alef 25. januar 2007 Avtor Prijavi Deli 25. januar 2007 A bi kdo naslov od Nordike, by the way? Se lohk zmenmo, pa ji gremo ponoč zvonit! Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 26. januar 2007 Prijavi Deli 26. januar 2007 A bi kdo naslov od Nordike, by the way? Se lohk zmenmo, pa ji gremo ponoč zvonit! Pa upam, da hitr laufate moja kuža je namreč zlo hitra Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. januar 2007 Prijavi Deli 26. januar 2007 Eto, ta stara, maš napečene, sam še pošlm. Bom pa nasledn tedn dobila ta prvih 13. delov od 3. sezone. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 26. januar 2007 Prijavi Deli 26. januar 2007 u u u Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 26. januar 2007 Avtor Prijavi Deli 26. januar 2007 Pa upam, da hitr laufate moja kuža je namreč zlo hitra Bomo z avtom prišli... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
chao 26. januar 2007 Prijavi Deli 26. januar 2007 (popravljeno) Gledala.HmmmmMe zanima, kaj bi rad Gibson dosegu s tako eksplicitnimi prikazi nasilja.Da se streznimo?Meni se prej zdi, da nam bo dvignu prag bolečine za te stvari.Sicer je pa kar dober film.Se pa dobijo tudi SLO podnapisi, čeprav so slovnično bolj tako tako. Gibson si je izmislil nov žanr, zgodovinski splatter Ne vem kaj je on hotel povedat s vsemi temi filmi, meni pravi tole, mediji nas ful pumpajo kako živimo v svetu nasilja, moralo bi nas bit strah ko gremo iz hiše ali nimamo zaklenjenih vrat, dušebrižniki z ene strani pridigajo da je to zaradi propada tradicionalnih vrednot, ta drugi se hudujejo nad represijo države... V resnici pa še nikoli ni bilo bolj enostavno obdržat glavo ali drobovje na svojem mestu. Popravljeno 26. januar 2007 -> chao Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 23. julij 2007 Avtor Prijavi Deli 23. julij 2007 Par dni nazaj sem si v Knjižnici Kočevje izposodil film Deja Vu.Posnet leta 2006, v glavni vlogi Denzel Washington.Žal je bil DVD poškodovan in neugledljiv, videti se ga je pa dalo ravno toliko da me je pritegnil.hotel sem ga sneti z mule, pa ga ne najde... Tudi videoteka v Kočevju ga nima.Če ga kdo ima, DVD, DivX, s podnapisi ali brez, bi prosil če mi ga posodi. http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/a010.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dukimen 23. julij 2007 Prijavi Deli 23. julij 2007 (popravljeno) Par dni nazaj sem si v Knjižnici Kočevje izposodil film Deja Vu.Posnet leta 2006, v glavni vlogi Denzel Washington.Žal je bil DVD poškodovan in neugledljiv, videti se ga je pa dalo ravno toliko da me je pritegnil.hotel sem ga sneti z mule, pa ga ne najde... Tudi videoteka v Kočevju ga nima.Če ga kdo ima, DVD, DivX, s podnapisi ali brez, bi prosil če mi ga posodi. http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/a010.gif na muli išči npr. tole Deja.Vu.DVDRip.XviD-DiAMONDpodnapisi http://podnapisi.net/index.php/ppodnapisi/...=I%C5%A1%C4%8Di film kar v redulpD PS:Če ne bo šlo. ga imam jaz! Popravljeno 23. julij 2007 -> dukimen Citiraj "It is not a shame to be down but to stay down" Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 23. julij 2007 Prijavi Deli 23. julij 2007 Poskusi s torrenti: http://torrentz.com/71976d56864846acf935d92da0000d63ae5c5713 Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dukimen 23. julij 2007 Prijavi Deli 23. julij 2007 če obvladaš torrente ga imaš na partis.si s podnapisi (potrebna sicer registracija)lpD Citiraj "It is not a shame to be down but to stay down" Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 23. julij 2007 Avtor Prijavi Deli 23. julij 2007 na muli išči npr. tole Deja.Vu.DVDRip.XviD-DiAMONDpodnapisi http://podnapisi.net/index.php/ppodnapisi/...=I%C5%A1%C4%8Di film kar v redulpD PS:Če ne bo šlo. ga imam jaz! Poskusi s torrenti: http://torrentz.com/71976d56864846acf935d92da0000d63ae5c5713 če obvladaš torrente ga imaš na partis.si s podnapisi (potrebna sicer registracija)lpD Hvala! S torrenti še nisem delal, bom pa probal... Ga je pa tudi mula našla, sem pravkar pogledal, je že 54% dol, samo je v španščini... :xx!: Edini ki je bil na voljo. Ko smo že pri torrentih... Nimam izkušenj, bi prosil za malo več informacij.Pred časom sem probal zutorrent-om pa nisem bil preveč zadovoljen.Nekdo mi je priporočil tudi Azureus... Hvala vnaprej za kakršnekoli informacije... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 23. julij 2007 Avtor Prijavi Deli 23. julij 2007 Boljši kot Azureus je MicroTorrent al neki podobnega. Ti pobere manj procesorja, ker Azureus deluje na bazi jave. Sem ga imela, zdaj pa mi je brat tole inštaliral, pa dela boljše in tudi bolj hitro zvleče filme dol.Bom pogledala, ko pridem domov, če mam kje na disku še exe fajl pa ti ga lahko pošljem za inštalirat. Je pa upiraba tko simpl, da bolj ne bi mogla bit. A je to mogoče tole uTorrent Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 23. julij 2007 Avtor Prijavi Deli 23. julij 2007 Tole je, ja To sem že imel pa nisem bil ravno navdušen... Bom probal še enkrat, mule sem se že malo naveličal... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zerkalo 23. julij 2007 Prijavi Deli 23. julij 2007 Hvala! S torrenti še nisem delal, bom pa probal... Ga je pa tudi mula našla, sem pravkar pogledal, je že 54% dol, samo je v španščini... :xx!: Edini ki je bil na voljo. Ko smo že pri torrentih... Nimam izkušenj, bi prosil za malo več informacij.Pred časom sem probal zutorrent-om pa nisem bil preveč zadovoljen.Nekdo mi je priporočil tudi Azureus... Hvala vnaprej za kakršnekoli informacije... najpreprosteje je, da si inštaliraš shareazo, ki ti poišče datoteke po nekaj različnihomrežjih, todi po edonkey-u pa še torrente lahko snema dol....torrentspy.com pa ima vse najnovejše filme tudi deja vu v angleščini. Filmček je sicer zanimiv, vendar vtis pokvari ideja, da je mogoče imeti dve telesi v istem času, kar je preprosto povedano neumnost... Citiraj Norost je vcasih najvecja modrost… Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mia4aerobics 23. julij 2007 Prijavi Deli 23. julij 2007 ojla,ali ima kdo SWEET NOVEMBER?castim kosilo!mia Citiraj TAKO BLIZU, KOT SI ŽELIŠ BITI, SI TAKRAT, KO SI NESKONČNO DALEČ. Nothing is so intolerable to man as being fully at rest, without a passion, without business, without entertainment, without care. Blaise Pascal http://www4.slikomat.com/07/1208/d1g-26066d.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zerkalo 23. julij 2007 Prijavi Deli 23. julij 2007 ojla,ali ima kdo SWEET NOVEMBER?castim kosilo!miaa un s keanutom pa charlize theron? Citiraj Norost je vcasih najvecja modrost… Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 23. julij 2007 Avtor Prijavi Deli 23. julij 2007 najpreprosteje je, da si inštaliraš shareazo, ki ti poišče datoteke po nekaj različnihomrežjih, todi po edonkey-u pa še torrente lahko snema dol....torrentspy.com pa ima vse najnovejše filme tudi deja vu v angleščini. Filmček je sicer zanimiv, vendar vtis pokvari ideja, da je mogoče imeti dve telesi v istem času, kar je preprosto povedano neumnost... µTurrent že laufa... Odkril medtem tudi torrentspy pa še nekatere podobne strani... Shareazo... Bom pogledal tudi to... Hvala... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mia4aerobics 23. julij 2007 Prijavi Deli 23. julij 2007 a un s keanutom pa charlize theron? ja prav ta! x!x Citiraj TAKO BLIZU, KOT SI ŽELIŠ BITI, SI TAKRAT, KO SI NESKONČNO DALEČ. Nothing is so intolerable to man as being fully at rest, without a passion, without business, without entertainment, without care. Blaise Pascal http://www4.slikomat.com/07/1208/d1g-26066d.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zerkalo 23. julij 2007 Prijavi Deli 23. julij 2007 ja prav ta! x!x poglej na os Citiraj Norost je vcasih najvecja modrost… Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 23. julij 2007 Avtor Prijavi Deli 23. julij 2007 Ti kar briši... Link je že tam kjer mora bit... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 23. julij 2007 Avtor Prijavi Deli 23. julij 2007 To se bere kot diskusija doktorske disertacije astrofizika z doktorjem kvantne mehanike Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 23. julij 2007 Avtor Prijavi Deli 23. julij 2007 Briši citat Narejeno. Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anarhist 26. julij 2007 Prijavi Deli 26. julij 2007 Za iskalce resnice X files sez.1 brez podnapisov. Čez cajt še dvojka. Citiraj Če ma kdo denarja odveč vzamem. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 26. julij 2007 Prijavi Deli 26. julij 2007 Jaz imam tudi X-Files. Šest sezon trenutno. Z angleškim, španskimi in menda še portugalskimi podnapisi. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 28. avgust 2007 Prijavi Deli 28. avgust 2007 A ima kdo Grey's anatomy za posodit, pretty please? Pa saj sem ti rekla, da bom rekla. No in dobiš, ima 1. in 2. sezono... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.