Skoči na vsebino

Meditacija

obolnarm

Recommended Posts

Eeee, Shamannamo, zakva si tolk napadalen?

Če ti je tolk vse jasn, od kod pol potreba prepričevat mgd-ja /tud druge/, kako nimajo prou...in to na tak napadalen način? In, zakva ga prepričevat...a te je prosu, da ga prepričuj?

http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon25.gif

Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš
Deli na socialnih omrežjih

Napačne predstave v iskanju, oziroma drezanju v drugo dimenzijo.

Kako naj razložim mladim,da bodo vedeli ,da je meditacija oziroma meditiranje pogojeno z stanjem telesa, v katerem se telo nahaja oziroma njegova zavest in kaj sploh možgani premorejo.(budno stanje, ali stanje mirovanja - spanje)

Človeško telo je narejeno, oziroma se odziva na stanje v katerem je,to se pravi v budnem stanju se odziva fizičnim zakonom,kot so realnost ali sposobnost fantaziranja.V stanju mirovanja oziroma spanju pa se odziva isto, kot se odzivajo duhovne energije,toda tega se nihče ne zaveda ,da v tem času njegova duša oziroma " njen um " za kratek čas zapusti telo,ter se druži z prisotnimi energijami energijami , duša pa vedno ostane v telesu zaradi možnosti vrnitve . Prav ta čas v spanju je najboljši približek za soočanje nekih duhovnih sfer in možnost za njihov stik,ne pa neko meditiranje in tako dalje. Zapomnite se, da neki stik z neko drugo dimenzijo na tej ravni nekega meditiranja ne pride nikoli v neko komunikativno povezavo .

Razne opojnosti vštevši tudi meditacija je zelo nevarna ,ker takrat človek hodi po tanki liniji med življenjem in smrtjo,ter v tej fazi dobi nerealno sliko oziroma popačenost nečesa,kar je po sebi čisto enostavno, kar spada tu je tu,ostalo pa je tam ,kar pa se neki laiki z raznimi svojimi teorijami ne zavedajo,še posebno ,ker so tudi oni zaenkrat še tu ter zelo slepi,le njihova fantazija je tam.

Danes ne zna nihče svojega spanja oziroma sanjanja razčleniti ,tudi znanstvena elita teh stvari ne obvlada.Razna merjenja med rem spanjem je samo merjenje aktivnosti samih možgan.

Toda vsa ta opojnost je na osnovi fantazije, katera pa je v času fizičnega življenja neskončno neomejena.

Za čas fizičnega življenja človek lahko še toliko meditira ,ali se z raznimi opojnimi zadevami zadeva,toda telo in možgani se odzivajo samo do te stopnje,katere se vsak posameznih skozi fantazijo ali meditiranjem hoče izpostaviti;na koncu pa so rezultati popačeni.

Vsak človek se je v sanjah že prepletal z energijami, oziroma lahko rečem tudi dušnimi,toda te energije so bile prepuščene zakonom druge dimenzije,kjer veljajo drugi zakoni, kot tu kjer to telo spi ,in če bi te prisotne energije imele na razpolago še možgane ,bi začele z pomočjo njih prepletati filozofijo in razmišljati, kje so bile pred tem vztopom v možgane.

Zato pa nekaterih svojih sanj ne razumete,ker se vaše telo nahaja v globokem oziroma rem stanju ,vaš um pa je prešel v drugo dimenzijo,kjer po svoji vrnitvi v stanje zavesti ne zna odgovoriti na vaša vprašanja.

meditacija :-)

nekaj realizacij sem dobil v zadnjih dneh na to temo. zdaj sem že nekajkrat meditiral, če temu lahko tako rečem. ne vem točno, kaj počnem, morda je temu najbližja beseda prav meditacija.

večraj sem se v večernih urah usedel sredi sobe. nekaj močna želja je gorela v meni, da bi šel malo dlje, ampak ne dlje kot je treba za moje trenutno stanje.

zaprl sem oči in se poizkušal nežno zazreti vase. postopoma je prišel prijeten občutek znotraj srca, kot neka prijetna vibracija. čutil sem svoje enakomerno bitje srca. nato se je zgodilo, kot da bi mi zavest preskočila in naslednji trenutek je bilo tako, kot da bi se nekaj dvigovalo. vprašal sem, kaj se tako dviguje. prišel je odgovor, TI SE DVIGUJEŠ. nisem imel občutka, da bi bil v svojem telesu. izgledalo je, kot da sem šel malo iz telesa. spet nisem imel občutka, da bi dihal. občutek sem imel, da ne potrebujem dihat. čeprav sem imel zaprte oči je bilo svetlo. najprej kot nekakšna iskrica, v naslednjem trenutku vedno bolj in bolj svetlo. v tistem trenutku sem se odločil, da bo zadosti zaenkrat. prišel sem nazaj k običajni zavesti. začutil sem malo bolečine v nogah, saj je trajalo vse skupaj dobrih 30 min.

po končani ˝meditaciji˝ sem še vedno čutil neko vibracijo. zdelo se je, kot da je vse v najlepšem redu. tudi misli so bile izredno ostre in če sem na kaj pomislil, je bilo tudi vse zelo izostreno, kot nekakšen neverjeten fokus.

če iskreno pomislim na vse skupaj, nimam občutka, da je to prava meditacija. ampak kot nekakšen uvod v meditacijo. meditacija mora imeti še nekaj zraven,.... nekaj več.

odločil sem se tudi, da tega ne bom počel vsak dan, ampak na nekaj dni, morda tudi enkrat tedensko. nočem se preveč zaleteti v vse skupaj, želim ostati prizemljen, vsaj zaenkrat.

lepo se imejte in lahko noč :-)

meditacija :-)

nekaj realizacij sem dobil v zadnjih dneh na to temo. zdaj sem že nekajkrat meditiral, če temu lahko tako rečem. ne vem točno, kaj počnem, morda je temu najbližja beseda prav meditacija.

večraj sem se v večernih urah usedel sredi sobe. nekaj močna želja je gorela v meni, da bi šel malo dlje, ampak ne dlje kot je treba za moje trenutno stanje.

zaprl sem oči in se poizkušal nežno zazreti vase. postopoma je prišel prijeten občutek znotraj srca, kot neka prijetna vibracija. čutil sem svoje enakomerno bitje srca. nato se je zgodilo, kot da bi mi zavest preskočila in naslednji trenutek je bilo tako, kot da bi se nekaj dvigovalo. vprašal sem, kaj se tako dviguje. prišel je odgovor, TI SE DVIGUJEŠ. nisem imel občutka, da bi bil v svojem telesu. izgledalo je, kot da sem šel malo iz telesa. spet nisem imel občutka, da bi dihal. občutek sem imel, da ne potrebujem dihat. čeprav sem imel zaprte oči je bilo svetlo. najprej kot nekakšna iskrica, v naslednjem trenutku vedno bolj in bolj svetlo. v tistem trenutku sem se odločil, da bo zadosti zaenkrat. prišel sem nazaj k običajni zavesti. začutil sem malo bolečine v nogah, saj je trajalo vse skupaj dobrih 30 min.

po končani ˝meditaciji˝ sem še vedno čutil neko vibracijo. zdelo se je, kot da je vse v najlepšem redu. tudi misli so bile izredno ostre in če sem na kaj pomislil, je bilo tudi vse zelo izostreno, kot nekakšen neverjeten fokus.

če iskreno pomislim na vse skupaj, nimam občutka, da je to prava meditacija. ampak kot nekakšen uvod v meditacijo. meditacija mora imeti še nekaj zraven,.... nekaj več.

odločil sem se tudi, da tega ne bom počel vsak dan, ampak na nekaj dni, morda tudi enkrat tedensko. nočem se preveč zaleteti v vse skupaj, želim ostati prizemljen, vsaj zaenkrat.

lepo se imejte in lahko noč :-)

Kaj si mislil s tem zazrl si se vase? Kdo si ti, ki zre in kdo si ti v katerega zreš?

Zakaj želiš ostati prizemljen in zakaj si želiš meditirati?

Ker prava meditacija te ne odzemljuje, ampak kaže pravo naravo zemlje.

Luka;

Meditacija se bo končala takoj, ko bo tvoja duša izšla iz telesa,ker tja kamor bo šla bo tudi ostala,za mrtvo telo bodo pa rekli ,da je fant doživel infarkt. Namesto tega je bolje da spiješ eno pivo,kot da se igraš z linijo med življenjem in smrtjo.

Zakaj pride do take situacije,verjetno obstajajo ljudje posebno mlajše generacije, kateri nimajo svojega telesa v popolni oblasti povrhu pa samo prirojeno dušo ; to se pravi, da njegova duša nima trdne korenine zavesti za to telo,bodisi, da duši ni všeč vizualni pogled na telo,da je osebnost te duše labilna oseba ; Lahko,da je ta duša sestavljena iz več sestavnih delov duš,lahko pa je to tudi povezano z spolnim orgazmom samo, da se človek tega loteva po nepravilni poti i.t.d.

Zapomni si,da na dveh krajih ne moreš biti, malo tu in malo tam in se vračati kamor hočeš ;tudi ne vidim smisla početja takih meditacij.

Smisel meditacije je ,da dojemaš in raziskuješ razne energije okoli sebe in jih poskušaš sprejeti vase ali jih odvračati od sebe ;to je smisel meditiranja ne pa, - kar nekaj - .

Vedno moraš vedeti, kaj hočeš, ter si z tem odpirati možnosti in tudi svojo zaščito ; toda vse lepo po vrsti ;najprej zaznavanje,potem občutenje,potem pa ustvariti povezavo za pozitivno ali negativno energijo,katero nadalje usmerjaš.

Če ne veš, kaj rabiš, se lahko dviguješ tudi z gledanjem snega,ko pada in ti z nepremičnim gledanjem le tega daje občutek,da se ti dviguješ sneg je pa na miru in prav tako dvigovanje si občutil ti z enostavnim preusmerjanjem samih misli. - Morda pa se jaz motim ?

jaz sem pa fasala novo meditacijo, 39 min, vmes povezano dihaš kot zmešan, stiskaš mišice, sproščaš od izdihu kar je ful hudo. baje je meditacija močnejša kot vse do zdaj, kar sem delala dihanj in tega. če preživim se jaz in moj ego javiva z rezultati.

Luka...to je bila aktivacija subtilnega telesa po vsej verjetnosti astralnega...če boš kdaj imel feeling da si na dveh mestih hkrati ali da imaš zavest kao na zemlji in nekje drugje in da lahko prehajaš z mislimi sem in tja- to je "normalno"...drugače pa fizično telo samo poskrbi (avtomatsko) kdaj je treba vdihnit in izdihnit, so pa v takih stanjih to zelo upočasnjeni procesi...Ja, to je bil šele uvod v tisti zares tapravi del...ponavadi se vsak človek na začetku pri teh stvari malo prestraši, zlasti če izgubi feeling telesa...

Me pa zanima koliko si star...približno...zaokroženo na 5...20, 25, 30, več, manj...ker take stvari niso glih značilne za začetnike meditacij...moraš imeti kar veliko kilometrine iz preteklih lifeov...seveda če verjameš v take bajke...http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon_smesko.gif

Life is like a game...play it...

http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif

In kaj si ugotovila, ko si meditirala z zlaganjem drv? A si doživela razsvetljenje ob ugotovitvi, da je zlaganje drv pač nič več in nič manj kot - zlaganje drv? http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/biggrin.png

Razsvetljenje pride potem, ko zakuriš ogenj http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/tongue.png

Penny: Oh big deal. Not knowing is part of the fun.

Sheldon: "Not knowing is part of the fun". Was that the motto of your community college?

~

This is where the old mountain goat lives. He hangs out here and has a good time. B. R.

če kdo ne vee ... na kaj bi danes meditiral ...

Shamannamo..bi poskusil ti meditirat še na Krišno?? http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/tongue.png

And in the end , it is not the years in your life that count. It is the life in your years.

Brezo; piše

.moraš imeti kar veliko kilometrine iz preteklih lifeov...seveda če verjameš v take bajke...http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon_smesko.gif

Glej ,resno vprašanje zate :

Glede na to ,da verjameš v vse te bajke; ali imaš potem veliko kilometrine za sabo ali celo spomin na reinkarniranje tvoje duše ; in če si o tem že kaj napisal; ali si še vedno v dvomih,da je bolje,da tega ne napišeš ; ali si o teh stvareh samo nekje bral in to, kot strokovnjak pišeš na forumih ?

Ali si morda imel nekoč neke sanje,morda v otroštvu,ki jih ne moreš pozabiti skozi življenje in ti ne dajo miru.

Ali imaš že kakšen svoj dosežek ali uspeli efekt preko meditiranja.
Ker ,če od tega, kar sem te spraševal nimaš nobenih izkušenj,ti povem ,da ta tvoja tolmačenja prelivanja nekih energij in soočenje z njimi si nihče ne more ustvariti slike,še posebno ne iz teh tvojih razlaganj,ker stvar ne poteka tako.Strokovni izrazi ,ki so v bistvu samo izrazi z priokusom astralnega,vesoljnega besednjaka ali izvora,samo da se te besede dobro slišijo in to je tudi vse, ne pomenijo pa nič,ker niso prave,še posebno za ljudi,kateri so doživeli neke izkušnje.
Te tvoje razlage so isto, kot bi v času praljudi, nekdo, ki je doživel srečanje z izven zemeljskimi bitji in bi svojemu ljudstvu razlagal ;ker pa nihče ne ve zakaj se gre jim ta človek razlaga z nekim kompliciranimi besednimi izrazi, za katere je prepričan, da mu ne bodo ugovarjali,ker se besede slišijo tako novodobno,na koncu pa tudi ne bodo vedeli kaj je ta tip sploh videl.
Veš za besedo subtilno oziroma astralno telo ,ne veš pa, kaj bi to bilo; ali je to energijsko dušini skupek ,kateri z astralnostjo nima nobene veze,ker je to samo preskok v novo telo življenja,toda preskok se ne zgodi v vakumu; ali je to energijski skupek obsijajoče avre okoli toplega živečega telesa,ali je samo preprosta energija oziroma neka materija,katera je za trenutek prišla v stik z tujo antimaterijo; in če je fant lebdel, pomeni,da je še vedno v objemu fizičnega telesa; filing,katerega pa je imela njegova zavest,pa je lahko celo v neki drugi galaksiji toda samo umsko ,tam ne more biti ne tako ali drugače,če pa sprosti vez med dušo in telesom pa ga te tvoje razlage ne bodo nikoli več vrnile ,da ga boš lahko še kdaj kaj vprašal,ker bo ostal tam v onostranstvu.
Zdajšnja evolucijska doba človeku še ne dopušča,da se bi dušna energija sprehajala sem ter tja,zato lahko še tako strokovno razlagaš ta tvoja astralna telesa in prelivanja le teh,ker fantazija katera uporabljaš in katero si se naučil iz raznih branj se le begajoče iluzije brez efekta.

In kaj si ugotovila, ko si meditirala z zlaganjem drv? A si doživela razsvetljenje ob ugotovitvi, da je zlaganje drv pač nič več in nič manj kot - zlaganje drv? http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/biggrin.png

nisem doživela ničesar sem se pa počutila velik bolje....

Glej ,resno vprašanje zate :

Glede na to ,da verjameš v vse te bajke; ali imaš potem veliko kilometrine za sabo ali celo spomin na reinkarniranje tvoje duše ; in če si o tem že kaj napisal; ali si še vedno v dvomih,da je bolje,da tega ne napišeš ; ali si o teh stvareh samo nekje bral in to, kot strokovnjak pišeš na forumih ?

Ali si morda imel nekoč neke sanje,morda v otroštvu,ki jih ne moreš pozabiti skozi življenje in ti ne dajo miru.

Ali imaš že kakšen svoj dosežek ali uspeli efekt preko meditiranja.
Ker ,če od tega, kar sem te spraševal nimaš nobenih izkušenj,ti povem ,da ta tvoja tolmačenja prelivanja nekih energij in soočenje z njimi si nihče ne more ustvariti slike,še posebno ne iz teh tvojih razlaganj,ker stvar ne poteka tako.Strokovni izrazi ,ki so v bistvu samo izrazi z priokusom astralnega,vesoljnega besednjaka ali izvora,samo da se te besede dobro slišijo in to je tudi vse, ne pomenijo pa nič,ker niso prave,še posebno za ljudi,kateri so doživeli neke izkušnje..........

Kar se meditacije tiče...govorim samo stvari o katerih imam izkušnje, ker vem o čem se gre...

Človek mora najprej hoditi v vrtec, šolo, da se nauči brati in pisati...pri meditaciji je pa isto, najprej mora naštudirati določene knjige in izraze (kao avtokarta), ki so jo napisali in narisali ljudje, ki so to pot že prehodili, potem se mora pa še praktično odpraviti na pot...Razen če nima notranjega vodstva, nekoga ki mu razlaga vse to kar piše po knjigah in še marsikaj več...

Če pa tebe močijo določeni izrazi se pa zmeni s tistimi, ki so avtorji teh "avtokart" katere lahko človek uporabi na svojem potovanju ali pa ne...

O čem naj bi pisal, sci- fi zgodbice, postopek okultne meditacije, ki jo marsikdo ni sposoben ali kaj...http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon1_question.gif Vsak pameten učitelj najprej preveri stopnjo učenca, koliko pozna te stvari, katera terminologija mu je bolj domača+ vse ostalo in mu potem prilagodi razlago in napotke...In tak glup čovjek kot sem jaz, se uči od pametnih...obstaja pojem "okultna molčečnost"...pametni že vejo zakaj...če obični človek preveč priča sci- fi bajke lahko hitro pristane na psihiatriji pa četudi ima koleščke v glavi bolj poštimate kot vsi psihiatri tam...http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon_smile_wink.gif

Brezo ;

hvala za odgovor ;

Te stvari se ne moreš naučiti z branjem raznih avtorjev,ker sem prepričan ,da tudi oni niso doživeli neko astralno doživetje ali celo spomin na prejšnje življenje.

To sklepam po tem,da se ponavadi ljudje ,ki doživijo neko izven fizično doživetje v astralnem svetu ponavadi zaprejo vase in šele skozi čas nekako analizirajo ta doživetja ali pa tudi ne in zato lahko porabijo skoraj celo življenje.

Ker pa se v starosti poveča izguba moči uma ,te stvari ponavadi ne pridejo nikoli na dan.

Samo vedeti,da veš o čem se gre - praviš ! je samo neke vrste filozofija,ker pa ima vsak človek neke zapise v genih, katere je podedoval od svojih prednikov in jih prejme nekako vzporedno z svojo prirojeno dušo ,lahko zazna te spominske utrinke,pa čeprav živi svoje prvo življenje.

Nepravilno učenje ali zaznavanje raznih avtokart je bolj dvomljiva zadeva,ker, kot je vsako telo unikatno je tudi občutenje vsakega posameznika lahko drugačno.Tako, da neka duhokarta lahko samo zavede na neki poti pričakovanega efekta,ker vsak ki zapušča fizični ali duhovni svet zazna oziroma začuti nekaj ,kar pa nekdo drugi ne.

Zato pa zaenkrat nimamo prave duhokarte,ker se pričevanja raznih tistih ,ki so doživeli izven telesno izkušnjo, osnovno zelo razlikujejo.

Odpraviti na pot -praviš ; poglej, to zame ni neko novodobno potovanje,ker telo ni v taki napredni fazi razvoja in mu je enostavno dovoljeno samo to ,da telo živi ali umre.Vsaka napačna razmišljanja so le fantazija.

Prehitevanje nekih zakonov o spoznavanju tuzemstva, ne moremo spoznati z neko meditacijo,ker je to praktično neizvedljivo. Z tem samo hodimo po tanki liniji med življenjem in smrtjo.

Vsako izven telesno doživetje, je v tem,da je tisti,ki jo je doživel imel neverjetno vez med telesom in svojo dušo in ta slednja je ostala v bližini telesa,ter se vrnila nazaj v upanju,da bo telo preživelo prav zaradi te vezi.

Še enkrat ; to ni neko potovanje kot si ga v večini ljudi zamišlja, oziroma jih učijo neki tipi z raznimi duhokartami . Vsak bo to nekoč spoznal ,ko bo na pragu smrti in takrat ne bo razmišljal o neki avtokarti ; pravzaprav bo ob izpustu iz telesa njegova duša padla v svet ,kjer pa ne bo več pomembna duhokarta,ker jo tam duša ne bo več rabila,rabila bo samo svetel predor časovne niše,kjer bo vstopila v novo telo .

Kar pa se psihiatrije tiče,pa smo vsi za tja ,nekdo malo bolj ,nekdo pa malo manj,nihče ji skoraj ne more pobegniti,če bi se šlo zares !

se strinjam delo z rudijem,ljudje sploh ne vedo kaj je meditacija mislijo da z meditacijo lahko pridejo da razvestljenja da lahko delajo vse to kar se piše tle gor. meditacija je samo za umiritev uma in je samo ena stopnička k vsej življenski šoli.če pa vi nameditirate ne vem kaj in mislite da boste tako prišlji do razsvetljenja , so pa to samo iluzije ki vam bodo zapolnile še tako prepolne možgane pa verjetno še ego.

Te stvari se ne moreš naučiti z branjem raznih avtorjev,ker sem prepričan ,da tudi oni niso doživeli neko astralno doživetje ali celo spomin na prejšnje življenje.

To sklepam po tem,da se ponavadi ljudje ,ki doživijo neko izven fizično doživetje v astralnem svetu ponavadi zaprejo vase in šele skozi čas nekako analizirajo ta doživetja ali pa tudi ne in zato lahko porabijo skoraj celo življenje..........

Krishnamurti, Jogananda, Sri Ramakrishna, Sri Aurobindo, C. W. Leadbeater so samo nekateri, ki se ne ujemajo s tvojimi definicijami...http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon_smile_wink.gif

Kot sem rekel...meditacija ima več faz...večina ljudi ostane pri začetnih fazah, obstajajo pa tudi posamezniki, ki so sposobni več...ostalega se mi pa ne da komentirat...

Zlaganje drv in ribarjenje je zlaganje drv in ribarjenje, ne vem, zakaj je treba delati pojmovno zbrko in temu govoriti meditacija? Tudi, če se tem dejavnostim posvečate z vso pozornostjo, je to še zmeraj zlaganje drv. Itak je fajn, da dejavnosti izvajamo z vso pozornostjo, ampak to je (vsaj za moje pojme) še zmeraj ta dejavnost in ne meditacija. (Ko grem jaz zlagat drva, ne rečem, da grem meditirat, vsi v vasi bi se mi smejali. http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/biggrin.png) Razen, če bi s tem radi povedali, da meditacija kot samostojna dejavnost sploh ne obstaja? Mogoče za vas ne, ampak, ali lahko dopustite možnost, da niste alfa in omega človeštva in so ljudje, ki počnejo kaj, česar vi nočete, ne znate ne zmorete? A bi šlo?

poglej a sedenje eno uro na miru, se pa reče meditacija zakaj pa pol temu ne rečete sedenje na miru.

meni bi se pa bi vsi v vasi smejali, če bi rekla zdaj grem pa meditirat,kako pa to delaš ja sediš na miru pa fantaziraš.

point je do so ljudje kot povsod pozabili kaj je namen meditacije... .

sem jaz hodila na duhovno univerzo pa sem videla kako meditirajo tam in sem šla skozi šolo meditacije tko da vem o čem govorim..

tko da ti ni treba biti arogantna.....a ti bo šlo???

brezo ; piše

Krishnamurti, Jogananda, Sri Ramakrishna, Sri Aurobindo, C. W. Leadbeater so samo nekateri, ki se ne ujemajo s tvojimi definicijami...http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon_smile_wink.gif

Odg ;

Verjetno že veš, kakšno mnenje imam za razne "krišne " in njihove teorije.Že to,da se po smrti reinkarniraš v telo črva mi je dovolj.Vsi ti tvoji vzorniki so za naivneže.Logično je tudi ,da se ne ujemajo z mojimi definicijami,ker ta moja filozofija sloni le na videnjih,spominih iz preteklosti in prihodnosti ter veliko doživetji,poleg tega, da sem si ustvaril in živim življenje brez nekega izstopanja ,kot ga imajo te tvoje krišne.

Nihče od njih ne zna definirati posmrtno poslanstvo duše,ker so vsi še živi ; še zdaj, ko so živi ne vedo za vrednote in smisel življenja ,ker z to svojo filozofijo sploh ne živijo.Celo življenje so zaviti v te rjuhe in bluzijo,ker ne znajo živeli svoje življenje po normalnih poteh so se raje zavili v to nazadnjaško filozofijo.

Praviš,da ;

Kot sem rekel...meditacija ima več faz...večina ljudi ostane pri začetnih fazah, obstajajo pa tudi posamezniki, ki so sposobni več...ostalega se mi pa ne da komentirat...

Odg;

Meditacija ima res več faz in zadnja je zapustiti fizično življenje,toda noben se je ne loti iz samega straha,da se ne bo mogel več vrniti v zavestno stanje.

Brez spomina oziroma spominskih odtisov na pretekla življenja ne obstaja popolnoma nič in to so ugotovili tudi tisti,ki so po tvoje, sposobni več,ker pa njihovi filozofiji naseda tudi veliko naivnežev,jim to daje moč posledično pa tudi vir za lagodno življenje ,kamor spada hrana in streha nad glavo.

Meni pa se tudi ne da več pogovarjati z človekom,kateri za temo, kot je meditacija uporablja neke krišno filozofijo,ker meditacija je to,da si ustvariš oziroma prirediš svoje misli in telo v to v kar veruješ,vse to pa pridobiš skozi svoja doživetja preživete občutke ter dogodke,nakar se ti začne odpirati, samo tvoja filozofija ; za to pa ne rabiš brati neko filozofijo tujih ljudi,za katere sploh ne veš, kaj premorejo njihovi možgani in njihov ležerno življenje ob dobri hrani ter kajenju drog in drugih opojnosti.

...ljudje sploh ne vedo kaj je meditacija mislijo da z meditacijo lahko pridejo da razvestljenja da lahko delajo vse to kar se piše tle gor. meditacija je samo za umiritev uma in je samo ena stopnička k vsej življenski šoli.če pa vi nameditirate ne vem kaj in mislite da boste tako prišlji do razsvetljenja , so pa to samo iluzije ki vam bodo zapolnile še tako prepolne možgane pa verjetno še ego.

Mayita, tule imaš svojo aroganco. (Ampak ti jo boš najbrž poimenovala resnica ali iskrenost?)

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...