Skoči na vsebino

Meditacija

obolnarm

Recommended Posts

a samo to je point?

kateri mi?

point meditacije je da ne misliš na nič, vi pa ste že tako sprogramiralni da mislite,da morate misliti tudi med meditacijo.

http://shrani.si/f/3c/LU/qflxJd/ego-eco.jpg
Ne meči svinjam biserov!

Deli na socialnih omrežjih

a samo to je point?

A ni to zadosti? V umirjen um in tišino pride ravnovesje in vse, kar rabiš vedet in razumet ... res ni treba kaj dost več kot umirit um.

kateri mi?

Ja, res, kateri mi? Če kdo deli ljudi na sebe in mogoče še kakega izbranca in vse druge (zaostale nevedneže) - kaj to pove o tem človeku?

Kar se mene tiče, kakor kdaj. Zaenkrat. Glede na moje razumevanje.

Skozi meditacijo ne umirjamo zgolj uma, temveč počnemo tudi druge stvari. Obstajajo globine tišine. Ni vsaka tišina ista. Zato je po moje to, da je človek v stanju umskega mira pač neka preprosta laična šablona, ki jo uporabljamo za lažje razumevanje. Prav tako tišina uma še ne pomeni razsvetljenje, vsaj po mojem razumevanju, če sem ga sploh kompetenten soditi kot nerazsvetljen. Oziroma ga sodim zgolj iz nivoja naučenosti uma, ne pa dejanskega spoznanja.

Soditi meditacijo in ljudi kar tako povprek, pač kaže nivo razumevanja. Med osebo ki meditira pol leta ali osebo ki meditira 10 let, je pač ogromna razlika. Tisti ki je samopomemben, si tega pač ne prizna. Tisti ki meditira 10 let, pa ve, da je šele na začetku.

Pomeni tudi to, da nekatere okoliščine razume ločeno, skozi dvojnost. čb, mi-vi, dobri-slabi, prav-narobe, ipd.

Podobno kot je ocenjevanje objav, ki dvojnost vzpodbuja, namesto da bi vzpodbujli enakost in enakopravnost ne glede na sposobnosti posameznika. Ljudi je lažje obvladovati in manipulirati iz ozadja, če ji daš ocenjevanje in jih ocenjuješ.

A ni to zadosti? V umirjen um in tišino pride ravnovesje in vse, kar rabiš vedet in razumet ... res ni treba kaj dost več kot umirit um.

Ja, res, kateri mi? Če kdo deli ljudi na sebe in mogoče še kakega izbranca in vse druge (zaostale nevedneže) - kaj to pove o tem človeku?

http://shrani.si/f/3c/LU/qflxJd/ego-eco.jpg
Ne meči svinjam biserov!

Nisem ekspert, vendar sem nekaj na to temo prebrala, nekaj malega tudi sprobala in v upanju da bom z leti sprobala še več, lahko rečem tolko, da je meditacij zelo veliko. Od analitične meditacije, do meditacije ko se osredotočiš na objekt( lahko vdih izdih, lahko mantro, lahko podobo), tko da res ni smiselno misliti, da je samo tisto, kar mi poznamo, meditacija... njen namen je umirjanje uma... obstaja meditacija na Tajskem in na Japonskem, ki so zelo osredotočen na vsako stvar, ki jo počneš... velik je tega... najpomembnejši je motiv,zakaj to počneš in cilj ( torej osredotočenost, umirjenost, jasnina...) pot do tu pa je realična in za to je super imeti dobrega Učitelja ali Učiteljico, seveda :)

Vse dobro,

m

astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...

dnevni horoskop

začetek študijskega leta na AI

17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni

Malo meditacije x:Dx

T0 5P0ROC1LO 5LU2I K0T D0K42 K4K0 N3V3RJ3TN0, 1MPR35IVN0 L4HK0 N4S1

M02G4N1 D3LUJ3J0! N4 24C3TKU J3 B1L0 T32KO, V T3J VR5T1C1 TV0J1 MO2G4N1 23

4VT0M4T1CN0 B3R3J0, BR32 D4 B1 M15L1L1 N4 T0! B0D1 P0N053N! 54M0 N3K4T3R1

LJUDJ3 50 5P050BN1 T0 BR4T1!

L3P PO2DR4V

Mislim da ne (samo redki), večina najstnikov brez težav to prebere...

Kmalu bo prišel čas, ko bo ravno nasprotno; boš moral napisat U3 da bodo štekal. :)

drugače je pa tole v angleščini vseeno mal manj simpl prebrat.

al pa v francoščini. ;)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

a samo to je point?

kateri mi?

ja samo to je point in vse ostalo je nateg, oziroma kar pač ljudje rabijo ob določenem času. če bi pa ze iz začetka začeli iskati mir v sebi brez ostalih filozofiranj, bi mogoče malo več ljudi bilo umirjenih.

pa probaj biti pol ure v tišini in ne mislit na nič. pa bomo videli če je to samo neka šablona za lažje razumevanje.

Malo meditacije x:Dx

T0 5P0ROC1LO 5LU2I K0T D0K42 K4K0 N3V3RJ3TN0, 1MPR35IVN0 L4HK0 N4S1

M02G4N1 D3LUJ3J0! N4 24C3TKU J3 B1L0 T32KO, V T3J VR5T1C1 TV0J1 MO2G4N1 23

4VT0M4T1CN0 B3R3J0, BR32 D4 B1 M15L1L1 N4 T0! B0D1 P0N053N! 54M0 N3K4T3R1

LJUDJ3 50 5P050BN1 T0 BR4T1!

L3P PO2DR4V

pa saj je čist lahko....

"ne mislit na nič" je kar dosežek, čeprav se sliši *čist simpl*. :)

Mislim da ima večina največ težav s tovrstno meditacijo (ki pa NI edina varianta meditacije seveda), vendar pa lahko pademo na foro truda: torej truditi se preveč da bi ne mislil na nič tudi ni dobro, ker to pomeni da si v krču in seveda ti misli potem same šopajo, tako da je dobrodošla vsaka meditacija, ki magari nadomesti nenehno dogajanje v glavi z negativno noto.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Mislim da ima večina največ težav s tovrstno meditacijo (ki pa NI edina varianta meditacije seveda), vendar pa lahko pademo na foro truda: torej truditi se preveč da bi ne mislil na nič tudi ni dobro, ker to pomeni da si v krču in seveda ti misli potem same šopajo, tako da je dobrodošla vsaka meditacija, ki magari nadomesti nenehno dogajanje v glavi z negativno noto.

ja seveda, se strinjam jaz recimo ˝meditiram˝ ko delam nakit ali ko hodim ali ko sekam drva, lahko bi temu tako rekli lahko bi pa rekli sproščanje energije.

sem bila prisotna kar pri nekaj različnih tipih meditacij. nekoč sem bila na nekem otoku in tam je nekdo vodil meditacijo in pač naredil uvod ki se ga ravno ne spomnim, v glavnem meditirali smo recimo 15min ali pol ure se ne spomnim pol je pa vodja vprašal vsakega kako se je počutil in kaj je doživel , pa ne morete verjeti kašne zgodbice so ljudje govorili,(se ne posmehujem da ne bo kdo spet mislil)poin je bil da je vodič njim to prej natvezil da si morajo zamisliti to pa to pa to in pol so misli potovale. ampak to zame ni meditacija iti v neko nerealnost iluzijo ko pa bi morali ljudje priti v sedanjost in realnost. in brez sprostitve uma v nič je to nemogoče doseči in jaz pravim da bi morali ljudje to začeti probavati. saj bi moral človek najti mir in biti močan v vseh stresnih, hrupnih situacijah.....

:palec: se strinjam

astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...

dnevni horoskop

ja seveda, se strinjam jaz recimo ˝meditiram˝ ko delam nakit ali ko hodim ali ko sekam drva, lahko bi temu tako rekli lahko bi pa rekli sproščanje energije.

sem bila prisotna kar pri nekaj različnih tipih meditacij. nekoč sem bila na nekem otoku in tam je nekdo vodil meditacijo in pač naredil uvod ki se ga ravno ne spomnim, v glavnem meditirali smo recimo 15min ali pol ure se ne spomnim pol je pa vodja vprašal vsakega kako se je počutil in kaj je doživel , pa ne morete verjeti kašne zgodbice so ljudje govorili,(se ne posmehujem da ne bo kdo spet mislil)poin je bil da je vodič njim to prej natvezil da si morajo zamisliti to pa to pa to in pol so misli potovale. ampak to zame ni meditacija iti v neko nerealnost iluzijo ko pa bi morali ljudje priti v sedanjost in realnost. in brez sprostitve uma v nič je to nemogoče doseči in jaz pravim da bi morali ljudje to začeti probavati. saj bi moral človek najti mir in biti močan v vseh stresnih, hrupnih situacijah.....

tudi zame to ni meditacija, zame je meditacija da vsako misel, ki se ti pojavi zaznaš in spustiš... vztrajno... da vidiš iz kje prihajajo in kam gredo... je pa res, da jaz v meditaciji kdaj tako zabredem, da bi lahko knjigo napisala o tem kam vse me je odneslo... pridejo tudi taki neposrečeni poskusi x:o)x

dnevni horoskop

ja, to je tudi kul meditacija, da samo opazuješ (svoje misli, občutke).

včasih se prav vprašam, kaj pa da čutim sploh. x:o)x

ker včasih mislimo (recimo da nekaj čutimo), pa sploh ni to.

recimo se počutim žalostno al pa kej, samo potem se pa vprašam, kako se počutim, si pa moram odgovorit, da pravzaprav dobro. x:o)x

v bistvu lohk kar navesiš nekaj, zmanifestiraš, pa to sploh ni resnično čustvo, ki ga čutiš. si ga kar sam ustvariš, v bistvu.

nisem dobr povedala, ampak tko nekako.

Picasso

recimo se počutim žalostno al pa kej, samo potem se pa vprašam, kako se počutim, si pa moram odgovorit, da pravzaprav dobro. x:o)x

v bistvu lohk kar navesiš nekaj, zmanifestiraš, pa to sploh ni resnično čustvo, ki ga čutiš. si ga kar sam ustvariš, v bistvu.

Po moje je malo tistih, ki potonejo v meditaciji v popolno praznino. Vsaka čast. Meni kdaj prej nikoli ni uspelo "nič mislit". Do takrat, ko sem se začela ukvarjat z reikijem in ugotovila, da pravzaprav med reiki seanso padem v res globoko alfo. Ker "vodim" postopek reikija, sem vsa samo v tem. Še vedno nekaj mislim, vendar me odnese v globok mir. Šele ko sem videla, da pravzaprav ni tako nemogoče, sem se začela sploh zanimat o različnih meditacijah. Med drugim našla tole, kar piše Bono Baršek:

http://shrani.si/files/bonobarsekw7ep.pdf

"....Um se znajde v procesih in misli se vrtijo.Pustimo jih, da se vrtijo, ne upirajmo se jim. Pustimo, da tok teče. Ne glede na to, kakšne misli ali občutki se nam pojavljajo, pustimo jih pri miru in jih samo opazujmo. Gre za to, da ločimo Sebe od misli ... "

Da vam crnogorac, ki večino časa preleži v meditaciji (odmaranje) pove malo o teoriji in praksi...xg:Dx

Celo ljudje, ki meditirajo že po več let (kakšnih 20-30) niso sposobni biti v tišini po več časa...mogoče padejo v stanje nemisli za par minut, ampak to je že dosežek, kako naj bo potem tega sposopben nek začetnik. No ja tudi to je možno, če je bil v prejšnjem lifeu kakšen menih, je preživel večino časa v meditaciji in ima kilometrino...

Opazovanje misli oz. neposvečanje njim in stanje brez misli sta dva različna pojma. Med njima je velika razlika, tehnično gledano sta to dva različna nivoja...v jogi se pač govori o različnih stanjih uma, po naše bi temu rekli kao ego, razum, inteligenca, intuicija in še kaj vmes...na subtilnih nivojih vsak od teh deluje iz svojega nivoja...Če se hoče doseči stanje nemisli se mora pa um dobesedno potopiti v energijo duše...

Da ne odugovlačim s tehničnimi podrobnosti...evo bistvo...potem pa si razlagajte kakor hočete...xokkx

V meditaciji se morate naučiti razlikovati med umom, ki je uravnotežen, povsem buden, ki se popolnoma zaveda, in praznim umom. Če skozi vaš um tečejo misli, ste lahko bolj uravnoteženi in se bolj zavedate kot s praznim umom. Um, ki ne razmišlja, ni isto kot prazen um...

Nam lahko prosim pojasnite, kaj pomeni "držati um mirno v svetlobi"?

Z meditacijo, če jo izvajamo pravilno, se postopoma gradi in utrjuje antahkarana, svetlobni kanal med fizičnimi možgani in dušo. S tem kanalom se svetloba duše usidra v glavo učenca. To se med meditacijo vidi kot bleščeča svetloba v glavi. Ko pozornost ponotranjimo in dvignemo v to svetlobo, je um miren, brez misli in gibanja

nižjega uma. V tem stanju brezmiselne osredotočene pozornosti se lahko prebudijo intuitivne ravni uma; to postopoma postane instinktivno, ustaljeno stanje, za dosego katerega ni potrebna ponotranjena

meditacija. Mnogi ljudje verjamejo, da vsaka ideja ali misel, ki jo dobijo med meditacijo, prihaja z intuitivne ravni duše, zato se po njej ravnajo. To nikakor ni res. Povprečnemu aspirantu in učencu je zelo težko držati pozornost mirno v svetlobi dovolj dolgo, da bi se intuicija prebudila. "Napotki", ki jih ljudje prejemajo, večinoma prihajajo

iz njihovega nižjega uma preko podzavesti. http://serve.mysmiley.net/angel/angel02.gif

Life is like a game...play it...

http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif

Po moje je malo tistih, ki potonejo v meditaciji v popolno praznino. Vsaka čast. Meni kdaj prej nikoli ni uspelo "nič mislit". Do takrat, ko sem se začela ukvarjat z reikijem in ugotovila, da pravzaprav med reiki seanso padem v res globoko alfo. Ker "vodim" postopek reikija, sem vsa samo v tem. Še vedno nekaj mislim, vendar me odnese v globok mir. Šele ko sem videla, da pravzaprav ni tako nemogoče, sem se začela sploh zanimat o različnih meditacijah. Med drugim našla tole, kar piše Bono Baršek:

http://shrani.si/files/bonobarsekw7ep.pdf

"....Um se znajde v procesih in misli se vrtijo.Pustimo jih, da se vrtijo, ne upirajmo se jim. Pustimo, da tok teče. Ne glede na to, kakšne misli ali občutki se nam pojavljajo, pustimo jih pri miru in jih samo opazujmo. Gre za to, da ločimo Sebe od misli ... "

hvala za knjigo vedno rad preberem kaj novega. jaz recimo ko berem karte moram biti v stanju ne miselnosti kajti drugače že posreduješ svoje nalepke in ja pri rejkiju je tudi tako vsaj moralo bi biti. in zato jaz mislim da, da meditacija bi morala biti osnova za zdravilce oziroma za vse ki si želijo miru v sebi, ampak taka ki te nauči stanje brezčastnosti in nemiselnosti...,da se um in telo zares spočijeta in da ni samo to da imamo občutek da smo spočiti, tudi bruce lee je rekel ˝bodi kot voda...˝

je pa res da zdaj ljudje skoraj niso sposobni tega kajti način življenja nam tega skorajda ne dovoljuje. a ste opazili da včasih naredimo stvari avtomatično, pol se pa sprašujemo joj a sem dala sklopko gor, ali a sem ugasnila štedilnik ali iščemo ključe pa smo jih že pospravili na običajno mesto.

Da vam crnogorac, ki večino časa preleži v meditaciji (odmaranje) pove malo o teoriji in praksi...xg:Dx

Celo ljudje, ki meditirajo že po več let (kakšnih 20-30) niso sposobni biti v tišini po več časa...mogoče padejo v stanje nemisli za par minut, ampak to je že dosežek, kako naj bo potem tega sposopben nek začetnik. No ja tudi to je možno, če je bil v prejšnjem lifeu kakšen menih, je preživel večino časa v meditaciji in ima kilometrino...

Opazovanje misli oz. neposvečanje njim in stanje brez misli sta dva različna pojma. Med njima je velika razlika, tehnično gledano sta to dva različna nivoja...v jogi se pač govori o različnih stanjih uma, po naše bi temu rekli kao ego, razum, inteligenca, intuicija in še kaj vmes...na subtilnih nivojih vsak od teh deluje iz svojega nivoja...Če se hoče doseči stanje nemisli se mora pa um dobesedno potopiti v energijo duše...

Da ne odugovlačim s tehničnimi podrobnosti...evo bistvo...potem pa si razlagajte kakor hočete...xokkx

V meditaciji se morate naučiti razlikovati med umom, ki je uravnotežen, povsem buden, ki se popolnoma zaveda, in praznim umom. Če skozi vaš um tečejo misli, ste lahko bolj uravnoteženi in se bolj zavedate kot s praznim umom. Um, ki ne razmišlja, ni isto kot prazen um...

Nam lahko prosim pojasnite, kaj pomeni "držati um mirno v svetlobi"?

Z meditacijo, če jo izvajamo pravilno, se postopoma gradi in utrjuje antahkarana, svetlobni kanal med fizičnimi možgani in dušo. S tem kanalom se svetloba duše usidra v glavo učenca. To se med meditacijo vidi kot bleščeča svetloba v glavi. Ko pozornost ponotranjimo in dvignemo v to svetlobo, je um miren, brez misli in gibanja

nižjega uma. V tem stanju brezmiselne osredotočene pozornosti se lahko prebudijo intuitivne ravni uma; to postopoma postane instinktivno, ustaljeno stanje, za dosego katerega ni potrebna ponotranjena

meditacija. Mnogi ljudje verjamejo, da vsaka ideja ali misel, ki jo dobijo med meditacijo, prihaja z intuitivne ravni duše, zato se po njej ravnajo. To nikakor ni res. Povprečnemu aspirantu in učencu je zelo težko držati pozornost mirno v svetlobi dovolj dolgo, da bi se intuicija prebudila. "Napotki", ki jih ljudje prejemajo, večinoma prihajajo

iz njihovega nižjega uma preko podzavesti. http://serve.mysmiley.net/angel/angel02.gif

verjetno imajo zato vsi svetniki svetleče kroge okoli glave....ker so našli mir in realnost...

Opazovanje misli oz. neposvečanje njim in stanje brez misli sta dva različna pojma.

ja saj to smo tudi mi že napisali. :)

hočem rečt, tud brez tvoje teorije smo to že štekal, še več, uspe *nam* "zdržati več časa brez misli".

Je pa res, da si najprej presenečen, da si praktično v začetku lahko brez misli zgolj kakih 5 minut.

Mogoče poveš raje kakšno svojo izkušnjo (tako kot govorimo mi)?

O teoriji si namreč lohk sami prebiramo kar želimo.

Picasso

Jaz pa včasih poskusim obrnt čustvo, se sprehajam s psom okrog in sem vsa tužna, vse je brez pravih barv, vonja in se spomnim, da sem včeraj pa noro uživala v vsej tej zeleni barvi in soncu in vetru, danes pa ena sama mrkoba in se zavedam, in se obrne, kar obrne se... in postopoma je več veselja...

dnevni horoskop

ja, tudi jaz podobno. :)

in takšno je lep *dokaz*, da je v bistvu najbolj pomembna naša percepcija tega kar se nam dogaja, ker v bistvu v podobnih okoliščinah ali situacijah reagiraš oz. se počutiš tako drugače.

včasih se pa prav zalotim, da me pa še celo ptički (ali kaj lepega oz. takega v čemer sicer uživam in se tega praviloma razveselim) ne spravijo v dobro voljo, pa se pol prav zavestno preusmerim, vendar ne pa na silo. če sem pač tečna, pa sem, se včas kar mal nekako skoraj *naslajam* tudi v tem, še sama sebi se zdim smešna, vendar ne da se ne morem spravit iz tega stanja, pač pa se nekaj časa celo nočem, da to mal podoživim pa da vidim kaj je sploh zadaj. :)

Picasso

...hočem rečt, tud brez tvoje teorije smo to že štekal, še več, uspe *nam* "zdržati več časa brez misli".

Je pa res, da si najprej presenečen, da si praktično v začetku lahko brez misli zgolj kakih 5 minut.

Mogoče poveš raje kakšno svojo izkušnjo (tako kot govorimo mi)?...

Za moje pojme je 5. minut brez ene same misli že kar precejšen uspeh...xg:Dx

In kaj je tukaj za govorit...:fiju: Osebek se vsede, pojavi se mu svetloba v sredini glave- kot sonce, lahko se slišijo kakšni zvoki, šumenje...tralala...sledi blackout...in ko se malo zave in pogleda na uro, mu ni nič jasno kdaj je minil pol ure ali celo več...skratka standard, ki se dogaja pri malo bolj poglobljeni meditaciji...xg:Dx

Tukaj pa pride na vrsto duhovna stopnja, zavedanje in vse ostalo kar gre še zraven...in ker večina ljudi ni glih kaj preveč visoko, se jim pač pojavi blackout oz. amnezija...No ja, za tisti zgornji opis je treba že kar malo velik prakse in ostalega...

Pri meditaciji igrajo določeno vlogo tudi naslednji faktorji- ali je človek pri meditaciji spočit, ali pred tem kaj papca, kakšno je njegovo psihofizično stanje, polna luna, itd...najprej se seveda pojavljajo misli, ki jih je čedalje manj (če se gre v globino) potem pa ponavadi sledi zgornji "standard"...Podobno se lahko zgodi tudi med ležečo meditacijo ali meditacijami v gibanju...samo potem naj se človek ne čudi kako je recimo prišel iz točke A do točke B al pa še kaj bolj čudnega...http://serve.mysmiley.net/angel/angel02.gif

Life is like a game...play it...

http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif

kadar sem raztresena in utrujena jaz naredim tudi tako ugasnem luč v moji glavi in si predstavljam temo , pol pa res vse postane tema in kar naenkrat si povezan z vsem kajti oči ne vidijo več in navrsti so čuti ki začnejo vsrkavati energijo in jo iztočasno spuščajo kot da gre vsa energija skozi tebe in te prečisti in imam lahko tudi odprte oči.recimo ko se peljem na prenapovljenem avtobusu,glih ne morem zapreti oči saj bi vsi mislili da sem mal čez les.

Za moje pojme je 5. minut brez ene same misli že kar precejšen uspeh...xg:Dx

In kaj je tukaj za govorit...:fiju: Osebek se vsede, pojavi se mu svetloba v sredini glave- kot sonce, lahko se slišijo kakšni zvoki, šumenje...tralala...sledi blackout...in ko se malo zave in pogleda na uro, mu ni nič jasno kdaj je minil pol ure ali celo več...skratka standard, ki se dogaja pri malo bolj poglobljeni meditaciji...xg:Dx

Tukaj pa pride na vrsto duhovna stopnja, zavedanje in vse ostalo kar gre še zraven...in ker večina ljudi ni glih kaj preveč visoko, se jim pač pojavi blackout oz. amnezija...No ja, za tisti zgornji opis je treba že kar malo velik prakse in ostalega...

Pri meditaciji igrajo določeno vlogo tudi naslednji faktorji- ali je človek pri meditaciji spočit, ali pred tem kaj papca, kakšno je njegovo psihofizično stanje, polna luna, itd...najprej se seveda pojavljajo misli, ki jih je čedalje manj (če se gre v globino) potem pa ponavadi sledi zgornji "standard"...http://serve.mysmiley.net/angel/angel02.gif

poglej point meditacije da se sprostiš in dobiš energijo nazaj, torej tvezenje da je odvisno ali si spočit ali utrujen ali kakšna je luna je brezvezen, to so samo izgovori za različne vrste meditacijh ki si jih že vsak tretji izmisli. v bistvu bi lahko imeli toliko meditacij kot je ljudi....pa kaj point je v tem da je treba ljudi naučiti da v stresnih situacijah najdejo mir v SEBI IN DA SE SAMI ZNAJO NAFILATI Z ENERGIJO

...najprej se seveda pojavljajo misli, ki jih je čedalje manj (če se gre v globino) potem pa ponavadi sledi zgornji "standard"...http://serve.mysmiley.net/angel/angel02.gif

ja, v bistvu ni vedno smiselno si zadat, da zdej boš pa v tišini, ampak pogosto to pride nekako samodejno... ko se vse misli izčistijo, nekako.. tko da jim najprej pustiš, da se rolajo, potem pa se oddaljujejo, postanejo nepomembne male pikice in pol je kar eno drugo stanje.

recimo ko se peljem na prenapovljenem avtobusu,glih ne morem zapreti oči saj bi vsi mislili da sem mal čez les.

jaz sem se pa naučila "imeti zaprte oči" tudi kadar imam odprte. ;)

To mi pride zelo prav ravno na kakih avtobusih ali v vrstah v trgovini itd.

to sem se spomnila, ker sem bila precej nestrpen človek (ne nestrpen do drugih, pač pa v časovnem smislu x:)x), pa sem fizično trpela, če sem morala čakat v vrsti, ali pa sem celo šla ven iz trgovine, če bi bila 2 za čakat pred mano. x:o)x

Pol sem se pa spomnila, da lohk to super izkoristim in pol mal meditiram ali pa si samo ponavljam kakšne afirmacije al pa kej.

Picasso

ja, v bistvu ni vedno smiselno si zadat, da zdej boš pa v tišini, ampak pogosto to pride nekako samodejno... ko se vse misli izčistijo, nekako.. tko da jim najprej pustiš, da se rolajo, potem pa se oddaljujejo, postanejo nepomembne male pikice in pol je kar eno drugo stanje.

jaz sem se pa naučila "imeti zaprte oči" tudi kadar imam odprte. ;)

To mi pride zelo prav ravno na kakih avtobusih ali v vrstah v trgovini itd.

to sem se spomnila, ker sem bila precej nestrpen človek (ne nestrpen do drugih, pač pa v časovnem smislu x:)x), pa sem fizično trpela, če sem morala čakat v vrsti, ali pa sem celo šla ven iz trgovine, če bi bila 2 za čakat pred mano. x:o)x

Pol sem se pa spomnila, da lohk to super izkoristim in pol mal meditiram ali pa si samo ponavljam kakšne afirmacije al pa kej.

ja sej sem milsila tako ,sam jaz raje ostanem brezmiselna.

drugače pa svojih čustev ne smemo skrivati....

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...