerkav ne hodim? Da si za razliko od ljudi, ki niso krščeni, DOBER ČLOVEK. Ker vsi ostali imajo IZVIRNI GREH Eve in Adama. Kakšen pomen ima to za življenje? - Ja... lahko greš k Birmi, in se Cerkveno poročiš. - Stara mama je bolj zadovoljna, ker sicer "lahka pride hudič" (če nisi krščen).- Sosedje tvoje družine ne gledajo postrani in ne obrekujejo zaradi tega To no... kej več se pa ne spomnem.. trenutno. Citiraj "Če ni vetra, VESLAJ!" latinski"Navada je navada. Ni je moč kar vreči čez okno. Valiti jo moramo po stopnicah, korak za korakom." M.Twain"Kako pojesti slona? GRIŽLJAJ ZA GRIŽLJAJEM!!!" Colin RoseKaj je izvir stresa in strahu? Se zavedamo sposobnosti svojih lastnih možganov?- Bodi to kar si; manj se boš oziral na mnenja drugih, bolje bo zate osebno.Vse kar napišem je zgolj moje subjektivno mnenje in kot takega ga tudi vzemite. Prav tako ne ogrožam vašega obstoja, pač pa vam le podam pogled iz mojega zornega kota. Hvala za razumevanje.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 3. september 2006 Prijavi Deli 3. september 2006 Hm.Zakaj bi te bilo sram.Delaš kar ti paše.Oziroma veruješ v kar veruješ.Tle drugi nimajo kej prčat zravn Točno tko ...ja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 3. september 2006 Prijavi Deli 3. september 2006 To niso zgodovinska dejstva, ampak kup flanc.No ja mogoce bi bil pripravljen utemeljiti zakaj so zgodivinska dejstva kup flanc? Na nacin, da bo jasno razvidno, kje in zakaj oporekas omenjenim dejstvom! V nasprotnem primeru nisi kompetenten podajanje kaj so in kaj niso flance , prav tako zgubis na kredibilnosti Kot, da je krščanstvo zgolj RKC... Krščanstvo si vsekakor zasluži, da je omenjeno v ustavi. To je res, bolj me skrbi kaj bo Crkvena oblast naredila iz tega. S tem samo kažeš, da rabiš izgovor za svoje sovraštvo in nič drugega.Ne narobe pojmujes. Poanta je v tem, da me odbijajo lazni svetniki - v smilu prispodobe - RKC je lazni svetnik, to bi to moglo bit jasno ce poznas bozje zapovedi in smrtne grehe Spet tvoja manipulacija. Tebe pač moti to, da skrajneži, kot si ti, nimate monopola nad resnico, ker vam ta monopol skazi Katoliška Cerkev. Lej ga vraga! Kar iznenada sva na osebnem nivoju. Sploh me ne poznas pa bi me ze na garmado dal, hmm na kaj me to ze spominja Tipična izjava nestrpneža. Torej; ce trdim da Cerkev in Jazusovi Nauki, ki predstavljajo Krščanstvo nimata nic skupnega sem pa ze nestrpen ( NA LOMAČO Z NJIM! ), pa sam ves in tudi omenjas da Krščanstvo ni samo RKC. Ce poenostavim; RKC je zgubila pravico do sirjenja Jezusovega Nauka na tocki, ko ga je zacela vsiljevati drugim.....tak nauk bi se moral sirti 'sam', pa je nazalost postal le orodje za nadziranje velikih mnozic. Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.