just4you 31. julij 2006 Prijavi Deli 31. julij 2006 hm....js osebno zelo NE rada delam načrte vnaprej...ker ponavadi vedno ko kej planiram pride kej vmes in se ceu načrt ne obnese.....in pol sm samo slabe volje in mi je žal da se je tako izšlo.. pa vi??radi planirate kako in kaj?in kaj če nekaj res dobro planirate in še kar nekaj časa načrtujete pa se ne izide??kaj naredite? lp Citiraj ¤ ~ * Everyone dies, but not everyone lives.. * ~ ¤ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 31. julij 2006 Prijavi Deli 31. julij 2006 js ne planiram glih rada tazadnih 5 min se udlocm in to je to zmer se izide Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 31. julij 2006 Prijavi Deli 31. julij 2006 Jz pa vse splaniram..Obvezno..in se vsega držim..še listke si pišem..tak psihič sem..sam včasih je blo pa še huje..sem mela prav vsak dan splaniran posebaj..no,zdj je že mal boljš.. Včasih mi je prav hudo,ker nisem nič spontana...no,sj pride tud kak dan,ko se čega lotim ali grem kam čist tk spontano..sam ni tolk zanimivo... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 31. julij 2006 Prijavi Deli 31. julij 2006 Tudi jaz ne planiram kaj dosti - mogoče kaki kratkoročni plančki, dolgoročnih pa nimam. Se raje prepuščam življenju, da mi prinese, kar mi ima za prinest..., potem pa se sproti bojujem, prilagajam, prepuščam... kar je pač treba tisti moment. Eni pravijo, da je dobro imeti neke cilje v življenju in načrtovati tako, da te cilje dosežeš. Ne vem, če je to res. Mogoče do neke mere... Bi pa se rada naučila bolje organizirati lajf. Pravijo, da kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri, in to menda drži. Včasih (večkrat) sem prelena in kako stvar pustim za drugič, potem pa se mi tega nabere in ne vem, kje začeti... :xx!: Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 1. avgust 2006 Prijavi Deli 1. avgust 2006 Jaz tudi planiram, večino stvari. In me malokatera stvar lahko preseneti, negativno predvsem. Včasih sem bila pa go with flow in največkrat sem si življenje zelo zakomplicirala na ta način. Planiram si kaj bom počela, cca kdaj bom počela, kam bom šla, kaj bom kupila v trgovini, ...vse. V službi, če ne bi planirala bi me itak povozil. Moje geslo je: pol dela ja planiranje. In se obnese in tudi moji frendi so zaradi tega na bolje, ker jih je kar nekaj še takih go with flow, pa jaz primem stvari v roke, pa je cool, za vse. Ja sedaj sem že ratala tipična Devica, včasih sem bila pa katastrofa. Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 1. avgust 2006 Prijavi Deli 1. avgust 2006 Mah niti ne vem kaj bom pocel cez 2 dni, ker niti ne vem kaksne volje bom bil. Drugace pa na dnevnem planu, vcasih zjutraj preletim, kake obveznosti da potem ne pozabim, kar pa s mi sigurno zgodi ce tega ne naredim - no pa sem se spomnil Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
just4you 2. avgust 2006 Avtor Prijavi Deli 2. avgust 2006 Eni pravijo, da je dobro imeti neke cilje v življenju in načrtovati tako, da te cilje dosežeš. Ne vem, če je to res. Mogoče do neke mere... tudi meni vsi pravijo...da je dobro da maš ene cilje.vsaj približno da veš po keri poti it..js pa nimam niti enega cilja...trenutno sam da nardim srednjo,pol pa nimam pojma.strinjam se...do neke mere.rada se prepuščam presenečenjem alpa,nikoli ne veš kako se lahko v enem trenutku situacija čisto drugače obrne. Citiraj ¤ ~ * Everyone dies, but not everyone lives.. * ~ ¤ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
just4you 3. avgust 2006 Avtor Prijavi Deli 3. avgust 2006 evo,danes sem se mislila it rolat pa mi je vreme vse pokvarlo.... js prau nimam sreče s temi načrti.... Citiraj ¤ ~ * Everyone dies, but not everyone lives.. * ~ ¤ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 Nič ne planiram... tisto kar je res pomembno imam ponavadi v glavi tako, da sem bom pravi trenutek sigurno spomnil... vse ostalo pa po občutku... vsak dan sproti Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BarbEE 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 to je pa čist odvisno..nekatere stvari si je že treba splanirat..da se pol sploh vse izide....da prideš nekam u lajfudrugač pa zdej grem na morje pa mam splaniram sam to kam grem...pa se bomo pustil mal presenett Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
just4you 6. avgust 2006 Avtor Prijavi Deli 6. avgust 2006 hehe....prepustimo se naključju.... verjamete v naključja?? Citiraj ¤ ~ * Everyone dies, but not everyone lives.. * ~ ¤ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 7. avgust 2006 Prijavi Deli 7. avgust 2006 Jaz naredim par dolgoročnih planov (recimo - stopnišče, fasada, parket), kar se tiče bajte..potem nekako se trudim, da vsaj nekaj od tega narediš..me je tole že izšolalo - dokler nisem jasno zastavila cilja, nismo prišli nikamor..kakor hitro pa vrgla v vesolje..naredimo to in to in to - pa magari ni bilo denarja..se je potem vedno nekako našel denar. Ali pa se vsaj pokazala rešitev kako priti do denarja.Tako da ja..veliki plani so vedno.Pa tudi od oka tisti ta mali, čeprav sem tule bolj dojemljiva za spremembe..Beležim pa edino stroške - tudi to nekje dobrega pol leta komaj - ker sem uspela zapraviti denar pa niti ne vedela za kaj in kam..zdaj vem in tudi mogoče celo manj zapravljam..kaj vem.. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 7. avgust 2006 Prijavi Deli 7. avgust 2006 ja to pa men tud uspe....zapravit predn se okol obrnem....pa to je edina stvar k jo probam planirat u lajfu, pa se ne izide vse mam skubicirano, to gre sem, tolk gre tja....gor dol, tolk pa ostane......sej un taprvi del se izide, sam tist, k bi moglo ostat pojma nimam uran u drugi, kaj češ Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 7. avgust 2006 Prijavi Deli 7. avgust 2006 Vsak, ki me pozna ( značaj ), ve da planiram ( tudi če nisem povedala ). Tak človek pač sem.Saj pade kaj v vodo, ampak tiste pomembne stvari, ki jih RES hočem, mi ponavadi ne.Najprej mi na misel pride učenje. Študiranje planiram; točno koliko snovi na dan, lepo izračunam, vedno si pustim "frej dneve", če mi slučajno pride kaj umes in se tisti dan nisem mogla učit oz. manj. Edino tako pridem skozi in sem mirna. Prav tako je z denarjem. Vem, koliko bo treba dat za vsakomesečne stroške, koliko ponavadi porabim za vsakdanje zadeve, koliko vložim in potem koliko ostane za "cukerčke". Če rečem, ko si kupim drage čevlje, da sem broke, sem na ta način, da za te "cukerčke" nimam denarja. Zna bit, da je to za koga utrujajoče, samo jaz imam pri teh stvareh raje, da sem mirna, kot pa da si sposojam, imam dolgove in podobno. Točno vem, kaj lahko kaj ne. Če pride do večjega nakupa, pa vzamem od tistega, kar vsak mesec dam na stran Mogoče je meni nekoliko lažje, ker nimam otrok pa tega... Če ne bi imela planov, ciljev bi mi bilo grozno. Imam dolgoročni cilj kar se tiče študija, službe...če kaj pride vmes, se mi ne bo svet podrl, ampak bom enostavno naredila nov plan, prilagodljiv temu.Nočem pa nikol v življenju bit "jebiveter". To men ne ustreza, tud tak folk ne.Raj sm glede teh stvari bolj "robotska". Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 7. avgust 2006 Prijavi Deli 7. avgust 2006 Uf k jst zakurblam svojga kozla pol je ludo... načrti padajo k zastave... napišem vse... glih tok da ne napišem kdaj pa kje si nej rit ubrišem... sam pol mi pa škorpija večkrat kej zajebe... ta je uživač... pa rada vse sesuje... pol pa jovo na novo... tko da bitke so... sam načrti, cilji so pa več al manj doseženi... Men tud tale škorpija vse zjebe..Pluton vbistvu ,pol pa vse jovo na novo..kot ti pišeš...Matr mam včasih vsega polno glavo..Zakaj ravno ta pluton in škropijon prevladaujeta v mojem osebnem horoskopu....Tolk uničevanja in padcev..grrr..dans je glih tak dan,ko sem down Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lenka: 7. avgust 2006 Prijavi Deli 7. avgust 2006 Jst vse v glavi splaniram, pol pa vse kontra nardim, še posebej, če me čakajo kaki resni pogovori :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.