MERCEDES 19. februar 2007 Prijavi Deli 19. februar 2007 (popravljeno) Zanimivo je brati vsa vaša mnenja - poroka da ali ne? Osebno mislim, da ima vzgoja in okolje, v katerem si živel oz. živiš, veliiiko vlogo pri tej odločitvi. Ničkolikokrat se zgodi, da zavedno ali pa nezavedno "podležemo" pričakovnajam drugih... MERCEDES Popravljeno 19. februar 2007 -> MERCEDES Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 20. februar 2007 Prijavi Deli 20. februar 2007 Zanimivo je brati vsa vaša mnenja - poroka da ali ne? Osebno mislim, da ima vzgoja in okolje, v katerem si živel oz. živiš, veliiiko vlogo pri tej odločitvi. Ničkolikokrat se zgodi, da zavedno ali pa nezavedno "podležemo" pričakovnajam drugih...MERCEDES Se strinjam z napisanim. Včasih je to samo potrditev nekaterim norm, ki morajo biti, vsaj, ko gre otrok v šolo, za razna birokratska vprašanja in podobno. Ljubezen seveda s tem nima nič. Različni predstavniki zodiaka imamo namreč različna mišljenja o tem. Seveda o tem vpliva tudi postavitev lune in ASC. Npr. jaz z luno in ASC v vodnarju gledam na to bolj kot obred kot tak, ki je nekomu všeč, drugim pa ne. Jaz sem med tistimi, ki jih taki obredi prej motijo kot ne, čeprav sem se poročila. Več zagovornikov bomo našli med raki, kozorogi in vagami seveda. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 20. februar 2007 Prijavi Deli 20. februar 2007 čist mim. vaga/rakjao. pol se mu sprdne in pofuka mojo kozmetičarko, medtem ko sem jaz na dihalnih vajah za porod. No sej eni, ki so bolj konzervativni, tud varajo na skrivaj, mogoče venera v 12 hiši, mogoče venera v konjukciji z uranom, kar na brzaka presuk in podobno. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 20. februar 2007 Prijavi Deli 20. februar 2007 hecn js pa nimam nobene želje, da bi se poročila to mi je kot omejevanje svobode moje in njegove asc strelec, luna devica, sonce venera v 12 bajti scorazn če nima tu še prste vmes strurn, ki je v 8. bajti retrogradn Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 20. februar 2007 Prijavi Deli 20. februar 2007 v katerem znamenju imaš 7.hišo? Pravzaprav vrh 7.hiše...hiša je lahk zelo velika oz.v treh znamenjih.V primeru,da je to znamenje Dvojčka bo res najbolje,da čakaš,razmišljaš in dobiš pravo,sicerte čakata dva zakona :xx!: Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 21. februar 2007 Prijavi Deli 21. februar 2007 točn si trofla...skor čist celo mam v dvojčku Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 21. februar 2007 Prijavi Deli 21. februar 2007 Mene tud nič ne mika poroka....res, nobene želje, da bi bila princeska za 1 dan in mela na listu napisano, da sm oženjena. Rajš dam tolk denarja za eno ornk potovanje. Sem pa dvojček, luna v biku, asc riba, 7. hišo mam pa v levu. A lahko še vprašam za eno kolegico, ki se misli letos, 14.7. poročit? Ona je vodnar(1977), on pa strelec (1979)...kej več pa ne vem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 21. februar 2007 Prijavi Deli 21. februar 2007 piki midve sma si pa fulare podobne Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 21. februar 2007 Prijavi Deli 21. februar 2007 piki midve sma si pa fulare podobne Najbolš, da se oženva. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 21. februar 2007 Prijavi Deli 21. februar 2007 Najbolš, da se oženva. najbolš ja pa rižote obe obožujema Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 21. februar 2007 Prijavi Deli 21. februar 2007 hecn js pa nimam nobene želje, da bi se poročila to mi je kot omejevanje svobode moje in njegove asc strelec, luna devica, sonce venera v 12 bajti scorazn če nima tu še prste vmes strurn, ki je v 8. bajti retrogradn No 8 hiša na nek način kaže nadaljevanje parnterstva, to je lahko tudi poroka in ker je v njej saturn, bi bil to eden vzrokov, da ti poroka preveč ne diši, ker bi bila mogoče preveč perfekcionist na en način, ali pa se bojiš blokad na tem področju?Tudi postavitev venere in sonca v 12 hiši je mogoče pokazatelj, da bi ti bolj pasal odnos, kjer bi bila čustva bolj skrita, prikrita in mogoče vezana na človeka, ki je že vezan????Z luno v devici precej obvladaš čustva zemeljsko, prizemljeno , čisto drugače, kot če bi imela luno v mehkem znaku. Z ASC v strelcu pa si tko al tko srečkica na svoj način, vladar jupiter ti daje eno širino in res bi morala dobiti precej zgovornega in pametnega partnerja, takega, ki bi ti ob njem ne bilo nikoli dolgčas. Tak bi te mogoče že spravil v zakon. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 21. februar 2007 Prijavi Deli 21. februar 2007 zdle se mi je pa dudl povesu resker se vse to dejansko dogaja ta trenutek..dokaj sem se navezala na človeka(sonce in luno mama zamnejani), ki je točn to kar bi si želela..ampak poročen mah Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 21. februar 2007 Prijavi Deli 21. februar 2007 zdle se mi je pa dudl povesu resker se vse to dejansko dogaja ta trenutek..dokaj sem se navezala na človeka(sonce in luno mama zamnejani), ki je točn to kar bi si želela..ampak poročen mah Vsak človek, ki nam pride na pot, pride z nekim vnaprej določenim namenom, mogoče se še kaj naučiš od odnosa. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 21. februar 2007 Prijavi Deli 21. februar 2007 marsikaj sem se že naučila..mislim, da oba Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 21. februar 2007 Prijavi Deli 21. februar 2007 Jz pa o poroki sploh ne razmišljam. Pač želim si enga partnerja,ki bi me štekal in sprejemal takšno kot sem. Čeprav se mi feeling o poroki in ljubezni iz dneva v dan spreminja..enkrat se mi zdi tako,drugič tako(zato je najbrž kriva konjukcija lune z uranom v škropijonu. 7.hiša vrh je v levu in zajema dva znamenja (leva in devico)..tole me zanima pri tej hiši..a pol se v partnerstvu obnašam kot lev in devica???V tej hiši imam saturna,ki je vladar moje 12.hiše(in to mi je najhuje...neke skrivnosti in to...)8.hiša pa ima vrh v tehtnici,vsebuje pa plutona(tehtnica),severni vozel in luno(škropijon).Pa luna tvori konjukcijo s uranom v škropijonu. Ascedent vodnar,venera oven(2.hiša).... Če se komu ljubi (lunca..mogoče) napisati..kako kažejo te planeti in hiše...kaj nakazujejo glede mojega odnosa do poroke?? Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.